"compilatii noi" INTERCONT MUSIC PREZINTA LOOP RECORDS
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
"compilatii noi" INTERCONT MUSIC PREZINTA LOOP RECORDS
INTERCONT MUSIC PREZINTA LOOP RECORDS
-In aceasta luna va aparea aceasta compilatie , pentru acest material si-au dat interesul mai multe labeluri : LOOP RECORDS , REBEL MUSIC ,HADES RECORDS , URBAN RECORDS SI INTERCONT MUSIC .
-Iata play listul complet :
1.CODUL PENAL – anul 2003 (LOOP RECORDS )
2. DREAMTEAM – ai grija (URBAN RECORDS )
3.KOMBAT – surprinse-n surprize (HADES RECORDS)
4. BABYGIRL & KORECTU’- esti pe langa (REBEL MUSIC)
5.GRUPA MARE – prietenii tai (LOOP RECORDS)
6.BRIGADA HADES –pentru cei vizati (HADES RECORDS)
7.NICO & PUIA & CABRON –vorbe 2 (INTERCONT MUSIC)
8. PACHA MAN – acelasi sange (REBEL MUSIC)
9. PARAZITII – bad joke mix. (REBEL MUSIC)
10. NIMENI ALTU’ – cu dintii cariati (REBEL MUSIC )
11.RAPARTA – prea multe de spus (URBAN RECORDS)
12.LA FAMILIA – viata buna (cheloo mix ) (REBEL MUSIC)
13.ANEXA 1 – nu-I prea tarziu (REBEL MUSIC )
14. NICO & CABRON – nu pot sa mai suport (INTERCONT MUSIC)
15.SPIKE – nimic personal ( REBEL MUSIC )
16. CONTROLUL TEHNIC DE CALITATE – ctc prezinta (URBAN RECORDS)
17.CODUL PENAL & LA FAMILIA & SASE SASE & DON BAXTER – de pe strada (LOOP RECORDS)
-In aceasta luna va aparea aceasta compilatie , pentru acest material si-au dat interesul mai multe labeluri : LOOP RECORDS , REBEL MUSIC ,HADES RECORDS , URBAN RECORDS SI INTERCONT MUSIC .
-Iata play listul complet :
1.CODUL PENAL – anul 2003 (LOOP RECORDS )
2. DREAMTEAM – ai grija (URBAN RECORDS )
3.KOMBAT – surprinse-n surprize (HADES RECORDS)
4. BABYGIRL & KORECTU’- esti pe langa (REBEL MUSIC)
5.GRUPA MARE – prietenii tai (LOOP RECORDS)
6.BRIGADA HADES –pentru cei vizati (HADES RECORDS)
7.NICO & PUIA & CABRON –vorbe 2 (INTERCONT MUSIC)
8. PACHA MAN – acelasi sange (REBEL MUSIC)
9. PARAZITII – bad joke mix. (REBEL MUSIC)
10. NIMENI ALTU’ – cu dintii cariati (REBEL MUSIC )
11.RAPARTA – prea multe de spus (URBAN RECORDS)
12.LA FAMILIA – viata buna (cheloo mix ) (REBEL MUSIC)
13.ANEXA 1 – nu-I prea tarziu (REBEL MUSIC )
14. NICO & CABRON – nu pot sa mai suport (INTERCONT MUSIC)
15.SPIKE – nimic personal ( REBEL MUSIC )
16. CONTROLUL TEHNIC DE CALITATE – ctc prezinta (URBAN RECORDS)
17.CODUL PENAL & LA FAMILIA & SASE SASE & DON BAXTER – de pe strada (LOOP RECORDS)
-
LEXIC - Junior Member
pai
Compilatia inca nu a aparut in magazine .... va mai dura un pic...cert e ca joi ora 22.00 in club twice este lansarea oficiala...
pana una alta am ascultat-o si pot zice ca merita cumparata 100%-este un produs care face toti banii
pace
pana una alta am ascultat-o si pot zice ca merita cumparata 100%-este un produs care face toti banii
pace
-
Kombat - Junior Member
super tare !
-am fost la lansare si mi-am cumparat si compilatia , mi-a placut foarte mult chiar pot spune ca e cea mai reusita compilatie de hip hop care a iesit in romania vre-o data .
-imi place mult Dreamteam , Parazitii bineinteles ;-)) si Anexa 1 (stiu ca acestia din urma sunt singura trupa din Ardeal care mai misca ceva ) BINE ASA FELICITARI !
-imi place mult Dreamteam , Parazitii bineinteles ;-)) si Anexa 1 (stiu ca acestia din urma sunt singura trupa din Ardeal care mai misca ceva ) BINE ASA FELICITARI !
- paper-boy
- Junior Member
sincer nu e asa de tare cum ma asteptam..insa imi place de mor...noi veniti in rap..ca ctc..raparta..nnimeni altu..baby girl..
tare lasa ca e bine...am fost in twice si a fost ceva lume...frumos..am aflat printr0un prieten..
tare lasa ca e bine...am fost in twice si a fost ceva lume...frumos..am aflat printr0un prieten..
- profund
- Junior Member
-dupa cum am spus piesa lu Anexa 1 imi place cel mai mult(e pentru sufletu meu ) , de unde mai pot face rost piese semnate Anexa1 ???stie cineva???
-la fel Dream team si Nimeni Altu ' ......De ce nu au aparut si Anonimii pe compilatie ???
-ps . toate trupele de pe Actiunea instrumentalu au evoluat foarte mult !!! se pare ca respectiva campanie acum da roade ,astept mai multe materiale pe viitor cu aceste trupe !
-la fel Dream team si Nimeni Altu ' ......De ce nu au aparut si Anonimii pe compilatie ???
-ps . toate trupele de pe Actiunea instrumentalu au evoluat foarte mult !!! se pare ca respectiva campanie acum da roade ,astept mai multe materiale pe viitor cu aceste trupe !
- paper-boy
- Junior Member
Io l-am luat zilele trecute din HMF cu 130. Asta asha, cu titlu informativ.
N-am sa incep sa ma plang de ce nu mi-a placut, ma limitez la a spune ca CTC ar putea sa insemne Clasa Tehnica shi Creativitate. Superba piesa...de la negativ la flow shi pana la versuri. In fotbal se numeste...."atac ca la manual"....cam asha ceva. Impecabil. Raparta la fel, genial....
"Oare nu suntem cu totzii PORCI daca traim intr-o PORCarie?"
N-am sa incep sa ma plang de ce nu mi-a placut, ma limitez la a spune ca CTC ar putea sa insemne Clasa Tehnica shi Creativitate. Superba piesa...de la negativ la flow shi pana la versuri. In fotbal se numeste...."atac ca la manual"....cam asha ceva. Impecabil. Raparta la fel, genial....
"Oare nu suntem cu totzii PORCI daca traim intr-o PORCarie?"
-
cutuma© - Mesaje: 3047
haha compilatie tare
sunt 3 nume ce nu-si au locul pe aceasta compilatie tare:
1.ctc
2.nimeni altu'
3.raparta
nu inteleg dece au intrat pe aceasta compilatie ca e VARZA
ps:decret tu prea ii pupi in cur pe ctc-isti
le cam faci reclama
esti cam dubios
as zice ca esti unu dintre ei dar te-am vazut cum rimezi si e nu numai alt stil dar si idei diferite
oricum aici ai dreptate ca sunt de departe cei mai buni de pe compilatie si pt.unu care a spus :
"insa imi place de mor...noi veniti in rap..ca ctc..raparta..nnimeni altu..baby girl.."
ctc nu-s demult noi veniti ci reveniti
prim'enemy
---
I use your rhymes as an example of what not to write/copywrite
1.ctc
2.nimeni altu'
3.raparta
nu inteleg dece au intrat pe aceasta compilatie ca e VARZA
ps:decret tu prea ii pupi in cur pe ctc-isti
le cam faci reclama
esti cam dubios
as zice ca esti unu dintre ei dar te-am vazut cum rimezi si e nu numai alt stil dar si idei diferite
oricum aici ai dreptate ca sunt de departe cei mai buni de pe compilatie si pt.unu care a spus :
"insa imi place de mor...noi veniti in rap..ca ctc..raparta..nnimeni altu..baby girl.."
ctc nu-s demult noi veniti ci reveniti
prim'enemy
---
I use your rhymes as an example of what not to write/copywrite
- primoenemy
- Junior Member
Poate k ii laud prea des, dar pana mea, am shi eu o trupa preferata shi daca nici pe ashtia nu i-ash aprecia inseamna k ash avea o problema serioasa la capshor.
shi asta e bine sau e rau?
shi asta e bine sau e rau?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Am cumparat compilatia cu mult entuziasm, dupa ce Sabotaj ma cam dezamagise... In fine, in ordinea preferintelor: Nimeni Altu', Raparta si CTC (in aceasta ordine) sunt cam mult peste celelalte piese... In rest - toate sunt la fel de bune sau de slabe.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
deh.....asa ca e felul meu
nu am stat intentionat sa caut de unde s-au influentat artistii de pe aceasta compilatie dar sunt doua piesa care au iesit in evidenta pur si simplu, adica asemanarea a fost prea mare. e vorba de dreamteam (ludacris - roll out, stilul de dat....cine a ascultat ambele piese stie ce zic) si codu penal - de pe strada (wc feat. snoop & nate - the streets) deci ori baxter a facut negativu la piesa asta ca scop de preluare..tinand cont ca au un mesaj asemanator (sper ca asta e motivu) ori nu stiu ce pula mea a fost in capu' lui cand a facut negativu meu. chiar si ca scop de preluare.....cred ca nu era necesar.
cam atat.
cam atat.
-
n3aGabitz - Junior Member
decret
e bien ca ai stil diferit si cred ca si pe instrumental ai da bine,esti unu din cei mai bunei pe battle si ca-i pupi in cur nu-i nimic dar imi paruse ca ai fi unu din ei pt.a-si face reclama
no offense
sunt rupt ma duc sa ma culc(daca mai apuc si daca sunt in stare)
ctc nimeni altu si raparta KIAR NU AVEAU CE SA CAUTE PE COMPILATIA ASTA....
no offense
sunt rupt ma duc sa ma culc(daca mai apuc si daca sunt in stare)
ctc nimeni altu si raparta KIAR NU AVEAU CE SA CAUTE PE COMPILATIA ASTA....
- primoenemy
- Junior Member
Re: decret
Eu sunt de parerea ca toata compilatiia a iesit superb. Dream Team are cel mai mare potential cred eu (ascultati melodiile de pe Proiectu' Verde). CTC nu se pune ca sunt deja acolo sus pe pedestal. Babygirl, Nimeni Altu', toti au melodii belea.
Intrebarea mea este: unde sunt semnati Babygirl/Grupa Mare/Nimeni Altu'? La Urban nu sunt, nici la Hades, Rebel nu cred, iar Familia in nici un caz. Ma rog, ma refer si la casa de productii, atat cat si la "grupa de hh (gen Familia/Urban/Rebel)".
D-abia astept proiectul verde...
Intrebarea mea este: unde sunt semnati Babygirl/Grupa Mare/Nimeni Altu'? La Urban nu sunt, nici la Hades, Rebel nu cred, iar Familia in nici un caz. Ma rog, ma refer si la casa de productii, atat cat si la "grupa de hh (gen Familia/Urban/Rebel)".
D-abia astept proiectul verde...
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
/
-
muffinass - Junior Member
Re: Re: decret
(Intrebarea mea este: unde sunt semnati Babygirl/Grupa Mare/Nimeni Altu'? La Urban nu sunt, nici la Hades, Rebel nu cred, iar Familia in nici un caz. Ma rog, ma refer si la casa de productii, atat cat si la "grupa de hh (gen Familia/Urban/Rebel)".)
Grupa Mare sunt la LOOP RECORDS iar Babygirl si Nimeni Altu colaboreaza cu REBEL MUSIC.
Cat priveste "grupa de hh", nu prea inteleg ce vrei sa stii.
Grupa Mare sunt la LOOP RECORDS iar Babygirl si Nimeni Altu colaboreaza cu REBEL MUSIC.
Cat priveste "grupa de hh", nu prea inteleg ce vrei sa stii.
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
Re: Re: Re: decret
Grupa de hh vroia sa-nsemne grupa cu cine sunt alaturati (codu' penal sunt alaturati cu Familia din cate stiu, etc).
Oricum, eu am o intrebare pentru Gianiny: mai sunt valabile viniluri cu Sindromul Tourette? AM tot trimis mail-uri la adresa mentionata, private message tie, si intrebari si pe Cheloo.ro, insa n-am primit nici un raspuns. Eu sunt interesat de 2 viniluri cu Sindromul Tourette si unul cu single-ul lui Pacha Man (acelasi sange).
Multams
Oricum, eu am o intrebare pentru Gianiny: mai sunt valabile viniluri cu Sindromul Tourette? AM tot trimis mail-uri la adresa mentionata, private message tie, si intrebari si pe Cheloo.ro, insa n-am primit nici un raspuns. Eu sunt interesat de 2 viniluri cu Sindromul Tourette si unul cu single-ul lui Pacha Man (acelasi sange).
Multams
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
/
/
-
muffinass - Junior Member
pentru muffinass
Nu am primit nimic de la tine. Trimite-mi datele postale la gianiny@yahoo.com.
- gianiny
- Junior Member
Cel mai mult ma socat Kombat cat de cretin poti sa fii (in sensu bun) caterincos rau omu mam pisat pe mine ras cand am auzit prima oara refrenu
mai mia placut Nimeni Altu` si Remixu lu parazitii mai ales cand spune cheloo la sf. ca asta a fost cea mai scumpa piesa!!
mai mia placut Nimeni Altu` si Remixu lu parazitii mai ales cand spune cheloo la sf. ca asta a fost cea mai scumpa piesa!!
- SMOk3
- Junior Member
..o impresie buna au facut: nimeni altu', raparta, kombat, c.t.c.
"..chiar dac-as avea toti dintii cariati as mai zambi si chiar dac-as fi plin de probleme tot as glumi, pentru ca, stii, viata e grea si lumea e rea; cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?!"
"..chiar dac-as avea toti dintii cariati as mai zambi si chiar dac-as fi plin de probleme tot as glumi, pentru ca, stii, viata e grea si lumea e rea; cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?!"
-
gutza36 - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1