Initial trimis de Oribilul Mosh
Iar...de xemplu...monk are vocea foarte groasa.
Dia.....zi-ne !
si pe deasupra si foarte frumos ... dia ne-o punem ?
Iar...de xemplu...monk are vocea foarte groasa.
Dia.....zi-ne !
acu pe bune...mi se par foarte buni in tot ceea ce fac..mai buni decat noi albii! in muzica..in sport...ne dau clasa! chiar si in filme! White man can't jump a fost un film superb ! bineinteles k mi-a placut! iar negrul din poza ;m .......... !!!! :p
pe tine te-am refuzat din alte motive (a intervenit gabizzu intre noi....:p ) !Initial trimis de Dia The Koala Bear
EL este alb
ce sa faca Dia cu 7 cm ai tai ?

Green Mile e unul din filmele mele preferate. Era detinutu' ala de scotea bolile din toti. Marfa de marfa.
Michael Clarke Duncan se numeste actorul. Apropos de Duncan...ia pune-i lu' Koala o poza cu Tim Duncan. Poate ii place mai mult !

as vrea sa fiu neagra pt k as vrea sa fiu neagra...! nici pt numarul de la sutien si nici pe fundul mare!
Weet Weet are dreptate
Monk...pe tine te vreau cu tot cu cei 3 cm ai tai :p ! nu trebuie sa te vopsesti...mai alergi o data dupa tramvai ca data trecuta si sunt multumita :p !
se bat fetele pe tine ha :p Apropo...daca te`a pupat pe gura nu inseamna neaparat ca sunteti impreuna, daca a fost french..atunci sunt sanse mai mari sa fiti

Initial trimis de Weet-weet
Monk , tu m-ai mintit ! nu mi-ai zis de 20cm .. ziceai mai mult de atat ... hmm ce sa fac cu un asa amant ? :p
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori