C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 30, 2003 9:22 am

top ov a morning tu ya ol!
am inceput foarte ecshcelent ziua de azi cu o pauza de o ora la cafea+tzigara dupe cafeaua +tzigarea de acasa! Sper sa mearga tot ashea atat mie cat shi domniilor voastre, inclusiv unora care se indeletnicesc cu dinee shi alte chestii ametzitoare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

3898

Mesajde baixinho© » Joi Oct 30, 2003 9:43 am

Nightwish + aloha!

aiule: si ce manca nenii und tantele alea de acolo, ma? zi si la noi, sa stie si truditorii!

neatza, unii nare rotocol pe gat, are cub! facem pariu?

sai dau eo ceva lu nenea ala de neaduce zearele de dimineata, ca de doo zile nu ne mai da gazeta la pachet. nu de alta, da n-am cu ce sa sterg tomperonu.

nea nae, ves sa nu te-mbeti la botez la copilu si sa ne trezim pe marti incolo ca ne spui ca deja l-ai intarcat, da?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 9:47 am

azi e joi. deci sunt io. sa fie o zi nocturna la toti, care este. si daca suntem cuminti, azi va dau stingerea mai devreme.

observ ca vechea clasa muncitoare fu ingropata cum trebe, cu onoruri cu tot. sa-i fie tzarana usoara.

ieri, intr-o incursiune teveistica am vazut o manea rock. mi-a crapat capu'! sa dezgrop treadu cu aberatzia sonora ca asta e buna de trecut la caiet.
iara replica zilei vine de la piranda catre puradelul ei: "bah daca mai tzipi iti plesnesc una peste bot de te ametzesti!" :D

si ce am mai auzit io, tot ieri, da' la carcotasi, cica sa nu pacatuim cu ochiu'. auzisi bre? cu ochiu! iar postesti?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: 3898

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 30, 2003 10:07 am

Initial trimis de baixinho ©
nea nae, ves sa nu te-mbeti la botez la copilu si sa ne trezim pe marti incolo ca ne spui ca deja l-ai intarcat, da?

de aptziguit nu promit nimic, da` cei cert ie ca nu ioi dau tzatza la fi-miu, ca aiai treaba lu` ma-sa, ashea ca ea tre sa aiba grija! atata noroc!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 10:18 am

Initial trimis de vali
(aviz amatoarelor)

so sugi cu insinuarile tale de cacat ... si ce-i faci tu lu dudel?
hai mah vali, tu ai idei putine da' fixe, ata ete, noroc ca nu te doare. nici pe tine nici pe noi
(astea au fo glume, da? fraiere :) )

neatza ... io concert taine bestial, beri, discutzii telectuale pe care leam baut deasemenea, aci agitatzie ca se da drumu la sap poimaine, cearta, imprimante cu ace (brice si carice + poturi si focuri de arma)

nae, ca ejti cinefil ... sa dechis ambele cinemateci? sau erau mai demult ca ionu mai shtiu ...

naituish, mie mi sa intrerupt carcotashii adica iera ecranu negru si restu de programe mergea (cu piciorusele lor mici de programe)
a fo sabotaj local sau peste tot a fo asha????

neatza :(

uite, uite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: 3898

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 10:20 am

Initial trimis de baixinho ©

aiule: si ce manca nenii und tantele alea de acolo, ma? zi si la noi, sa stie si truditorii!

pai carciuma ie a unui prietenar(ti-l prezint pe 15) bun si inimos ,machedon si carciumar din bunic,tata si fiu care aduse din dunare salai si crapi de la 5 kile in sus si cat mai sus si facu enshpe feluri felurite cu mamaligi si alte sosuri + mujdeiu nelipsit in atare situatiuni la care au mai participat cot la cot neshte pastramioara si cotletele de berbecut linsat in zori si totu stropit cu vin alb sec adus special pt ocaziune de pe langa oltenita. fiind numa 6 la masa, io mana moarta, iti dai seama cat putura ingurgita ailalti 5. macel gastronomic. oricum io i-am sfidat sfidator...

dana azi ii nocturna nu neatza.
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 10:29 am

dana, la mine a mers. o fi fost sabotaj pe zona locala. ce sector e? ca daca e 5u' lu domn primar evanghelie, care este, atunci se explica.

statistica zilei:
*Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:

Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!
Fecioara: Na, ca acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...
Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!
Capricorn: Ai cumva vreo carte de vizita?!?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?

nocturna

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 30, 2003 10:33 am

Initial trimis de dana

nae, ca ejti cinefil ... sa dechis ambele cinemateci? sau erau mai demult ca ionu mai shtiu ...

nu shtiu la ce cinemateci te referi? poate c-a fost cafeaua slaba?
deslusheshte-mi , te rog, cerencefalu`, sau cum s-o fi chemand!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Joi Oct 30, 2003 10:35 am

cu respect, cine se scoala la 5 si pleaca la munca, la 11 termina :D

dana, esti di vina si o stii :D
some people deserve to die
vali

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 10:38 am

naie, adic aera eforie shi union si una era inchisa demult
si acu am auzit ca sa deschis iar
si tu ca cinefilos tre sa stii

da ochila, in capu mieu sigur ie nocturna si depresata ...

naiti, sector 3 mah ... parca, adica asa cred ca nu ieram acasa ... parerea mea.
da nu merse neam, a trebuit sa ma uit la desene amanate

d avali, is divina, da vina ie in capu tau. si asta din lipsa de vin... ti-am zis io ... putzine da fixe :D
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 10:42 am

nocturno ,avand in vedere ca unii n-au vazut femei decat cele din gladiatoru si forest gump ezista si varianta "dupa ce si-au maltratat maimuta" ?

btw: as vrea io sa fie berbecu asa cum spui matale...io oricum nu cred in zodiace :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 10:46 am

pentru fanii forrest dump ie clasa speciala, ca si scolile speciale. deocamdata n-am statistici.

pai nici io nu cred, da' nu conteaza.

nocturna

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 30, 2003 10:47 am

dano, io n-am mai calcat prin bucureshti de-un an de zile, asha ca...ce mai aflu shi io de pe net...:)
la mine in locatzie se epsista un singur cinema, unde nu servesc, preferand confortul apartamentului propriu si personal shi peceul la fel de propriu si personal(cashai zice shi numele)...Shi apropo de chestia asta, de cand is tata, vad filme pe bucatzi, in uikend shi noaptea tarziu, cand doarme al mic. de cartzi nu mai vorbesc...:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Joi Oct 30, 2003 10:49 am

cum zici tu, danutza mama

spor la munca tuturor, mai am ceva de facut pe aici si ma duc si eu la un somn
vali

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 10:53 am

Initial trimis de vali
ma duc si eu la un somn

e gras si miroase a mal. iti sugerez un salau da vezi sa-ti iei carligele de 16
eyewitness

Mesajde vali » Joi Oct 30, 2003 11:05 am

eye, explica si tu asha, ca pentru astia care nu sunt in momentul asta la munca :D
vali

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 30, 2003 11:39 am

27-0 Romania-Namibia! Batem shi noi pe cineva! De fapt vroiam sa scriu despre ce galerie faina are Romania! E super! Cre ca nici in SUA 94 n-am avut asha galerie!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

3902

Mesajde baixinho© » Joi Oct 30, 2003 11:41 am

da, nea, si ce eseie misto. ala alu Sirbu a fost cul de tot.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 11:45 am

naie, uitai ca nu ejti din bukale, sorry, nu mai fac ..

zodiacele sax si somnu e bun, ahiar si gras (ardeiu)
apropos, a fo cacator postu lu neatza de dupe sedintza :)

vali, mah daca ai fi admin teash baga in seama, da asha ... :rolleyes:
gaga

3903

Mesajde baixinho© » Joi Oct 30, 2003 11:51 am

32-0 la pauza cu Namibia, patru eseuri (deci inca un punct in clasamentul general). deci e bine.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 11:56 am

nashule, nu raspund la provocari

sa vedem ce mai fac truditorii

-neatza e clar , dupa sedintza de lucru de ieri ,azi e pe teren unde verifica borderourile de intrari si iesiri de la carciumile din sectoru 1 , axanduse probabil mai mult pe rubrica iesiri si daca iesirile nu sunt cele scontate le va accentua el pentru a balansa contu cu intrarile

- baicsu e la ora de dans cu copos unde exerzeaza pashii de bosanova pentru dupa finalu cu petrolu de sambata. acu e la capitolu "pirueta" mai are maine pauu de bure la 45 grade si dansu-i gata.

- nashica e la seminaru cu tema "o luneta curata face viata adevarata" unde isi va expune teza cu tema "transluciditatea parbrizelor si impactul ecesteia in mentinerea echilibrului ecologic"

- nocturna e in statie la 331 asteptand pe casanova care la randu-i asteapta in statie la metru pe iubire.

- dana e la ora de compunere pregatind un eseu cu o tema pe cat de ambitioasa pe atat de complexa si anume " tara sfanta si poporu ales privite prin prisma retetelor culinare traditionale sursa de inspiratie pentru dostoievki in creionarea personajelor din jucatorul"

- sod e la sibiu , habarnam ce face ,oricum raman la parerea ca te poti imbata ca porcu sin bucuresti...

-vali e la pescuit de somn
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 11:57 am

da' l-a vazut careva pe neatza? astia uitara sa-l trezeasca dupa sedintza. cre'ca numaratoarea la oi e deja de ordinul miliardelor si daca nu-l trezeste careva o da in sefeuri ca nu mai are cifre.

ba io cre'ca nashica angus e la patria la gala filmului romanesc, ca ieri fu primul filmuletz.

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 12:03 pm

dano, pusei bre postu matinalului la loc de cinste la panou de onoare al forumului adica "caterinca zilei" (a nu se confunda cu "aberatia si caterinca zilei" ca acolo ie sred exclusivist pentru m'aita si unu din adminastratori, iti zice baicsu care ,prin eliminare)
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 12:08 pm

si cum compuse svengalezu' adnotarile proprii si personale la regulament. or fi fost spontane sau indelung clocite si elaborate? ca cica sa nu-l imbrancim pe scari cand iesim ca el are rau de la marea departare si il ia cu leshinuri, sa nu-i punem ciunga-n cap ca el ie sensibil si dupa aia ne reclama la conducere. mai pe undeva pupa adminu' in partea dorsala ca sa-i dea lui moderarile dupe literaturi. ba io zic ca stefan sa se pazea, ca e-n pericol.

nocturna

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 12:19 pm

vazui ochila, acolo am citit... nu compun ca ma doare creieru de la beri si nam curaj sa deschid tredu cu dostoievski (pe unde puii mei oi fi pus cartea aia ca nu era a mea? nu fane, nu idiotu, stai lishtinit)
da bantui fo 4-5 forumuri odata si mam zapacit de cap, am scris in romana pe un forum in engleza ... si miam loat ban :(

naituish, ce e cu svengaplici? ca am ratat momentu ...
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 12:23 pm

si io nocturno cea legata cu detronarea lu fane , no vazui...

supermishto chestia asta a lu pastorel

"vinurile si mancarurile sunt sortite sa-si sporeasca reciproc calitatile, deoarece intre vinuri si mancaruri se stabilesc nu numai mutuale simpatii, ci si ireconciliabile aversiuni"

acu inteleg io de ce dracu mai si borasc :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 12:25 pm

iete ici: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9330
cica: "Sa se considere si hartuirea drept motiv de avert/ban." ha! tocmai el are tupeu' sa vorbeasca de hartzuire...

verde stop! acu' revin si cu restu'.

am revenit:

svengali quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de Oribilul Mosh
multumiri celor 7 care m-au votat (ca al 8lea am fost eu) . va asteapta moderari grase. Dreptatea....ce vrei ? generalitatile sau literatura ?

--------------------------------------------------------------------------------

daca schema asta ma include si pe mine, da-mi mie literatura si lasa dreptatii generalitati Iti dai seama ce fain e sa moderezi un forum unde nu te pricepi defel ?!

---------
extras dupe treadu cu pro sau contra horibilul. da' macar recunoaste ca nu se pricepe. :D

nocturna

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 12:40 pm

recunoaste da io nu pricep de ce se baga unii ca musca-n curu calului cand nu ie bagatzi in seama ... ca chestie.

ce e cu detronarea lu fane? ca nu pricepui ...
gaga

Mesajde nocturna » Joi Oct 30, 2003 12:44 pm

pai ma gandeam ca daca tot ie sa-i dea literaturile tre' sa ia locul cuiva. totusi ma-ndoiesc sa fie adminu' atat de...completatzi voi spatiile punctate ca io n-am chef.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Oct 30, 2003 12:47 pm

bre, mam intors care este. deci este najpa.

am avut neshte intalniri cu neshte oamini mari de peste otarele tzari personale shi care sa lasat cu realizari multiple in vitorul care va sa urmeze. primesc laomomendat un telefon care mantreaba ca sa vin iute la biuro ca sa mi se comunice o treaba inportanta.
deci cand mantorc shi spun mai nainte despre maretzele realizari, aflu maii dupaia ca ashtia ie chititz ca sa ma dea afar pentru ca banuiehte ca vreau eo sa ma shutesc. adica "prea le rezolva iel cu oaminii aia. nu cumva lucreaza pentru iei ca sa se duca la iei? deci decat sa plece iel, mai binel dam noi afara!"

shi cum eo nici prin gand num trecuse ca sa ma shutesc la iei, asha mia dat o ideie buna.

da tot ie de cacat! pashtele mamii lor! deci nu ierea mai bine cand plimbam antetu shi nu faceam nica? ca atuncia naveam nici o problema.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare