Actorul australian Russell Crowe, care a jucat in filmul "Gladiatorul" pentru care a cucerit un premiu Oscar, a spus cí£ la filmí£rile pentru noul sí£u film a suferit de rí£u de iní£ltime si de mare. Crowe joací£ rolul cí£pitanului Jack Aubrey in filmul "Master and Commander: The Far Side of the World", in regia lui Peter Weir. Cí£pitanul Aubrey este un erou cí£ruia ii plac iní£ltimile si cí£lí£toriile pe mare, insí£ Crowe a spus cí£ amblele il inspí£imintí£. El dí£ vina pe faptul cí£ in copilí£rie a fost traumatizat cind barca sa a rí£mas fí£rí£ combustibil pe mare. Pentru a se pregí£ti pentru acest rol, Crowe a fost nevoit sí£ navigheze citiva kilometri pe ocean. El a declarat cí£ obisnuieste sí£ ia pastile impotriva rí£ului de mare, dar a decis sí£ nu mai fací£ acest lucru si la filmí£ri. In momentul in care echipa era pregí£tití£ sí£ inceapí£ filmí£rile, Crowe a spus cí£ si-a revenit dupí£ rí£ul de mare, dar cí£ ii era fricí£ de iní£ltime, atunci cind a trebuit sí£ se urce pe catarg. Crowe a fost inspirat sí£-si ia rolul in serios de imaginea actritei australiene Judy Davis. "Producí£torii mí£ intrebau mereu: «Nu vrei sí£ fi noul Mel Gibson?», iar eu le-am rí£spuns: «Nu. Eu vreau sí£ fiu noua Judy Davis!»", a spus actorul.
iar daca nu va citi, se poate da linc, nu?
bre, deci asta ie raspunsu cu numaru 1000 pe thread, da? asa.