C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

3837

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 9:51 am

aloha oameni si oamene
incep o 9 saptamana de munca dar cu placere maxima. am vazut aseara un meci de fotbal excelent. goluri unul mai frumoase ca celalalt, prestatii ale echipelor de m-a incantat pe retina, faze care m-au uns pe corason, executii de t-era mai mare dragu, ce sa mai, o splendoare de meci. ma refer la mallorca - barcelona de pe tv sport (scor final 1-3), ca alt meci nu stiu sa fi fost asar. am auzit ca fu dresura de caini pe langa spitalu de urgenta cu dresori veniti din Giulesti. cica dresorii astia si-au facut treaba excelent.
Initial trimis de eyewitness
baicsule stii ceva cine a murit?

aiule, nu stiu, ma, o sa ma duc la parastasu de 40 de zile si o sa-ti spun atunci ce si cum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 9:54 am

bre io creca dana aseara pentru cresterea debitului de lichid pe cm cub a renuntat in a deserta lichidu din butoi in oarisice recipiente si se desarta ia in butoiu de dude uitand sasi ia colacu de salvare. acu ie la spital cred ,unde o echipa de medici incearca sai decanteze sangele de tzuica de 25 de ani.

aproximativ deci da. numa ca ajunsei intr-un loc cu multa zapada parca balea cascada scria acolo sus pe cabana aia si porma m-am intors si am mai trecut io pe la munca da mai putin si ca sa zic asa noroc ca aveau coneac ovidiu in gara ca sa-mi tie de urat pana venira unii sa ma salveze de aia care i-am pierdut.

na ca ma pierdui si io :con:

neatza
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 10:08 am

neatza pipal. frig mah, frig.

neatza, eu nu prea. tu, bine sanatos si tu? btw, cat mai tzine pagina aia ca deja facui artrita la carpiene? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 10:12 am

deci daca voi tot cotinuatz am folosi nicu pe post de urare, o sa fac shi eo lafel ca vanvatzatz minte: deci az cashtigatoru ie naiuish.

deci naituish la tuata lumea care este!

in rest ie bine. se pare ca nam nimica de facut inafara de nishte lucruri care leam de facut da nam chef sa fac nimica deshi unele trebe facute neaparat ca sa prind martz dedlainu carea sa terminat viner.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 10:16 am

d'apoi dana a inceput prima. da' e bine si asa, daca tot nu castigai la 6din49, nici de data asta. poate ca ar fi cazul sa si joc pan' la urma.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 10:21 am

eo am loato aleator randomizaraidracu lantamplare caream scos cumana beletu din caciula.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 10:31 am

bre, aud ca te vrea lumea de presedinte. o platforma program n-ai?

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 10:35 am

nocturno lasa vrajeala si mai bine asterne pe hartie punt cu punt tot ce ai facut vineri cand nu ne onorasi cu prezenta asa cum facu si dana mai devreme ,o semnezi si o depui la serviciu personal retribuire sa vedem ce masuri se impun...1/4 l ,1/2 l sau 1/1 l...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 27, 2003 10:38 am

Hai noroc , Mig-ule ! ce faci ? te-ai intors la tine la tzara ? sau tot in maretul orash esti ?

doream sa iti spun ca am baut berea...si am gasit-o fantastic de buna. exact asa tre' sa fie berea. sa aibe gust de bere...sa fie aromata. e peste cehestile pe care le beau la Mat Sports Pub.
abia astept sa mai vii..incarcat de daruri.

*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 10:39 am

cine vrea pe cine de preshedinte?

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 10:44 am

matinale ie un sondaj facut de aiu saptamana trecuta pe caterinci si ai un vot deja de ala zice nocturna...

baicsule urmatoarea expozitie chinologica unde se tine? bistrita cumva?

bah pe gandaci ie unu care posteaza dunu singur...post dupa post si nul baga nimeni in seama...saracu
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 10:47 am

vineri, ca si vinerea de dinainte de ultima vineri care a fost, imi pusei pixu-n cui si mausu-n sertar, si-mi luai inca un liber de la sfantu bec (sa-i dea al de sus sanatate) ca sa simt uichendu' mai bine. deci io zic ca-i de 1/4 l. e? (vorba sondajului de-l facu portnoy) data viitoare promit sa-i las lu' neatza cartela mea s-o ponteze.

observ ca a inceput numaratoarea inversa.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 11:08 am

eo pontez, da salaru cinel ia? sau se da in bunuri lichide? deci eo pontez.

observ ca a inceput numaratoarea inversa.

ie vrajeala! nu te mai loa dupe lume car numara invers.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 11:13 am

pai ie unii bre de nu mai au rabdare pana in anu' 10.000 si au inceput de pe acum sa numere in sens invers. degetele de la picioare i le-or fi numarat?

ete, e unu' pe bosorogi, cenaclu_flacar, imi place, bun baiat.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 11:32 am

nocturno, toata admiratia mea daca reusisi sa-l descifrezi pe ala de pe bosorogi ca io ma opintii la prima fraza...ai vro traducere ceva landemana?

bre si sa vedeti lutzele si jacsii ceor sa deschida treduri de felicitari, urale,fanfari ,artificii si pupaturi in partile dorsale...am auzit ca si ministeru sanatatii ofera diploma pentru cel mai prolific handicapat internat in sanatoriile din romania
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 11:40 am

io cre'ca e un demn urmas a lu' neatza. adica, neatza, poti pleca linistit in biuroul d'alaturat. e bun mah, zau ca-mi place. (mo numit sefa de trib :D l-as propune pentru postul lunii daca ar exista asa ceva...
sa te pisi pe toata lumea si sa-ti debitezi toate ineptiile sub paravanu functiei de admin

io zic sa-l lasi ca o singura satisfactie are si el in viata si aia se numeste forum (sh-una, sh-alta)...de ce sa i-o rapesti? poate ca la 10.000 de posturi se da contoru peste cap si-i explodeaza rinoceru'.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 11:43 am

acu ai si matale sclavu tau...:)

reactiunea nu doarme niciodata...trebe sa fim vigilenti
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 11:44 am

deci am reushit shi eo sa citesc un post frumos. deci miam facut treaba cum trebe, am nenorocit limba stramosheasca shi vaz ca ma scos shi cu epigon. deci vorba lu donshoara prezidenta slesh shef de trib po sa plec linishtit ca vaz ca are cin sa duce mai incolo muncile lu eo. care este.

neatza

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 11:45 am

Initial trimis de Nightwish

io zic sa-l lasi ca o singura satisfactie are si el in viata si aia se numeste forum (sh-una, sh-alta)...de ce sa i-o rapesti?

asta ie veche, i s-a mai zis, nu il atinge ... da' de ce nul lasatzi in pace sau un plata lu domnu? sau punem mana de la picior si cumparam fanclubu :j
gaga

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 11:48 am

un sclav am, deci pot sa-mi deschid un cult. astept propuneri de titulatura. :D

il cumparam, da' ce facem cu iel? (cu forumu' adica) ie buna investitia? aduce fun profit?

nocturna

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 12:04 pm

potzi sa-tzi faci cult numa daca iejti culta, io asa am auzit :j

da' nu-i de profit, ie de ambitzie asha ... parerea mea (copirait)
gaga

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 12:07 pm

da mah, si masonii sunt elitisti. :D sh-atunci secta? :con:

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 12:07 pm

dana , nu mai vantura tentatiile pe la nasu nostru sau nu ne pune la ambitz...
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 12:19 pm

nu merita stricate ambitziile, zic io ...

secta sau insecta? ca nu vaz bine ...

a vazut bah careva emisiunea carcotasilor cu pruteanu care facea spume? si cu basescu care nu stia cine a scris versurili de la imnu romaniei care ezte? (cica anton pann :D ) si porma nu a stiut nici sa zica o strofa cap-coada?

acolo jenibilitatzi
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 27, 2003 12:25 pm

hmmm...va individiez pt activitatea de azi de pe sred care eo parca sa rasturnat lumea cu susun jos ca napuc sa citesc shi eo pe bosorogu care scrie pe bosorogi care zicetz voi. ca mia zis mama de mic ca nu pot fi ubicuu, da` io am zis ca pot, deshi nu ma chiama ashea da` nu pot totushi!
se pare ca ie lunea neagra la mine cum a fost shi la altzii da altadata, da nui bai, cami revin io shi vorba lapushneanului, de ma voi scula(?) pre multz am sa pop(r)esc shi eu!
spor!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 12:33 pm

beton emisiunea! pruteanu si-a dat singur cu intelectualitatea peste bot si peste degetzelele lui de 'telectual.

nocturna

3842

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 12:41 pm

Initial trimis de nae cinefil
care eo parca sa rasturnat lumea cu susun jos

si tu ai tinut asar cu ham ham-ii inloc de cu dresorii? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 1:04 pm

nu bre baicsule filu ie de la animal planet si ie si cu organizatia aia de ocrotire a patrupedelor adica sclavu lu coana mare bardot si dusmanu de moarte a lu marinaru.

de ce faultarati bre animalele aseara? nu va ie putintica rusine?
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 1:07 pm

nici io nu apucai sa vaz de boshorogiile lor, da ma uit acu' ca e shi curly online sa vaz ce debiteaza ...

intre timp protestez ca ie o mare varaza ep forumu de literatura si ie lutze si lutzi care posteaza deampuia gaia si io ma pierd pe aci ca nu vazui nici daca a mai scris tampu ca ma distreaza ca vazui intr-o noapte un film la hbo care iera leit posturile lui si voiam sa vad daca a fo scenarist pentru ca sa ii cer autografu care este.

io am primit protocolu in ciunga, nu vrea cineva o ciunga? sa cumpere adica?
gaga

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 1:10 pm

baicsule, lasa bre ca si dresorii erau cat pe ce sa fie muscati de d'alde neste turbati rosi. io mizam pe 4-1 macsim 4-2!

curly cre'ca o sa-mi sperie micul prietin, asociatul tribului.

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare