C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 3:45 pm

da bre. protest si eu! care ne baga system of a down intr-o aceeasi oala cu anouk, jimmy ala de mananca lumea si cu blinkote (blink, care asculta si ascultatorii de Sandra). ce se alege si de rocku strain.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 3:47 pm

vaz ca nai calculat bine ca tzia dat greshit rezultatu.

baiatu ala de na fost verden viatza lui nushtie nici iel ce vrea. adica ie o amestecatura acolo cum gasesht numa pe complilatzii dalea bravo sau cinjpeani. rar am vazut asha o varza. nici o trupa nu se pupa cu alilante. deci in concluzie creca vrea sa fie bagat in seama. partzial a reushit. partea cu bagatu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 3:52 pm

deci mai ploo, nu mai ploo (mai ploo?) ma incumet si chiar plec. pofta buna la masa celor ca nici macar n-au luat micu-dejun, inca (adica eu) si sa va mearga bine azi.

nocturna

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 3:52 pm

vam pierdut

uite poze

muri cacaoash de caprivaraza ca scrisesem dita postu, documentat cu numere de telefon de la carciuma de la natzional...

naituish, ce face mah? te zile la xkran? wow, nu plange, nutz frange mainile ci mai bine verifica a cui clona e nenea ala, io vazui cashi retrase frustrarile.
plus ca azi mia multzumit unu pe un thread ... s-a intors lumea cu curun sus :con:

neatza, io citisem ca nushcine e in canada si de aia nu te mai duci tu in cuba :D si nu vedeam legatura....
satz zic, sa nutz zic ... ce fac io cu pizza aia a ta mare si napoletana? :j
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 3:53 pm

da ce bre nu trebea sa dea cu virgula ? mie asa mia dat...

noi facem calcule paci si sod ie bagat in vin pan la pectorali in urbea natala si de obarsie .il duaren flofender de noi...
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 27, 2003 3:56 pm

ce nene? ce clona? ce-i moda asta cu clonele? io am plecat acum...deci posibil ca-mi posteaza clona... :D

nocturna

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 4:02 pm

eo credeam ca omu ala e clona lu miaitza, capisci?

virgula sa fie ca se vede ca nu ie mozi pe rockurile astea dej face lumea de cap
io plec si io in curand cred io
gaga

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 4:05 pm

Initial trimis de dana

satz zic, sa nutz zic ... ce fac io cu pizza aia a ta mare si napoletana? :j

heheheheheheh... pai shtiu ce faci cu ia: nica! ca ia mea nui a ta! da daca ejt cuminte, o satz povestesc eo manie cam ceam facut eo cu ia. deshi, po satz zic shi dacu in avampremiera.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 4:06 pm

mozu ie la focsani

bre, matinale nai terminat odata ospatu ala? uite ca lumea pleaca ca le facusi pohta si o ia fiecare pe la carciumile lor
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 4:12 pm

pai ce sa termen bre? nici nu mam apucat de dansa. ie pe vine adica trebe sa ma duc eo la ia. acu eo ie la biuro shi muncesc.

owialbj: de ce zambitz?

neatza

3846

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 4:22 pm

io d-asta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 4:28 pm

da da ce faci tu cu ia nu fac si io ca tu imi faci in ciuda ca o halejti si io zic fo doo de nu mai halejti in viatza ta pizza napoletana. o sa halejti d'alilalte.

ie sadic omu asta asa ca acu se face de 5 si io ma duc la cea mai ieftina carciuma care ieste la mine acasa unde mai domiciliaza cateva beri tzuici si vinuri care ma ajteapta sa le salut de buna seara.

ce draq e de ras la poza lu baicsu? ca nu se vede nica in ia
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 4:29 pm

bre dapa cum sesiza baicsu aliosha se retrase de la moderari asa ca abominabilu prelua cam tot. bre tendinta ie spre un singur admin si un singur mod pe tot forumu. bre hai ca la jenerale sau teneteu mai merje da la cinema teve cum dracu sa fii mod daca ai vazut la viata ta 3 filme: gladiatoru,forest dumb (c.n.) si lotr ? conteaza oare numaru de cate ori lai vazut pe fiecaren parte?
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 4:38 pm

revolta? asta e nivelul, cu asta defilam ... io nu am sugestii in acest sens ca adica nam idei
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 4:40 pm

io l-as propune pe matinalu ca ie doxa in materie si cum propunerea o sa vina de la mine sigur nu-l pune :D
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 4:46 pm

bre, num facetz una ca asta! va rog eo! deci eo chiear nu vreau sa ma conplic! vorbesc fuarte serios!

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 4:54 pm

bre nuti spusei. io deschid tred acolo unde trebe si te propun si sigur daca propun io n-ai nici cea mai slaitest sansa sa ajungi cineva pe forum ,adica moz
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 5:06 pm

acestea find esprimte, eo va doresc un sincer pa.
ma duc la unde ma imbie stomahu.

neatza

Mesajde gaga » Lun Oct 27, 2003 5:11 pm

si io doresc cui vrea sa auda un tanti auguri pe masura berilor si ploii, sa ne auzim virtual cand o vrea dumnezeul lui manelesux
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 5:20 pm

plecati bre daca va da piticu cu tarnacopu in stomace..lasa ca scapa nashica din sala de la national sio sa vina sa ne tie de urat in lipsa voastra
eyewitness

3847

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 5:39 pm

pofta buna si ce mai vrea muschi vostrii.

aiule, cand ajungi, ma, maine la fabrica? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Lun Oct 27, 2003 5:49 pm

care noroc ca dat nejte oameni de bine telefon la natzional, ca io nu ramasesem acolo care spre dovada sanbata vam scris nejte postur care nu lea citit nimen despre filme plus anijoara. da' aia dela natzional shtia unde sunt shi avea numaru dela nijte unloc undeam ramas in echipa casa spalam vasele care ieream tare obositz casa mai plecam plusca orele ierea mici shi chear inaintate. noroc ca ierea bine acolo inauntru shi cald plus mancare multa shi buna la frigidel. da' acuma in urma telefonului nea descuiat ca lunea e inchis, relash shi nea dat drumu in natura.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 5:54 pm

baicsule, la noi sirena suna la 8 .
eyewitness

3850

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 6:14 pm

aha. si trasura o lasi tot acolo? :D
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 6:17 pm

tu vrei sa-mi furi calu,nu?
eyewitness

3851

Mesajde baixinho© » Lun Oct 27, 2003 6:23 pm

nu, aiule, da am vazut ca roata stanga spate era murdara si ma gandeam s-o spal.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Oct 28, 2003 8:29 am

neatza bre oameni vrednici

uite acu un ness clasic cu granule ,un ionatan de voinesti un frankie goes to hollywood cu relax care este si care va doresc si dvs adicatelea sa aveti o zi cat mai relaxanta cu gotci,neshte beri, tuica de 25 ani si 8 zile si ce va mai doreste inimioara si darnicii colegi de munca
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Oct 28, 2003 8:49 am

neatza, raport:

un pachet de viceroy inceput la closet in compania pretenei skoll si a lu raskolnikov (nam terminat cartea din lipsa de timp si mood, shame on me)

una mancare de cartofi cu coditze, reteta casei gen balki si o ciorba de oareshce dreasa cu lapte batut si oo si verdeatza, cu otzet si miere.

si o zi de cacat la munca.
in rest, tot ce va doritzi si domniile voastre si pace celor 34 de mortzi din atentatu' de ieri de la bagdad
gaga

Mesajde neatza » Mar Oct 28, 2003 9:13 am

cashtigatoru de az ie dana.

deci dana la tuata lumea care este!

az am ajuns la nooshunsfert deci mai iute ca dobicei. puate ca cu timpu o sam iasa sajung la obtfics asha cum trebe. pitza a fost buna, papanashi a fost umpic cam fara zaar, da macar a avut smantana den belshug. a fost un an bun asta, sa facut multa smantana.
az ear am treaba care tot aia de ier care trebia so termen viner da nu mam tzinut de ia. puate reushesc az. shi meam unplut shi butelcutza.

neatza

3852

Mesajde baixinho© » Mar Oct 28, 2003 9:49 am

baicsu

io pot spune ca asar am mancat o portie dubla de iahnie de fasole undeva la intersectia 1 mai cu strada de-o ia 282 s-ajunga la gara. ceva de vis. plus bericicea de rigoare. e binisor, de ce sa mint.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare