C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 1:38 pm

bre acu sa nu dati vina pe mine ca v-am dat virusu si daia nu mai beti...

ah, si nocturno , tu crezi ca ceea ce scrisesi matale colosha la realizari o sa realizeze cineva ? la aichiuu cunoscut io pun pariu ca nu...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Oct 29, 2003 1:44 pm

deci la mine ie najpa rau de tot care ma duare tuate alea care cre ca shia facut efectu nociv dabia acu. adica am dormit degeaba.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Oct 29, 2003 1:45 pm

pai bre, ie realizarea mea, sunt mandra de ea si vrui ca s-o impartasesc cu forumistii pe dansa, realizarea. si vorba lu' sod, daca ei nu intzelege nu-nseamna ca noi, ceilalti, tre' sa murim tampitzi. e?

neatza, tu ce ai mai realizat in ultima vreme si de ce?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

intrebare offtopic rau de tot

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 29, 2003 1:49 pm

io duminica-l botez pe fi-miu! am vorbit cu popa, am vorbit cu viitorii nashi shi mai am de cumparat una alta...acuma ma suna maica-mea sa ma intreaba daca am facut/trimis invitatziile care io habar n-aveam ca shi la botez trebe d`astea. shtie careva, ie obligatoriu, sau un sms uil du? asta apropo de semeseie:)!
or mai fi shi alte chestii? helpuitzima daca shtitzi mai multe!

nu postesc, da` dupa fiecare zi/seara mai grea, am probleme cu stomacu`, care cre cai mai batran ca mine shi nu mai suporta ca pe vremuri, in timpurile cand faceam cantonamente cu d`astea!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 1:52 pm

matinale cel putin matale ai dormit .dejaba sau cu foloase nu conteaza. da ce ingurgitasi bre de ie asa neagra perspectiva ca pan acu nu te auzii ca sa te vaiti? deci nu ie bine...

bre cear fi sami bag si io o semnatura ca de 4100 de posturi nu mai avui

zice mandea filule ca la botez nui cu invitatie. viu grai sau porumbelu cu mailu ie sufis.
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Oct 29, 2003 1:54 pm

file, invitatiile ie musai+condusu' pana la masina, respectiv statzia de otobuz, sa te asiguri ca au plecat toti! da' de un' sa stiu io mah, ca fiu-miu nu e nici macar proiect? :D si daca le trimitzi semeseuri...doar sa nu fie din alea enumerate de sod.

in alta ordine de chestiuni, sa-ti traiasca fiu, filule. cum ii zici?

nocturna

Mesajde gaga » Mie Oct 29, 2003 1:57 pm

eo am papat bun si de aia nu am scris si ajtept si io berile alea la care 3 sa ma duc deasemenea si acu rebut ca pishamash pe bill gates sa blocat windozele (aproape blocat, whatevah)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Mie Oct 29, 2003 2:10 pm

filmicule, satz traiasca!

mie lene, tarsha, najpa, somn... shi lista ar putea continua da precum am zis mie lene, tarsha... creca ma ajuns de la dana.

neatza

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 29, 2003 2:21 pm

merci de urari!:)
io-i zic Tudor, el ishi zice ghrrrgi..., ma-sa-i zice bubu(ce orginal!:))!
m-am lamurit! sms uil du!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Oct 29, 2003 2:22 pm

nu crez ca tea ajuns de la mine decat daca ejti ca el zorab dupa ce l-a jungheat arabu :D

satz traiasca nae ... io-te ca are si un tiz ... sau nare? ;)
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 2:23 pm

tudor? loooool mai stiu io pe unu tudor.
sati traiasca bre numa ca ai grija ca astai nume predestinat...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Oct 29, 2003 2:23 pm

frumos file, neatza e deja in lacrimi, pariez. ;)

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 2:25 pm

lacrimile ie de la lipsa berii in sertaru de la birou si a uischiului din butelcuta...
eyewitness

3886

Mesajde baixinho© » Mie Oct 29, 2003 2:31 pm

sa-ti traiasca fiu, nea nae si sa ai parte de cat mai multe satisfactii de la el. cred caesti constient c-o sa vina cea mai grea perioada a vietii (lui si a voastra -> tu si sotia) cand o sa te intrebe "Tati, dar de ce ... ?" si tu o sa trebuiasca sa gasesti raspuns.

sambata ma duc la o cununie civila care se lasa cu bauta (cred ca or sa fie si friptane), sambata ailanta ar trebui sama duc la nunta da inca cred ca nu stiu daca ma duc (oricum, daca e sa ma duc, iar mancare si bautura), iar cealalta sambata iar se lasa cu astfel de iures (nu e vorba de marcel actorul). o fi bine?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 2:34 pm

bre da matale ti-ai planificat bautele si chiolhanurile sin 2004 sau numa pe 2003?

io acu imi clatesc alveolele pulmonare cu camel fara filtru orijinal si de la mama lui...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Oct 29, 2003 2:35 pm

nu ie bre, care den butelcutza nu maie decat un dejt, shi inca ala micu. da asta nu ie beutura, ie medicamant deci nu se pune. taman ma sunat amicu cu care nam reushit eo sa rezolv problema cu care neam chinuit o sactamana shi cica trebe sa ma duc la iel dupe ce plec de le biuro => maine iar ie grav.

filmicule, satz taiasca macsim. ii prevad un vitor stralucit care mai shtim shi noi cate ceva. cand ajungi pacilea sa dai un semn ca dau eo neshte bere. ca de la nashu virtoal.

neatza

3887

Mesajde baixinho© » Mie Oct 29, 2003 2:36 pm

alea maretele, ca alea micutele, iesiri de dupa-amiaza la o bericica, ceva, alea ie neprogramate.

chiar, mi-e o pofta de bere de numa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 29, 2003 2:37 pm

din posturile de pe pagina care este santeleg ca iegzista o legatura de conexiune intre tudor shi neatza? sau imaginatziami bate campii?:)

baixu, ashtept cu nerabdare momentu cuntrebarile, ca daia se egzista gugalu, vorba cuiva de p`aicia!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Mie Oct 29, 2003 2:40 pm

are omu (filmicu, adeca) neshte gustur rafinate la algerea numelor.... mai mare dragu, parol donior!

neatza

Mesajde nocturna » Mie Oct 29, 2003 2:42 pm

si ca sa scapi si mai usor ii pui gugalu' direct in bratze inca din scutece, da' o sa te coste. :D

aiule, nu zisesi ca-ti semnezi o semnatura? e? pai nu e.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Oct 29, 2003 2:47 pm

auz bre, da pe la voi pacolo se ezista obiceiu ala cu sal pui pe bitong saleaga dintre diferite objetur care mai de care? ca daca se ezista mash arunca la neshte pariur.

lsidfbvh: deci trebe sa plec la o shedintza, revin ceva mai ulterior.

neatza

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 29, 2003 2:49 pm

neatza, ramane cum neam (sau ruda) intzeles, adik la prima descalecare a mea in bucuresti sau a ta la mine in locatzie, bem nejte oareshce de se bea la okazii d`astea!...vezi semnatura!:)

ie valabil shi pt.
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Oct 29, 2003 2:51 pm

bah io am o mare dilema, tacetzi nitzel din dejte sa va zic? fo cinci minute asa tacetzi? ca io nush daca sa rad sau sa plang la faza asta cu lacrimile care ieste :D
gaga

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 29, 2003 2:52 pm

neatza, ramane cum neam (sau ruda) intzeles, adik la prima descalecare a mea in bucuresti sau a ta la mine in locatzie, bem nejte oareshce de se bea la okazii d`astea!...vezi semnatura!:)

ie valabil shi pt. altz doritori:) care este(egzista, se afla, se intampla)!

nush ce iam facut de s-a trimis de doua ori in timp ce inca mai scriam?! sori!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mie Oct 29, 2003 2:53 pm

taci mah ca nu se lasa la indemana copiilor neste beri si neste gotci nici atat. io zic ca alege creionu' si regionalismele + jargoanele. :D
da' aia cu objecturile nu era la (pardon de expresie) rupt turta?

care am tacut.

nocturna

PROBLEMA ...

Mesajde gaga » Mie Oct 29, 2003 2:55 pm

io acum am primit un email de la comenduire care zice ca imi mareshte salariu de tip cashcaval lunar cu o suma pe care o sa o precizez ulterior ...

care era urmat el de cuvintele, in mailu ala:

Aceasta decizie se alatura eforturilor companiei noastre de a recompensa performanta angajatilor sai in conditiile in care ne propunem sa ramanem competitivi pe piata romaneasca privind pachetele salariale .

si va intreb io ... cat de competitiv potzi sa fii cand dai 10 parai implus la salariu??? :mad:
adica astia isi bate joc de mine? sau ei crede ca ie de bine? sau cum???? :con:

gamiash si se mai mira ca sta lumea pe net inloc sa munceasca, auzi, 10 parai ... in fapt 10.8 ... poate-mi iau o ciunga ceva sau cum ...

hai ca mam nervat
gaga

Mesajde nocturna » Mie Oct 29, 2003 3:02 pm

pachetele salariale...le preferam p'alea din strainatate.

pai io zic ca atata timp cat ti se da si nu ti se ia, ie inca bine. cand o incepe sa-ti ia atunci e momentul sa ucizi acum si sa pui intrebari mai tarziu. 10$? ie buni mah s'aia. altii pentru 10$ e-n stare sa insele o copila. hraparetzu'!

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 3:09 pm

pai nocturno, asa cum avataru fu botezat de nashica(angus) si nashu(vali) io nam semnatura ca ie vid de idei in damigeana personala si de vin in cea deacasa. deci io sugestionam pe careva sa sugestioneze...
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 29, 2003 3:14 pm

va las ca tre sa merg in oarejce locuri dupe oarejce lucruri!
neatza, abar nam daca se fac d`alea, da ca satz iasa oarejce para la pariuri, o so fac!
dana, felicitari (ironice?!-departe de mine gandu`!) pt. cei 10.8$!
vorba nocturnei: ii iei, nui dai!:) shapoi ie sho bucurie meschina, ca dacatz dadeau aia mult mai mult, te pierdeam d`aicia, ca munceai mai cu spor, Doamne fereshte-te!
Dacami merje netu, ne-om mai vedea shi maine!
spor!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Oct 29, 2003 3:14 pm

am facut io un calcul ... daca ie de standard, a crescut standardu meu cu un loreal vopsea de par pe luna...
daca e de matz am castigat un sac de cartofi ...

pfui, bataie de joc, mai am pana la un porc ...
Fişiere ataşate
porcu de craciun a lu lili.jpg
porcu de craciun a lu lili.jpg (37.23 KiB) Vizualizat de 2485 ori
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare