Fara zahar
Moderator: anjin-san
Re: pompei pe mama ei
Initial trimis de BOBI fara zaharInitial trimis de Hunea
ETE CA NE INTALNIM PI NIET, DEAR KUMNATU'. MA BUCUR CA AFLU VESTI DESPRE TINE. FII FAN, CA FACI BINE. ACU' MA CULC, CA-I 2 NOAPTEA, IS BAT SI MI-I SOMN. INTELEJI? TI PUP.
bre komnati za si tu can sa ni intalnim pi yahoo a lu mesenjer.vezi (vez uhai ) ca eu in onlain tat timpu nicu meu e dj_erikson da un buz si iti raspund.daca nu lasa measaj aici
---===pentru tara si popor noi suntem un viitor===---
- Hunea
- Junior Member
Re: Re: pompei pe mama ei
:o :o :oInitial trimis de Hunea
bre komnati za si tu can sa ni intalnim pi yahoo a lu mesenjer.vezi (vez uhai ) ca eu in onlain tat timpu nicu meu e dj_erikson da un buz si iti raspund.daca nu lasa measaj aici
---===pentru tara si popor noi suntem un viitor===---
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Fara Zahar....
Mda....e formatia care intr`adevar m`a cucerit dupa parazitii...si nu am ascultat decat melodia mult mediatizata`....Sandu....in ciuda faptului ca unii zic .."vocea lor lasa de dorit" mie chiar imi place....numai si numai acest gen de voce...poate descrie caterinca....versurile....imi plac enorm....e tipic romanesc si ar trebui sa ne para bine....chiar daca mie`mi pare rau ca m`am nascut`n aceasta tara..ma rog...cred totusi c`ar trebui sa ma multumesc cu "ce am" imi place enorm de mult parodia dupa eminem...e bine ironizat...si....vreau si eu sa stiu...bobo = blondu`(scuzati`ma nu va stiu numele) sau celalalt...si..de unde sunteti?
Just a blonde chick...or...?
- marijane
- Junior Member
dear kumnatu
bre da te-ai imbatat asa de tare ca nu te-ai mai dat jos din pat???
da si tu un buz????si si tu cand pleci acasa ca am sa iti dau ceva...
da si tu un buz????si si tu cand pleci acasa ca am sa iti dau ceva...
- Hunea
- Junior Member
aoleu
Bey, formatia asta e naspa naspa. Nu cred ca exista cineva care sa le cumpere muzica. Si numele formatiei e urat. Mai e o formatie , 69, si melodia se cheama "deasupra ei" . Nu am nimic cu aia, macar ei nu or copiat de la Eminem. Fara Zahar astia fac ei misto, da' ar vrea ei sa fie cum e Eminem.....
ha ha...
Ma intreb oare daca o sa scoata vreun album, sau daca or scos daca o sa mai fie "viitoare" albume.
ha ha...
Ma intreb oare daca o sa scoata vreun album, sau daca or scos daca o sa mai fie "viitoare" albume.
- IoanaA
mda...ce te face sa crezi ca e naspa? in afara de faptul ca tu zici ca`l imita pe eminem...nu`l imita...il parodiaza`...ii ironizeaza muzica...sa stii ca exista un album...si dupa parerea mea...vor mai exista si altele..
- marijane
- Junior Member
...avem oregano, busuioc, ...condimente pentru pizza... ce sa fie?
Initial trimis de Gabizzu
dl bobo fara zahar, nu prea aveti sare si piper...
...una dintre problemele spinoase ale romaniei de astazi este incoerenta...mare pacat ca s-au retras romanii din dacia cand s-au retras...am fi putut fi mai destepti.
- bobo.fara.zahar
- Junior Member
LoooL
Tot La Fel De cool ai ramas catelu_fantoma
-
I`m With You - Junior Member
seriooossssss?

Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
bre dom bobo, daca mneatale dai cu plaivazu precum vorbesht pe muzichie ar putea fi interesant sa shadem laomomendat de vorba. baga un pemeu la eo ca sa vedem cum sta treaba. cine shtie, poa sa iasa ceva dacia. care este.
-
neatza - Mesaje: 5820
feelin` you from the inside..
mai e un forum pe care se vb despre fara zahar`...(asta`n caz ca intereseaza pe cineva)..nu sunt multe replici`..dar`...totusi`...
marijane`s playin`....big brovaz....baby boy`...ce dulce`i melodia....
marijane`s playin`....big brovaz....baby boy`...ce dulce`i melodia....
- marijane
- Junior Member
doam`....se vede ca` mai am putin si`mi cade capu` pe tastatura de somn....am uitat sa scriu adresa... http://www.haha.ro/gossip_messages.asp?gossipid=10349&pagenr=1&q=0%2E6507944
- marijane
- Junior Member
3,...2,...1,...
Launch! Pentru bucuresteni si ceilalti interesati de subiect, vineri 14 nov, ora 15, in cofetaria Casablanca din Piata Lahovari, va avea loc lansarea oficiala a albumului Episodu' unu: Amenintarea faitonului. Bafta.
- bobo.fara.zahar
When` the truth is` found to be lies`and all the joys within you dies
don`t you want somebody to love....don`t you need somebody to love....wouldn`t you love somebody to` love..you better find somebody to love...
Tears are` running ah running` down your breast`and your friends` baby they` treat you like a guest don't you want` somebody to` love don't you need somebody` to love wouldn't you love` somebody to love you` better find somebody to love
plictisita de faptu` ca nimeni nu mai scrie ....scriu eu...ce ascult momentan...
don`t you want somebody to love....don`t you need somebody to love....wouldn`t you love somebody to` love..you better find somebody to love...
Tears are` running ah running` down your breast`and your friends` baby they` treat you like a guest don't you want` somebody to` love don't you need somebody` to love wouldn't you love` somebody to love you` better find somebody to love
plictisita de faptu` ca nimeni nu mai scrie ....scriu eu...ce ascult momentan...
- marijane
- Junior Member
somebody (stop me) to love!
Initial trimis de marijane
When` the truth is` found to be lies`and all the joys within you dies
jim carey sau jefferson airplane?
- Michael
- marijane
- Junior Member
Formatia asta mi se pare foarte comica!
Am auzit-o pentru prima data saptmana asta, su saptamana trecuta, in emisiunea lu` Teo!
Sunt penali!!!
Mie imi plac...desi nu sunt o fana a lor...nu mi-as lua vreun album cu ei...
insa melodia aia e penala rau! E facuta la katerinca...si e belea!
Am auzit-o pentru prima data saptmana asta, su saptamana trecuta, in emisiunea lu` Teo!
Sunt penali!!!
insa melodia aia e penala rau! E facuta la katerinca...si e belea!

Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Initial trimis de M|haElla`
Formatia asta mi se pare foarte comica!
Sunt penali!!!
insa melodia aia e penala rau! E facuta la katerinca...si e belea!![]()
- BOBI FARA ZAHAR
hic!...eu...cu cine vorbesc?...parerea mea
BOBI FARA ZAHAR, treziti-va. Sforaiti prea tare. Si cand mai intri pe net, in loc de sticla de votca, ia la tine un dictionar de breban si eventual unu' de sinonime, ca sa-ntzelegem shi noi ceva din discursu' lu' matale, ca noi deh...e tzarani proshti shi nu ne-a invatzat la shcolile alea nalte sa cetim ganduri...
- Michael
Re: Fara zahar
Initial trimis de Alintata
Imitatie perfecta dupa Eminem-My name is (la refren) si Stan (in continut)..oricum melodia e de caterinca shi e tare..da` versuri shi voce..bleah..voi ce zicetzi ?
Ar fi super misto "piesa"...pentru o emisiune de-alu divertis sau vacanta mare...
Hai sa fim seriosi ca nici ma macar nu se apropie de eminem, nu ca ala ar fi misto.. ..o imitatie slaba.. foarte slaba! nu cred ca se poate numi muzica asa ceva... nu de alta, dar am jigni alte trupe care chiar fac muzica...
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Re: 3,...2,...1,...
Initial trimis de bobo.fara.zahar
Launch! Pentru bucuresteni si ceilalti interesati de subiect, vineri 14 nov, ora 15, in cofetaria Casablanca din Piata Lahovari, va avea loc lansarea oficiala a albumului Episodu' unu: Amenintarea faitonului. Bafta.
..3.....2.....1..... LAUNCH! to MARS please!!!!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Mei, bine a zis cine a zis ca daca prostia ar durea, in lumea asta s-ar auzi numai urlete si tipete.
S-o luam de la capat:
1. fz sunt super!
2. parodie diferit (mult, mult, mult) de copiere, imitatie
3. lipsa totala a simtului umorului nu e o scuza (cu alte cuvine, cei care nu au inteles nimic din "sandu" sunt penibili)
4. si in fine, pe lumea asta sunt 2 categorii: prima, cei care nu inteleg nimic din nimic, drept pentru care sufera de mania persecutiei si au impresia ca toata lumea are ceva cu ei si simt nevoia sa improaste cu noroi si, a doua, cei care cauta cu orice pret si gasesc in orice doar partea buna a lucrurilor (si a oamenilor) si reusesc sa rida si sa se simta bine tot timpul, sau aproape tot timpul.
Caci, zic eu, ca probleme sunt peste tot si in fiecare clipa suntem cu stresu' in virful unghiilor, asa ca atunci cind asculti o melodie ca "sandu" sau vezi o comedie (mai ales o parodie) nu poti sa nu zimbesti si sa nu te simti bine citeva minute, sau citeva ore, sau daca melodia sau filmul si-a facut efectul, ai sanse sa te simti bine O ZI INTREAGA!
Bobi, Bobo sunteti super! Abia astept sa cumpar cd-ul vostru si sa renunt la antistres.:o
S-o luam de la capat:
1. fz sunt super!
2. parodie diferit (mult, mult, mult) de copiere, imitatie
3. lipsa totala a simtului umorului nu e o scuza (cu alte cuvine, cei care nu au inteles nimic din "sandu" sunt penibili)
4. si in fine, pe lumea asta sunt 2 categorii: prima, cei care nu inteleg nimic din nimic, drept pentru care sufera de mania persecutiei si au impresia ca toata lumea are ceva cu ei si simt nevoia sa improaste cu noroi si, a doua, cei care cauta cu orice pret si gasesc in orice doar partea buna a lucrurilor (si a oamenilor) si reusesc sa rida si sa se simta bine tot timpul, sau aproape tot timpul.
Caci, zic eu, ca probleme sunt peste tot si in fiecare clipa suntem cu stresu' in virful unghiilor, asa ca atunci cind asculti o melodie ca "sandu" sau vezi o comedie (mai ales o parodie) nu poti sa nu zimbesti si sa nu te simti bine citeva minute, sau citeva ore, sau daca melodia sau filmul si-a facut efectul, ai sanse sa te simti bine O ZI INTREAGA!
Bobi, Bobo sunteti super! Abia astept sa cumpar cd-ul vostru si sa renunt la antistres.:o
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma