sondaj:fanclub forum

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine are drepte???

Oribilul, Aliosha & CO
10
59%
Eyewitness, SOD, Baixinho & Co
2
12%
NIMENI (voi argumenta)
5
29%

Voturi totale : 17

Mesajde Love2Fly » Joi Oct 23, 2003 11:01 pm

Eu l-am votat pe Mosh, Aliosha si Co pentru ca am un profund respect pt userul Aliosha si pt ceea ce posteaza + sunt impotriva kterincii neincetate impotriva unui singur user. Mai glumim dar mai ne si linistim. Daca eram eu in locul lu' Moshu' va dadeam ban la toti, sa postez doar eu. Asha!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 23, 2003 11:14 pm

Nu am dorit (si nu doresc) sa ma bag in aceasta discutie, in mare parte pentru ca eu nu am avut (si nu am) nici o legatura cu ce s-a intamplat.
nu sunt de partea nimanui..
Nu il cunosc pe Moshu de ani de zile precum voi.. pe Aliosha l-am vazut doar de cateva ori.. insa parerea pe care mi-am creat-o eu despre ei nu se potriveste absolut deloc cu cuvintele voastre. Unde au disparut prieteniile care spuneati voi ca va leaga? Ati uitat oare de toate intalnirile pe care le-ati avut la Ruine, la Machedonu, in Backstage?
L`am cunoscut pe Moshu inafara forumului de nenumarate ori.. si in viata particulara mie mi s-a parut un tip okey. Nu cred ca m-am inselat.

... no , he didn`t blackmail me into saying this... :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

AMR 109

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 11:19 pm

opa. am si eu 2 sustinatori. ma simt ca Aragorn la Helm's Deep ..cand au venit armatele elfe in ajutor.

Love2Fly ai 1 bere de la mine. Wild Rose...daca vrei iti dau limbi. *p

Seful Galaxiei
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Oct 23, 2003 11:24 pm

Nu e vorba de bere mah, dar parerea mea ti-o zisesem inca de cand am venit la prima intalnire forumista (vezi - cand mi-aduci caseta aia?/ - te'n pula mea Moshule/ - si ce mai zici tu?/ te'n pula mea Moshule)

Cavaler Templier
Love2Fly
Junior Member

AMR 108

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 11:27 pm

Eh..am glumit si eu. stii ca sunt chitros. poate sa dai tu o bere. :p

serios vorbind..eu zic sa editezi ultimul post...sa nu superi pe cel din care ai citat. :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 8:24 am

Initial trimis de Love2Fly
Eu l-am votat pe Mosh, Aliosha si Co pentru ca am un profund respect pt userul Aliosha

...ceea ce confirma ca daca numele lui aliosha nu era asociat cu un altul in acest sondaj imbecil erai impartial sau eventual votai altfel. :)

intr-adevar numele lui aliosha nu are ce cauta acolo , cretina care a facut sondajul nerealizand ca asocierea numelui lui aliosha cu un altul (si nu e vorba de & co) este o mare jignire adusa lui aliosha.

matrasito : :A
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 24, 2003 2:43 pm

Am multe de zis , as putea chiar sa fac liste
Multi nu rezista..si se comporta ca niste pizde
Am boala pe toata lumea, chiar si pe mine
Ma iau in gura cu toti jegosii, fiindca nu suport pe nimeni
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: ultimul post pe acest thread de cacat!

Mesajde svengali » Vin Oct 24, 2003 5:27 pm

Initial trimis de SOD
tu ai vazut vreodata(in afara de filmele americane cu mafioti) 1000 de parai?sau ai tinut in mana suma asta vreodata?

Asta da argument zdrobitor. Eu "vad" lunar 1000 de euro (care inseamna vreo 1200 de "parai"). Si ce-i cu asta ?! In asta se reflecta ce ?!
Am ajuns sa-mi fie sila de oameni care se cred superiori prin faptul ca "invart" pe luna de zece ori mai mult decat majoritatea celor din jurul lor (profitand de saracia de acasa).

Initial trimis de SOD
[..] o nevertebrata,o euglena,o ameoba!mizerabilule!mi-e scarba de tine![..]bagati-o adanc in rect!esti atat de perfid incat mi-e sila sa-ti citesc numele.esti intruchiparea caliciei,a avaritiei si a egoismului

si mai apoi:

Initial trimis de SOD
[..]toata lumea care te cunoaste asa cum te-am cunoscut noi poate confirma asta. zici de scandalurile vechi?zici ca eu sunt vinovat?pacat ca luzerii si lutzele astea noi nu stiu ce hram porti.pacat ca nu mai exista forumul de scandal,ala vechi.pacat ca sopra nu mai poate posta.pacat ca xkran nu scrie aici cum tipa la sopra sa te baneze pe viata.idiotule!ti sa dat prea multa atentie si ti-ai luat-o in cap!esti un nimeni !un simplu nick de pe un simplu forum!esti zero!

Intr-adevar "lutzele" astea mai noi nu au de unde sti ce era acum 2 ani pe acest forum (probabil ca nici nu intereseaza pe careva). Asadar nu pot vorbi despre moshul de atunci, dar pot vorbi despre VOI CEI DE ACUM.
Lasati-o balta cu gargara copii. Limbajul de cartier presarat cu "elitisme" nu va face sa fiti altceva decat voi insiva. Nu intimidati, nu impresionati si nu speriati pe nimeni. N-am vazut nimic inteligent si calm expus aici decat imbecilitati de doi lei si mistouri a la nea Ilie de la scularie. Daca moshu a gresit cu ceva e ca a sters acel post, si mai ales ca nu l-a pus in aplicare. Cred ca v-a tolerat prea mult si de asta v-ati urcat in capul lui, si nicidecum nu i s-a urcat lui la cap.
N-ati dovedit cu nimic ca sunteti mai presus decat oricine altceva de pe acest forum, in ciuda sarcasmelor usturatoare ... care lipsite de "substanta" nu sunt decat caterinci plictisitoare.
Voi vorbiti de respect ...respect pentru ce ?! Ce-ati facut voi ca sa meritati respect ?! Caterinca si orgii forumiste dupa program ?!
Initial trimis de SOD
[..]in democratia americana,pentru ceea ce am facut eu cu eye in aceasta comunitate forumista primeam o diploma,o medalie si o scutire de la impozit

...aha, aceeasi democratie in care un vacar o ia la picior prin orientul mijlociu sfidand intreaga lume si un bodybuilder ajunge guvernatorul Californiei. :con:

SOD, te-ai batut cu pumnul in piept ca nu esti un terchea-berchea pe formul asta... arat-o tata ! Nu te trimite nimeni in necunostinta de cauza "la coada vacii" fara sa te cunoasca mai intai ! Io nu-s Dana sa te intreb unde esti si eventual ce largime de banda ai, lucrurile astea nu ma intereseaza... dar daca vrei sa arati ca esti altfel decat "luzerii si lutzele" fa-o altfel decat asa ! Am mai spus-o si-o repet, noblesse oblige... pana atunci, toate bune si respectul meu (atat cat imi dai de inteles ca-i cazu sa-ti acord pentru moment).
:rolleyes:
svengali

Mesajde dj_jaxxx » Vin Oct 24, 2003 8:09 pm

pana una alta e 9-1 pt OM,Aliosha&Co deci e cam clar ce credee lumea deci hai sa ne linistim o tzara.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Dreptate » Vin Oct 24, 2003 10:59 pm

Korect!
Dreptate
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Oct 25, 2003 1:04 am

Ba DJ Pupincuric, ce argumente dai din tine, pleznesti de intelepciune... Mai bine du-te si fa un sondaj sa afli de cate ori se caca mosu' pana la postul 10.000...

Mosule, care-i treaba cu Nightwish? Nu ti-au mers avansurile care nu dadeau de obicei gres la lutze si acum arunci cu cacat? Nu uita ca daca vrei sa improsti pe cineva, mai intai trebuie sa intri tu si s-ar putea sa te murdaresti din cap pana in picioare...
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 25, 2003 1:54 am

Portnoy...n-o mai linge in pizda pe 90 , ca nu merita !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Oct 25, 2003 2:47 am

Deci tu consideri asta lins in pizda... Adica, din cate imi dau seama, filozofia ta e urmatoarea: fiecare pentru el si daca se iveste vreo ocazie sa iasa ceva, abia atunci ii sari cuiva in ajutor, nu? Daca nu, nu merita... Nu ca ar avea nevoie de ajutor, o sa vezi ca singura o sa te faca sa regreti ce-ai spus, dar cand vad ca mai ieri glumeai si bagai tot felul de apropouri, si acum arunci vorbe aiurea nu pot sa ma abtin... Mosule, nu mai fii copil, ca nu ti-a furat nimeni jucariile...
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 25, 2003 2:59 am

Lasa-ma mah cu prostiile astea. Chiar azi vorbeam cu Alin despre tine...acum cateva ore la o berica.

Zii mai bine cand mergem la Provita...si las-o pe Nightwish cu ale ei.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Sâm Oct 25, 2003 4:57 am

Initial trimis de Portnoy
Ba DJ Pupincuric, ce argumente dai din tine, pleznesti de intelepciune... Mai bine du-te si fa un sondaj sa afli de cate ori se caca mosu' pana la postul 10.000...

Nici nu stiu ce sa fac...sa plang, sa rad...sa ma simt ofensat...ceva sugestii? Ah stiu...mai bine ma duc sa ma spanzur pt ca s-a luat un necunoscut de mine pa forum... :D

Trebuie mult mai mult de atat ca sa ma clintesti din loc dragul meu...
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

3799

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 7:03 am

Initial trimis de svengali
Ce-ati facut voi ca sa meritati respect ?!

am facut multe pentru acest forum, stimabile (si nu ma refer doar la mine, ci la aiu, SOD, angus, Nighwish, neatza, Portnoy, dana, aphex si sunt mai multi, pe care ii rog sa ma scuze daca nu i-am amintit). toti acestia au stiu cum sa posteze si sa se faca respectati, nu contrazicandu-se aiurea, mai ales dupa ce li s-a demonstrat ca nu au dreptate.
Initial trimis de svengali
Intr-adevar "lutzele" astea mai noi nu au de unde sti ce era acum 2 ani pe acest forum (probabil ca nici nu intereseaza pe careva).

daca nu te intereseaza pe tine, nu inseamna ca nu intereseaza pe nimeni. ca sa iti dai seama de un om, trebuie obligatoriu sa stii ce a facut acel om in trecut. iar un individ care pupa in partea dorsala adminii si le intra sub piele pentru functii de conducere sunt niste nimicuri. cu atat mai mult cu cat aceleasi persoane (folosesc pluralul, desi ma refer la una singura) ajunse in functii de conducere aplica regulamentul dupa bunul plac. si hai sa-ti dau cel mai recent exemplu. in regulament scrie ca posturile de bagare in seama se sanctuioneaza cu avertisment, situatie identica pentru doua posturi consecutive. SOD a postat doua mesaje unul dupa altul si si-a luat avertisment. Dreptatea a bagat un post de bagare in seama, dar nu am vazut sa i se fi contabilizat un avertisment. sau cel de mai jos nu este post de bagare in seama?
Initial trimis de Dreptate
Korect!

sa nu-l fi vazut? sa-si puna ochelari, in cazul asta, deoarece unul dintre admini a scris pe acerst thread dupa respectivul postul.

ps: da, aiule, mi-ai mai spus, nu trebuie sa ma pun cu astia cu mintea odihnita.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dreptate » Sâm Oct 25, 2003 8:27 pm

Da Baixinio, ce ti-e ssi cu adminii astia...of of...:hehe:
Tot ei zic ca injuraturile si jignirile nu sunt permise pe forum si iaca, tu shi sefii matale numa atata faceti si nu sunteti sanctionati. Iar apoi, daca tot n-ai ce face te introduci unde deja nu mai ai nimic de spus si te plangi de un post de bagare in seama pe katerinca. Mai bine du-te la dictionar si vezi ce inseamna aberatii si daca tot ajungi sa pui mana pe dictionar inavata si cateva cuvinte ca sa stii sa te exprimi datile viitoare. Se pare ca ti-e greu sa faci un post fara a folosii expresii (ca si tine) mizerabile. Iar acu' vezi de nu plangi ca te-am facut mizerabil. Mi-e sila de tine si de cel care te conduce (a se citi Eyewitness) :bleah:
Dreptate
Junior Member

3809

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 8:45 pm

Initial trimis de Dreptate
te plangi de un post de bagare in seama pe katerinca

fí£! pe tine nu te ajuta capul? (© KickAss). pe katerinca userul SOD a creat mai multe threaduri si a fost banat. pe treadurile alea a scris si domnul Administrator care l-a banat! cum pielea mea vine asta? adica azi sunt bune threadurile si maine nu mai sunt? ca sa nu mai pun la socoteala ca acelasi domn Administrator creeaza acum threaduri intr-o veselie si, in plus, se plange ca nu se posteaza pe ele (lucru ce denota ca sunt foarte "interesante", dar nu despre asta este vorba) si nu poate sa creeze altele. fí£! io pe astfel de persoane le cataloghez ca neavand coloana vertebrala! mai mult la figurat.

sefule (aka aiule), iar ma pun cu persoanele ce au mintea odihnita. o sa incerc sa nu mai fac pe viitor, iar ca sa treci cu vederea promit sa vin trei zile la rand sa-ti spal masina. e bine?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Dum Oct 26, 2003 2:33 am

Mai DJ Ciocolax, eu zic totusi sa te apuci sa plangi, ca soarta a fost cam nemiloasa cu tine, personulitatea lu' mama... Ia-ti marmota si fa chestia aia cu funia, crede-ma ca e ultima ta scapare. Sapun iti procur eu... Ce? Nu poti sa te clintesti? Nu-i nimic, daca iti spun ca am mancat fasole batuta azi si ca o sa vezi rauri de ciocolata, iti garantez ca nici Picatura nu te mai ajuta...
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 26, 2003 10:25 am

Portnoy, inteligenta miscare sa intervi si tu pe acest subiect. Cu sigurantza seful cel mare iti va analiza dosarul si este posibil sa te primeasca in gasca dumnealui..dupa ce in urma cu 2 luni te arunca afara ca pe o masea stricata....sub pretext ca nu ai serviciu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Oct 26, 2003 10:28 am

tardive incercarile unora de a suge pula si a baga strambe si intrigi. armele meschine ale impotentilor intelectuali...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 26, 2003 10:32 am

he he..ai vazut Portnoy ? nu ti-a apreciat sefu interventia......
iar ai ramas p'afara. poate data viitoare !
Oribilul Mosh
Junior Member

3821

Mesajde baixinho© » Dum Oct 26, 2003 10:41 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
nu ti-a apreciat sefu interventia

aiule, esti sefu lu asta ma? si de ce nu-mi spui, ma si mie? ca voiam sa te rog sa-l trimiti putin la mine ca n-are cine sa ma spele la outze.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Oct 26, 2003 10:42 am

DA nu mai incerca sa-mi sugi pula ca am treaba azi si trebuie sa plec. maine te-am programat pentru orele 16 imediat dupa dreptatea. te rog sa fii punctual ca mai sunt si alte programari.

edit mai later: baicsule , am fost sefu lui numa ca ie mare putoare, nici capu nu-l ajuta, e handicapat din nascare si nici pula n-o sugea cum trebe. l-am dat afara sa suga pula unde o vrea el ca mie mi-a ajuns.
eyewitness

Mesajde cubu » Dum Oct 26, 2003 10:41 pm

Moshule, crede-ma ca asta e singurul raspuns pe care pot sa ti-l dau acum : :shock:...
cubu

Mesajde cubu » Lun Oct 27, 2003 2:22 am

Gata, am iesit din starea de soc si au trecut si cele trei ore, asa ca, mosule, pot sa-ti explic in cel mai frumos mod posibil (stii ca pot si altfel):

1. Imi spui ca eye "m-a aruncat ca pe o masea stricata"... Ma faci sa rad, pe thread-ul ala postau numai cei care au serviciu si cine mama naibii sunt eu sa-mi faca mie o concesie? Ce nu stii tu e ca eye mi-a trimis PM si si-a cerut scuze, dar nu poate sa incalce o regula cu care au fost toti de acord... Ceea ce spune multe.

2. Eu am lipsit o vreme de pe forum si am nimerit tocmai cand expirasera ban-urile lui SOD si a lui eye, deci nu am fost in nici un fel implicat in cearta asta... Nu stiu exact ce atitudine as fi luat daca as fi fost la vremea aia pe forum dar stii foarte bine cam cu cine dialogam mai des... Ce-mi spui tu acum? "Inteligenta mutare sa intervii si tu pe acest thread"? Cu alte cuvinte, dreptate dar nu si pentru catei, sau cum? Sunt, zic eu, un user al acestui forum si am dreptul si eu la o parere. Pe care mi-am exprimat-o. De asemenea, sunt si oameni (ciudat!) care-si spun parerea dezinteresat. Credeam ca din posturile mele de pe forum a reiesit ca nu ma dau in laturi, la o adica, sa ma cert si cu useri mai vechi decat mine, atunci cand cred ca am dreptate si nu pup in cur pe nimeni, ba din contra... Poate tocmai de aia, cand le dau dreptate, ti pare tie ciudat... Nu stiu ce te-a deranjat, pentru nu m-am luat personal de tine in nici un fel, ci doar de pupincurosii care-ti tin partea... Am incercat sa raman impartial, esti administrator si poti sa vezi ca eu n-am votat in sondajul de cacat de mai sus... La fel cum n-au votat multi din cei cu bun simt de pe forum... Cum draq sa nu-ti sara tandara cand vezi ca un imbecil vine si spune ca "ia hai gata, ca e 9-1 pentru mosu', e clar care e parerea majoritatii"... Dar posturile de pe thread cine le-a scris? Chupacabra? Eu m-am luat de judecata lui de gaina, dar tu ai luat-o personal... Credeam ca esti suficient de trecut prin viata sa-ti dai seama ca astfel de oameni pupa in cur doar din interes, asa ca ar fi trebuit sa-mi multumesti ca-ti atrag atentia... Si gandeste-te cat de patetici sunt, ca interesul lor este atat de neinsemnat, probabil o moderare sau pur si simplu doar pentru a fi bagati in seama... Vine Dreptate (care in continuare cred ca e dj_jaxxx) si plange cu lacrimi de crocodil ca prea se face mult misto pe forum... Pai daca nu te tine, du-te frate in alta parte unde se pupa toti si se lauda... Asta-i viata, daca esti dobitoc, platesti... Daca vrei sa fii printre cei din fata, dovedeste ca poti, iar daca simti ca esti prost si nu tii pasul, stai in banca ta...

3. In atitudinea ta fata de mine se pare ca ai folosit (sper sa ma insel) multa esenta de fatarnicie... Mai intai ma iei cu texte de genul: "Hai mai las-o pe Nightwish si zi cand mergem la Provita, ca, uite, tocmai vorbeam azi cu Alin de tine"... Mai sa fie, ti se pare ca ai cam ramas fara oameni in jur si incerci sa racolezi? Nu fac de-astea mosule... Si acum, ca ai vazut ca nu-ti merge, gata, bagi strambe despre eye, arunci cu cacat in mine, exact cum ai facut si cu Nightwish... Daca ai coaie in tine, spune cine anume (te citez) "din gasca Nightwishei" a zis ca ea incearca sa epateze dar nu are cu ce, si dovedeste, nu fa afirmatii doar ca semeni cearta... Invidia e mare, mosule, multi nu o inghit pentru simplul motiv ca taxeaza nemilos prostia... Si a lua apararea cuiva cu care ai vorbit ceva vreme si cu care intamplator ai anumite lucruri in comun mi se pare un lucru firesc, nu imi spune mie ca dau limbi, ca nici tu nu crezi asta...

In incheiere, ca o concluzie: La inceput am decis sa nu ma bag, mai ales ca nu am fost aici cand a inceput scandalul si mai ales ca m-am inteles intotdeauna bine cu tine, dar acum nu stiu ce sa mai zic, ti-ai aratat o fata pe care nu credeam ca o ai... Imi pare rau sa o spun dar asa se pare ca stau lucrurile...
cubu

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 9:42 am

Initial trimis de dj_jaxxx
pana una alta e 9-1 pt OM,Aliosha&Co deci e cam clar ce credee lumea deci hai sa ne linistim o tzara.

Ar trebui sa te intrebi intai cine a votat. La felul in care expui matale problema ie ca si cum ai cere un sfat cu privire la moralitatea consumului de droguri tocmai de la dealerul tau. Nu ma ashtept sa intzeleaga prea multz ceam vrut eo sa zic acilea si, sincer sa fiu, nici nu ma intereseaza. Vreau numai sa subliniez ca eo nu am votat. Si asta nu pentru ca nu ash avea o parere, ci doar pentru ca shtiu cum se va termina totu.

Cum se va termina totu? Citez din Divertis: "Incearca sa-i esplici soacrei cum sa asheze borcanele cu muraturi in camara. A doa zi le vei gasi ca shi cum ia lear fi pus acolo.â€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Lun Oct 27, 2003 9:55 am

si a venit neatza si v-a dat ... in cap ... :)
in afara de cearta intre aiu si baixu vs moshu se pot observa useri care nu prea au "ce face pe acasa"...gen dj_jax si in special aceasta clona idioata...dreptatea....fuck me...oi fii chioara, daca nu, cred ca aiu este destul de domn incat sa-ti scoata ambii ochi (daca nu te-ai prins....ai cazut in oala de rahat)...cat de adevarati mi se par mie acesti avocati ai poporului, vai imi vine sa plang de emotie
;P ;P

pese: moshule, sper ca nu te ofenseaza acest post,chiar nu are legatura cu tine....si aiule sper ca nu te consideri deja sefu' meu :yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 27, 2003 10:12 am

Lu' Portnoy ii spun doar atat : acum e 10-2. ne mai trebuie un vot sa realizam scorul cu care Timisoara a batut in cupa pe Tricotaje Ineu.
Si..nu spun cine si ce a zis de Nighty..si nu spun o multime de alte lucruri.....pentru ca eu nu sifonez lumea !
Iar daca nu vrei sa mergi la Provitza cu mine....du-te cu prietenii tai de pe forum..si bea cu ei tzuica. Iar cu Alin chiar am vorbit despre tine...ca ai inteles gresit unele faze si i-ai sarit la gat......dar pana la urma intelesesei tu gresit...si totul a fost OK.

animaloo....stai mah linistit. cum sa ma ofensez eu pe tine ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Oct 27, 2003 11:00 am

:D ofcourse... da nici tu nu iesti sefu mieu...:yD
si uite ca stateam si ma uitam io la sondaj si mi-am dat seama ce vreau sa votez, da nu am gasit obtiunea:
"Da! intr-adevar si io as bea o bere...."
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii