Este vorba de un post de radio de muzica hip hop romaneasca pe internet facut de cineva din Canada. Cine are o connectie buna de tot cu un upload de 512Kbps sau mai bun si vrea sa contribuie poa' sa scrie pe adresa: nailman53@hotmail.com !
Radioul deja functioneaza si se baga hip hop pentru toate gusturile de la underground la marile "vedete"!
Radio Sud Stil! HTTP://24.83.11.140:8000
Auditie Placuta!
ps: Nu este postu' meu de radio, eu doar am dat stirea mai departe, insa curand voi avea o emisiune inedita in weekend-uri.
Radio Hip Hop pe NET!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
<@RuFFy1337> streaming: "B.U.G. MAFIA - Mafia si M&G (numai pe RADIO SUD STIL (Romania's only All Hip Hop Station) Http://sudstil.servemp3.com:8000)" .:24kbps|Mono|4:03:.
marfa .. totusi , se cere o calitate mai buna !
marfa .. totusi , se cere o calitate mai buna !

- RuFFy!
- Junior Member
......
frate in comparatie cu Radio Dor de Tara care are streams si de 8Kbps cred ca e totusi ok. si omu asta nu are 8MB upload la stream are doar 512Kbps si o face din placere de acasa. In curand or sa se extinda. Mda....ce sa-i faci, lucrurile bune nici pe free numai inseamna nimic in ziua de azi.
noroc
noroc
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ......
Initial trimis de n3aGabitz
frate in comparatie cu Radio Dor de Tara care are streams si de 8Kbps cred ca e totusi ok. si omu asta nu are 8MB upload la stream are doar 512Kbps si o face din placere de acasa. In curand or sa se extinda. Mda....ce sa-i faci, lucrurile bune nici pe free numai inseamna nimic in ziua de azi.
noroc
As putea sa contribui cu ceva, lucrez la un provider de net, si pot pune un shoutcast server care sa faca relay pe un singur stream la el , calitate buna, 128kbps 44khz si eu pot redistribui prin ronix, 100mb/s cate streamuri de 128kbps vretzi.
- ToX
- Junior Member
Preferabil as vrea sa il fac la 24kbps pentru ca sunt romani cares pe dialup la greu... si daca le pun la 128... no sa mai poa sa asculte mai nimeni... si in romania majoritatea cablului e 128mbps max... deci e mai nasol momentu... eu zic sa facem 2 streamuri daca se poa... adica fac eu broadcast un semnal la 24 si unu la 128 si le preiei tu cu serveru de 100 mbps si faci relay... nu stu... putem discuta despre asta.. dami un mail la nailman53@yahoo.com si multumesc ca te oferi sa ne ajuti si in acelasi timp thanx pt toti ceilalti care ne asculta radioul
- dj-ti3st0
- Junior Member
Cu putzina bunavointza, multa munca shi ceva reclama, eu zic ca poate ieshi ...
Initial trimis de dj-ti3st0
Preferabil as vrea sa il fac la 24kbps pentru ca sunt romani cares pe dialup la greu... si daca le pun la 128... no sa mai poa sa asculte mai nimeni... si in romania majoritatea cablului e 128mbps max... deci e mai nasol momentu... eu zic sa facem 2 streamuri daca se poa... adica fac eu broadcast un semnal la 24 si unu la 128 si le preiei tu cu serveru de 100 mbps si faci relay... nu stu... putem discuta despre asta.. dami un mail la nailman53@yahoo.com si multumesc ca te oferi sa ne ajuti si in acelasi timp thanx pt toti ceilalti care ne asculta radioul
...da poate ieshi ceva frumos, totul e ca fiecare cum mic cu mare sa puna putzin osul. Ideea este ca se poate face shi fara server cu tzeava mare, prin ip relay, nu e mare shmekerie. Dar in schimb un server cu stream de 100mb/s e perfect, Moderator la radio poate fii oricine are placerea sa o faca shi bineintzeles up-loadul. Cu un up-load de 40 kb/s viteza reala se poate face streaming lejer la 128(testat de mine). Acuma speram sa vedem prima faza realizata, shi anume starea server-ului shi crearea uni back-up server, in caz ca main-server-ul merge off-line pentru un motiv sau altul. Tiesto ne auzim curand shi sper din toata inima sa se gaseasca oameni binevoitori sa ajute. Sa fitzi iubitzi romani oriunde vatzi afla.
- Heineken
- Junior Member
Ce are radiou ca nu mere !!
a?
Nu mere acuma am incercat si nu mere
Ce draq are ?
Ce draq are ?
- RaPkId0
- Junior Member
Pai acum ii zice radionecenzurat.com
RaPkId0 scrie:a?
Ce draq are ?
Frate hai sa clarific eu cateva chestiuni.
1. Postul de radio nu este din Canada, ci din USA.
2. I se zicea Radio SudStil, acum i se zice Radio Necenzurat
3. Am primit sponsorizari si acum rulam cu 2 studiouri, unu in Arizona, US, si altul in California, US.
4. Linkurile vechi inca mai merg, dar doar temporar si nu sunt publicate nicaieri, incercam sa facem lumea sa vina la sait direct http://www.radionecenzurat.com
Deci in concluzie, ca intri la http://www.radiosudstil.com ca intrii la http://www.radionecenzurat.com tot de noi dai:
RadioNecenzurat.com - difuzam Hip-Hop Romanesc Necenzurat la Maxim!
Din 89 ca Radio SudStil, din 93 ca Radio Necenzurat, dar tot noi suntem: intotdeauna IMPOTRIVA CNA! Jos Cenzura!
Pace fratilor! DjbigStick out...
http://www.radionecenzurat.com
Auditie placFuta!
- DjbigStick
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1