C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Vin Oct 31, 2003 3:24 pm

loi trimite luni pe mail testu de hai chiu, ie interesant da nu e bun decat la prima facere ca porma stii sil faci repede si iesi geniu... io am iesit cam negeniu, umpic mai mult peste peste average si spre intelijent asha da' nu geniu, nu nu...
vazui si io ca sod nu mai ie mod pe niciunde.

mah, unii se simte jicnitzi conform zicalei "prostu daca nu e shi fudul parca nu ie prost destul" pe care zicala io ash denumio axioma ca sa nu aibe nime de carait ca ie ca inegalitatea lu bell, nu ie dovedita pe bune da la iecsperimente iese.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 3:28 pm

ca nu ne doreste ei nar fi nica da ne da si la cap cu banari si averturi. uite tu,io si baicsu avem deja doo deci la primu ne luam fara plata o saptamana sa zugravim prin casa...
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 31, 2003 3:30 pm

Initial trimis de neatza
o satz dea cu minus.

Pai io pe faza de trezie ma bazam sa-l fac satisfacator, da` daca zici tu...

astept luni atunci!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 3:32 pm

primiti si animale cu siviu plin de experiente muncitoare si care este exploatat de o lene incredibila si il mai si paste o mare de hemoroizi de la scaunul foarte comod al biroului?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 3:33 pm

care va sa zica tu botezi sambata shi luni ejt treaz? bre, iesht sigur ca ie copilu tau? ca sa fi fost eon locu tau im loam o luna concediu.

ideia ie buna asha co sa punin practica o particica din ea. ma duc in biurou dalatur la o tzigare sho gotca! ail bii bac!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Vin Oct 31, 2003 3:34 pm

la mine ie primu, tre sa biau in cinstea lu avertu'
iote ie si vali aci, poi ce mah, vali ie clasa muncitoare? de cand? si daca da, de ce? :D

io in curand sparg gashca ca orice proletar vineri dupe masa, sapt viitoare ca tot mam facut ca muncesc o sami iau si salaru si o sa bag benzina ca sa nu mai imping masina pana la munca :)
ceea ce va doresc si domniilor voastre.

daca te tzine oole animalule, baga siviu :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 3:38 pm

bre animaloo ie o conditie ,nai voie sa postezi pe sredu surogat de gandaci si alti cacati care sa vrut oglinda lu asta numa ca distorsioneaza. iei angajament scris ca nai voie sa te imputi pacolo si porma sa ne dai noo virusi si microbi

sunt in coasta lu aliosha ,mai putin de 100 de posturi...dana pazea
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 3:41 pm

apai uita ca imi luai niste suspensori mai adevarati ca sa-mi tina oole si imi depun siviu sub forma de ceva scris in notepad...

eyule,okei ca oricum nu prea voiam sa postez tasta la tasta cu mister alin mihaita...dar nici cu prezervativ nu ma pot duce pe acolo ?

gios ie siviu..
Fişiere ataşate

[Extensia txt a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

rectificare

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 31, 2003 3:43 pm

neatza, botezu ie duminica, iar faza de trezie nunseamna cas shi treaz, ie doar faza aia cand ai impresia ca stapanejti adevaru apsolut (in vino veritas-panciu)!...

...vezi semnatura!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 3:45 pm

civiu ie ok din partea mea oricum danai sefa biroului personal retribuire care puse bazele sreadului, ia are ultimu cuvant

bre ie legea nescrisa a cemeistilor
prezervativele ie bune in alte situatiuni nu sa le praduiesti aiurean sredu handilor
eyewitness

3926

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 3:50 pm

salutari de la Vasilache la cine stie la ce ma refer.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 4:00 pm

am venit inapoi. a fost buna. cam putzina, da buna, atat cat sa ma faca sam fie dor sajung maidegrab acas unde mashteapta oarece.

bre animale, intrun sivii mai serios trebe sa scri daca esjt disponibil a efectoa tranzactzi in ber, respectiv gotci. cat shi limita minima admisa, respectiv timpu de ezecutzie shi beneficiarul lucrari. zic eo.

la mine nu ie nevoie care sa vazut in fapt care poa sa comfirne lume care este.

neatza

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 31, 2003 4:00 pm

siviu ie fromos shi ielaborat! bravo animaloo(cu a mic shi doo oo)!
n-am drept de vot, decat consultativ, da` io zic c`ar fi ochei!
oricum, decizia va veni de la cei care te-au urmarit(najpa cuvant da` cam asta e ideea) pe alte sreduri!

io ma duc shi ne vedem/citim luni!
uikend baut!

ooops: uichend placut adik!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 4:06 pm

apai normal ca da. apai ce muncitor mai ieram io...
daca citeai la realizari personal vedeai ca am castigat concurs de baut bere...
limita maxima admisa (depinde daca sunt cu antrenoru dupa mine ) :yD
memetshot

Mesajde angus » Vin Oct 31, 2003 4:09 pm

aiule, fii o duamna shi da shi mie lincu la testu ala breh, ca vuejte cemeul despre dansul mai ceva ca de banarea lu sody shi io abarnam. badaproste.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

3929

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 4:10 pm

nea nae, sa faci poze si sa ni learati si 9.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 4:12 pm

bre animale, ie limita minima admisa. ca la aia maxima... nu se shtie niciodat.

angus, ai vazut ce minunatzie de cronicutza tzam dat la ftiatru? sa fiu al dracu ca mai bine ma duceam la crashma cum erea planuit.

neatza

3931

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 4:15 pm

nenea angus, o vazusi asar la gala lu mihaela rad/ban/tig (© neatza) pe Oana Pellea?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 4:15 pm

limita minima....ce ie aia?
memetshot

3932

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 4:16 pm

adica cand o iei de jos. ma rog, stie mai bine un anumit person. daca nu ma crezi, pua satz confirme aiu.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 4:17 pm

nashico nui cu link dami pemeu cu emailu matale scris ingrijit si citetz casa trimit testu de jenii.

voi chiar credeti bre ca filu are botez? vrajeala ,o pacaleste pe duamna filu sa iasa cu baietii la neshte beri
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 4:21 pm

cica in siara care se chiama asta sau ieri nustu exact este/fu hallouinu asa ca bag si io o boza cu simbolistica, care taman am primit-o pe meil
Fişiere ataşate
hell.jpeg
hell.jpeg (72.04 KiB) Vizualizat de 2896 ori
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 4:25 pm

azi ie bre ca maine ie ziua mortilor...du-te si tu la cimitir maine sa aprinzi o lumanare pentru toate victimile ingropate la sticla ,la cutie,halba ,plosca si care mai este...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Oct 31, 2003 4:30 pm

Initial trimis de baixinho ©
nenea angus, o vazusi asar la gala lu mihaela rad/ban/tig (© neatza) pe Oana Pellea?

baicse, intamplator deschisei teveul tomna cand iera pe farshite. auz, sa faca radulescu emisiunea asta de freun an cu invitatz numa shi numa cu actor unu shi unu, ca ashea se lauda, shi io sa abarnam. creca deacu in colo osa ma uit. deshi nu ma dau in vant dupa interviuri cu actori, dupa cum am mai spus pe undeva, treaba lor ce fac la ei acasa in vieatza de zi cu zi, nu man tere decat ce fac pe scena. de oana pellea imi place, ultima data am vazuto in "je m'en vais", alaturi de mihai gruia. super spectacol! mi-a placut ieri cant a zis ca primul si singurul examen la care i-a fost frica a fost cel pe care l-a dat in fatza lui amza, dupa care nu a mai simtzit teama, frica sau jena pe scena. shi mi-a placut shi faptul ca se considera timida in viatza particulara, conshtienta fiind de faptul ca fortza ce o caracterizeaza pe scena nu e musai sa se regaseasca in viatza reala.
angus
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 31, 2003 4:31 pm

da nu beau io mai bine un pahar de vin asa ca in memoria lor...nu de altceva da tre sa thor senior cu neste vin -d-ala negru de tot - si tre sa fie consumat ca cica daca nu termini sticla dupa ce i-ai desfacat dopul o sa ai parte de ghinion si femei naspa toata viata...
memetshot

Mesajde angus » Vin Oct 31, 2003 4:41 pm

Initial trimis de neatza

angus, ai vazut ce minunatzie de cronicutza tzam dat la ftiatru? sa fiu al dracu ca mai bine ma duceam la crashma cum erea planuit.

neatzo, prima parte din cronicutza imi placu la macsim, cam pana acolo unde ierea so mierleasca matzele. dupaia nu comentez. o fi fo cum spui tu. io ii iubesc pa dinica, beligan shi marinush de mor shi nu pot sam inchipui cum or fi jucat ei er sprea a primi bleahu matale. data aviatuare cant primejti de suflet nejte bilete la ftiatru dela sorta, io itz sugerez sincer shicu multa stima in glas sa le vinz in puarta natzionalului shi cu banii sa te duci la nejte ber, ca imi place mai mult cum comentezi aceste episuade din vieatzatz. care este.
angus
Junior Member

3935

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 4:43 pm

Initial trimis de angus
nu man tere decat ce fac pe scena

pai asar numai despre asta s-a discutat. nu cu cine alea alea si daca ie adevarat ca ia si Iures Marcel acu fu 3-4 anisori si iei ca oamenii cum zvonea targul vorbei. mie mia placut si cand a zis ca fu la un pestacol cu gruia in Moldova (nu stiu la care s-a referit ca tomna aveam niste trebuta) si la finele deo spectacli a stat de vorba cu spectatorii, iei doi, fo doo ore, ca sa afle ce si cum, ce le place, ce nu le place, ce tre sa faca bun si ce nu tre sa faca bun. adica ia si cu gruia. ma bate gandu sa-l rog pe unu de la beunuteveu cu care ma inteleg io mai bine sam faca leo intrare la mihaela rad/ban/tig (© neatza) ca so invite pe iumbitica mia, si anume Ancutza Sigartau.

aspropo de helí£uin:
O femeie deghizatí£ in clown a jefuit o bancí£, in ajunul sí£rbí£torii de Halloween, in statul american Virginia, transmite Ananova. Politistii au declarat cí£ femeia a intrat intr-o sucursalí£ a Bank of America din Virginia Beach si i-a dat unui casier un biletel prin care ii cerea bani. Dupí£ ce a priimit banii, ea a dispí£rut intr-un taxi. Un oficial al Politiei a declarat cí£ a inteles, din discutiile purtate cu angajatii bí£ncii, cí£ acestia au considerat-o pe hoatí£ a fi inarmatí£ si periculoasí£. Femeia avea fata vopsití£ in alb si purta pe cap o perucí£ cu suvite rosii, galbene si violet. Purta un costum de clown, multicolor, mí£nusi si era incí£ltatí£ cu pantofi albi. Suspecta are o iní£ltime de piní£ in 1,60 metri. Potrivit Politiei, este pentru prima datí£ in ultimii 33 de ani cind o persoaní£ imbrí£catí£ in clown jefuieste o bancí£. Politistii nu stiu dací£ existí£ vreo legí£turí£ intre momentul jafului si sí£rbí£toarea de Halloween din noaptea de vineri spre simbí£tí£. In ajunul Halloween si in ziua sí£rbí£torii, un om imbrí£cat in clown nu atrage atentia ca in zilele obisnuite. Soferul de taxi nu este considerat suspect.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 4:46 pm

partea shi mai pruasta ie ca miem place moraru shi dinica de nam cuvinte. ie drept ca nam fost niciodata un fan deai lui beligan (tzin minte ca cant eream mic shi ascultam in fiecare martz seara, daca nu ma inshel, teatru radiofonic, aveam o strangere de inima cand ii auzeam vocea) poate ca deacolo mi se trage. dar, iarash din pacate, moraru shi dinica nu au fost la inaltzimea cu care mau opishnuit pe mine.

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 4:47 pm

bre baicsule mata nu stii ca io nu pot citi posturi mai lungi de 5 randuri cami ostenesc si stesez neuronu? ce vii cu romanele astea?

btw: sa raspuns de catre admini la dilema danei si a matinalului? adica pe sfat pacolo unde oamenii de rand nu vede...

leita: matinale io o vazui acu un an parca. dinica intr-adevar nu a excelat poate doar si din cauza rolului care ofera mai putine variante de exprimare. in schimb beligan a facut recital ,one man shou, iar moraru a fost acompaniamentu ideal pentru un beligan dezlantuit rezultand un spectacol memorabil...
eyewitness

3936

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 4:55 pm

Initial trimis de eyewitness
bre baicsule mata nu stii ca io nu pot citi posturi mai lungi de 5 randuri

ba da si m-am gandit sa-l decantez in maimulte posturi, da ierau consecutive unu dupa celalalt si mias fi loat avertu, al treilea la socotitoare care e. apropo, ma duc sa fumez, da nainte dau o fuga la contor sa vad daca unu dintre admini are avertu dat de alt admin. va spui si voo ce constat.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare