Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Sâm Sep 13, 2003 10:00 pm

S-au dus acele vremuri don'soara vice... Eu pe cine sa mai spionez, nici macar dusmani nu mai avem... Cica lipsa de fonduri... Aiurea... Toti s-au dat cu elanii, numai eu am ramas aciisa sa organizez lupte de strada intre carcadacii nostri si aia de la O-zne forevar...
indescifrabil
cubu

3328

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 4:24 pm

m-a sunat Anca si cica ca fetele vor casí£ vine maine pe la fanclubu nostru si vrea sa vada cum ne desfasuram noi activitatea. ce sa le spun?, ca vad ca nu mai treceti cu saptalunile pe aici!

ps: huooo! am gasit fanclubu nostru taman pe pajina a patra!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Sep 26, 2003 11:00 am

las bre, care cand o sauz cu ce mam ocupat cu fetele shi cu adi, o sa caz pe jos. pai asha ptreaba na mai facut niminea la noi. ie drept ca nam mai ajuns pe la sediu, da shi cant o ajungea....
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 1:21 pm

oa...wig...qw..af...vdqg2...phg....uivb...dqly...wetresd...wq deci ma scuzatz ca tushesc ashea da ma sugruma den gatlej shasha destul de uscat prafu care sa pus shi sa ales pacilea. deci nici picior nici gura nici oichi nici alte menbre respectiv menbri carea fost numai e. deci cu lacrami in oichi va zic ca sa nentuarcem ca sa vedem shi sa mai zicem shi la cei vcare nafost ca sa vada shi iei ce erea.

deci cant am intrat acilea nam gasit decat doi shobolanicare sospata den afishele cu fetele care le iubim shi care leam dat un picior ca sa duca de untea venit. giamurile erea prafu de doo dejte pi dansele care ashea rushine nici ca se puate. dushumelele erea curate care dormise neshte bagabontz pe stralucirea de odinioara. deschid frigidelu care noroc ca nu sa loat corentu ca lasase bagabontz ushea umpic deschisa shi caream gasit salata de vinete transformatan inghetzata. pana shi aroma de ciapa disparuse. la raba lu aiu iii furase neshte copchii neastamparatz doo bucshe sho bujie shacu se juca da titirezu pe frumusetze de vitralii shi muzaic care fusese shacu santors la starea de ciobur care erea de unte plecase. shi culmea culmilor care bagabontz furase shi rezerva de stecle goale ceo tzineam cu belet de garantzie de la nonstopu din coltz, deci rushine. ce ne facem?

neatza

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 1:58 pm

Nu stiu ce ne facem, dar eu nu-am intzeles ni'ca din tot ce-ai spus mai sus! Data viitoare imi aduc translatorul!:con:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 2:03 pm

senzatia asta o traieste si musca care da tarcoale cacatului sa gaseasca bresa pentru a se infunda in el sau vitelu in fata unui ivar nou si nichelat.
eyewitness

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 2:18 pm

De unde stii? Esti cumva musca sa vitzel?:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 2:20 pm

esti previzibila pha
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 2:27 pm

pentru insecta fosta donshoara shampon:

inainte sa te bagi mneatale in discutzie ai vazut pe unteva fro invitatzie la scris? am zis eo (sau alcineva) insecto pune mana shi raspunde pacilea ca numai putem ca sa ne zici ca nuntzelegi? deci creca nu.

aicia este un tred de oamini seriosh la care le functzioneaza treaba aiea rotunda de deasupra gatului pe care tu o folosesht numa ca sa o bsmangalesht cu ruj shi fard shi la o adica mai bagi neshte organe in ea, din care unele sunt atashate de persoane in viatza.

mai pe scurt: eram conshtient ca nai sa intzelegi ceam scris eo, acesta find shi scopu. asha ca, data vitoare cant ai impresia ca ai ceva foarte-foarte inportant sa comunici, stai umpic, ea o gura de aier shi punetz urmatuarea intrebare: "oare pa oaminii aia i-o interesa ce vreau io sa zic?" shi cum sunt fuarte sigur ca no sa gasesht iute raspunsu ezact, te ajut eo: nu ne intereseaza!

neatza

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 2:30 pm

Da bah, numai ca traba aia rotunde de pe umeri voi nu o aveti pe umeri, ci undeva prin pantaloni!
SCORPY
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 2:34 pm

opserv fara mirare ca iar nai intzeles nimica. din aceasta cauza o sa incerc o noo abordare: te rog eo fuarte mult shi fuarte frumos nu mai posta aici! sunt sute de treduri pe care potzi sa faci ce vea mushchii lu matale shi numa vreo doo pe care lumea incearca alceva. deci, te rog inca o data, fii atat de dragutza incat sa ne ocoleshti. multzam anticipat.

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 03, 2003 2:38 pm

traba aia rotunde de pe umeri voi nu o aveti pe umeri, ci undeva prin pantaloni!

ai cui pantaloni? ca mia cazut rimelun ochi si nam intzeles.

adica traba de pe umeri nui pe umeri? sa moara pic si poc, acum am intzeles ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 2:50 pm

de aicia se deduce ca pretenii la nishte fete ie atat de mitocani incat le baga direct treaba rotunda de la pretenele lor direct in pantaloni.

cam asta ar fi schema cu rotundu din pantaloni:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 2:52 pm

semnalele de alarma trase de matinalu ma alarmat si care cum am citit relatarea de la fata locului mam suit in fadroma o loai pe chei cu cheile in mana si dus am fost la sediu. dezolant bre uameni buni asa cum zise matinalu...asa ca ma intorsei la atelier, luai o echipa de zugravi din bolentin si ii pusei la treaba la raschetat pereti,reparat si zugravit. fitziar vinaromu grecesc sati fie baicsule ca nici cu flacara oxiacetilenica nul dai gios bre ce idee avusi matale cand zugravisi in primavara...basculanta ie jale mare...bagabontz luara si cilindru de basculare ca bena ien berna acu ,am legato cu franghie de fadroma si o dusei la atelier so repar. da papucu lu baicsu ie si mai jalnic..ie sanda acu. nexam parbriz si luneta ,fara scaune iar bena plina de gunoaie. io zic maine toata suflarea cu onor dna pres si vice pres sa facem o sedinta fulger sa analizam cei de facut ca nui a buna...sarcini nene ca daca afla fetele cea ajuns fanu lor se lasa de muzica...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Noi 03, 2003 3:00 pm

numa bine ca az cant mam dus la alergolog ca prea fugisem a frica cant am vazut izbelishtea, care erea acolo sho parte din conventzia de la asociatzia consumatorilor de tzuica de electoz care ii aparuse o eczema pe picioru stang ca erea bolnava gaina care ia dat un shut care dadea materia prima pentru alternativa electrodului care shia facut primarele de la ciulnitza un gard nou shia folosit totz cea avut de sudura shi sa facut penurie de electroz shi a vrut mai intai sa revina la alcolu de pufoaica da cum vine iarna lea zis vraciu ca ie proasta ideia shi in definitiv aia de gainatz ie mai tare da trei so bei cu ceapa ca sa se duca mirosu. e, shia zis ca vine reprezentantzii de la comisia de evaluarea gainatzului cu orchestra de fanfare care are acu repertoriu nou care a cantat tuata vara la cumetrii numa de pe hodoronc shi shia facut bani destui cat sa cumpere shi instrumente nu ca panacuma.

neatza

Mesajde agent orange » Lun Noi 03, 2003 4:48 pm

deci eu sunt un roman care locuieste in fasia gaza si nu am auzit nimic de piesa asta.de pe ce album este?de unde se poate cumpara?
agent orange
Junior Member

Mesajde Salma » Lun Noi 03, 2003 8:43 pm

Am ajuns mai greu la sediu, dar asta pentru c-am trecut in drum pe la Obor sa iau o maturica si-n farash, si doi buretzi imbibatzi cu silicon de sters mobila, da p-astia nu-i trec pe inventar, ca le-am gasit alta-ntrebuintzare. Am apretat si macrameurile lu aiu si-am venit si c-o punga mare de sticle de Hophen Koning, ca io numa d-asta beau si e carciumi unde nici n-are, fir-ar ei ai dracu, si sa facem la loc mozaicu iar hartiia aia argintie s-o oprim de beteala, ca acush-acus vine Santaclaus si ne facem naibii de ras. Sunt incantata ca v-ati adus aminte de minunatele clipe petrecute impreuna si-ati mai lasat-o naibii cu munca-n schimbu 3, doar mai trebui omu sa se si distreze, sa-si clateasca un ochi, o ureche cu fizicu si ghiersul cristalin al scumpelor noastre fete. Am privit de-a dreptul fascinata de uimire opera de arta a lu neatza, care eu nu stiam ca are asha talent, si propun sa lucreze la o sigla, ca suntem ditamai fanclubu si n-avem si noi o sigla, eu propun ca pe un mozaic stilizat de sticle de la neshte bere de forma la continentu Asia sa se ingemaneze-ntr-un manunchi chipurile ale celor 4 fete intr-o inima care sa simbolozeze dragostea netzarmurita a fanclubului. Acu m-apuc sa strang un pic p-aici, ca facu aiu o mizerie cu zugravii lui, fitziar vinaromu grecesc sati fie baicsule.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde onk » Mar Noi 04, 2003 9:24 am

io propun si un slogan, pe fondu reclamei de coneac unirea, sa vie baetii eia muncitori de la schimbu trei si in loc sa spuie "da-i asheeeea..." sa spuie "da-i asiiiiia" osor peltic/ usor sisiit
si pa diasupra sa ornam cu o maslina
a, si daca nu, nu
onk

3985

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 10:12 am

io sunt de acord.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 10:32 am

io ma dusei azi cu wola la sediu ca fadroma o lua gicu colegu de tura sasi care mobila ca se muta la 3 camere ca a puso nevastasa la loz in plic cu zodiace si pleaca de la familisti din garsoniera confort 2 si o ia si pe soacrasa de la piershinari care ie verisoara cu dolanescu ca acolo i se trage obarsia si lu dolanescu si la fratii lui ca sa stea cu ala micu ca la familisti statea tanti adela fochista blocului cu el da iera betiva si se imbata de nu mai stia de ea si lasa copilu in sala cazanelor de se sufoca bietu copil ca odata avu noroc cu nea chirica administratoru caresi facu drum in subsol sa duca un stingator sil gasi pe copil deabia respira cu tanti adela beata in 4 labe cautandusi carpatiu fara filtru si cand ajunsei la sediu imi spusera zugravii ca gasira un recipient pe care scria petrosin si vrura sa dea cu lichidu ala pe parchet sal lustruiasca da cand desartara putzea a tzuica de te traznea cal gasira in al doilea birou pe dreapta unde era birou lu matinalu dupa un fiset gri metalic ce avea scris pe iel cu vopsea rosie inv.316 ca gasira in iel numa sticle goale ca la centrele de colectare de sticle goale ca marin sefu zugravilor din bolentin care ie un acritor de nadejde in viata lui de zi cu zi se minuna si iel vazand atatea sticle guale da noroc ca salva jumate de damigeana cu petrosin care de fapt nu iera petrosin care nu este si s-a pus cu baietii la o bauta pe cinste ca sa oprit cand ajunsei io cu wola si mi til lua la injuraturi pe ala care daduse cu vinarom grecesc pe pereti de nu scapara nici stramosii da nici urmasii care este si care va fi. acu ce sa va spui se lucreaza de zor, birou lu dna vine e ca si terminat mai ie de rashchetat parchetu si zicea marin ca o sa rascheteze cu cioburile de la sticlele din fishetu lu matinalu ca ie cioburi sa raschetezi si tot parchetu din casa poporului dupe care o sa vina cu hartie igienica de buftea sai dea lustru numa ca nu se poate apuca de birou lu dna pres ca pleca cu cheia la derdelus si nu poate intra acolo...ma mai duc si deseara sa vaz care ie stadiu lucrarilor si o sa va tin informati...baicsule fitziar vinaromu grecesc sati fie de ras...
eyewitness

3987

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 11:12 am

aiule, vezi ca printre alte obiecte neinteresante ie si doo taste pe tastatura. ie iele maimulte, da carei treaba? pe una ie jos , si sus ie < pe alta jos ie / si sus ie ? e intre tastele astea doua ie o tasta pe care sus ie > iar jos ie un semn. mai folosestel (pe iel, pe semn), ma, din cand in cand, da nu numa l-a abrevieri si prescurtari, da? asa.
ANTI

baixinho©

Mesajde agent orange » Mar Noi 04, 2003 11:19 am

si pana la urma de unde se cumpara albumul?
agent orange
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 11:27 am

albumu nu se mai gaseshte. deshi a fost scos in doosute de mii de ezemplare, sa vandut ca painea calda. am intzeles ca o sa mai scoata o tura prin primavara, impreuna cu noul album.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Noi 04, 2003 11:29 am

observ nu fara emotie ca oamenii si-au adus aminte de fanclubu asia si l-au dezgropat din mormanele de ignorantza in care se afundase. fanclubu e mandru de noi.

salutam agentu' din fashia gaza, imediat ce fetele termina proiectul opera-pop vor cujeta serios la posibilitatea unui concert p'acolosha pe meleagurile tale.

o nelamurire am, vad o lutza, pardon o scorpiutza, ie ia egal cu vela shampon, cumva?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 11:33 am

ie megal, da lason pace cam rugato eo frumos sa ne lasen pace shi sa dovedit fata dentzeles. deci acu ce facem? pe cand masa inaugurala?

neatza

Mesajde nocturna » Mar Noi 04, 2003 11:38 am

pai finantzele. cum stam cu finantzele? suntem in schema, au ba? baicsu, scoate abacu' si dosarele de la naftalina si vezi de contributzii bre, ca bate vantu' prin visitierie cum batea pe la fenei.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde agent orange » Mar Noi 04, 2003 11:41 am

pacat ca nu se mai gaseste,ca fetele sunt febletea micii comunitati de romani din fasia gaza.cel putin cand a plecat aia mica din trupa a fost jale.
si ca sa fac si o mica gluma,parca si combatantii au simtit asta,ca mai pe seara a fost un atentat sinucigas cu bomba.
agent orange
Junior Member

Mesajde onk » Mar Noi 04, 2003 11:41 am

albumu se poate cunpara de la sediu la suprapret ca e cu semnaturile administratiei locale pa ele sub forma de cerculete de lichid de la fundu sticlelor de bere, apoi se mai poate cumpara ele de pe internet cu conditia sa ai peste opshpce ani ca e cu pozele originale ale fetelor...
cu finantele stam prost asa ca propun sa venitz cu cotizatziile la zi ca numa remnovarea sediului a papat banii de drum la fete de s-a dusara iele in egipt cu camilele ca n-a avut bani de tranvai... asheaaa care va sa zica nu cunparam fro basculanta ceva ?
onk

3990

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 11:42 am

avem de tuate: fripturi de toate felurile si categoriile, cartofi sa facem si prajiti si pireu, beri de toate halurile. avem si coniace pentru cine fria.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 12:00 pm

onkoaso, basculanta ie la atelier la reparat ca tocma ceo adusei ieri tractata de fadroma si ie pe mainile lu gelu de la atelieru auto mare meserias omu asta ca-i facu si mertzanu lu injineru sef dupa accidentu de pe centura cal puse dracu sa ia o tirista sasi faca treaba in timpu mersului si intra frontal intro utilitara de la gaiesti cu pui gril pentru megaimaj ca se imprastiara pe carosabil dei stranse si echipaju venit la constatare si pompierii care descarcera tirista ca nevasta injinerului cand se duse la spital sasi vaza barbatu se vazu si pe ea ,da ceva mai tanara, ca asa era trecuta in fisa si mare tambalau fu ca siacuma mai shushoteste femeile de la ceteceu de chestia asta si a zis gelu cantr-o saptamana ii schimba si discu de ambreiaj si cilindru de basculare iar bena o sudeaza cu electrozi supertit de doi juma si cabina o vopseste in rosu de dufa cai calitate nemteasca si zice gelu cantro saptamanai gata...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma