Ce parere aveti despre Blue Bar?

Ce parere aveti despre Blue Bar?

Mesajde Uncle Boggy » Lun Oct 13, 2003 10:16 pm

Ati fost prin Blue Bar?
Se baga intr-adevar hip-hop de calitate sau numai vorbele sunt de ei.
Care este parerea voastra despre acest bar din punct de vedere al muziici hip-hop pe care o baga sau nu si despre dj-ul de acolo?
Uncle Boggy
Junior Member

!?

Mesajde spike » Mar Oct 14, 2003 3:35 pm

In Blue Bar se baga Hip-Hop de vreo 1 an si ceva aproape... daca la tine au ajuns numai vorbele ... e de rau!!
spike
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Oct 14, 2003 9:15 pm

Eu am cerut o parere despre bar sau dj, nu despre faptul c-am auzit eu sau de el.
Dar daca n-ai ce face decat sa comentezi despre ceea ce am auzit sau nu e problema ta.
Multumesc oricum pt. informatie.
Uncle Boggy
Junior Member

!

Mesajde spike » Mie Oct 15, 2003 7:33 pm

cu placere
spike
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 17, 2003 10:25 pm

Am fost si eu de vreo 2 ori... Barul e super, muzica la fel, doar ca atmosfera de acolo nu mi-a priit intotdeauna. Totusi, alta alternativa in Bucuresti nu prea exista. Oricum, merita!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

b l u e

Mesajde Gnom » Sâm Oct 18, 2003 8:33 pm

e cam asa joi0 e muzica care se punea sambata si e destul de tare muzica un pic mai underground da..de f buna calitate
vineri e bounce day....si ja rule shituri
sambata e acelasi dj de vineri si nu j...

in fine cea mai multa lume vine vineri ca in afara de nijte melodii asa...deobicei se baga muzica de dans..!!!

Gnom
raparta
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Re: Ce parere aveti despre Blue Bar?

Mesajde deianira » Lun Oct 27, 2003 2:53 pm

Initial trimis de Uncle Boggy
Ati fost prin Blue Bar?

Am fost anu trecut prin noiembrie!

Muzica? Io nu mi-am dat seama daca este hip hop pentru ca nu semana cu nimic ce auzism pana atunci prin discoteci - acu' pe bune: muzica a fost buna, nu era comerciala, cu toate ca nu stiu ce se intampla mai nou. Cine mai e Dj? Auzisem ca Mike, dar mai jtiu ji io ce s-o fii schimbat?

Nu mi-au prea placut oamenii care se invarteau pe acolo, ca sa n-adorm ca ma trezisem cu noaptea-n cap de dimineata, m-am pus sa "dansez" non-stop sa nu cumva sa adorm, dar era atat de interesant ce vedeam ca cateodata aveam tendintza sa ma opresc si sa ma asez si sa ma uit la ei (unii din ei!). S-au perindat niste figuri bizare pe-acolo si io cascam ochii cat cepele, o fii zis lumea ca eram drogata, da' ce? imi pasa?

Sa ne povesteasca cineva cum e acum pe acolo, mai ales cu noile evenimente cu conect-r, sau cu bataia care cica s-ar fii iscat cu ombladon...
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Oct 28, 2003 11:24 pm

A ajuns si pe la urechile voastre zvonul despre bataia lui Ion?
Am auzit ca si-ar fi luat o bucata de la un tiganus care se zicea bazat.
Dar mai mult de atat nu stiu.
Uncle Boggy
Junior Member

blue blue blue

Mesajde deianira » Mie Oct 29, 2003 3:03 pm

si pa tziganush cum il cheama, daca nu te superi ca intreb?
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Joi Oct 30, 2003 2:35 am

Din pacate nu stiu cum il cheama. Asta este tot ceea ce am auzit si eu. Dar am un tovaras care se duce des pe acolo, si sigur stie mai multe, o sa-l intreb si daca stie iti voi spune.
Uncle Boggy
Junior Member

mda.

Mesajde D3m3ntu` » Vin Oct 31, 2003 6:35 pm

eu de cand s`a infintsat blue`baru cred ca am mers vineri de vineri si e rupere :D
oricum.. unde sa merg daca vreau sa askultun hip`hop sau r`n`b ?
avetsi alte propuneri ?
D3m3ntu`
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Sâm Noi 01, 2003 10:35 pm

Stiu ca in Azteca se mai baga hh miercurea dar nu mai stiu daca se mai intampla acum.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde yummy » Lun Mai 10, 2004 6:56 pm

merg in blue de prin noiembrie 2003 si la inceput era super atmosfera, muzica nu mai zic, cel putin daca vroiai sa asculti ceva mai underground gaseai cam pana pe la 11 dup'aia bagau hh/r&b mai comercial ca sa danseze lumea, cam aceleasi persoane in fiecare seara, toata lumea se cunostea cu toata lumera...ce sa mai zis....mi-a placut locul super mult....da' de ceva vreme cam alterneaza serile.......adica vreau sa spun ca s-a aflat de bar si vin din ce in ce mai multi ratati, manelisti care n'au ce cauta acolo :x :mad: .....si asta ma enerveaza la culme....da' ce poti sa faci...dac ar exista restrictie la intrare ceva gen "nu e permisa intrarea decat rapperilor"....daca rapperii sunt opriti sa intre in "cluburile selecte" din cauza hainelor de ce sa nu se aplice si in blue bar aceeasi restictie da' exact pe dos? eu cred ca ar fi de castigat pt atmosfera. la capitolul dj nu prea imi place.....cand am inceput sa merg era unu' care punea muzica destul de misto da' pana la sf anului a disparut si i'a luat locu' unu' chelios care nu rezista sa nu bage mafia cel putin o data pe seara....multe bile negre de la mine pt chestia asta....acum e unu' negru care e asa si asa........sambata de exemplu a fost chiar seara misto
oricum eu zic ca merita locul daca iti place hh si cauti un loc unde sa dansezi toata noaptea
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
yummy
Junior Member

Mesajde lluchiano » Lun Iun 21, 2004 5:20 am

inainte era marfa acu sunt numai copi de 14 anii care o ard aiurea si au arfe de hip-hoperi/hoperitze si rapiala
Cu respect, Luchian !
lluchiano
Junior Member

Mesajde chantonbabylon » Mar Iun 22, 2004 1:12 pm

alta intrebare.......ca intre timp mi sa facut mare conflict, nui vina mea daca neuronii nu aranjeaza ideiile cum trebuie...
blue bar nu e la piata romana daca o iei putin in directia spre pizza hut?!?!?

si....

pt uncle boogy: azteca unde se afla?

peace..
chantonbabylon
Junior Member

Mesajde yummy » Dum Iun 27, 2004 6:08 pm

nu...blue bar e langa club a....are o moara la intrare.....e imposibil sa nu-l vezi
cat despre azteca... e atat de greu sa te uiti pe net...sapteseri??????????.....
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
yummy
Junior Member

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 27, 2004 6:12 pm

lluchiano scrie: acu sunt numai copi de 14 anii care o ard aiurea si au arfe de hip-hoperi/hoperitze si rapiala

hehehehe ... o sa ma duc shi yo sa scadem media de varsta :p;)
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde chantonbabylon » Mar Iun 29, 2004 2:22 pm

yummy scrie:nu...blue bar e langa club a....are o moara la intrare.....e imposibil sa nu-l vezi
cat despre azteca... e atat de greu sa te uiti pe net...sapteseri??????????.....

vai d mine, pardon ca tiam deranjat pacea momentului...si pardon ca stau in germania si vin d cateva ori p an in bucuresti si ca nu cunosc cluburile p d rost...mama ei d treaba...
chantonbabylon
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Iun 30, 2004 9:31 pm

De cand e negru ala DJ s-a stricat treaba. Baga birtney spears, pula mea, rnb naspa si sloboaze ieftine. Nu cred ca toata lumea vrea s-asculte chestiile alea. Cum ziceau si altii p-aici, lumea e de cacat p-acolo, incepand cu patronu si terminand cu baietii bolnavi de underground. Cand punea Adi muzica (cheliosu ala de care nu-i place lu yammy) era alta treaba.

O alternativa la serile HH din Blue - "Gangsta Boogie" in fiecare vineri in club Helios ( http://www.clubhelios.ro ). Preturile sunt cam piperate insa, intrarea 100 parca si o bere Heneken 50.
ckride
Junior Member

Mesajde julliee » Sâm Mar 19, 2005 2:45 pm

neamtzu scrie:De cand e negru ala DJ s-a stricat treaba. Baga birtney spears, pula mea, rnb naspa si sloboaze ieftine. Nu cred ca toata lumea vrea s-asculte chestiile alea. Cum ziceau si altii p-aici, lumea e de cacat p-acolo, incepand cu patronu si terminand cu baietii bolnavi de underground. Cand punea Adi muzica (cheliosu ala de care nu-i place lu yammy) era alta treaba.

O alternativa la serile HH din Blue - "Gangsta Boogie" in fiecare vineri in club Helios ( http://www.clubhelios.ro ). Preturile sunt cam piperate insa, intrarea 100 parca si o bere Heneken 50.

eu am mers in Blue de cand s-a deschis, era super atunci, muzica underground cool, acum nu prea mai merge treaba, si nu e de la dj, negrul asta care e acum in locul lui adi, e de la toti pustii care au inceput sa vina cu "tupeu de borfas". inainte era marfa, toata lumea cunostea pe toata lumea, acum...cum mai aude cate unul...vb altora...chiar si manelist...vine si el asa...si s-a stricat treaba...cat despre club hellios, e super marfa...majoritatea din blue...merg acum in hellios...e mai select...
julliee
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop