sa recunoastem valorile!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Bogdan Bradu

Mesajde Sioux » Mie Iul 02, 2003 8:58 am

Initial trimis de piper1996
Sincer, cred ca -l confunzi .... fostul vocal de la Sfinx si-a tras o trupa numita Sfera.
Bogdan Bradu am inteles ca are lectii de canto clasic luate prin Italia ... Cand ziceai tu ca a facut parte din Sfinx? Si, intr-adevar, are voce foarte buna, dar, e prea mult pentru noi .... prea elevat ... :-) are album, videoclip, participare la Eurovision, poate mai auzim de el .... nu?

Aaa, nu chiar. Stie el ceva, da' nu stie pe de-antregul. Bogdan Bradu a cantat cu Sfinx o piesa pentru Eurovision, anul trecut daca nu ma insel. Este adevarat ca aia e cam singura alaturi de Sfinx. Este intr-un fel sau altul protejatul Crinei Mardare si a lui Bibi Ionescu, care l-au racolat derect de la Festivalul Muzicii (prea)usoare Romanesti, Ma-m aia !

A studiat intr-adevar in Italia, un an cu profu lu Pavarotti si este foarte posibil cva in viitorul apropiat sa auzim de le ceva mai mult.
Sioux

Mesajde hanska » Sâm Oct 25, 2003 12:44 am

Despre ce vorbim? Valori trecute, valori prezente sau valori, pur si simplu???
hanska

Mesajde rockgirl » Sâm Oct 25, 2003 9:39 am

Initial trimis de hanska
Despre ce vorbim? Valori trecute, valori prezente sau valori, pur si simplu???

"Mie chiar imi place Dan Spataru!
ca sa fii o valoare , consider ca nu e necesar sa fii in pas cu moda.Nu ?"... spuneam la un moment dat .
rockgirl

Asta vara...

Mesajde Aurolacul » Sâm Oct 25, 2003 2:16 pm

Am fost la Costinesti la barul White Horse, shi intro seara a cantat un tip melodii vechi romanesti asa gen old folk, foarte fain. Andrii Popa, Hotel Cismigiu, Phoenix, a fost suerb. Cu toate ca a cantat numai vreo 2 melodii compuse de el, cred ca l-as putea considera pe el ca fiind o valoare a muzicii romanesti.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Re: Bogdan Bradu

Mesajde piper1996 » Sâm Oct 25, 2003 5:30 pm

pai, o sa mai auzi de iel, ca acuma canta cu Phoenix, nu i-ati vazut la "te-ai aia 2003?"

Initial trimis de Sioux

Aaa, nu chiar. Stie el ceva, da' nu stie pe de-antregul. Bogdan Bradu a cantat cu Sfinx o piesa pentru Eurovision, anul trecut daca nu ma insel. Este adevarat ca aia e cam singura alaturi de Sfinx. Este intr-un fel sau altul protejatul Crinei Mardare si a lui Bibi Ionescu, care l-au racolat derect de la Festivalul Muzicii (prea)usoare Romanesti, Ma-m aia !

A studiat intr-adevar in Italia, un an cu profu lu Pavarotti si este foarte posibil cva in viitorul apropiat sa auzim de le ceva mai mult.
piper1996

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 5:50 pm

Nu inteleg de ce doar o persoana a zis de Taxi... Sa fim seriosi! Au o linie melodica mai mult decat placuta si versurile sunt departe de a fi banale, sunt niste splendide jocuri de cuvinte! Si dau dovada de profesionalism! Mi se par o adevarata valoare a muzicii romanesti actuale.
Alte valori???... Hmmm... Ar mai fi Bogdan Bradu, Paula Seling... Vama Veche (desi mie nu-mi plac extrem de mult. Le admir doar inventivitatea)... La genul dance/po-rock le dau votul meu celor de la Voltaj!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3802

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 8:18 pm

cele mai mari valori din muzica romaneasca sunt baietii de la O-Zone. Nightmare poate sa va confirme chestia asta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 8:32 pm

Este si oinia ta personala? (O-zone=valori)?? :con:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3807

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 8:35 pm

este alu Nightmare si asta conteaza ce-l m-ai mult.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii