Celebra debutanta Ninia - FAN CLUB

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Dia » Joi Oct 30, 2003 10:18 pm

ia uite dom'le!! o groaza de oameni dornici sa se inscrie in fanclubul celebrei Ninia...bun asa!! se dau 3 probe la inscrierea in fanclub: scris oral si anal!! sa aduceti si CV ! va astept ;m
se pare k telenovelista avea dreptate....este o legenda vie aceasta Ninia...! sunt mandra k sunt presedinta fanclubului ei so\i k voi ajunge prima sa o ating !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Joi Oct 30, 2003 10:49 pm

wrong, my dear dia! eu sunt presedintele si eu o sa o ating primul pe idolul meu Ni-ni-a! :p tu a doua, ca esti VICEpresedinte. *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Joi Oct 30, 2003 10:54 pm

Ma intreb cand o sa va plictisiti de subiectul asta enervant. Sunteti de-a dreptul ridicoli insistand asupra lui.
Unregistered

Mesajde gabuba » Joi Oct 30, 2003 11:01 pm

zise alondra, postand neinregistrata. :o
si nu uita ca prietenii nostrii forumisti , is si adminii. *p :D
no offence...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnielaM » Joi Oct 30, 2003 11:04 pm

Nu sunt Alondra. Te-ai inselat.
AnielaM

Mesajde Dia » Joi Oct 30, 2003 11:07 pm

Alondra....lasa-neeeeeeee lasa-neeeeeeeeee!! ce dracu? tu l-ai inceput...acu lasa-ne sa ne distram! noi suntem mai "prostutzi" ...ne bucuram asa din orice! subiectul asta e ultima jucarie a noastra asa ca stay out of here!!!
gabizzu....bine.... as usual...u first! mori daca nu esti primu! ce dracu mah?
alondra....daca vrei sa te inscrii si tu in fanclub o sa te lasam doar cu proba orala..k o cunosti pe unica NINIA ! executzi la presedintele gabizzu k eu nu vreau sa ma murdaresc !!!
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Joi Oct 30, 2003 11:07 pm

se intampla si la case mai mari :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Joi Oct 30, 2003 11:17 pm

Initial trimis de eyewitness

simplu suni la tel un prieten din tara ,il rogi sa dea internetu la maxim, si asculti. auditie placuta!
BAH DACA STIAM CA SUNTETZI INCULTI PROSTI NU MAI ZICEAM NIMIK DAR ASA VA COMPLACETZI IN MEDIOCRITATE NISTE JAVRE ASTA E ADEVARUL MAI IESTI SI VOI INTR-o TARA CIVILIZATA SA INVATZATI CEI 7 ANI DE ACASA FUTU VA IN GURA DE DROGATZI MISTOCARI DE 2 LEI
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 30, 2003 11:20 pm

Initial trimis de Gabizzu
spre binele tau: mai bine nu. :D
ii rog pe ajutorii mei de la fanclub sa ter ajute in aceasta privinta, poate cu niste versuri ale niniei... aiule, baixu... ce ziceti? :D
BAH TU SIGUR ESTI DE LA TARA .......TARAN PROST CARE A FOST AJUTAT DE PARITZI SA SI CUMPERE CALCULATOR IN RATE KKT ULE /... MISTOCAR DROGAT SI MUIST
Unregistered

Mesajde gabuba » Joi Oct 30, 2003 11:35 pm

vai de mine, ce suparata e lumea asta... :cool:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Joi Oct 30, 2003 11:55 pm

:D :D :D :D :D
pe tine nu te primim in fanclub...ca esti crispat si recalcitrant! Niniei nu i-ar place un asemenea fan !! (o fi sotul lu Alondra asta unregistered ??? :con: toit ce-i posibil!!!!)
i'm missing every part
Dia

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 8:50 am

Si am revenit si io la primul fan club din care fac parte. bulangiilor v-am chemat si la hadrian dar nu ati venit..huo...

Asa-i ma neinregistratule, astia e mistocari de 2 lei. io propun sa-i punem secretari in fan club. Si sa stii ca io chiar nu am 7 ani de acasa, nu de altceva da; m-au dat la scoala la 6 ani.

Acu revenind la problemele fan clubului....ma da ninia asta e buna? adica ca sa stiti ca io nu vreau sa fiu fanu unei urate...nu ma intereseaza cum canta.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 8:59 am

Initial trimis de Unregistered
MAI IESTI SI VOI INTR-o TARA CIVILIZATA

tara civilizata fiind?
eyewitness

Mesajde SCORPY » Vin Oct 31, 2003 9:00 am

:D :D :D :D :D

Nu-i asa ca v-am dat de lucru? Asta ca sa nu va plictisiti pe FanClub. Se pare ca fatuca asta a ajuns celebra inainte sa se lanseze bine, daca va apuca, si asta datorita voua care tot discutati despre ea!
Unde dai... si unde crapa!:D :D :D :D :D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

uite si preshu de onoare

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 9:27 am

bai bine mai alondra acu o dai la intors?
Oricum noi suntem fericiti ca ai venit si tu, ca tu iesti cea care ne-a deschis ochii....
apropo: arata bine fatuca asta?

aiule cum ma nu stii: Bulgaria sau Basarabia...neinregistratule, iarta-l dar iel nu are 7 ani de acasa ca iel iera la curve atunci...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde SCORPY » Vin Oct 31, 2003 9:39 am

Nu o dau la intors, ci este pur si simplul adevarul, pe care l-am mai spus si altcuiva. Nici macar nu o cunosc pe NINIA, pentru prima data am vazut-o saptamana asta la Balul Bobocilor. Habar nu am cum canta in realitate si nici nu ma intereseaza. Dar pot sa spun ca este destul de frumusica. Intentia mea a fost sa scot altceva in evidenta dar lucrurile au luat o alta turnura, iar eu v-am facut jocul ca sa ma distrez un pic.

Cert este ca pustoaica a devenit celebra datorita voua. Nimeni nu va pus sa deschideti un fan club al ei, fie el si la caterinca, nimeni nu v-a pus sa va dati cu parerea despre cineva despre care nu ati auzit niciodata.
A si inca ceva, niciodata sa nu credeti tot ce se spune pe un forum. Poate ca nu sunt ceea ce voi credeti!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 9:58 am

ma nenorocisi...pai mi-ai stricat ziua. adica ninia nu exista? sau exista? si pana la urma accepti postul de presh. de onoare sau nu....
si sa stii ca daca mai zici ceva rau de donsoara ninia te bat...

Poate ca nu sunt ceea ce voi credeti
oi fii gost men?
memetshot

Mesajde Unregistered » Vin Oct 31, 2003 10:03 am

eu ma multumesc sa-l pot atinge pe mentorul ei, sotul alondrei, compositoru ... am intrebat-o, dar nu mi-a dat nici un raspuns ... inca ...

Initial trimis de Gabizzu
wrong, my dear dia! eu sunt presedintele si eu o sa o ating primul pe idolul meu Ni-ni-a! :p tu a doua, ca esti VICEpresedinte. *p
Unregistered

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 10:06 am

bai, va rog io fara discutii d-astea porcoase pe acilea. cum adica sa-l atingi pe sotul ei? si pe unde adica?
memetshot

Mesajde SCORPY » Vin Oct 31, 2003 10:10 am

Initial trimis de Unregistered
eu ma multumesc sa-l pot atinge pe mentorul ei, sotul alondrei, compositoru ... am intrebat-o, dar nu mi-a dat nici un raspuns ... inca ...

Ce m-ai intrebat? Daca il poti atinge pe sotul meu? Dar el oare exista? Daca exista, atinge-l. Nu ai decat.:D
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 10:30 am

pai si cu barbatzelu cum ramane draga alondra ? :eek:
doamne, ce ti-e si cu cuplurile astea tinere... :no:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Vin Oct 31, 2003 10:47 am

Barbatzelul ti-l dau tie, ca sa iti tina de cald. Poate ai nevoie. :o
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 10:54 am

pastreza-l pt matale, tanara telenovelista :D.
am paturi, si oricum daca e buna as prefera sa ma incalzeasca ninia. *p
btw, la batranete o sa ajungi ca bunica-mea care se uita la trei televizoare odata pe unul urmareste marimar si pe altul saramana maria... si pe altul alondra...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Vin Oct 31, 2003 10:58 am

;P ;P :cry:
Ma infior numai la gandul asta. Bine mey, Gabizzule, daca tu spui...
Pana o sa ma vezi tu pe mine uitandu-ma la tembelenovele, ca bunica-ta, continua tu sa te uiti la desene animate.:D
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 11:45 am

pai in ce desen apare alondra, ca sa stiu sa ma uit. :p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Vin Oct 31, 2003 11:47 am

In care vrei tu, in toate.:o
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 31, 2003 12:24 pm

bine.
auzi fatuca asta din avatar e Ninia? A-)
salutari niniei, pe care speram sa o cunoastem curand... si sa-si lanseze odata albumul mult asteptat!
zii sa intre pe net sa vb. cu fanii ei!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piper1996 » Vin Oct 31, 2003 12:33 pm

mai, fata, ca sa zic ashea, pai, pe mine ma intrebi daca exiszda sotzul tau sau nu? na, ca m-ai incuiat!

ba, hotaraste-te odata: esti maritata, nu esti maritata .... vezi, ai grija, cand ramii gravida, sa stii sigur daca e al tau su nu copilul...

Initial trimis de Alondra

Ce m-ai intrebat? Daca il poti atinge pe sotul meu? Dar el oare exista? Daca exista, atinge-l. Nu ai decat.:D
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Vin Oct 31, 2003 10:26 pm

LOL! Ai simtul umorului! :hehe: Adevarul e k a trai excesiv de mult intr-o lume imaginara, duce la imposibilitatea diferentierii intre real si virtual... si s-ar putea k situatia descrisa de tine mai sus sa existe la un moment dat... :hehe: Ce ti-e si cu psihicul asta uman...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3944

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 01, 2003 7:29 am

cand sunt gata legitimatiile de acces in fanclub?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii