K-gula, sau cine poate sa-mi raspunda...cand se face website-ul? Mai de graba, cand se pun pe net melodiile la ascultat?
Si cine canta "dragoste paterna"?
Multams!
Urbanrecords
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Urbanrecords
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
websiteul sa facut....am navigat eu pe el acum cateva zile...dar nu e nimic interesant acolo...dar inca o data romanii dau dovada de fuarta multa prostie si imbecilitate......de ce?
http://www.urbanrecords.co.uk - atat am avut de zis....urban records exista de o gruaza de tinp in UK si acum sau gandit ashtia de aici sashi faca "label"....bine ca nu iau pus numele Bad Boy Ent. sau Sony Music sau ceva de genu asta....de fapt ii cred in stare de ashea ceva pentru ca organizatia pentru drepturile autorului din tsara nuastra nu face nimic....mersi :t
http://www.urbanrecords.co.uk - atat am avut de zis....urban records exista de o gruaza de tinp in UK si acum sau gandit ashtia de aici sashi faca "label"....bine ca nu iau pus numele Bad Boy Ent. sau Sony Music sau ceva de genu asta....de fapt ii cred in stare de ashea ceva pentru ca organizatia pentru drepturile autorului din tsara nuastra nu face nimic....mersi :t
Today is the last day that I'm using words...
-
Pizzi - Junior Member
Initial trimis de Pizzi
...dar inca o data romanii dau dovada de foarte multa prostie si imbecilitate......de ce?
http://www.urbanrecords.co.uk - atat am avut de zis....
..pur teoretic exista posibilitatea sa fie o simpla coincidenta.. eu personal insa nu cred a fi cazul.. din pacate..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
hai sa ne kkm pe noi... asa s-a facut si cu facem records... pt voi este mai important mancatul de cur decat ceea ce fac oamenii acolo... apropo...stiati ca Deceneu are numele ciordit? de la Deceneu! Dreamteam s-au luat dupa NBA! p**a! Ce-ar fi sa ascultati intai ceva de la ei? huh?
Hip-hop-ul este un gen muzical urban, rebel... alea alea... etc...capisci?
Hip-hop-ul este un gen muzical urban, rebel... alea alea... etc...capisci?
- zodiak
- Junior Member
pt ca pizzi oricum recunoaste ca e prost si imbecil ca un roman ce se afla, nu mai era cazu sa-i demonstratzi asta in 5 posturi.
pizzi , daca tot zici ca U.R. a plagiat labelu ala din uk, crezi ca ei, ca romani au fost destul de desteptzi incat sa caute numele casei tocma in uk? puteau foarte bine sa plagieze una dintre firmele de bucurestene de salubrizare care se numeste ghici cum ...
stii cum li se rupe lor de asta?
pizzi , daca tot zici ca U.R. a plagiat labelu ala din uk, crezi ca ei, ca romani au fost destul de desteptzi incat sa caute numele casei tocma in uk? puteau foarte bine sa plagieze una dintre firmele de bucurestene de salubrizare care se numeste ghici cum ...
stii cum li se rupe lor de asta?
change what you're sayin'/ don't change what you said
-
Quai D Orsay - Junior Member
Mai aberatzi mult? In caz ca n-atzi aflat eu nu-s doar de sperietoare pe-aici....mai shi shterg posturi shi dau banuri....dar asta doar asha cu titlu informativ...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pai draga domnule pizzi. in caz ca nu ai aflat si tot din acest caz ca lumea nu stie, te pot informa ca asa cum cat music reprezinta sony music si A&A rec. (warner music). asa si nou reprezentam urbanul din UK. altceva de comentat mai ai? probabil esti printre singuri ce nu stiau ca alaturi de rebel, suntem label independent cu acte in regula. este normal ca lumea sa comneteze dat fiind faptul ca inca nu au vazut nimic pe piata. tot ce se poate vedea facut de noi sunt niste clipuri pt. alti artisti, cateva spoturi tv, o emisiune la prima tv si se pot auzi si cateva reclame radio la anumite produse.
stai linistit. cand va fi cazul sa se afle mai multe despre noi, se vor afla. pana atunci nu ai decat sa iti lasi frau liber imaginatiei si sa iti mai inchipui cate ceva despre noi. cine stie poate candva vei gasi singur adevarul fara sa fie altcineva nevoit sa te corecteze, man.
nu mai dureaza mult. eu sunt insarcinat cu aceasta problema si pana nu ma voi gandi la o varianta a pieselor cat mai putin ascultabila, nu cred ca le voi pune (adica nu se va intampla mai repede de o saptamana)
K-gula.
stai linistit. cand va fi cazul sa se afle mai multe despre noi, se vor afla. pana atunci nu ai decat sa iti lasi frau liber imaginatiei si sa iti mai inchipui cate ceva despre noi. cine stie poate candva vei gasi singur adevarul fara sa fie altcineva nevoit sa te corecteze, man.
Initial trimis de muffinass
K-gula, sau cine poate sa-mi raspunda...cand se face website-ul? Mai de graba, cand se pun pe net melodiile la ascultat?
nu mai dureaza mult. eu sunt insarcinat cu aceasta problema si pana nu ma voi gandi la o varianta a pieselor cat mai putin ascultabila, nu cred ca le voi pune (adica nu se va intampla mai repede de o saptamana)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
8 mesaje
• Pagina 1 din 1