C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aia stiu ca fratzii de peste prut au inventatara limba moldoviana, da daca personagiu' e din moldova de aci de dupe podu de flori, tre sa stie romana? sau ie acceptata moldoviana?
cacamash in el de crap, din link in link si din sodoma in gomora :con: mam confuzat definitiv
cacamash in el de crap, din link in link si din sodoma in gomora :con: mam confuzat definitiv
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de Nightwish
in rest, ma delectai frumos cu neste vin, intr-un amplasamnet plin de dovleci frumos cioplitzi de-ti era mai mare dragul sa-i admiri+alune de padure din partea casei si oameni dragutzi te lasau sa arunci cojile fix pe jos, ba chiar iti impuneau. oameni primitori, deci ma mut in bv.
carciuma respectiva se numeshte "Fo Sale". printre nenumaratele sale calitatz este una care zice ca senchide cel mai tarziu. partea najpa ie ca daca ajungi pe caldura, cand sta lumea la terase, pe la fro ora mai din nuapte, ie cam dezolant peisaju penca cojile de alune nu acopera podeaua in totalitate. inca o faza mishto pacolo ie ca cine trece poa sash lase cartea de vizita imfiptam perete ca sa sa vada ca trecut pacolo. totush, dacai trecut pacolo, po sa mai faci vro suta de metri mai jos, faci stanga, inca treidemetrii, umpic dreapta in capat shi dai de o carciuma cei zice la ciasu rau unde vara are nejte potoale estraordnare. iarna ie cam najpa fiind locu mic. dupa ce ieshi din respectivu local, faci stanga pe diagonala shi dai de o pitzerie care nuj cum se numeshte da lumeai zice "la italianu" care lafel tzine mai mult deschi fie shi duar penca la etaj ie bordel. shi lista ar putea continoa, dar ce vroiam eo sa zic ie ca naituish are dreptate: ie frumos in beveu.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre una din placerile mele ie ca duminica pe la doishpe dupa ce ies din tura de la atelier sa ma duc fara scop si tel in piata obor. mai o manea, mai un mic, mai o bere, un dovleac sio varza, si tocma ca alaltaieri intrai in hala de peste unde pe o taraba iera insirati ashe: crap romanesc,fitofag si novac. fati un drum panacolo cand poti...si hint, in hala de carne cum intri, pe dreapta in centru ie unii care au pastrama de berbecutz data intr-un baitz de boia iute. pe gratar sau trasa putin la tigaie ie dementiala...bere sa fie.
-

eyewitness - Mesaje: 19220
:droll: gata ca mi se face rau de fuame si nam chef sa mananc fun shushoi fara branza
io aveqam numa o broblema, novacu ie fitofac au ba?
in brasov sunt muuulte crashme misto, odata am luat la rand toate alea din pietonala, la fiecare local alfel de beutura, mai o suta de uischi, mai un bitter ... si cand am teminat localele :rolleyes: hic
io aveqam numa o broblema, novacu ie fitofac au ba?
in brasov sunt muuulte crashme misto, odata am luat la rand toate alea din pietonala, la fiecare local alfel de beutura, mai o suta de uischi, mai un bitter ... si cand am teminat localele :rolleyes: hic
- gaga
he, he, he... ma gandeam acu.. sa vez ca sta aiu pe langa obor. deci care unu din visele mele de familist erea sa iesh duminica in piatza co sacosha daia veche cu manere de plastec. dupe ce cumparai cele necesare, te opreai la o crashma daia la varice, loai o halba, dadeai palaria mai pe ciafa, te shtergeai cu batista de sudoare muncii, mai loai o gura de bere shi dupaia stateai asha.. cu privirea pierdutan zare, zambind superior la aia care inca mai alerga sa cumpere cu doomii mai eften, deshi tu shtii ezact unte se afla taraba respectiva shi mai shtii ca se duce degeaba ca orcum tu leai loat pe cele mai bune. shi mai apriz o tzigare, mai rotesht halba de bere shi cu un gest dezinteresat o dai pe gat ca a mai iei una. de mentzionat ca in tot acest timp nu trebe sa lash sacosha din mana. ce zici aiule, te fac o piatza?
-

3988
apropo de haleala. ca sa nu mai zica aiu ca ii fac pofte cu friptane si cartofiori prajiti, sa va spun ce am mancat asar. mi-era o foame de-as fi mancat si orice (ma rog, aproape orice). inainte de masa propriuzisa, am consumat, de aperitiv sa zic asa, niste vinete, bune rau de tot. a urmat o ceorba de loboda extraordinar de buna. dupe, pe un platou, mama a asezat putin spanac, niste urzici, o lingura de bame, manacare de praz si varza calita. la foamea pe care o aveam in gat am mancat cate putin din toate. salata a fost din marar si patrunjel (evident, cu otet si uloi). cica disar ma asteapta o mancare de prune uscate si, separat, de dovlecei. deja imi ploua in gura cu galeata. ce ploaie? asta este furtuna in toata regula. abia astept sa ajung acasa sa pap.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la minei najpa! nu mai am in frigidel decat doo stecle de jidvei 16x2=32 de tzatze. deci creca asta o sa halesc az. shi mai am nejte ptelemea de oaie. daia uscata shi sarata la greu ca miam inundat tastatura numa la gandu... care merge perfect cu jidveiu. poate sa iau ceva peshte... deci vreau sa plec mai iute de la munca az!
sdhivbql: aiule, shtii matale magazinu ala de peshte de la dimitrov inceputu lu pantilimon?
sdhivbql: aiule, shtii matale magazinu ala de peshte de la dimitrov inceputu lu pantilimon?
-

hehe, dragii moshului (a nu se confunda!) fuse shi se duse shi botezu lu fi miu care nu mai ie pagan (ashea zise popa care io ierea sa-l lovesc: adik fimiu ierea pagan?!)
Neatza, plecaciuni ca mare dreptate ai avut vineri cand incercai sa ma lamureshti ca lunea nu ie o zi buna de revenit dupa o duminica care (da-o dreaq de cacofonie) se transforma in luni! Shi da, am venit azi intr-o vreme, da aveam neshte oareshce de rezolvat, plus ca mi-am loat de la poshta nejte 2 cartz, ca de pluta de piatra a lu saramago m-am plictisit de cand citesc shi-s la pag.53!
In concluzie, va salut pe fiecare cu numele lui shi-om mai vedea ce-o mai fi! Sa traiasca fi-miu, ca mare om ie!
peseu: cand i-a zis popa cu paganu, i-a scapat cateva picioare in burta!:)
peseu 2: baixu, tu vroiai poze? daca ie pe bune, oi atasa fro 2!
Neatza, plecaciuni ca mare dreptate ai avut vineri cand incercai sa ma lamureshti ca lunea nu ie o zi buna de revenit dupa o duminica care (da-o dreaq de cacofonie) se transforma in luni! Shi da, am venit azi intr-o vreme, da aveam neshte oareshce de rezolvat, plus ca mi-am loat de la poshta nejte 2 cartz, ca de pluta de piatra a lu saramago m-am plictisit de cand citesc shi-s la pag.53!
In concluzie, va salut pe fiecare cu numele lui shi-om mai vedea ce-o mai fi! Sa traiasca fi-miu, ca mare om ie!
peseu: cand i-a zis popa cu paganu, i-a scapat cateva picioare in burta!:)
peseu 2: baixu, tu vroiai poze? daca ie pe bune, oi atasa fro 2!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
3989
Initial trimis de nae cinefil
mi-am loat de la poshta nejte 2 cartz
io la pojta fac alceva. ma rog, aici depinde de gusturi.
Initial trimis de nae cinefil
baixu, tu vroiai poze?
da, nea, sa vada si ochiu meu de sticla ce esti in stare sa faci.
ANTI
-

pai eo stau la iancului. da numa de curand asha ca nushtu despre ce lucrur gavaresht matale. shi mai ie ceva: o pitzerie care se numeshte Quick Pizza care ie ezact pe coltz langa intrarea in pasaj cum vii dinspre dimitov. fac aia acolo o pitza escelenta. numa la pitza hat am mai halit asha bun, iar pretzu este 1/10 din cel de la hat.
qwegfuiy2oj: SHO VREAU POZE!
qwegfuiy2oj: SHO VREAU POZE!
-

matinale mai aproape is de floreasca si dorobanti da nica nu se compara cun periplu prin obor...asa cum il descrisesi matale ca mare adevar graitai...mie imi place sa ma tocmesc cu aia cu oale si ulcele dei aduc consuartei acasa tot felu de produse populare romanesti ca-i burdusii podu numa cu ceramica populara. mai ie ala de vinde pietre sclipituare de le pui prin casa si straluceste fromos, si de la ala mai iau cateo piatra doo cand trec ca ma cunoaste omu si imi scuate din rucsac cate una mai osebita si colorata ,p-orma dau o raita doo, cate am si io disponibile in zioa aia ,la aia cu pestii si acvarii mai mult sa casc gura ca am acvariile deja suprapopulate si am interdictie de la predator sa mai aduc pesti p-acasa ca-mi zise ca le rupe picioarele dei mai prinde. pai doo ore prin obor ie reincarcare de duracel sa moara cine stiu io si baicsu
-

3991
ma acu pe bune, ca vad ca sunteti toti prin zona ceea, unde am copilarit eo. cand facem o intrunire la ex-Geamuri Multe sa punem la cale ce vom facem in viitor cu fanclubu ASIA? neatza si Nightwish ajunge repede, ca sta apruape, io ma sui in 101 sin doojda minute am ajuns, aiu vine cu trasura. dana, nea nae, voi cu ce ajungeti?
ANTI
-

poi cine are mama casnica sa manance ....
da si tu o poza doo si satz traiasca.
edit: io am carutza baicsule da' nu vreau sa va incurc, fomeile nu se pricepe la organizare, va las pe voi, purtatorii de podoabe nobile sa hotaratzi
da si tu o poza doo si satz traiasca.
edit: io am carutza baicsule da' nu vreau sa va incurc, fomeile nu se pricepe la organizare, va las pe voi, purtatorii de podoabe nobile sa hotaratzi

- gaga
eo acu mai rar prin obor ca de cant mam mutat la iancului, am un preten care sta la cinci minute de mine, ezact in drum catre obor. ia ala de vam zic ca neam chinuit o saptamana sa facem doo sidiur. shi nush cum se face ca de cate or trec pe la iel, asta ie acasa shi uiteasha numai ajung eo la obor. shi consuarta care zice ca iei in obor nui place ca sa mearga numa pentru doo mishcoflendere cum cumpar eo. ea daca nu cunpara obshpe chile, se duce degeaba. asha ca ma lasa pe mine sa ma duc la obor, eo ajung la pretenu respectiv shi dupaia tot de la buticu de jos achizitzionez respctivele. norocu meu ie ca magazinu ala de peshte ie fuarte apruape de blocu lu pretenu.
qpowefiy: deci la dimitrov se afla o carciuma numita "Bucegi" vo recomand cu caldur pentru micii deosebitz, castravetziimuratz care nu ie din borcan shi formatzia de lautar care vine seara u un repertoriu bogat.
qpowefiy: deci la dimitrov se afla o carciuma numita "Bucegi" vo recomand cu caldur pentru micii deosebitz, castravetziimuratz care nu ie din borcan shi formatzia de lautar care vine seara u un repertoriu bogat.
-

pai ia d`aicia!
- Fişiere ataşate
-
- imgp0059.jpg (27.73 KiB) Vizualizat de 4091 ori
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deci da, dana are dreptate. sunt d'acord. da' de ex-termopane ala n-am auzit si pace.
neatza, mai inprecis si exact io locuiesc in zona gara obor sau de est cum ii mai zice. ultracentral si in+ au asfaltat astia niste gropi. beton! o frumusetze!
neatza, mai inprecis si exact io locuiesc in zona gara obor sau de est cum ii mai zice. ultracentral si in+ au asfaltat astia niste gropi. beton! o frumusetze!
-

nocturna - Mesaje: 8725
3993
Bucegiu lu neatza ie Geamuri Multe de care ziceam io. i se zice asa ca cand au facut parintii mei nunta si pana acu ceva vreme avea peretii exteriori din geamuri si beton mai supttzire. in vara am fost acolo cu ai mei si-am sarbatorit o suma rotunda de cand s-au luat unul pe celalalt siamandoi inpreuna. a fost frumos, cu esceptia momentului in care a venit un nene ospatar care era beat manga si i-a spus lu tata ca nu are voie sa filmeze cu camera de luat vederi. tata i-a zis ca a incercat sa filmeze cu bricheta, da na reusit si sia continoat ceavea el de facut. cand a venit sefu lu ala beat am ajuns la concluzia ca acolo ca sa te angajezi chelneri tre sa ai foarte putin sange in beutura. la final, ne-au bagat in nota de plata fo trei ciorbe, si noi consumaseram numa bití£r, alecsandrion si fo 25 de mici (io am dus geu). da vorba lu neatza, micii acolo ie buni de sa-i mananci sin loc de mici.
later: nea nae, are ala micu al tau nejte ochi de numa. bine ca nam cum sal deochi in poza.
Nightwish: cum vii matale dinspre Gara de Est pe Caminului mergi cale lungamparatie ca Dumnezeu sa ne tie, ca cuvantu dinpoveste, inainte mult mai este, treci de parc, treci de blocurile alea cu patru etaje de pe stanga si la intersectia cu Eufrosin Poteca, undeva pe dreapta este o vila cu acoperis in forma de palarie de ciumperca. e, acolo, am copilarit eu, la etaju 3.
later: nea nae, are ala micu al tau nejte ochi de numa. bine ca nam cum sal deochi in poza.
Nightwish: cum vii matale dinspre Gara de Est pe Caminului mergi cale lungamparatie ca Dumnezeu sa ne tie, ca cuvantu dinpoveste, inainte mult mai este, treci de parc, treci de blocurile alea cu patru etaje de pe stanga si la intersectia cu Eufrosin Poteca, undeva pe dreapta este o vila cu acoperis in forma de palarie de ciumperca. e, acolo, am copilarit eu, la etaju 3.
ANTI
-

pai ie un ober acolo care lucreaza la respectiva locanta de treij de ani. ie ceva, nu?
nae, beton bitongu! satz traiasca!
nae, beton bitongu! satz traiasca!
-

stiu io carei geamuri multe da io tot sunt de parere sa lasi baietzii sa easa ca baietzii, noi iesim ca baietzii cu baietzii.
adica daca e de otarat fo suarta io nu ma bag deci da cum zice naituish
edit: naie, ai pus poza deandoaselea, satz traiasca
adica daca e de otarat fo suarta io nu ma bag deci da cum zice naituish
edit: naie, ai pus poza deandoaselea, satz traiasca

- gaga
file, sa-tzi traiasca si sa se umple de diplome, bani, fericire si femei frumoase. dupa ochisorii vioi pe care ii are, il vad vesel, spontan si cu mintea brici. o sa poarte cu mandrie numele de il achizitiona prin botez. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
f. multzumesc de urari, da` io dadui sa atasez mai multe poze, din care nu se atasa numa ultima, care io cre ca rezulta ca nushtiu sa atasez, da ierea shi altele...asta ie! orishicum, is mandru rau de tot! Shi az iara beau la fotbalu ce-l joc io evri martza! shi eri am beut cu cumetrii(sau cuyarzii, var. engl.) shi mai ie pana-n uichend cant ma odihnesc!
-

-

hehehe jiamuri multe ie leaganu copilariei mele ca io am obarsia in foisoru de foc intre horei si foisor adica vasile stroiescu (sau pulescu cum zice gurile rele) colosha langa petetereu si visavis de lacasu de cultura sincultura a lu nea hajdeu ca iera greu sa merji la aurora la un piedone in actiune fara sa te opresti sa bei o bere siun mic .
matinale stiu bre ala de pesti vii. acolo acu 2 ani l-am luat pe nae un somn african de vro 5 kile ,viu caruia mia fost mila sai curm viata cand ajunsei acasa sil aruncai intro balta mai mare din spatele blocului unde mai trai fro 3 saptamani sisi dadu sfarsitu in plansetele muncitorilor de puneau pavele.
filule sati traiasca bre junioru
matinale stiu bre ala de pesti vii. acolo acu 2 ani l-am luat pe nae un somn african de vro 5 kile ,viu caruia mia fost mila sai curm viata cand ajunsei acasa sil aruncai intro balta mai mare din spatele blocului unde mai trai fro 3 saptamani sisi dadu sfarsitu in plansetele muncitorilor de puneau pavele.
filule sati traiasca bre junioru
-

Pana-acu m-am aptzinut sa ma bag p-aici, ca nu ca n-as munci, da dupa ce c-am program de gravide de abia acu stau si-mi beau cafelutza, nici nu fac ca sa zic asa o munca palpabila care sa ramana pentru posteritate, da asa ma manca buricele degetelor cand am vazut ce densitate de proletari pe metru patrat e aci, la mine, la Obor, ca ma cuprinse patriotismul local. De carciuma aia am auzit si io de la socri, care au printre pasiunile lor din tineretze carciuming-ul, c-asa se zicea p-atunci la club-ing. Si ma gandeam ca daca sediu fanclubului tot e acu-n reparatii capitale, n-ar fi rau s-o punem de-o sedintza-n zona, cu tot cu fete, ca eu sunt pentru egalitatea dintre sexe.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-

Salma - Mesaje: 774
inca una!
- Fişiere ataşate
-
- imgp0055.jpg (30.73 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-

pai eo port shi fusta shi tocur, da cum mie mici le port pe consuarta.
bre nae, ce oichi are bitongu! zici cas eo dupe nejte chefur mai sanatuase. auz? sa se fi transmis pe cale genetica de la berile de dupe meciurile lu tapso?
bre nae, ce oichi are bitongu! zici cas eo dupe nejte chefur mai sanatuase. auz? sa se fi transmis pe cale genetica de la berile de dupe meciurile lu tapso?
-