Initial trimis de Scorpiutza
Eu stiu da nu spun:o :o :o
dar te rog, nu tzine numai pt tine spune-ne si noua ca nu e frumos din partea ta si ami e o manelista care e foarte buna si se numeshte CARMEN SERBAN
Initial trimis de Scorpiutza
Eu stiu da nu spun:o :o :o
Initial trimis de Noraxata
Un mesaj sincer si direct din suflet pentru toti care au scris aici: n-as fi vrut sa simt asa, dar VA URASC!
..shi noi pe,tine!:oInitial trimis de Noraxata
Un mesaj sincer si direct din suflet pentru toti care au scris aici: n-as fi vrut sa simt asa, dar VA URASC!
Initial trimis de Unregistered
Nu mai pot..daca mai scrie cineva ceva la subiectul asta sparg site-ul si il sterg (subiectul)....JUR!!!!
Un om D I S P E R A T de manele!!!!!!!
Initial trimis de Mithos
ba dc crezi ca esti prea bun sa asculti manele nu stiu de ce ai mai intrat in forumul asta, doar ca sa te bagi in seama si tu
Initial trimis de I`m With You
Nu vrei` sa`i ascult pe toti manelistii si sa`ti zick care`i cel mai tare?! Ti`ai dori tu .... yo nu ascult asha ceva ... credca am mai zis`o de 1000000 de ori si o s`o mai zick de cate ori e nevoie.Are dreptate cea de deasupra mea ca te`ai bagat si tu in forum aici cu sub asta numa` ca sa te simti tu bine
Initial trimis de Deea_Em
Well....nu sunt fana a manelelor...mai exact i kind of hate them...dar trebuie sa recunosc ca regele manelelor e Adrian Copilu Miracol. Castiga baiatu` la bani...mama mama ..... Tot respectu meu pt asta....pacat ca nu A.C.M. nu face si ceva muzica de calitate ca vocea nu ii lipseste.
Initial trimis de Unregistered
Ia la el, ma...se da si el bine pe langa un membru...ca de al lui s-a saturat....lingaule...lool
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator