Mancaruri care nu ne plac

friptane, carnatzi, sarmale, vinuri, bere

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 10:53 am

aidi mah fester, nu ma lua cucu_riozitatzi d'astea de "Socanta asia" ca nu ie importante :p

la aia nu am dat-o in bara ... nu ai priceput tu de ce m-am legat (nu avea legatura cu trinitatea)
explicatie:

ai zis: call me jesus si ai incheiat cu vreau sa fiu omniscient urmata de poz(n)a lui isus de tip emoticon.
de aceea am concluzionat: jesus e omniscient (in viziunea matale). ceea ce este fals, omniscient este numai dumnezeu (desi si aici se poate discuta circa 50 de pagini de gigicontristi).
de aceea eu am zis ca tu l-ai incurcat pe dzeu cu fiul sau ... am gandirea prea imbarligata ? imperceptibila? sorry :D

despre trinitate nu vreau sa vorbesc acu' fiinca uitai ca tre sa zic cuiva ceva de dosto ... da am uitat, poate maine ...

pese: cel mai groaznic "fel de mancare" mi s-a parut pui de gorila, am vazut la animal planet, nu mai stiu in ce tzara, arata ca un bebe in oala aia ... :( si cu manutzele micutze ... :(
inumanitatea e imbecila
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 11:03 am

bre ati dat-o deja in "mondo cane" filmu ala cu cel mai tare restaurant din new york unde specialitatea casei este friptura de limacsi cu garnitura de furnici sau cu nu stiu ce festival in sua unde se mananca clatite cu plosnite vii...

haideti bre sa ne limitam la spanac,urzici sau alte conopide...:D
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 11:51 am

auleo ochila, mondo cane ... brrrr ... si socanta asia idem ...

io ma intreb asa ca chestie (si tu tre sa stii mai bine), exceptand regionalismele culinare, de ce naiba is inebuniti oamenii sa haleasca tampenii cand puiu si porcu is bune si crescute special pt asta? din snobism exacerbat maybe? :con:
gaga

Mesajde Fester » Joi Oct 30, 2003 6:16 pm

Pai cand auzi ca altii manaca si mai spun ca e chiar bun, parca iti lasa si tie gura apa...asa ca in experimentul lui Pavlov. Omu asta e un animal:lol:
Fester
Junior Member

Klutzu

Mesajde Klutzu » Joi Oct 30, 2003 11:25 pm

Atzi vazut (nu intreb de incercat) oase afumate de oaie?
Eu am cumparat la caine si am zis ca incerc si eu sa vad pe ce dau banii. Mi s-a facur rau instantaneu. Nici cainele nu a fost mai multzumit ca mine.
ma mai gandesc la o semnatura
pana atunci www.klutzu.tk
Klutzu
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 31, 2003 9:41 am

Klutzu, exista diverse retete legate de carnea de oaie (afumata, sloi de oaie, etc ...) ce nu se preteaza la obraji subtziri si matze nobile, avand gusturi puternice si fiind foarte greu de digerat.
Unii le considera delicioase. Ciobanii le mananca.

Intrebarea mea este: dar cu bietul caine ce ai avut? Daca vrei sa il omori euthanasiaza-l direct, afumatura (mai ales oaie), ii termina ficatul... mai bine ia rasoale, da-i oase crude de vaca... interzis afumaturi, etc. Si in nici un caz grauntze de caini facute de masterfood (pedigree, chappi). <--- asta a fo offtopic, ma avertizez? :D
gaga

Crap novac

Mesajde Klutzu » Vin Oct 31, 2003 10:56 pm

Obrajii nu-s ei chiar asha subtiri si nici matzele prea nobile.
Nu-mi plac insa spanacul , urzicile , dovleceii , pilaful ( mai ales cel de la cura de slabit fara condimente sau ulei ).
Am incercat si crap novac prins proaspat (asta iarna) si m-a dat jos mirosul. Oricat de prajit si de condimentat l-am facut , cand duceam bucata de peste la gura mai degraba simteam mirosul lui decat cel de usturoi.
Nu-mi place baclavaua (sper ca asha se scrie) insa nu stiu daca asta intra in topic.
ma mai gandesc la o semnatura
pana atunci www.klutzu.tk
Klutzu
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 10:49 am

breh, recunosc sportiv ca nu am auzit in viatza mea de crap novac ... ce e aia? ai vreo descriere, poza, denumire stiintifica ceva?

da, asa se scrie la baclava ... baclava :D
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 10:52 am

ie crap chinezesc dana . nu-l recomand
edit: fitogagu e si el tot chinezesc. io le confund novacu cu fitofagu. puietu ie adus din china prin anii 80 si s-au populat cam toate baltile cu iel pentru ca se dezvolta f rapid si creste in greutate intr-un an cat alti pesti in 365 de zile
eyewitness

Mesajde agent orange » Mar Noi 04, 2003 10:52 am

novacu ie specia de crap.adica un soi de nume de familie.mai sunt romanesc,chinezesc si ten,care e subspecie.
agent orange
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 10:57 am

bah horatatzi-va, e sau nu ala chinezesc? :con:
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 10:58 am

dupa botonare : Nume stiintific: Hypophtalmichthys molitrix

cica ie chinezesc. vezi colea : http://www.pescarulamator.go.ro/html/pesti_files/pesti_nerapitori.htm
eyewitness

Mesajde agent orange » Mar Noi 04, 2003 11:05 am

agent orange
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 11:07 am

merje animaloo, merje...
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 11:08 am

da, gata, si dupa poza stiu si care este, e ala cu fatza de mutant cu ochii in barba... fitofag se refera la modul de hranire sau la locatzie?

io am gasit altceva pe net, cica "Crapii pot fi destul de usor rescunocuti dupa cele 4 mustati din apropierea gurii. Exista mai multe rase de crap: Romanesc, Chinezesc, Cteno, Salonta, Novac, Crap Oglinda, Fitofag. "

uite aici link

dupa enumerarea de acolo, novacul e diferit de fitofag, confuzie totala ... breh, nu-i fun pescar pe aci?
sau sa caut nishte site-uri in engleza mai documentate?
gaga

Mesajde agent orange » Mar Noi 04, 2003 11:16 am

si site-urile astea sunt bine informate.novacul nu are gust bun in mancare deoarece se hraneste cu plancton,care e cah si mai si traieste in mal.

eyewitness,de ce jignesti?eu te-am facut animal?
agent orange
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 11:27 am

Initial trimis de agent orange

eyewitness,de ce jignesti?eu te-am facut animal?

nu era nevoie sa il faci tu, era dinainte :D
gaga

Mesajde Weet-weet » Mar Noi 04, 2003 1:08 pm

Voi vorbiti de peste .. imi place , oarecum , numa' de ciorba de peste sa nu aud , sau somn ( parca asta e un peste mai gras , nu ? ) .. si nici de ciorba de burta . Nu vreau carne grasa , fasole verde scazuta sau ciorba de fasole , nu-mi trebe' ... nici ciorba de varza .. dar merge asa , din gand in gand ; nu imi plac: musacaua ( sper ca asa se scrie ) , ardei umpluti , caviar ( poate o fi ciudat , dar eu nu vreau sub nici o forma , am incercat si mi se pare groaznic ! ) ;lapte cu gris , mi-e greata de el , marar , patrunjel , mai bine lipsa , dar daca e .. ce sa-i fac ?Ce am vazut pe aici ... astia folosesc cimbru , care nu imi place .. busuioc , nici ala .. si tarhon , nici ala nu e bun ; cat despre scoici .. alea fierte nu-s bune , iar creveti si melci ...sa fie la ei , eu nu ma ating de asa ceva ; fructe de mare nu am incercat inca si nici la astea nu indraznesc ...
Cat despre fructe .. detest pepenii galbeni si-atat .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 1:13 pm

Initial trimis de dana
era dinainte :D

dinainte de ce? da un reper ,o era ,ceva...:D
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 1:24 pm

vrei sa ducem discutzia "ad hominem"? :D:D
ziceam si io asa... desi ca hint
gasisem poza asta care iti cazuse din portofel

mie imi place cand intra cineva si zice ca e cah aia sau ailalta ... daca faci supa de scoici dupa retzeta lu' anton roman, pupi si fundu' cratitzei si mana bucataresei... ma rog, asta fu offtopicu de rigoare...
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 1:33 pm

aia ie a lu tata bre...sa dai poza inapoi ca ie singura care-mi ramase dupa ce dadu coltu...ai inteles?

si mai najpa ie sa stai in sudu frantei si sa nu mananci macar din curiozite fructe de mare...futiri (c.f)
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 1:39 pm

idem sa stai de noo ani in italia pe malu la marea aia mare unde numa scarafaci deliciosi te-nconjoara. aia futiri.
gaga

Mesajde M|haElla` » Mar Noi 11, 2003 1:55 am

Desi si eu s-ar putea sa ma numar printre acele "domnisoare care prefera chipsurile"...imi permit sa scriu si eu la acest forum, deoarece mananc si mancaruri gatite in afara acestor "delicatese", dupa care am devenit dependenta!:D
In fine...eu sunt de obicei foarte mofturoasa la mancare....
iar acum sa va spun cateva din mancaruri pe care nu le-as gusta in viata mea!
- pilaful...desi inainte imi placea, acum nu ma mai pot atinge de el! nu-mi place absolut deloc!
-mancarea de spanac! Desi ciorba de spanac mi se pare cea mai buna ciorba din lume :D, mancarea de spanac mi se pare nasoala rau!
- omleta...este o alta chestie care nu-mi place (nu e mancare gatita, insa tot nu-mi place!)
-in general nu imi plac ciorbele! adik, nu imi place zarzavatul din ciorba...imi place decat zeama!:0 de aceea prefer ciorba de spanac, pentru ca e singura ciorba unde nu las nimic in farfurie! prefer supele, pt ca au taietei si cartofi!
-nu imi place ciotba de burta....numai cand o vad mi se face rau!
- dintre fructe....nu ma omor cu strugurii, pt ca au seminte din-alea... si nici pepenele galben!
- dintre dulciuri...nu imi place mare lucru!:D nu ma omor cu prajiturile, cu ciocolata, sau cu torturile... daca e nevoie mananc...insa decat sa-mi cumpar o ciocolata, prefer sa-mi cumpar o punga de chipsuri, sau o inghetata!:D
- nu imi plac carnatii....am fost odata cu taica-miu la un restaurant...si am comandat pizza...iar eu ca o taranca, am inceput sa culeg bucatelele de carnati de prin ea!:D

in rest nu mai stiu...nu imi mai vin acum in minte....
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde dirklady » Mie Noi 12, 2003 10:11 pm

Nu-mi place ciorba de peste; creier; racituri; carnea de curcan; in rest, imi plac toate felurile de mancare , de la fasolea batuta la ciorba de burta. Ador icrele. Spanacul la fel.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Mar Dec 16, 2003 4:13 pm

Vai, copilasi, ce pofta de mincare mi s-a facut de la atitea insiruiri de bucate delicioase care, cica, nu va plac. Zau ca parca citesc insemnari in jurnalul unei domnisoare de pension. Deci sa nu va zic ca ador ouale fierte moi, mincarea de bame si mai ales caisele, ca voi pe data vomitati? Hai ca m-ati facut de ris!
O tanti la care urma sa stau o saptamina in vizita m-a intrebat ce sa nu-mi dea la masa ca sa nu ma umple de sila. Atunci m-am gindit foarte mult si mi-am dat seama ca nu-mi displace nici o mincare. A, sigur, nu ma dau in vint dupa atele din carnea de oaie sau dupa ciorba de peste, dar daca mi le pui in fata nu le refuz!
O fi bine, o fi rau, cert e ca n-as suferi de foame niciunde in lume.
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Agenta 069 » Dum Dec 28, 2003 8:39 pm

Eu nu pot suporta spanacul. Mi se pare gretos si nu mi-a placut niciodata. Iar ciorba de burta este la fel de scarboasa. Gustul si mirosul ala de burta cu otet este respingator!
Nu-mi pot da seama cum se poate manca asa ceva!
Dar fiecare cu gusturile lui.:rolleyes:
Agenta 069
Junior Member

Mesajde bebe22 » Dum Dec 28, 2003 9:00 pm

Eu nu suport capsunile cu frisca , am mancat o portie xxl cand aveam vreo 10 ani , si mi s-a facut rau... da rau...sa nu le mai vad.In schimb mananc capsuni cu gramada , n-am probleme.Ce nu mai suport : raciturile , omleta ,friptura de porc si prajiturile cu o tona de crema.
bebe22
Junior Member

Mesajde Nanuka » Dum Ian 11, 2004 12:09 pm

Hmm si eu sunt mofturoasa la mancare..dar sunt o gramada de mancaruri aici care le-atzi insiruit si eu mor dupa ele...nu stiu cum de nu va plac..ma rog in fine..gusturile nu se discuta..

Asa, lista cu mancarurile care le detest este urmatoarea:

Ghiveci,...in special macarurile cu sos...
Ciorba alagrec..desi cateodata mancam fortata de maicamea grr..
Varza cu carnatzi..groaznic...imi place doar cea calita..fara carne fara nimic..nu inabusita..
Detestt sarmalele in foi de vitza ..cred ca o data am mancat in viata mea si mi s-a facut rau....
Verdeatza in ciorba..ahhh detest rosiile in ciorba de rosii..numai fara imi place..supa de ex de rosii dar fara nimic..numai taietzei...
Nu ma omor dupa peste..
Nu mai mananc carne de porc de cand sunt in Canada..
ahhhhh groaznice sunt ouale prajite..si stii cand nu le prajesti bine si mai ramane albusul nefacut?..vomit daca vad asa ceva..in rest n-am treaba cu ouale..
Piureul facut din fulgi..hmm am mancat cand eram mai mica..si am avut indigestie..am vomat tot din mine...
Nu suport uleiul prea mult in mancare..mamaimea avea damblaua sa puna ulei mai mult in ciorbe..stii cand se vede uleios lichidu..ahh groaznic..nu mancam..
Umm vomit instantaneu la grasime..daca simt grasime in mancare..mai ales la o friptura..

Nu-mi place delocccccccc hreanul...ahh mai ales in mustar..
nu suport tzelina..are un gust oribil in mancare...
manacarea de praz nu o sufar si cea de bame...yeak..
mancarea cu praz si masline grrrrrrr...

Carnea la fel de miel nu-mi place....desi drob mananc..
Nu ma omor dupa ciorbe.desi acum duc doru celor facute de maicamea mmmmmmmm.....as manca o oala odata..haha..

Ahh si mancarea chinezeasca..ma refer la un cacat de ciorba...care are un miros groaznic si inauntru are niste taietzei luniiiii pe care ii mananci cu betzele...barbatimiu se omoara dupa asta..eu abia asteptam sa plecam sa nu-i mai simt mirosul..

Nu mai stiu..oricum sunt mai multe...hmm ce nu-mi place se aseamana cu Oribilul Mosh..cred ca e capricorn..ca prea sunt similare gusturile la mancare..haha...hai ca am glumit...

Uite uitasemmm..fructele..toate imi plac...hmm mi se face rau numai la puful de piersica ..pielea mi se face gaina cand simt cand musc din ea..cumpar nectarine..alea sunt misto

Va pupppppp,

Ciao..

Nanuky.
Nanuka

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 10:15 am

...Shi cu ce traieshti nanuko?E aeru' asha hranitor in Canada?

Ca sa nu fiu offtopic,pot sa spun ca nu-mi plac urmatoarele:piftia,loboda,spanacul,shtirul,floricele de porumb,chipsuri,mancarea de vinete(din armata mi se trage) omleta...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Lun Ian 12, 2004 10:20 am

hai mah paianjene, nu citesti cu atentie?

..in rest n-am treaba cu ouale..

deci da :D

ontopic: nu-mi place decat arareori scoprtzishoara si cuishoarele in combinatzie cu carnea. voi ce parere aveti?
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante