sondaj:fanclub forum

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine are drepte???

Oribilul, Aliosha & CO
10
59%
Eyewitness, SOD, Baixinho & Co
2
12%
NIMENI (voi argumenta)
5
29%

Voturi totale : 17

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 27, 2003 12:15 pm

Initial trimis de animaloo
da nici tu nu iesti sefu mieu

nu. eu sunt directorul tau *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 12:16 pm

cu accent pe "o". nu?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

3840

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 12:18 pm

animaloole, vezi ma ca iti iei avertisment daca mai postezi multe aberatzii pe forumul de aberatzii.

neatza, accentu ie pe w.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 12:32 pm

Initial trimis de neatza
cu accent

daca vrei forum accent trebe sa propui pe sugestii si daca ai 20 acoliti care sa fie de acord e ca si facut. sa intelegem ca doresti moderare?
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 12:37 pm

moderare? departe de mine acest gand! eo doar ma amuz.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 12:51 pm

neatza, io zic sa iei mah o moderare daca ti se ofera (fie ea si pe accent sau marimar) totul pentru acces pe sfatul batranilor, cum bine zicea eyewitness, sa vezi acolo treaduri mai vechi de scandal, si sunt fifti-fifti, juma te amuza, juma te oribileaza. da' si alea care te oribileaza te cam amuza pan' la urma.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Lun Oct 27, 2003 12:53 pm

bine ca-mi spusasi....ca m-ai am doar unu de primit pentru pauza
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde dj_jaxxx » Lun Oct 27, 2003 5:31 pm

Ce imi place cum trage lumea concluzii despre mine cand de fapt nu m-au vazut niciodata :D

Oricum...dupa vorba unui mare invatat:

Mutumex pentru atentie (© Baixinho)

;)
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde cubu » Lun Oct 27, 2003 5:49 pm

Nu e nevoie mai baiete, mirosul de kkt se simte prin cablu din Canada pana aici...
cubu

3848

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 5:58 pm

Initial trimis de dj_jaxxx
Ce imi place cum trage lumea concluzii despre mine cand de fapt nu m-au vazut niciodata

pai, sincer, nici pe Saddam nu l-am vazut in viata mea de cand sunt viu, dar pot sa-mi fac o parere despre el. pe tine nu te-am vazut ca esti neinteresant da pe prietena ta am vazut-o de-atatea ori incat m-am si plictisit de ea. chiar, ce mai face? e bine, sanatoasa?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde RooT » Mie Oct 29, 2003 6:03 am

Din nou un thread care a luat-o rau pe aratura ...

Eu va respect pe toti mai ales ca multi din cei ce au postat aici sunt moderatori in schimb s-a ajuns mult prea departe ... S-a ajuns la jigniri pe fatza ... s-a ajuns ca useri respectati in aceasta comunitate sa faca afirmatzii complet deplasate ... Tzin minte cu nu cu mult timp in urma s-a explicat ca asha ceva nu este acceptabil ... Poate avetzi voi sute sau mii de posturi dar se pare ca avetzi mare nevoie sa recititzi regulamentul ...

Deoarece se pare ca unele persoane nu shtiu ce-i bunul simtz iar altele tzin sa raspunda unor asemenea stupizenii ... va explic ca de acum orice astfel de subiect va fi taiat de la prima jignire ... iar aprecierea unei jigniri este facuta de catre oricare dintre administratori si este definitiva ... singurul care poate schimba o asemenea situatie este tot un administrator. Orice discutie referitoare la decizie e libera atat timp cat respecta ragulamentul. Daca neregula nu este observata la prima abatere si cineva raspunde printr-o alta neregula ... si acela va fi sanctionat. Trebuie sa intelegeti ca aici nu avem tribunal ... nu ne putem judeca ... iar regulamentul nu e o colectie de legi democratice .. este un set de reguli pe care trebuie sa le respectam. La urma urmei prezenta oricarui user pe acest forum este un privilegiu ... nu un drept ... noi am hotarat sa acordam acest privilegiu orcarui user ... insa il vom revoca temorar sau definitiv DUPA CUM CONSIDERAM NOI CA TREBUIE SA FACEM.

Acest ultim punct va fi introdus in regulament iar daca nu convine cuiva e liber sa plece ... Nu accept ca din 2500 de oameni care viziteaza acest site catziva sa incalce regulamentul in mod repetat si sa-si bata joc de forum... ESTE ULTIMA OARA CAND SE MAI INTAMPLA ASA CEVA ! DATA VIITOARE VA BANEZ PE TOTZI FARA DISCUTZII !

Si nu veniti ca ion a facut neregula x si nu a fost pedepsit asa ca io fac neregula y .. asa se face la gradinitza ... Daca aveti vre-o neregula de semnalat ... semnalatzi-o administratorilor...

Daca aveti o problema cu un administrator .. folositi procedura din regulament ... orice altceva este nepermis !
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Aliosha » Lun Noi 17, 2003 4:29 am

Initial trimis de SOD
2.aliosha – la prima vedere un om cerebral,cu coloana vertrebrala.la a doua vedere....
Dragul meu aliosha,tii minte discutia noastra de acum 2 ani?esti la fel ca ei.

Imi iau libertatea de a posta pe un thread inchis pentru a avea un fel de drept la replica. Vad ca v-ati balacarit aici si ati aruncat cu chestii personale, in public, lucru care in opinia mea nu se face.

La fel cum i-am zis si lui baixu, Cata, cu tine imi aduc aminte ca am vb la telefon cand a jucat Steaua cu Rapidu si eram amandoi veseli nevoie mare. Acum, gata, vad ca suntem stricati desi nu am mai tinut legatura de atunci.
Vad ca ai spus mai sus ca nu mai pot sta drept. Astept, cand oi crede tu de cuviinta (daca oi crede vreodata), sa ma anunti si personal de ce anume mi-am pierdut coloana vertebrala in ochii tai.

Si in general, cand faceti afirmatii despre prieteni, fosti prieteni sau cunostinte incercati sa aveti puterea de caracter sa o faceti direct, personal.
"Against modern football."
Aliosha

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii