C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde angus » Vin Oct 31, 2003 4:55 pm

mea mai venit inima la loc cant auzii catz place de iei. ca ramasesem ashea, ca cu o strangere de inima, parerea matale fiind inportanta pentru je, apruape la fel ca alu baicsu (da nu chiar). vocea lu beligan ie meseriasha! cum se pua sa nutz placa?! numa cant deschide gura imi vine casa rad.

baicse! cinea mai fo invitat la iemisiunea lu radulescu?
spectacolu de care zici ie taman fics ala detz zic io de el "je m'en vais", se juaca in linba franceza shi cant lam vazut io la atelieru natzionalului tot ashea fu, urmat de dialogur cu publicu, shi la farshit sa dat autografe caream loat shi io unu del tziu sus pa frigidel, care isa terminat picsu shi i lam dat io pal meu. de tot. creca vam mai spus la vremea respectiva. fu unul din cele mai bune spectacole de leam vazut in stagiunea trecuta.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Oct 31, 2003 5:17 pm

bre, eo vam salutat cu un angus la tuata lumea (az ierea angus, nu?) shi ma shutesc intentzionat.

angus, poate ne vedem odata la o tzuica sa vorbim pendelete, ca problema ie stufuasa.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 5:18 pm

amutiserati au ce faceti bre ? truditi?

io bag loto maine cai doo milioane para premiu.
eyewitness

3937

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 5:35 pm

nenea angus: nainte de Oana fuse Andrei Blaier.

deci am facut cercetari. si problema sta cam in halul urmator: daca faceti click aici veti vedea in posturile 3 si 4 de jos in sus cum unul dintre admini i-a dat avertisment unui alt admin pentru un post compus doar din imagine d-aia. in schimb, aici veti constata ca acel avertisment NU a fost contabilizat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 5:46 pm

baicsule, matale nare ce face? te certi cu morile de vant bre...bago bere un vaisroi si vezi de una si de altea lasa destinu forumului in mainile celor capabili ca ei stie ce si cum

si va spui angus la toata lumea si un angus placut pana luni de demeneata cand neom intalni pe unde virtuale
eyewitness

3939

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 5:50 pm

iotz spun angus pentru azi si SOD pentru manana si poimaine. daca duminica nu scriu nimic pana pe la 11.30-12.00 inseamna ca sunt supt influenta apei plate si a celei milenare pe care o voi consuma manana.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Vin Oct 31, 2003 5:53 pm

Initial trimis de eyewitness
nashico nui cu link dami pemeu cu emailu matale scris ingrijit si citetz casa trimit testu de jenii.

da imeilu asta de emergentza nu ie bun, ciare? angus@fanclub.ro care este. pliz trai. senchiu.

leitar dupaia: senchiu aghen. breh da voi creca suntetz cam dejteptz, sau cam laudarosh, ca mie la prima infatzishare num eshira decat 6 punte, care cica dabea ce mam ridicat peste averaj.
mai rumegam, luptam, nu ne lasam.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

3951

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 01, 2003 7:51 am

nenea angus, uitasi sa stingi neuonu. noroc cu mine ca trecui prin zona cu barladeanca dupe ca iesiram de la meriot, unde mi-a facut cinste cu o cina romantica. sau stiai si m-ai lasat pe mine sa apas pe puton? aha. ok. scuze, n-am stiut.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 01, 2003 8:15 am

sod la tuata lumea care este si care nu este ca daca este este in pat care este

hihihi , baicsui la cununie, bea si crapa ,daiar Dzeu 6 ezate din 49 inezate...

care carcotasi mai pacilea sa ridice doo dejte in sus sau jos nu conteaza?
eyewitness

Mesajde eyewitness » Dum Noi 02, 2003 10:17 am

sod lu aiu de duminica

baicsule sod sa-ti fie inima in caz ca te trezesti din betie si poposesti pe magheru la tuomperoanele nesupravegheate...
eyewitness

3960

Mesajde baixinho© » Dum Noi 02, 2003 10:20 am

ho ho ho ho

intrai cu tomperonu intr-o baltuaca si dupa fo 15-20 de metri ma uitai in urma mea sa vaz cate de drept merg si ie bine: incepand de azi zigzagu ie drept la mine. nu m-am abatut de la linia dreapta decat fo 2 metri in stanga si tot p-atat in driapta. sa fie de la iuresu de ieri?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Noi 02, 2003 10:24 am

ce bre au scos astia vodca "iures" ?
eyewitness

3961

Mesajde baixinho© » Dum Noi 02, 2003 10:37 am

nu, nea, au bagat-o in sticla.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Noi 02, 2003 10:46 am

ce chestie inutila ...s-o baji in sticla ca pan la urma s-o desarti tot in gurile uamenilor...
eyewitness

3970

Mesajde baixinho© » Dum Noi 02, 2003 3:10 pm

pai d-aia zic eo, intravenos este mai bine. bagi acu in vena, la celalalt acapu a lu acu pui un furtunas, iar la celalalt cap a lu furtunasu pui un butoi. undeva pe acest "traseu" atasezi un robinet. can ti-e sete, dai drumu la solutie. e atat de simplu de nu-ti vine sa crezi.

tanti dana - localul cela se numeste Don Taco.

din ce bag sama, mi-em revine sarcina sa sting neonu.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 7:57 am

sod la toti carcotasii care este da si la cei care nu este ca este ei da mai leita...

nocturno cum fu pe derdelus

baicse alai mexicanu bre unde acu un an dupe doo sticle de techila a ramas fara si a trebuit sa plecam...
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Noi 03, 2003 9:10 am

neatza scandalagiilor

baicsu, localu ala (des fregventat de moi) ESTE capshit foarte controversat...
da io am alta intrebare, de ce poolah calului sa te duci la crashma mexicana is sa iei specialitate romaneasca? :con:
uite si panoul culinar de acolo (cu mentiunea ca nu intotdeauna si nu toate arata ca acolo):

panou culinar don taco

btw, umpic mai incolo e burebista pescaresc, net mai ieftin si mai bun...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 03, 2003 9:14 am

neatza muncitorilor...
dana acu din cauza ta nu o sa mai am rabdare pana la 12, cand ie pauza de masa...
raspuns la intrebarea ta: de poolah calului...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 9:16 am

Initial trimis de dana
de ce poolah calului sa te duci la crashma mexicana is sa iei specialitate romaneasca?

...ca mexican ie doar cu numele...comanda un chilli con carne si vezi ce surpriza o sa ai...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 9:21 am

cine ierea la rand az?

dana la tuala tumea care este shi va fiii.

deci da. ce sa zic? aaaaaa..... nushtu!

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 03, 2003 9:26 am

no sa am nici o surpriza ochila ca am comandat :D

da pe vremi avea alt bucatar si iera bun chili.
si daca vrei sa stii salata de peste afumat la o zi distantza era alceva, creca au multi bucatari.

si in afara de asta am gasit intr-una din revistele mele interviu cu batronu care ie tzigan borat. fost chelner sau bucatar, nu mai stiu...
oricum io ma duc acolo pt specialitatea don taco care ie buna si pt berea la halba buna si rece care este.
si deserturile sunt bune.

cea mai buna haleala mexicana acum de cand nu mai exista amarillo e in mall la phileas phogg da nu are decat cateva specialitatzi, da bune.

alfel toate bune? io ping pong si febra mushchiulara plus ca ma mintzira totzi ca sa sinucis raskolnikov si ma mintzira .... huiduhu
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 9:26 am

normal ie dana lunea
io cu baicsu doo saptamani avem sod...cine mai vrea ie ghest enitaim.
eyewitness

3972

Mesajde baixinho© » Lun Noi 03, 2003 9:27 am

SOD si olala la muncitori care este

asa, sari-ti toti si lovi-tima, face-tima sa intru in pamant de rusine, umili-tima. io am fost acolo ca era exact visavi si peste drum de blocu lu ecs fosta mandra. si de fiecare data cand mergeam acolo io luam o bere la juma si ea nuj ce cofi. laumomendat ea siea luat nuj ce porcherie de macaroane cu carne (nu ma intrebati care ie titulatura) sham zis hai sa incer si eu eu sa bag ceva in gura (mancare, da?, la asta ma refer). da' cum nu mera fuame atunci, am luat data ailalalta. io nu le am cu mancarurile mexicane sa stiu care ie mai bune motiv pentru care cand am vazut iahnie am zis ca l-am apucat pe Doamne Doamne de-un pied. de unde? continuarea v-am mai spus-o.

aiule, vezi atajmentu.
Fişiere ataşate
pentru-aiu.jpg
pentru-aiu.jpg (37.15 KiB) Vizualizat de 2480 ori
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Lun Noi 03, 2003 9:53 am

io ghest da nu ma luatzi cu folbalu ca abia miam baut a dooa bere...

auz mah, intrebare, ca intre baietzi ... voo vi se declanshaza misoginismu daca o tanti bia bere dimineatza si voi nu?
ca mie mi sentampla recent ... sa fie invidie ... mam confuzat.

lovi-tima

nu se scrie asha ci lo-vitim-a, da? alta data sa nu mai faci

adica cum avem sod?
gaga

3976

Mesajde baixinho© » Lun Noi 03, 2003 9:55 am

Initial trimis de dana
adica cum avem sod?

adica din solidaritate ca ie banat, spunem SOD. da? ochiei. ai ca ma duc la tragerea la sorti pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei. aiule, am inteles ca vor sa faca astia un aranjament, sa pice steaua cu craiova. niste nemernici, ce samai.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 9:55 am

adica ie sod pe perioada banului lu sod
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 9:57 am

Initial trimis de dana

auz mah, intrebare, ca intre baietzi ... voo vi se declanshaza misoginismu daca o tanti bia bere dimineatza si voi nu?

deci daca eo nam uischianu aferent pentru airish shash vria sa chefuiesc o bere shi nash avea da ar avea o fimeie shi nu miar dadea shio mie, pai eo ash fi al dracu.

shi be) misoginismu asta se declansheaza odat cu nascarea. numa femeile ish da seama de iel atuncia cand are fro bere shi nu vrea so dea la altzi.

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 03, 2003 10:07 am

mah neatza, atuci traiasca misoginia si bancu cu "iele cred ca ne pasa" ca io mai am o bere si nu tzo dau. numa ca nush cum sa ma tirez cu ia de aci.
plus ca am deturnat biroul de gagici intre 26 si 40 de ani cu familii si copchii, la pizza + bere. da nu azi ci vineri cand salaru imi va imbunatatzi cu cateva sute de parai cei doo mii de lei pe care ii posed. traiasca misoginia.

in alta ordine de idei, daca solidaritate nu inseamna turmism ci sustzinere de idei, SOD si voo :D
gaga

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 10:59 am

deci vin, bag un cap pe ushea la tred shi can colo ce sa vad? mai intai zic ca mia loat vederea ca numai vedeam nica. dupaia zic ca sa bulii icranu la computer. da dupaia vad ca se vede soliteru deci functzioneaza (nu functzioneaza iel tomna bine care tot perd de az de dimineatza care nam facut mai mult de obt punte). deci ce sentanpla? sa patzit ceva gravi? va pus capitalishti nenorocitz la munca silnica de spart bolovanii progresului? ha? cum? eo binemersi.

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 03, 2003 11:04 am

eo nuntzelg ce zici tu... miemi merge netu de rupe
eo vad ca nime nu se inghesie sa dea binetze desi ie miez de zi...

edit: am sters
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare