Clone din toate tarile, uniti-va!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Clone din toate tarile, uniti-va!!!

Mesajde A lu' Portnoy » Sâm Oct 25, 2003 2:17 am

Buna seara! Permiteti-mi sa ma prezint intai. Sunt clona userului Portnoy si ma bucur sa fiu aici printre voi. Pana mai deunazi eram o clona normala, ii spalam stapanului meu rufe, vase, dadeam cu aspiratorul, mergeam la scoala in locul lui, etc... De nenumarate ori ma uitam cum intra pe acest forum si eu nu puteam pentru ca, zicea el, clonele n-au voie. De azi insa, simt ca viata mea se va schimba radical... Dupa cum se vede aici, Oribilul Mosh (poate imi spuneti si mie cine e) zice ca poate si o clona sa posteze, atat timp cat stapanul sau nu e banat. (nu-mi dau seama ce vrea sa insemne asta, poate o fi vrut sa spuna ca daca nu e din Banat. Si daca e asa, ma intreb ce o avea el cu banatenii). In fine, dragi clone, vreau sa va incurajez sa postati si voi, dupa cum vedeti, de acum incolo avem voie. Nu va fie frica, spuneti ce aveti pe suflet, si noi clonele avem dreptul la viata...

Traiasca ai nostri!!!
A lu' Portnoy
Junior Member

3803

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 8:24 pm

Initial trimis de A lu' Portnoy
Oribilul Mosh (poate imi spuneti si mie cine e)

chiar, cine este? :con:
io zic ca parerea mea proprie si personala ie ca trebuie neaparat si obligatoriu sa ne facem clone care sa ne reprezinte. de egzemplu, daca io mias face o clona care sa se chieme shaorma este clar ca nu ar fi bine. sau, de egzemplu, cine ma-r crede c-a clona mea ie Gladiatoru? sau Forestgamp? si iegzemplele poate continua. intr-o emisiunea viitoare.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 3803

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 10:38 am

Initial trimis de baixinho ©
sau Forestgamp?

Forrest Dumb. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii