Imaginea de "Scena"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 21, 2003 6:11 am

Initial trimis de Bortzianu'

..VAG???? ..ar vrea ei sa poata canta U2 .. si nici sa nu se prinda lumea..:)) ..din pacate directia -5 sunt ca o copie alb-negru , la un xerox cu cartusul pe terminate...
..orice cacat e unic ... studiaza-l ..de fapt ti-ai dat seama deja..:)

Asta intrece orice masura!!!!!!!!!!!!!
Auzi-0DIRECTIA5-"copie alb-negru, la un xerox cu cartusul pe terrminate". Pur pariu ca dumneata n-ai ascultat in viatza dumitale D5, altfel n-ai fi zis una ca asta!!!!!!
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu mai spuneti nici voi asemenea chestii!!!! Va rog frumos! Cer oare prea mult?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 21, 2003 10:28 am

Initial trimis de Dreamy_Girl

Asta intrece orice masura!!!!!!!!!!!!!
Auzi-0DIRECTIA5-"copie alb-negru, la un xerox cu cartusul pe terrminate". Pur pariu ca dumneata n-ai ascultat in viatza dumitale D5, altfel n-ai fi zis una ca asta!!!!!!
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu mai spuneti nici voi asemenea chestii!!!! Va rog frumos! Cer oare prea mult?

Tanti, iti mai spun 2 lucruri ..si ti-am dat IGNORE :

1. Mai lasa-ma in PULA mea cu PARAMA 5 ! poate asa intelegi....

2. Ai un thread cu trupa ta ... SCRIE PE EL despre ea. In rest vorbeste despre ce se cere pe thread sau ABTINE-TE! CLAR?

..inteleg ca universul tau se invarte in jurul acestei trupe.... DAR ...pe-al meu lasa-l in pace.

Inteles?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 25, 2003 11:23 pm

Tanti, iti mai spun 2 lucruri ..si ti-am dat IGNORE :

1. Mai lasa-ma in PULA mea cu PARAMA 5 ! poate asa intelegi....

2. Ai un thread cu trupa ta ... SCRIE PE EL despre ea. In rest vorbeste despre ce se cere pe thread sau ABTINE-TE! CLAR?

..inteleg ca universul tau se invarte in jurul acestei trupe.... DAR ...pe-al meu lasa-l in pace.

Inteles?

Please, fara expresii de-astea!!!! Okay?
Si, dak vrei s t las in pace, repara tu forumu' d.p. http://www.directia5. com, ca acum nu mai merge. Si eu cu cine s mai vorbesc despre D5?
Uite, facem un pariu: Dak tu reusesti sa imi dai un argument ca D5 nu canta bine, la care eu sa n-am ce raspunde, promit ca timp de o luna, ma voi abtine de la orice comentariu legat de D5, de pe acest site. Daca in schimb eu iti voi da un argument ca D5 sunt SUPER la care tu nu vei avea ce sa raspunzi, va trebui sa scrii pe forum, la tema mea despre D5, cu rosu ,de 10 ori, "DIRECTIA 5 sunt cei mai tari!!!" Ce zici, accepti?>
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Mar 26, 2003 12:05 am

Dreamy_Girl fara nici un fel de rautate ti-o spun..tu ai mai incercat sa asculti si altceva?Personal n-am nimik cu directia dar nici nu-mi ating vreun punct sensibil...apropo tie iti plac directia pt versurile mai siropoase sau te atinge si sound-ul,melodicitatea?..nu stiu..parerea mea e ca ar trebui sa mai asculti si altceva,nu pot sa cred ca din cata muzica este pe lumea asta directia 5 sa-ti placa cel mai mult.....incearca un A-ha de exemplu.,au o muzica superba;sau un Depeche ceva...sunt atateia artisti/trupe cu un sound f acceibil si care suna f bine....iar din muzica rom nu stiu incearca talisman ca mai au niste mel misto nu numai aia cu n-am sa te uit despre care ai spus ca-ti place,incearca un phoenix...

.....cat despre paralela dintre directi5 si U2 de care s-a vorbit..n-as zice.....nu mi se pare deloc ca ar fi un u2 rom....merg pe directii total diferite....
SatyR
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 12:10 am

Si, dak vrei s t las in pace, repara tu forumu' d.p. http://www.directia5. com, ca acum nu mai merge. Si eu cu cine s mai vorbesc despre D5?
Uite, facem un pariu: Dak tu reusesti sa imi dai un argument ca D5 nu canta bine, la care eu sa n-am ce raspunde, promit ca timp de o luna, ma voi abtine de la orice comentariu legat de D5, de pe acest site. Daca in schimb eu iti voi da un argument ca D5 sunt SUPER la care tu nu vei avea ce sa raspunzi, va trebui sa scrii pe forum, la tema mea despre D5, cu rosu ,de 10 ori, "DIRECTIA 5 sunt cei mai tari!!!" Ce zici, accepti?>

Stii in ce te bagi? Eu m-as abtine in locul tau :j ;h
indescifrabil
cubu

Sa Aveti...

Mesajde Aurolacul » Mie Mar 26, 2003 12:14 am

Trebuie sa aveti si voi sponsori de la casele muzicale. Calitatea, se pare ca a pierdut si a lasat locul cantitatii.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 26, 2003 10:29 am

Fatuco: uite cum sta treaba: ma doare undeva daca esti tarfa DEFECTIEI a 5-a sau nu . Identic daca stiu sa cante (pentru tine) sau nu ... si al fel ..daca ai probleme psihice sau nu ...
..Ideea este sa iti tii cacatul tau ...subt tine. Atat . Daca ai ceva de spus pe un thread, despre subiectul respectiv ,spune .Daca nu taci in p**a mea din gura!

Pricepit?..Mai ia-o o data.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 1:32 pm

Si eu cu cine s[a] mai vorbesc despre D5?

Dar nu vezi ca nu e nici un fan Erectia 5 pe aici? De ce insisti atat? Cauta si tu la gradinita cu program prelungit...
indescifrabil
cubu

Mesajde SatyR » Mie Mar 26, 2003 11:43 pm

Railor :)
SatyR
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Joi Mar 27, 2003 11:15 pm

Cat de interesant ar fi sa-i vedem reactia daca i-ar calca vreun metrou pe oamenii aia de la D5....sau sa se rastoarne cu autocarul....sau sa le pice caramizi in cap....sau...sau....marele asteorid....si am si inceput sa visez...:rolleyes:
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

imaginea de "scena"?

Mesajde shmack » Vin Mar 28, 2003 12:30 pm

Imaginea de "scena" ,cum a mai spus cineva este defapt un produs ,o unelta de marketing,ca un ambalaj:te face sa cumperi ceva ,fara sa sti ce vei gasi inauntru.......
Iar comunicare dintre artist ( solist sau formatie ) si public,in Romania nu prea exista , rar o formatie incearca sa-si trateze fanii cum trebuie ( si nu vorbesc de chesti banale de genul " mainile-n sus,nu va aud... " ) .Din momentul in care te urci pe scena trebuie sa comunici cu auditoriul ( exemplu ar fi Implant pentru Refuz,oamenii aia canta prin cluburi de ceva vreme si asa au ajuns sa aiba fani si asa s-au promovat,nu prin videoclipuri "conventionale"si apariti la emisiuni cu mare audienta,s-ar spune ca imaginea lor de ''scena'' este creata de ce fac ei pe scena).
Cam atat am avut de zis. :con:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 28, 2003 10:09 pm

Initial trimis de the Zephyr
Cat de interesant ar fi sa-i vedem reactia daca i-ar calca vreun metrou pe oamenii aia de la D5....sau sa se rastoarne cu autocarul....sau sa le pice caramizi in cap....sau...sau....marele asteorid....si am si inceput sa visez...:rolleyes:

Oh Godness!!!!!!
Cred c-o sa se rupa mobila din casa, la cat m-ai facut sa bat in lemn!!!!! Na, ca m-ai si speriat, cu asemenea idei!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 02, 2003 12:47 pm

Oh Godness!!!!!!
Cred c-o sa se rupa mobila din casa, la cat m-ai facut sa bat in lemn!!!!! Na, ca m-ai si speriat, cu asemenea idei!!!!

..pai bate in cap ... pe bune ..e acelasi efect scontat..
...ai un neuron si ala criogenat ..sau castrat de trupele lui basescu..
bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 04, 2003 8:34 pm

asa...
nu am stat sa citesc tot ce s-a postat... dar voi posta si eu .. :D
eu zic ca in ziua de azi, artisti tre` sa faca multe sacrificii.. stiu ca probabil nu ii compatimitii prea mult.. dar este adevarat!!
in primul rand, tre` sa renunte la viata lor personala.. nu de tot ce-i drept dar totusi....
si tre` sa renunte la ei insusi... pentru ca odata ce devine "vedeta" persoana respectiva trebuie sa se schimbe.. sa zambeasca cand n-are chef doar pentru ca are foto shoot pentru nu stiu care revista..... sa rada pentru ca e la nu stiu ce emisiune.. sa fie "mare si tare" pentru ca deh, e X de la formatia Y... s.a.m.d
Deci, in mare parte fac sacrificii.. dar mie nu-mi pare rau pentru ei! ei au ales sa faca asta, asa ca acum trebuie sa suporte consecintele nu ;)
totusi, eu ma gandesc la fanii care transforma persoanele din formatia X in idolii lor... imi este mila de fanii respectivi.. pentru ca sunt orbiti.. traiesc intr-o lume a iluziilor crezand ca persoanele respective sunt intr-un fel sau altul!
nu sunt deacrod cu imaginea de "scena".. pentru ca nu esti tu... din nefericire, in ziua de azi, imaginea este totul...nu neaparat talentul!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

???

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Apr 04, 2003 9:51 pm

..pai bate in cap ... pe bune ..e acelasi efect scontat..
...ai un neuron si ala criogenat ..sau castrat de trupele lui basescu..
bafta!

In capul cui sa bat? In al tau, probabil!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Apr 05, 2003 1:31 am

Initial trimis de Bad Girl
asa...
nu am stat sa citesc tot ce s-a postat... ...
...totusi, eu ma gandesc la fanii care transforma persoanele din formatia X in idolii lor... imi este mila de fanii respectivi.. pentru ca sunt orbiti.. traiesc intr-o lume a iluziilor crezand ca persoanele respective sunt intr-un fel sau altul!
nu sunt deacrod cu imaginea de "scena".. pentru ca nu esti tu... din nefericire, in ziua de azi, imaginea este totul...nu neaparat talentul!

BA poti fi tu! daca iti apartine ceea ce canti... si nu e compus de ordean sau costicla ionita ..sau ..multi alti..
..intr-adevar ..te transformi pe scena .. dar nu in ALTCINEVA ..ci lasi sa iasa la suprafata acel alter ego ...tinut sub paza/observatie ..sa nu scape in societate ..in zilele normale. ..Esti alt om? ..nu ..esti acelasi..
...deci (desi imaginea se formeaza de catre persoane specializate ...scolite chiar) .. poti sa fii si tu insuti ..daca vei canta ce simti ...daca nu ..esti un actor.. vezi vama invechita.

..si inca ceva: nu fanii si repsonsabilitatile te schimba ..ci constientizarea ca ...sufletele altora sunt acum ..si in mainile tale..
nu-i poti dezamagi ..iar daca esti un om bun .. lupti mai mult pentru ei decat pentru tine ... te excluzi .. de aici si anxietatea .. si altele..
..dar daca o iei ca pe o meserie ..normala, ca altele ... ai sanse sa fii homo duplex ..

...e un cerc
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Apr 05, 2003 5:16 pm

si totusi exista oameni care se schimba in rau!! Oameni care desi au atatia fani, desi sunt idolii lor... ii calca in picioare si nu sunt nimic mai mult decat niste actori prefacuti pierduti pe o scena mizerabila! Si odata ce cortina cade, zambetul dispare si se retrag de pe scena....

parerea mea... multi cantareti din ziua de astazi sunt defapt niste actori mizerabili!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Re: Imaginea de "Scena"

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 26, 2003 2:33 pm

Intr-adevar... in Romania se presupune k se cere comercialul... DAR... el este ascultat de acel segmant de popor ingust la minte, fara putere de percepere si superficial. Si ce faceti cu restul??? Oricat de greu de crezut pare, exista (Slava Domnului, din ce in ce mai multi.) oameni kre vor sa auda, sa vada eva necomercial, ceva original. Nu dau sfaturi doar k sa ma aflu in treaba! Pur si simplu traiesc o situatie usor asemanatoare! Eu am in curs un proiect de cinematografie (nu doresc sa dau aici mari detalii) si cand am inceput acum 6 luni sa scriu scenariul, am facut-o tinand cont de ceea ce ar vrea sa vada fiecare tipologie psihologica in parte, k sa fiu sigura k ar fi un succes. Produsul final nu ma multumea... Cineva din domeniu mi-a spus k e ceva ce nu merge. Apoi, o persoana avizata, m-a intrebat: "E scenariul tau! Dar TU unde esti???" Atunci am realizat! E creatia mea! Deci, trebuie k eu sa fiu prezenta in ea! Si dak voi scrie exact ceea ce simt eu, sigur voi atrage atentia celor kre vor stii sa aprecieze originalul! M-am apucat de modifiacari! (majore!), si snt la aproape jumate si suna al darq de bine!
Nu uita k ce e comercial, prinde la inceput apoi trece repede! Ce e original ramane, chiar dak nu va prinde in 5 min. de la aparitie! Si vorba aia, vorbim de o melodie cu cateva randuri, adik mai usor de compuns decat un dosar de peste o suta de pagini in kre trebuie sa fie prezente toate modalitatile de expunere literara! Sunt convinsa k o sa reusiti! BAFTA!

PS. Valabil si pt al meu coleg constant de forum, Bortzianu'! :)
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Re: Re: Imaginea de "Scena"

Mesajde Bortzianu' » Lun Oct 27, 2003 12:11 am

Initial trimis de Sweet-one
Nu uita k ce e comercial, prinde la inceput apoi trece repede! Ce e original ramane, chiar dak nu va prinde in 5 min. de la aparitie! Si vorba aia, vorbim de o melodie cu cateva randuri, adik mai usor de compuns decat un dosar de peste o suta de pagini in kre trebuie sa fie prezente toate modalitatile de expunere literara! Sunt convinsa k o sa reusiti! BAFTA!
PS. Valabil si pt al meu coleg constant de forum, Bortzianu'! :)

Da... la concluzia asta am ajuns si noi (buricul pamantului) : pe un album 10 piese comerciale si UNA care sa ne reprezinte, asa cum suntem noi :)
..deocamdata n-am reusit sa le compunem pe alea 10 :)

... la modul serios ai dreptate , DAR eu nu cred ca poporul e ingust la minte. si chiar daca ar fi n-ar conta. PENTRU ca muzica se adreseaza SUFLETULUI .. iar suflet avem toti.

..trebuie doar sa vorbim mai putin "doct" .ca sa inteleaga toti ce sentimente au fost in SUFLETUL nostru cand am compus piesa ( oricare )
..cam atat

..BAFTA!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Lun Oct 27, 2003 9:26 pm

Mey, cand am zis "ingusti la minte", m-am referit la urmatoarea situatie: (citeste atent!)
"Si dak dupa tot ce-am zis n-ai inteles nimic... De fapt, trebuia sa simti, nu sa-ntelegi! Si dak dupa tot ce-am facut, nu-nsemn nimic pt tine, de ce nu vrei sa ma dezlegi? Sa plang, incerc; sa incerci nu stii; sa stiu, nu vreau; sa vrei nu poti!" (Taxi - "Mi-e dor si doare") Le intelegi versurile? Simti ce a vrut sa comunice trupa? Vezi jocul de cuvinte folosit? Efectul jocului de cuvinte? Originalitatea exprimarii? Sigur da! Multi se vor limita la primele doua intrebari adresate tie si nu vor studia stilistic exprimarea. DAR... exista anumiti oameni kre nu ar putea raspunde la nimic din ce te-am intrebat eu pe tine! Mai mult! Vor declara versurile stupide, fara noima si inperceptibile psihic! (evident, nu vor folosi termenii astia!) Acel segment asculta in general versuri de genul "Auuuuuuuuuuuu! Viata meaaaaaaaa!" ,etc. (chiar nu stiu mai multe exemple concrete pe dinafara) Ei traiesc doar din comercialul ieftin! Si tocmai pt k imi place sa cred k nu reprezinta o majoritate a aceste populatii, va indemn: 8 PIESE REPREZENTATIVE SI CEL MULT 2 COMERCIALE!

NOTA: Am ales acele versuri, deoarece au fost primele kre mi-au venit in minte, apartin unei formatii cu destula valoare si calitate vocala si sunt si suficient de simple, dar in acelasi tim p sugestive.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Oct 27, 2003 10:30 pm

Mey, cand am zis "ingusti la minte", m-am referit la urmatoarea situatie: (citeste atent!)... Le intelegi versurile? Simti ce a vrut sa comunice trupa? Vezi jocul de cuvinte folosit? Efectul jocului de cuvinte? Originalitatea exprimarii? Sigur da! .....

:) stai calma ..
eu prefer sa fac GALAGIE , chiar daca nu ma inteleg multzi. ... prietenii stiu de ce . :)
..sunt de acord cu tine.
..dar prefer sa fiu mai putin criptic in exprimarea ideilor/sentimentelor (si nu e chiar usor sa te exprimi simplu/curat/pe intelesul majoritatii...crede-ma) .... De ce ? pentru ca oamenii asculta muzica , percep sentimentele ... dar n-au intotdeauna timp de ghicitori. Muzica a ajuns entertainment ... asta e adevarul. ... Oamenii iau muzica , ca pe o bucata de desert ...ACUM fiecare dupa gusturile sale .. Intr-adevar gusturile se FORMEAZA ..dar nu trebuie condamnati oamenii ... De condamnat suntem noi, cei care avem puterea , darul de a face ceva pentru ei ..si nu facem ... dar acesta e un alt subiect.
..eu fac galagie.

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Lun Oct 27, 2003 11:35 pm

Abia astept sa ascult melodiile! Pana acum doar am citit versurile celor 3 melodii. Imi suna super-ok totul. Doar k trebuie neaparat sa aud ce intelegi tu prin "galagie"! :)

PS> Poate k muzica a devenit un simplu entertainment, dar nu pt toti!
PS2> Sunt de acord k in pricipal sunt vinovat cei ce pot face ceva, dar prefera sa stea in umbra! Uneori e mai greu sa te faci auzit, decat sa creezi! Dar asta ar trebnui sa constituie o provocare, nu un obstacol! :a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde rockgirl » Mar Oct 28, 2003 9:51 am

[quote]Initial trimis de Bortzianu'
[B]

Hai ca ti-am studiat mai atent replicile pe care le-ai imtrodus :) pe acest forum .Esti chiar demn de luat in seama .Numai ca , esti mai sensibil la femeile astea "clonate" .Sau , ma insel ?
(vezi subiectul legat de mass-media).

Toate bune !
rockgirl

Mesajde Bortzianu' » Mar Oct 28, 2003 12:43 pm

Initial trimis de rockgirl
[B]

Hai ca ti-am studiat mai atent replicile pe care le-ai imtrodus :) pe acest forum .Esti chiar demn de luat in seama .Numai ca , esti mai sensibil la femeile astea "clonate" .Sau , ma insel ?
(vezi subiectul legat de mass-media).

Toate bune !

-ptr. rockgirl:
...demn de luat in seama? nu cred ... sunt unul dintre cei multi care ..doar dau din gura ...si astia ca mine nu trebuiesc luati in seama ... oricum sunt cu manualul de filozoofilie langa mine si ..doar copiez.
..nu sunt sensibil la femeile clonate, mai! ..de fapt nu sunt prea sensibil la femei .. :) ..si nu sunt pe invers. dar am lucruri mai importante de facut ( ca de ex. sa dorm..ca ce-i prea mult strica. )

-sweet:
prin galagie se inteleg actiunile : galagie. scandal. asasinate. atentate. demolari. pumni. treaba mare la usile politicienilor. mai multe emisiuni de genul carcotasilor. trageri in tzeapa ... ajung?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Mar Oct 28, 2003 7:14 pm

Bortzianu... esti de-al meu!... :)

PS. Maine ai opinia mea exacta despre ce ti-am promis! :)
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Oct 28, 2003 10:33 pm

Bortzianu... esti de-al meu!... :)

PS. Maine ai opinia mea exacta despre ce ti-am promis! :)

ok ... merci
Bortzianu'
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma