un pisic ff simpatic isi cauta stapan
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
un pisic ff simpatic isi cauta stapan
un pisic nu chiar mic( cam 6 luni) a ramas fara stapan(stapanu si-a facut o prietena care nu suporta pisicile si a fost nevoit sa "scape de el"). el este f cuminte, frumusel si un pic timid.cel care il tine acum nu mai poate sa aiba grija de el decat 2-3 zile, apoi va fi abandonat pe strada. daca vre-un iubitor de astfel de sufletele il vrea sa posteze si o sa luam legatura.
- livia
aha
incerc sa ma schimb, lucrez la asta... :B
Da cica nu au fost prea buni carnatzii aia, cred ca era bolnava matza :drool:
incerc sa ma schimb, lucrez la asta... :B
Da cica nu au fost prea buni carnatzii aia, cred ca era bolnava matza :drool:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
mah daca ai ajuns sa mananci matze bagaboante stai rau...;h. daca ai nevoie de ceva cere, oricand gasim un colt de paine sau o bucata de mamaliga pt. un comunitar mare shi infometat ca tine.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
stai linishtita, ca nu fac foamea, dar poate reusheshti sa privesti din punctul meu de vedere... matza este o delicatesa :drool:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
daca asi privi din punctul tau de vedere asi fi tu shi cum ar veni m-as certa cu mine insami nemaipunand la socoteala ca nu m-as impaca deloc cu ideea ca sunt un laudaros plin de el si mi-as face seppuku asa ca mai bine vad din punctul meu mic si umil si iti doresc sa nu-ti fi ramas par de pisica pe limba ;b
- gaga
vreau sa anuntz poporul ca pisicul nu a fost inca mancat, ba chiar traieshte bine merci si asteapta un stapan... dar daca nu o sa il vrea nimeni, nu cred ca mai asteptam craciunul 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
vreau sa anunt pe aceasta cale toti forumistii ca e un "cateater" strecurat pe forumul iubitorilor de animale. Io zic sa il deferim administratorului :rolleyes: ca sa faca ce vrea cu el... chiar sa-l taie de paste (pastele cailor, normal..);)
- gaga
Initial trimis de DANA
vreau sa anunt pe aceasta cale toti forumistii ca ...
Tot pe aceasta cale vreau sa te anuntz ca toti forumistii (adica eu) au luat la cunoshtintza anuntzul tau.

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Si odata cu pisicul va va fi oferita si acest incredibil dispozitiv care va va oferi posibilitatea de a sta alaturi cu animalul iubit si in timpul lucrului: INCREDIBIL
http://cgi.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1323300331
http://cgi.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1323300331
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Se numea Lumea Animalelor