Bizkit Songs
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bizkit Songs
And the award for the best bizkit song goes to....

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
My way remixed with P.DIddy??????????????????????????
Cred ca nu e cineva mai retard dact P.Diddy si mai netalentat.
E o nulitate care se crede raper....
Ma rog sa revin la subiect.
Mission Imposible e ok si videoclipul de la Boiler arata bine...
Cred ca nu e cineva mai retard dact P.Diddy si mai netalentat.
E o nulitate care se crede raper....
Ma rog sa revin la subiect.
Mission Imposible e ok si videoclipul de la Boiler arata bine...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
well, eu n-am nimic cu p.diddy.
my fave is hotdog though. i just love it
my fave is hotdog though. i just love it

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Cum poti sa-l suporti pe P.Diddy sau cum dracu isi mai zice. E cea mai ratata tentativa de raper si e o rusine adusa muzicii.
Ce parere ai despre faptul ca Fred Durst face proicte cu toata lumea..?????
Stii ca la MtV music awards anul trecut a cantat pe scena cu Christina Aguilera?? Ce parere ai de asta . E cool nu????
Stii ca la MtV music awards anul trecut a cantat pe scena cu Christina Aguilera?? Ce parere ai de asta . E cool nu????
-
Cred ca cea mai faina melodie e Rollin' (urban assault vehicle)!!! O ascult la disperare! In plus, mesajul e genial!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
Fred Durst: " rockerul momentului" ;a si persoana cu cele mai multe colaborari la activ de pe pamantul asta se pare ca nu este atat de iubita.
In timpul turneului de cautare al unui nou chitarist ( pentru ca ala vechi s-a carat) o persoana a intrat in sala si i-a trantit lui Freddy o ditamai placinta pe spate. Impricinatul a fost imobilizat de persoanele de fata pana la venirea gaborilor timp in care F Durst i-a desenat un x mare pe fata... nu se stie de ce...
In timpul turneului de cautare al unui nou chitarist ( pentru ca ala vechi s-a carat) o persoana a intrat in sala si i-a trantit lui Freddy o ditamai placinta pe spate. Impricinatul a fost imobilizat de persoanele de fata pana la venirea gaborilor timp in care F Durst i-a desenat un x mare pe fata... nu se stie de ce...
-
Stii ca la MtV music awards anul trecut a cantat pe scena cu Christina Aguilera?? Ce parere ai de asta . E cool nu???? [/B][/QUOTE]
acu'e producatorul celor de la "Puddle of Mud",care mie personal mi se par cool...numai ca,desi a negat in fata presei,s-a cam shucarit putin cand albumul lor de debut a intrat direct in charts-urile britanice,in top 10,stabilind un nou record...
Stii ca la MtV music awards anul trecut a cantat pe scena cu Christina Aguilera?? Ce parere ai de asta . E cool nu???? [/B][/QUOTE]
acu'e producatorul celor de la "Puddle of Mud",care mie personal mi se par cool...numai ca,desi a negat in fata presei,s-a cam shucarit putin cand albumul lor de debut a intrat direct in charts-urile britanice,in top 10,stabilind un nou record...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
roflmao
nu-mi vine sa cred....cea mai votata este boiler..argh
deci de 2 ani shtiu toate melodiile L B shi de atunci nu am mai dat atentzie la nici un clip de-al lor care aparea la TV.
in rest....am vazut multzi care desi shtiau de toate melodiile LB doar in momentul in care vedeau clipul atunci incepea sa le placa melodia respectiva...ce sa mai spun....distrushi care asculta doar ce se da la TV
nu-mi vine sa cred....cea mai votata este boiler..argh
deci de 2 ani shtiu toate melodiile L B shi de atunci nu am mai dat atentzie la nici un clip de-al lor care aparea la TV.
in rest....am vazut multzi care desi shtiau de toate melodiile LB doar in momentul in care vedeau clipul atunci incepea sa le placa melodia respectiva...ce sa mai spun....distrushi care asculta doar ce se da la TV
- buly_cck
- Junior Member
ce zic si altii mai batrani
12 Feb 2002 Metal Hammer.co.uk has unearthed some shocking new internet footage of Limp Bizkit rapper Fred Durst being brutally murdered by Ozzy Osbourne guitarist / Black Label Society frontman Zakk Wylde!
The gruesome Flash animation, which can be found here, shows the gargantuan six stringer announcing "Limp Bizkit sucks dick" and then Wylde proceeds to rip the head off the record company guru.
Needless to say this is merely an animation, and no balding, tubby rock stars were harmed in the making of this story
http://www.zakkwylde.com/blsbizkit.swf
The gruesome Flash animation, which can be found here, shows the gargantuan six stringer announcing "Limp Bizkit sucks dick" and then Wylde proceeds to rip the head off the record company guru.
Needless to say this is merely an animation, and no balding, tubby rock stars were harmed in the making of this story
http://www.zakkwylde.com/blsbizkit.swf
-
Domnisoarele administratore aici nu isi da nimeni silinta
???
Uite ce a mai zis Fred Durst: o inteligenta rara dealtfel ( my ass)
"Fuck you haters. Better yourself (a little advice). To everyone else, I can't wait to get back online and into the chat. Things are looking very positive for limp bizkit - you'll be proud and surprised at what's coming your way. Oh yeah... one more thing...fuck you again haters.
Love,
Limp Bizkit"
Asta e sfarsitul unui interviu penibil pe care tocmai l-am citit.

Uite ce a mai zis Fred Durst: o inteligenta rara dealtfel ( my ass)
"Fuck you haters. Better yourself (a little advice). To everyone else, I can't wait to get back online and into the chat. Things are looking very positive for limp bizkit - you'll be proud and surprised at what's coming your way. Oh yeah... one more thing...fuck you again haters.
Love,
Limp Bizkit"
Asta e sfarsitul unui interviu penibil pe care tocmai l-am citit.
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1