the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
3830
MiG-ule, cand mai vii la dresurile si expozitiile de caini sa mai stai, ma, la oficiala, ca vad ca iti prieste.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mosule, chiar nu te mustra constiinta? Ce te-ai apucat acum sa folosesti contul lui Nightmare? Vorba lui baixu, saraca fata incearca de obicei sa nu deranjeze si se da in laturi daca te iei putin de ea, si hopa!, acum da cu mistouri in stanga si in dreapta... Se vede mah ca-i facatura, las-o balta...
-
cubu - Mesaje: 6237
Demonstreaza ca eu am folosit contul lu' Nightmare. Dovezi,nu cuvinte aiurea. Asa zic si eu ca tu esti clona lu' eyewitness.
E treaba lu' Nightmare ce treaba are cu baixo..si care sunt discutiile lor. Eu,unul..i-am dat un PM lu' baixo si i-am spus de ce il consider tigan...si presupun ca totul fost OK. Sa spun si pe forum aici : il consider pe baixo tigan ...asa cum il consider pe MiG caine , iar pe Decret si Aliosha....aurolaci. Deci....este vorba despre fotbal.
Ati auzit ieri cum striga galeria lu' Dinamo ? "mori tigane,mori tigane,mori tigane ! "
Este o grava acuza ceea ce ai spus tu. Te rog sa vorbesti cu Nightmare pe YM si sa vezi care-i treaba. Sau crezi ca intru si cu contul ei de YM ?
E treaba lu' Nightmare ce treaba are cu baixo..si care sunt discutiile lor. Eu,unul..i-am dat un PM lu' baixo si i-am spus de ce il consider tigan...si presupun ca totul fost OK. Sa spun si pe forum aici : il consider pe baixo tigan ...asa cum il consider pe MiG caine , iar pe Decret si Aliosha....aurolaci. Deci....este vorba despre fotbal.
Ati auzit ieri cum striga galeria lu' Dinamo ? "mori tigane,mori tigane,mori tigane ! "
Este o grava acuza ceea ce ai spus tu. Te rog sa vorbesti cu Nightmare pe YM si sa vezi care-i treaba. Sau crezi ca intru si cu contul ei de YM ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
esti josnic si las in acelasi timp. doua laturi ale caracterului tau pe care ti le-am mai scos in evidenta. atzati o copila proasta impotriva altui user, metoda pe care o folosesti frecvent pe forum, jignesti un alt useri si p-orma vii cu scuze ieftine asa cum ai facut-o de n ori pana acum. cunoastem stilu si daca ar putea userii sa citeasca sfatu batranilor de acum un an si-ar forma o idee mai clara asupra caracterului tau infect . esti un nimic si mi-e scarba de tine ...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Dar ce te bagi in probleme care nu te privesc ? O iei la pula pe Dreptatea ca se baga unde nu-i fierbe oala..dar tu ?
Mai josnic ca tine nu cred ca fie nimeni pe acest forum..asa ca lasa-ne cu teoriile tale formulate dupa un pahar de tequila. Le stim....nu tre' sa ni le spui mereu. Grohaie-le prietenilor tai. Cu sigurantza ei vor cadea in admiratie si mai mult.
Mai josnic ca tine nu cred ca fie nimeni pe acest forum..asa ca lasa-ne cu teoriile tale formulate dupa un pahar de tequila. Le stim....nu tre' sa ni le spui mereu. Grohaie-le prietenilor tai. Cu sigurantza ei vor cadea in admiratie si mai mult.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Dar ce te bagi in probleme care nu te privesc ?
momentan cat mai sunt pe acest forum o sa ma bag in orice problema vreau io. stiu ca ti-ar conveni sa zburzi pe-aici nestingherit si nesanctionat ,sa bagi intrigi ,sa te pisi pe toata lumea si sa-ti debitezi toate ineptiile sub paravanu functiei de admin de care abuzezi din plin. in plus chiar ti-as dori sa ajungi la fel de josnic ca si mine...
-
bine. dar atunci nu mai tipa ca din gura de sarpe....ca Dreptatea nu are treaba cu problemele de pe forum. si ea are voie sa se bage in orice problema vrea.
-
atata timp cat posteaza cu clona nu are dreptul. numai asumarea identitatii iti da acest drept. nu cred ca ar fi normal sa-mi fac 20 de clone si sa ti-o trag cu toate 20 de-odata...reflecteaza la acest aspect.
-
aici ai dreptate, desi nu imi place sa recunosc :mad:
-
Nu este vina Moshului. Incepusem sa ma satur sa ma creada toti fana O-Zone si m-am gandit sa ii platesc cu aceeasi moneda. Moshul nu mi-a folosit contul.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
bine mai...recunoastem ca nu iesti fana ozone, daca si tu recunosti ca fredonezi iubirea din tei (sau versiunea maimutzica de supt tei) inainte de culcare
pese: supt = sub, asta asa ca pt peversi
pese: supt = sub, asta asa ca pt peversi
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Recunosc orice, numai sa scap de acest renume de fana O-Zone.
Problema ieste ca io nu ascult maimutzica de supt tei. Ascult altceva.
Problema ieste ca io nu ascult maimutzica de supt tei. Ascult altceva.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
nightmare, faptul ca baicsu te-a tachinat cu o fana o-zone nu justifica jignirile ulterioare pe care i le-ai adus facand-l tigan. nu il cunosti deci nu stii de obarsia lui. te-ai lasat manipulata si influentata de cineva care a bagat intrigi si ti-a alimentat indirect "nervii". un gest frumos ar fi sa-ti ceri scuze si poate si baicsu iti va reconsidera preferintele tale muzicale in viitor. ce zici?
-
I-am trimis un mesaj personal in urma cu o jumatate de ora in care i-am cerut scuze. L-am jignit destul de rau. Crezi ca o sa ma ierte?:(
-
sarmana fatuca....baicsu face misto de iea, moshu o invata sa se ia de baicsu, aiu o invata sa nu mai asculte de mosh...
oricum naimer sa stii ca nu prea ie corect modul cum ai procedat...dar tot fana ozon ramai (indiferent ce muzica asculti ) :yD
pese: la cum a jucat ieri rapidu cre ca baixu ar ierta orice...
oricum naimer sa stii ca nu prea ie corect modul cum ai procedat...dar tot fana ozon ramai (indiferent ce muzica asculti ) :yD
pese: la cum a jucat ieri rapidu cre ca baixu ar ierta orice...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
De la mine a plecat...Eram nervoasa si m-am hotarat sa il jignesc...Acum imi pare rau.
Animaloo, iti cer scuze si tie. Si pe tine te-am jignit intr-un post. Ti-am zis ca esti idiot...
Animaloo, iti cer scuze si tie. Si pe tine te-am jignit intr-un post. Ti-am zis ca esti idiot...
-
Mosule, sa demonstrez ca ai folosit contul ei nu pot si de fapt poate m-am hazardat cand am zis asta... Nu sunt nici macar moderator, dar'mite admin ca sa am acces la asa ceva... La fel cum nu pot sa demonstrez ca cineva de pe aici mi-a folosit vreo cateva zile ID-ul de pe Yahoo, desi s-a dat de gol intr-un fel... Dar sa nu intram in detalii, prostia mea ca am folosit aceeasi parola si pe Yahoo si pe forum... Influenta ta asupra fatucii asteia nevinovate e clara, cel putin textele se vede ca i-au fost dictate... Calci peste oameni care nu vor cearta doar ca sa demonstrezi ca ai sustinatori... Mosule, nu ne-am nascut ieri... Nu vezi ca fata nu stie cum sa-si mai ceara scuze?
-
cubu - Mesaje: 6237
Pai fata are bun simtz fatza de altii de pe aici care au jignit....si jignesc in continuare.
-
ba da.
-
Nu este vina Moshului. Nu mai suportam chestia cu O-Zone si l-am jignit si eu pe el. Moshul nu mi-a folosit contul si nici nu mi-a dictat textele.
-
Initial trimis de Portnoy
Si nu te mustra constiinta?
tobosare, intai esplica-i omului ce inseamna "constiinta" asta in cazu in care vrei sa porti un dialog cu el.
-
Initial trimis de animaloo
la cum a jucat ieri rapidu cre ca baixu ar ierta orice...
animaloole, Rapidu a invins ieri cu 3-0 (12, 12, 12) pe Speks R-Riga. tot cu 3-0 a mai ivnins pe Holte si pe Orebro. ca urmare, s-a calificat in turul doi al Top teams Cup. alt meci de ieri al Rapidului nu stiu sa fi fost. io stiu sa fac diferenta intre un meci de fotbal si o dresura de caini.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
astazi am fost prin P16. m-am uitat dupa dinu , portnoy si alti baieti de p'acolo..dar nici urma de ei. neavand cu cine bea o bere....m-am intors acasa.
portnoy..contacteaza-ma pe YM si da-mi adresa ta....ca mai trec pe acolo zilele astea....si vreau sa ma bat cu tine ...ca ma cam stresezi !
astept adresa !
portnoy..contacteaza-ma pe YM si da-mi adresa ta....ca mai trec pe acolo zilele astea....si vreau sa ma bat cu tine ...ca ma cam stresezi !
astept adresa !
-
profit de conjuctura si vreau sa ii cer oficial scuze aiului pe care l-am facut un ratat de 40 de ani care sta pe fanclub.ro si vegeteaza. zilele trecute am aflat ca situatia e cu totul alta.
astfel, in considerentele unora ca te-as pupa in cur, se admit scuzele?

astfel, in considerentele unora ca te-as pupa in cur, se admit scuzele?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Din moment ce ar trebui sa fie the longest thread ... hai sa-ti zic Moshule .. de ce vrei tu sa stai la mine ? de ce nu la Mirela ? :p
si sa stii ca am o favoare mare mare de tot .. imensa chiar , sa iti cer ... si mai vorbim dup-aia de stat la mine :p
si daca ai fost amabil .. nu ma intereseaza , sincer de motiv :yD
da' Monk , tu de ce ai fost dragutz cu mine ?
si tu , Gabizzule , ce ai cu mine de ai fost nesuferit ?
Domnule Eyewitness ... eu ce v-am facut de v-ati luat de mine ?
Aberante toate astea ? E 4am si ... deh , aberatii de ora 4 :p
si sa stii ca am o favoare mare mare de tot .. imensa chiar , sa iti cer ... si mai vorbim dup-aia de stat la mine :p
si daca ai fost amabil .. nu ma intereseaza , sincer de motiv :yD
da' Monk , tu de ce ai fost dragutz cu mine ?
si tu , Gabizzule , ce ai cu mine de ai fost nesuferit ?
Aberante toate astea ? E 4am si ... deh , aberatii de ora 4 :p
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Initial trimis de Weet-weet
nimic deosebit doar ca ma deranjeaza vizual si auditiv ****** si infatuarea. in plus io ma iau de toata lumea fara osebire de sex,varsta sau orientare sexuala...cei care au parat inteligent atacurile mi-au castigat admiratia . tu ai raspuns ca o tzatza ofuscata...cam asta e.
-
naitmer o scris: Animaloo, iti cer scuze si tie. Si pe tine te-am jignit intr-un post. Ti-am zis ca esti idiot...
....te iert , numa ca nu stiu cand mi-ai zis asta...
sfat: nu te mai stresa cand iti zice lumea ca iesti fana ozoane...
....te iert , numa ca nu stiu cand mi-ai zis asta...
sfat: nu te mai stresa cand iti zice lumea ca iesti fana ozoane...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma