dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?
50 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
ce intrebare....
pentru ca nu e de placut....in afara de cateva formatii, care au respect pentru muzica si o fac de calitate, sunt numai categoria celor care nici macar nu merita ascultati. paradoxal, au o gramada de fani:rolleyes:
Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Initial trimis de Unregistered
nu te supara...dar i-ai cunoscut cumva pe animal x si 3se incat poti afirma ca sunt "fitzosi"? ai stat tu de vorba cu ei macar 10 min sa vezi cum sunt?..nu cred..asa ca inainte de a judeca un om TREBUIE sa il cunosti..nu mai face atata pe istetul aici..pt ca nu ii cunosti personal,deci habar nu ai cum sunt ei cu adevarat...probabil te-ai uitat si tu la tv si "ti s-a parut" ca sunt "fistzosi"...:fuck:
Imi pare rau draga membru neinregistrat :p ca te-am jignit in amorul si orgoliul propriu. Dar am o veste tragi-comica pt tine - desi nu am avut "onoarea" sa vorbesc cu ei 10 min, am avut ghinionul sa ma aflu chiar langa toti (in timpul turneului anti-drog) pentru aprox o ora. Hai sa iti zic cam cum a fost faza, pe scurt: au venit in orasul meu, pe vremea in care lucram la un obscur post local de televiziune. Cu chiu cu vai au fost convinsi sa apara in direct... dar au aparut. Cum au intrat ei in camaruta care reprezenta intreaga televiziune? "Vrem apa plata, ca noi nu bem altceva", "Vrem sa ne duceti la cabina de machiaj" (nu se auzise de asa ceva acolo) "Ce porcarie de baie e asta" "Haideti sa terminam repede, ca si asa va facem o onoare ca aparem aici" si alte idiotenii de genul. Eu unul am ramas scarbit. Plus ca in studioul in care a avut loc emisiunea din gramada de fani care ii urmasera au fost alese de bodyguard vreo 10-15 fete numai, "Pt ca noi nu ne permitem sa avem mai multa lume in jurul nostru in timp ce vorbim" (acest citat probabil e modificat putin, ca nu mai tin exact minte cuvintele). Penibil!!!!!!!!!!!!!!
Singurii pe care i-am vazut tot acolo si nu mi-au lasat acelasi gust amar au fost cei de la Hi-q... pareau de treaba. Pacat insa de "la discolo... ma simt ca marco polo..."
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
in principiu muzica romaneasca e nashpa cu cateva mici exceptii n are rost sa dau acum nume....romanii asculta andre pt ca n au altceva mai bun.in momentu in care nu li se ofera altceva se multumesc cu ce au(nu i condamna nimeni).fiecare trece prin anumite etape...fiecare cu gusturile si placerile lui.cat despre vanzari...hmmm cifrele sunt mult mult umflate(nu sunt reale).io ii critic pe toti pt ca e o tara libera sau asa se vrea.critica e in natura romanului.ne am nascut critici.dupa cum ma exprimasem intr un alt mesaj in romania artistii se impart in 2 categorii:1)cei care incearca sa faca muzica si nu reusesc si 2)cei care si bat joc de prima categorie...deci...;f
oricum cea mai faina muzica o fac homosexualii(vezi placebo ,elton john,george michael,enrique,nick si 4 ever,o zone,etc)
;n
oricum cea mai faina muzica o fac homosexualii(vezi placebo ,elton john,george michael,enrique,nick si 4 ever,o zone,etc)
;n
- Gavozdita
Sharkana, numai faptul ca stai in Alexandria scade IQ-ul mediu al orasului cu 20 de puncte
. Nu era orasul ala destul de napastuit?
Addenda: Btw :con:, ia mai zi odata, cum scrii o suta de mii? LOL

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Re: dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?
Initial trimis de SharKana
toata lumea comenteza muzica romanesca crezand ca toti sunt doar manechine si afoni,dar cand apare cineva care canta binisor si nu arata bine comenteaza ca prostii(nu as vrea sa jicnesc,si eu comentez ,dra la cei care nici nu arata bine nici nu canta frumos)
voi intelegeti ceva?
binenteles ca nimeni nui multumit de muzica romaneasca pentru ca toate formatiile, aproximativ, canta doar pentru bani si nu le ofera fanilor muzica de buna calitate si numai melodii prelucrate si versuri naspa, cine nui de acord de parerea mea sami scrie la R_johny17@hotmail.com
- Unregistered
Daca tu nu ti-ai dat seama de ce oamenii se plang de muzica
romaneasca atunci inseamna ca esti tare proasta.Daca tot esti pe site-ul asta mergi si tu si citeste rubrica "melodii copiate" , "romanul s-a nascut poet"
Ai zis ca Andra ii o cantareata buna.Aici am sa contrazic pt ca
Andra are niste melodii foarte proaste(pt ca le face Ionita)
-copiaza melodii
-are versuri proaste
-si se misca pe scena ca o baba (vezi generatia veche"Monica Anghel"
-canta dance sau ce o fi ala
-vocea ii mixata pe computer
romaneasca atunci inseamna ca esti tare proasta.Daca tot esti pe site-ul asta mergi si tu si citeste rubrica "melodii copiate" , "romanul s-a nascut poet"
Ai zis ca Andra ii o cantareata buna.Aici am sa contrazic pt ca
Andra are niste melodii foarte proaste(pt ca le face Ionita)
-copiaza melodii
-are versuri proaste
-si se misca pe scena ca o baba (vezi generatia veche"Monica Anghel"
-canta dance sau ce o fi ala
-vocea ii mixata pe computer
- Unregistered
Initial trimis de stefanp
Sharkana, numai faptul ca stai in Alexandria scade IQ-ul mediu al orasului cu 20 de puncte. Nu era orasul ala destul de napastuit?
Ce ai ma tu cu Alexandria,ai? :M
Gavozdita,zici k romanii ascupta andre din lipsa de ceva mai bun...Ia mai gandeste-te!Eu zic k avem si ceva mai bu si asculta andre din lipsa de materie cenusie
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de SharKana
enrique si nick(daca te refereai la carter)nu sunt homosexuali!!!!!!!!!!
Cine garanteaza???
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Re: Re: dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?
de ce nu putem asculta muzica sau cum putem face astaInitial trimis de neatza
muzica romaneasca? exista asha ceva? io n-am auzit!
- Unregistered
bah......nimeni nu are nik cu muzicaa romaneasca de gen vitadevie ab4 iris coma e.m.i.l. luna amara ipr buricu' pt ca asta-i muzica defapt
problema e cu cei care se presupune ca fac "muzica" incepand cu animal pix pana la valahia( A-V) pt cei care nu s-au prins
problema e cu cei care se presupune ca fac "muzica" incepand cu animal pix pana la valahia( A-V) pt cei care nu s-au prins

- mortisha_vdv
- Junior Member
Re: romanii sunt multumiti de muzica romanesca!
Initial trimis de CRYSTYNA_A
Cele de la Blondy au voci frumoase!In privinta Cd-ul ce a sarit la lansare nu pot sa-ti spun decat ca se mai intampla si la case mai mari(vezi T.A.T.U.). Ele oricum si-au continuat spectacolul iar Cd-ul era doar cu negativele lor si nu cu vocile imprimate. Ele cantau intr-adevar!
Da de cand e TATU considerata "casa mai mare"?!
A ajuns TATU sa fie trupa dupa care se masoara talentul?
Curios....
- Proza
zicetzi ca romanii nu sunt multzumitzi de muzika ro? da de unde.....pai dak ne gandim putzin la catzi fani o-zone, animal x, bla bla bla bla sunt.........
dak romaniilor nu le-ar place muzika ro, probabil ka nici n-ar mai fii atatea sute de formatzii. nu?
concluzia: ne place muzika romaneasca, ne place! ;a
dak romaniilor nu le-ar place muzika ro, probabil ka nici n-ar mai fii atatea sute de formatzii. nu?
concluzia: ne place muzika romaneasca, ne place! ;a
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Asa-i...
Intodeauna o sa fie asa, un kitch ieftin, in loc sa fie o muzica de calitate. But that's ok, ca oamenilor nu le pasa, in Romania unde sunt atatea probleme, crezi ca oamenilor(majoritatea) le mai pasa ce muzica asculta? Sa fim seriosi!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Romanii comenteaza muzica romaneasca fiindca pur shi simplu barfitul shi batjocoritul e deja un hobby ptr "noi"...eu una accept orice "kkt" care apare in muzica romaneasca shi nu comentez intr-una despre el...nici de Cheeky Girls n-am zis mai nimik...
- Titina
- Junior Member
am acelashi comentariu ca la subiectul despre "mass-media".muzica romaneasca se cumapara pe rupte-eu cumpar,imi place shi chiar foarte mult,dar nu orice asta e clar-shi totushi aproape toata lumea zice ca nu e multzumita de ea.DE CE?e greu sa fi sincer?oare unii se rushineaza cu propriile preferintze,in cazul asta,muzicale?
- vulpyx
- Junior Member
auzi, mai morticia, io cred ca tu iti cam faci veacu' prin clubul faier, asa sa fie oare?
Initial trimis de mortisha_vdv
bah......nimeni nu are nik cu muzicaa romaneasca de gen vitadevie ab4 iris coma e.m.i.l. luna amara ipr buricu' pt ca asta-i muzica defapt
problema e cu cei care se presupune ca fac "muzica" incepand cu animal pix pana la valahia( A-V) pt cei care nu s-au prins![]()
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
Initial trimis de piper1996
auzi, mai morticia, io cred ca tu iti cam faci veacu' prin clubul faier, asa sa fie oare?
not

- mortisha_vdv
- Junior Member
NEMULTUMITI PUTIN SPUS
Asta nu mai e muzica romineasca e turceasca tiganeasca dar in nici un caz muzica
- Unregistered
Pt k asa e natura omului: sa critice orice, oricat, oricum! ;P Am mai zis asta: acum 15-20 de ani, cand nu prea aveam de unde alege k se cenzura tot, era mai bine, nu??? Si atunci nu existau manele, nu??? Ba pe draq!... Ar trebui sa acceptam k totusi ne indreptam spre bine. Apar f.multe formatii, multe necoplanare cu muzica! SI??? Nu vor rezista! Doar valorile vor ramane! E chestie de timp!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
50 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii