C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 1:26 pm

iar ie apatie. nici faptu ca am cashtigfat de doo or consecutiv la soliter nu ma mai incanta ca odinioara. creca ie timpu sa scot butelca.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 1:42 pm

io nu apatie inca fiinca abia citii cei pe forumu asta si apoi o mai luai si pe altele si cum ma manca in palma scrisei...

mio furai numa de la afex, sa-i sparg botu ca a gasit argumente la dostoievski taman din cartile pe care nu le-am citit io.
da ma razbun si nu-i raspund :p desi daca dau un gugle mic sigur pot sa zgandaresc rahatu :j

in alta ordine de idei, chiftelele marinate a avut zgarciuri si supa de roshii o galushca => mi-e foame

curly nush daca il sperie pe ala, a fo asa incoierent ca pana si io care ii cunosc stilu nu pricep ce a vrut el ca sa zica acolosha...

auzi? de la cine putem sa aflam IP lu cenaclu flacara ala? ca am io o banuiala...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 1:47 pm

dana, nustu mah. io zic sa-l intrebam pe DA ca el stie sa deosebeasca un ip de kappa de o shauarma. ipur-le o fi confidentiale?

cica: 67-41-78-172.clsp.qwest.net.

io zic ca nu. nu! nu! nu! clar nu!...nu e fo clona a lu' neatza. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 1:51 pm

nu sunt eo. parol donior!

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 1:54 pm

apatie? nici vorba ca tocma ce ma intalni cu neste arabeti get beget de langa mecca sau p-acolo care se batura cu pumnii pepturi ca daca vrea ei cumpara romania si maine...io i-am potolit si leam zis ca maine nui bine ca mai are matinalu cateceva de terminat de care se apuca saptamana trecuta cu pretenu, dana mai are neshte tuica de 25 de ani sio saptamana acu in uichend si e mai multi care este care are de terminat ce are iei de terminat si cai anunt io cand se termena cei de terminat sa vie sa cumpere ce mai ramane de cumparat daca mai are ce ca nici astia din pesedeu nu statura ei cu mainilen san panacu da io tot stau si mantreb daca jidanii si arabii sar extermina reciproc unii pealtii simultan sinmpreuna nar ramane neshte locuri vacante in zona sa leo dam pe goarna la astia cu aneleu lor cu creditele si casele lor?
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 2:02 pm

hmm uite ce gasi gugle la ce gasi naituish: http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=clsp.qwest.net.&btnG=Google+Search

da' cine dezcifreaza? botonarii, alo, da?

io banuiam ca-i unu care a fo da a plecat (a plecat aplecat ca i s-a aplecat de noi. parerea mia)

pe ce te juri neatzo ca nu ejti matale?

nu mai am destula tzuica da mai am un deca de vin rosh d'ala de te picteaza permanent pe dintzi si blugi.
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 2:04 pm

Initial trimis de dana
poti sa iti imaginezi ca DA, imi place

gusturile nu le discutam...dar totusi ,chiar asa ?
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 2:14 pm

ce ie gugalu ala bre? nica nam pricipit. cifre, numere, puncte, idioame, scalambaieli de semne, vai capu meu, dracu ma pus sa dau clic pe lincu vietzii.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 2:14 pm

Initial trimis de dana
hmm uite ce gasi gugle la ce gasi naituish

adica conform lu' primu' de pe lista cu gugal asociatul de trib e made in USA? care n-am io norocu' asta sa am un sclav made in za state.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 2:18 pm

bre, da eo ear nu picep: dece nu punitz mana pe botoanele de la computer shi inshiruitz la litere shi cuvinte pana va iese "cine iesht ma musiu shi ce vreai de fapt?" asha precum shi dansu sashtepta pentru ca sa fientrebat. deci zic eo car fi mai ushor decat ca sa va perdetz mintzilen volbura aia de cifre (care eo orcum cre ca fo puse la vrajeala ca almintrelea pricepea shi lumea oarece).

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 2:21 pm

bre, e vorba de placerea de a descifra tainele gugalului si fara dictionar. :D daca-l intreb asa nu mai are nici un pui de farmerc plus ca omu' e civilizat si raspunde, deci si amuzament din partzi.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 2:29 pm

ce distractzi are uni. pai nu mai bine beai o beren timpu sata?

neatza

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 2:37 pm

bah neatza, io zic sa te potoleshti ca ba pizza, ba bere, io zic sa incetezi ca ma nervez pi buni ca io beui totz banii la gara din avrig unde eram numa io si cainele respectiv. si parca si un pitzigoi.

gusturile nu le discutam...dar totusi ,chiar asa ?

nu DA ala, DA afirmatzia deci da voia sa sublinieze DA-ul. da io ratai botezu, cine si de ce e DA? :con:

deci e made in sua? io ash fi pariat pe germania, d'aia mai bine nu mai pariez io ca pierd si stiam io ca la cabana ma pacalila aia la table de tot schimbau ei zarurile.
da i-am pacalit, le-am furat gemu si untu de pe masa si am baut doo cafele si un ceai.

naituish, ia intreaba-l...
gaga

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 2:38 pm

ce sa fac mah. mi s-o stricat soliteru'.
si bere pe vremea asta? un neste ceva fiert nu merge?
pai sa-ti dau un exemplu cu vremea de afar': io mi-am terminat muncile, io tre' sa cam plec, aicisa nu am tine chiar nimenea (de data asta), nimenea nu sta cu ochii-n 13-14 pe mine deci pot sa plec. da' nu plec mah, ca [] contrar asteptarilor aici e cald si bine si e cald si pan' acas' e cale lunga si e frig. deci nu ie bine.

pana una alta si alta: dana, DA este Decrepitul Abominabil, manifestu' lu' afex. ringz a bel?

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 2:39 pm

pai bre donshoara prez, uite ca citii ca az ie concert la cluba. de ce nu mergi pacolo? ie apruapa, centru, eften, lume... care este.

shi bre dano, uite ca tzam facut pe plac sham amanat pitza pe careo programasem pe az ca sa ma duc la care este. unde este gotci shi ber bune shi eftene. partea najpa ie media de varsta care cre co sa fie minima.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 2:45 pm

lume...care este ingramadita intr-un spatiu mic care este plin ochi.
si cu scolile cum ramane bre? da' e o idee sa-mi mut cursurile in clubu' arhitectzilor. stai sa vaz cu cine-i concertu'.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 2:47 pm

decrepitu abominabil (da) rings any bell? chiar l-ai dojenit cai copchil si nu intelege slujba de botez a lu parintele afex
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 2:51 pm

Decrepitul Abominabil ... ahap, uitasem de acest frumos nume ... deh, trecu vremea peste mine, shi sa fac breh.

media de varsta e okei in cluba ca io fusei sapt trecuta l anijte concerte si daca te asezi la masa nu cade nimeni peste tine.
plus ca copiii aia is fricoshi daca se agita tare si te incruntzi la iei faci gaura in jurutzi, stai linijtit.

e 15k berea skoll, pomana. da e 30k intrarea, sa-i phoot (am ramas cu 50k dupe excursie)
gaga

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 2:55 pm

mieam sunat shi consuarta carea zis ca poate vine shi mneaiei shi inco gagica care mai mult ca sigur ca ma duc ca poate sa iasa shou care daca ie baiatu ala care cred/sper eo ca ie sar putea sam nevoie de ajutoru neprecupetzit al consuartei ca sajung la domiciliu.

cacat! deci am citit acu pe net (norocu meu) ca omu respectiv nu mai performeaza la trupa respectiv. deci nu ma mai duc. pe de alta parte, ghineonu lu dana care ma duc la pitza.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 2:56 pm

bre da nu iesi mai ieftin cu un ghid al bucurestiului?
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 2:57 pm

deci m-am uitat la concerte si am vazut:

9.7 RICHTER

daca baietzii astia e aia de care tot auzeam io de la unul dintre eie ca ie buni...atunci poate ca DA, imi arunc o privire p'acolo. o fi ei? hai ca m-am facut curioasa.

ete bre, acu' mai si ploo! na plecat!

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 3:04 pm

dupe ultimile malformatzii caream dat nejte telefuane, rihter aia no sa mai cante care sa sucit. deci no sa fie decat duplu sens (orele 18.00) shi uddu (19.30).

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 3:09 pm

bre matinale acu se poarta clonele asa ca lasai paia de alter ego si schimbai in cloane.

bre care stii numaru de la national ca io creca ca lu nashicai placu atat de mult piesa aseara incat ramase mai mult in sala sior fi inchiso aia pe dinauntru cum i se intampla lu matinalu asta vara in carciuma ca doo zile dadu gaura de la munci...
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 3:11 pm

deci pot sa-mi fumez pachetu' de tigari si acas', in liniste.

mai ploo?

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 3:16 pm

nui bre, deci ajtia de la tiatru ie bulangi care daca nai bani nu po sa vez piesa pe datorie. deci nu creca ma ie in sala.

shi deci da mai ploo.

neatza

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 3:22 pm

deci mia cazut fanclubu dupa ce am scris un mesaj lung unde ziceam de dulce lu neatza, ziceam lu naituish ca ploo acilea sus la mine si mai ziceam ca angus s-a pierdut la bufetu teatrului... da totu detaliat.

ma pish pe iel si ii dau foc :mad:
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 3:26 pm

deci muri si capra vecinului nu numa mie...bine ca ie ziua cand nu scriu posturi stufoase...
nocturno ai dreptate, ploo. ai noroc ca numa pana miercuri la pranz
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 3:27 pm

sabotaj, mah sabotaj. mie mi-a cazut fanclubu cand ceteam postu lu' Aldhskj_ ala dupe scarba de romania care vorbeste cu noi da' se intelege separat. care vroiam sa postez si nu mai postez. astept craciunu. cica mailuiaza-i lu' xkran. fleoshc! (vorba lu' nustu ce optiune din nu mai stiu care sondaj ce sondaj)

deci ploo. multzumesc.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 3:28 pm

respectivu pe carel cautam eo, ie de un an jumate in canada. deci nu m mai duc in cluba.

dana, sorii... napoletano (mare) + sos picant + silvia blonde + papanash = ie fuarte bine.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 3:34 pm

sau
colesterol + ulcer + ciroza + glicemie = cruce

adica sta-ti-ar in gat . na ca ma roade pizma

leita: matinale ca matale le ai cu astea tradumi si mie traitiar ce vru crestinu ala de nevergreen sa ne zica pe rock strain cu alternativele lui
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare