Celebra debutanta Ninia - FAN CLUB

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Dia » Dum Noi 02, 2003 10:45 pm

baixule legitimatiile sunt gata... ! trebuie doar sa vii cu o poza...eventual o poza sexy ! k sa o lipim pe legitimatie ! :) te asteptam cu drag la sediu ! :p
draga fosta alondra....ti s-au infundat corabiile si ai dat-o la intors ? nice ! :) eu te cred :rolleyes: ( pe dracu ) !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Dia » Dum Noi 02, 2003 11:17 pm

mi-am adus aminte de ceva!!! ex alondra mi-a trimis un PM acu cateva zile in care imi explica de ce se numeste NINIA asa! si stiu k asta intereseaza pe toti fanii si membrii fanclubului asa k va relatez! cica numita NINIA se numeste stefania si are un frate care nu ii putea spune pe nume si ii spunea NINIA si asa i-a ramas numele ! :) da oricum...nu luatzi in seama..k alondra de fapt nu o cunoaste pe domnisoara ...it's all in her head ! :D si nici sotul de pe home recording nu exista dom'le ! noi cu totii suntem niste prosti si totul era fictiv ! :) si de-aia si-a schimbat identitatea...k fusese o gluma si k alondra venea de la numele unei pasari...ciocarlia (tot in PM mi-a explicat) si ce daca poza din avatar era a actritei din telenovela cu numele alondra ?? nickul ei se referea la pasare ! :) eu cred k fata asta ne crede fraieri ! pacat k nu ne-a nimerit !
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Dum Noi 02, 2003 11:51 pm

hahahah... da alondra, te-am lasat destul sa crezi ca ma poti convinge ca de fapt tu n-ai nici o legatura cu muzica, si ca esti studenta la jurnalism (in halu asta is studentii de acolo??) ... si ai pus si alte poze... lol...
ce absurda, incearca si ea sa se scoata. *p

VAAAAAAARZAAAA!!!!!!!!! femeie maritata !!! lol
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 8:03 am

Bah, hai ca deja m-am enervat!!
Ce puii mei va doare daca eu am sau nu legatura cu muzica? Eh bine am legatura cu muzica dar asta nu va intereseaza pe voi. Nu este treaba voastra ca eu sunt maritata, la fel cum nu este treaba voastra ca o cunosc pe Ninia, despre care ma doare in paispe ca ajunge sau nu vedeta! Nu este nici fi-mea, nici sor-mea, nici vara-mea, nu mi-este absolut nimic. Si nu este treaba voastra ca sotul meu este compozitor! Lucrurile astea ne privesc numai pe mine si pe el! Si cu asta basta!
:mad:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

3973

Mesajde baixinho© » Lun Noi 03, 2003 9:40 am

Initial trimis de Scorpiutza
Si nu este treaba voastra ca sotul meu este compozitor! Lucrurile astea ne privesc numai pe mine si pe el!

daca el ar compune si tu ai canta la dus, adevarat, nu ne-ar privi si pe noi. dar daca el compune, NINIA (de altfel, o foarte buna viitoare cantareata de renume mondial) canta intr-un loc public, da-mi voie sa-ti spun ca nu este numai treaba ta si a sotului tau.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Noi 03, 2003 9:42 am

io vreau o legitimatie mai ciumeaga ca am facut publicitate :)

mai alondra io cred ca tu taman ti-ai pierdut titlul de presedinte de onoare...ca prea iesti ametita...ori ti-o fii tras-o unu de te-a zapacit si nu mai stii daca iesti casatorita sau nu ?!?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 9:47 am

Bey, viatza mea particulara nu intereseaza pe nimeni, e clar?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Noi 03, 2003 10:00 am

atunci de ce 2 luni ai vorbit incontinuu despre ea? :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 10:04 am

Nu prea cred ca am facut asta!:mad:
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Noi 03, 2003 10:08 am

e bine ca tu nu crezi dar numeroasele mesaje de pe toate forumurile ... PM-urile... mesajele de pe jeneralitati... (POZELE) ... etc... ma rog.

ideea e ca NINIA RULLZ!!! :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Lun Noi 03, 2003 10:16 am

bai io zic sa fashem un tred d-ashtea cu si despre alondra si al iei barbatel...sa viedem si sa dieslushim odata pentru totdeauna problema asta hintelighenta...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gabuba » Lun Noi 03, 2003 10:22 am

lasa bre... sa o avem acilea la fanclub! ca sa ne furnizez info fierbinti si sexy despre NINIA!!!

cu NINIA pana la moarte! ole ole ole!!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piper1996 » Lun Noi 03, 2003 1:11 pm

ma, io tot vreau sa stiu cum arata al ei barbatel, poate pune alondra o poza, ca si-a asa a zis ca mi-l da.

Initial trimis de animaloo
bai io zic sa fashem un tred d-ashtea cu si despre alondra si al iei barbatel...sa viedem si sa dieslushim odata pentru totdeauna problema asta hintelighenta...
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 1:48 pm

Iar eu am zis ca viata mea personala nu priveste pe nimeni! Si nici a sotului meu! Nici eu nu sunt Ninia, nici sotul meu nu este Ninia.
Asa ca vorbiti despre subiect!
SCORPY
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Noi 03, 2003 2:10 pm

lool!! parca are sotz,parca nu, parca totu` a fost "o gluma buna' ;m parca e telenovela ... :con:
bai fratzilor,io am innebunit de kp! ce ti'e si cu lumea asta... dak traiesti in fictziune...deh.. :(
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde io » Lun Noi 03, 2003 2:13 pm

apai....daca ninia era sotul tau iera grav rau de tot...

gabizzule ce se mai aude mai cu legitimatiile alea? vine ninia personal sa ni le inmaneze?
io

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 2:16 pm

salut animaloo ,revenisi?
eyewitness

Mesajde neanregistrat » Mar Noi 04, 2003 9:19 am

apai cum sa-mi las mai fan clubu de izbeliste?
neanregistrat

videoclip

Mesajde piper1996 » Mar Noi 04, 2003 9:37 am

gabizzu, vezi sefu' de ce te tot intrebam de videoclipul de la Bring me to life, ca cine l-a facut si unde, ca, poate vorbim cu ei sa ne ajute sa-i facem lu' nina unul de aceeasi calitate, ca, merita fata! a?
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 04, 2003 11:09 am

da, pai o sa vi le dea personal Ninia... sau ma-sa alondra, ori ta-su barbatu' lu alondra. :D
ete de aceeasi calitate!! merita ceva de 3 ori mai bun! numa' cand o aud cum canta parca imi vad piciorul la microfon in loc de gura ei!! are o voce mai ceva ca mariah carey!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piper1996 » Mar Noi 04, 2003 11:44 am

mah, io am auzit altsiceva, e un zvon, astept sa se confirme: am auzit cum ca ar fi mult mai buna decat maraia keri, cica se invirte in zona maria callas ...
piper1996
piper1996
Junior Member

4057

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 4:45 pm

io am auzit ca se invarteste in zona 1, acolo de unde se serveste. nu-s ce sa zic, mai trebuie intrebat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Neinregistrat » Joi Noi 06, 2003 4:50 pm

din pacate vad ca acest fanclub ie din ce in ce mai putin reprezentat. Alesii care se aleasara pe primili doua locuri ie slbuti...pai bine mai faceti si voi looby
Neinregistrat

Mesajde Dia » Joi Noi 06, 2003 11:02 pm

pai io nush ce naiba sa mai zic...acu tot umblu...sa fac legitimatiile..sa gasesc un sediu al fanclubului k asta de acasa a devenit neincapator...tot vin fanii aici si discutam despre idolul nostru NINIA si o divinizam si idolatrizam etc etc!!! asa k va astept pe toti ! sedintele membrilor fanclubului se desfasoara NAKED...adik nud..cum ii place unuia dintre membrii fondatori...baixu (sau cum banuies k ii place) ! asa simtit k ne apropiem de ea....puri ! si pe aceasta cale ii multumesc domnului gigi aka baixu k a adus-o si pe prietena sa MOnica Barladeanu sa faca parte din fanclub ! ne-a zis Monica cum k ea ar fi auzit de mult timp de Ninia si isi dorea de mult sa faca parte dintr-un fanclub al ei ! ei bine...visul ei a devenit realitate ! :) si visul vostru poate deveni realitate....inscrieti-va! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde piper1996 » Vin Noi 07, 2003 11:46 am

propun sa organizam o sesiune de autografe la magazinul Muzica, si o scurta intilnire cu presa, sa ne bagam si noi in seama cu aceasta ocazie, sa aratam lumii ca existam, si ca o sustinem ca niste adevarati fani.

Credeti ca Nina va incerca sa si cante un colaj compus din hiturile ei lansate pana acum? Credeti ca v-a ceda rugamintilor noastre?

sa vorbim sa existe o instalatie buna de sunet acolo, cu microfoane functionale, sa nu trebuiasca fata sa puna iar sidiu'.
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Nainregistrat » Vin Noi 07, 2003 11:57 am

adica tu insinuezi cumva ca Ninia ar face pleibec?!? vezi ca te paste o banare din fanclub...
te rog sa-ti ceri scuze publice si pudice si la urmatoare convocare a marii Loje a Fanclubului Ninia, tu vei fii responsabil cu aprinderea Luminii si aducerea Pizzei supreme...
Nainregistrat

4077

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 12:00 pm

Initial trimis de piper1996
Credeti ca Nina

este Crede-ti nu cum ai scris tu. pe viitor sa f-i mai atent. in +, iti inteleg emotiile ca scri despre aceasta ecscelenta cantareata, dar incearcasa-i stenografiezi numele corect, da? este Ninia, nu Nina. iar la sesiunea cu pirogravuri vreau sa fiu si eu de fata, pentru ca de vre-o 20-25 de ani tot incerc sa i-au un autograf de la Ninia si nu reusesc. cat despre sudura de melodii, nu miam imaginat nici-odata ca voi auzi find de fatza la un asemenea ecstraordinar eveniment.
ANTI

baixinho©

Re: 4077

Mesajde piper1996 » Vin Noi 07, 2003 12:22 pm

Initial trimis de baixinho ©

este Crede-ti nu cum ai scris tu. pe viitor sa f-i mai atent. in +, iti inteleg emotiile ca scri despre aceasta ecscelenta cantareata, dar incearcasa-i stenografiezi numele corect, da? este Ninia, nu Nina. iar la sesiunea cu pirogravuri vreau sa fiu si eu de fata, pentru ca de vre-o 20-25 de ani tot incerc sa i-au un autograf de la Ninia si nu reusesc. cat despre sudura de melodii, nu miam imaginat nici-odata ca voi auzi find de fatza la un asemenea ecstraordinar eveniment.

scuze, era "va ceda rugamintilor noastre", nu "v-a ceda" ... o sa fiu mai atent(a) pe viitor.

cat despre Nina, nu i-am gresit numele, dar, am incercat sa-l romanizez putin, sa fie si mai usor de pronuntat pentru oameni batrini ca mine, care nu apuca sa se uite la telenovele, pen'ca "are servici" ... plus ca am avut o data o menajera la serviciu, cu care ma intelegeam eu bine, si pe care o cheama tanti Nina ... si-mi aduc si eu asa aminte de vremurile bune, cand imi spala cescutza de cafea, imi incalzea mancare la microunde ... eh ... eu ma simt aproape de idolul meu, ca si de tanti Nina ...
piper1996
piper1996
Junior Member

4082

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 12:28 pm

aus, ma, da de cand iti permiti sa compari ce-a mai celenbra cantatoare a tuturor timpurilor cu o tanti care spala mancarea la microunde si iti incalzea cescutza de cafea?
ANTI

baixinho©

Re: 4082

Mesajde piper1996 » Vin Noi 07, 2003 12:40 pm

Initial trimis de baixinho ©
aus, ma, da de cand iti permiti sa compari ce-a mai celenbra cantatoare a tuturor timpurilor cu o tanti care spala mancarea la microunde si iti incalzea cescutza de cafea?

imi cer scuze, ca m-ai devreme am comparato cu maria callas ... si acuma, ui-te, cu tan-ti nina ...

acu e bine cum am scris?
piper1996
piper1996
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii