C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

3996

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 2:19 pm

io cred ca un user (ca daca scriu "cineva" deja si-o ia in cap) va plange cu muc... rau de tot cand va citi ce scrie mai jos. adica ca:
Actorul australian Russell Crowe, care a jucat in filmul "Gladiatorul" pentru care a cucerit un premiu Oscar, a spus cí£ la filmí£rile pentru noul sí£u film a suferit de rí£u de iní£ltime si de mare. Crowe joací£ rolul cí£pitanului Jack Aubrey in filmul "Master and Commander: The Far Side of the World", in regia lui Peter Weir. Cí£pitanul Aubrey este un erou cí£ruia ii plac iní£ltimile si cí£lí£toriile pe mare, insí£ Crowe a spus cí£ amblele il inspí£imintí£. El dí£ vina pe faptul cí£ in copilí£rie a fost traumatizat cind barca sa a rí£mas fí£rí£ combustibil pe mare. Pentru a se pregí£ti pentru acest rol, Crowe a fost nevoit sí£ navigheze citiva kilometri pe ocean. El a declarat cí£ obisnuieste sí£ ia pastile impotriva rí£ului de mare, dar a decis sí£ nu mai fací£ acest lucru si la filmí£ri. In momentul in care echipa era pregí£tití£ sí£ inceapí£ filmí£rile, Crowe a spus cí£ si-a revenit dupí£ rí£ul de mare, dar cí£ ii era fricí£ de iní£ltime, atunci cind a trebuit sí£ se urce pe catarg. Crowe a fost inspirat sí£-si ia rolul in serios de imaginea actritei australiene Judy Davis. "Producí£torii mí£ intrebau mereu: «Nu vrei sí£ fi noul Mel Gibson?», iar eu le-am rí£spuns: «Nu. Eu vreau sí£ fiu noua Judy Davis!»", a spus actorul.
iar daca nu va citi, se poate da linc, nu? :D

bre, deci asta ie raspunsu cu numaru 1000 pe thread, da? asa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mar Noi 04, 2003 2:22 pm

aiule, fusesi telegrafic de expeditiv.

baicsule, de brad spitt n-ai nik? si ia da-te mai incolosha, sa nu se ia dicstractzia si pe altii.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

3997

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 2:24 pm

sa va mai dau una:
Politistul Ceausescu - judecat pentru luare de mití£ si inselí£ciune
Ofiterul de Politie Valentin Ceausescu, din cadrul Compartimentului Furturi Auto al Politiei Rimnicu Vilcea, va fi judecat pentru cí£ ar fi cerut bani si bunuri de la persoanele pe care el le cerceta, pentru a le inchide dosarele, informeazí£ Parchetul National Anticoruptie.
Procurorii Serviciului Teritorial Anticoruptie Pitesti il acuzí£ pe Valentin Ceausescu de luare de mití£ si inselí£ciune.
Procurorii PNA au stabilit faptul cí£ Ceausescu a pretins in repetate rinduri sume de bani si bunuri totalizind peste o sutí£ de milioane de lei de la mai multe persoane cercetate in dosare penale. El ar fi primit banii pentru a-i favoriza pe inculpati si a dispune exonerarea lor de rí£spundere penalí£.
Dupí£ inceperea cercetí£rilor, Valentin Ceausescu a plecat in Marea Britanie, iar audierea sa a fost posibilí£ in urma demersurilor fí£cute de procurorii Serviciului Teritorial Anticoruptie Pitesti la Biroul National Interpol, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.
Curtea de Apel Pitesti este competentí£ sí£-l judece pe Valentin Ceausescu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 2:25 pm

domle, mi sa deschis o najpa de apatit de nu mai vad corect tastatura. 3 sa ma duc panan biurou dalatur sa vad daca nor avea iei oarece. az am loat rucsacu consuartei, pal meu lasandul la domiciliu din motive de jeg care era. partea najpa ie ca am lasat odata cu iel shi butelca. promit sa numai fac.

bre dano, scuze mari shi late da mai trebe sa faci o modificare

Initial trimis de dana
.
Aºadar, miercuri, 5 noiembrie, de la

baga shi matale, te rog, un joi, ora 01.20.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 2:26 pm

bah e mictzionant postu lu tanti aia, ca cica tre sa invetze cartzile alea la facultate si daca nu desenezi michimaushi nush ce.
e aberatzia forumului, pi buni :D

neatzo, rezolvai cu ala da io pot sa bag penisul funui ofertant de astfel de obecte in diacritice?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 2:27 pm

baicsule poti citi ziaru in gand? sau daca tot il citesti cu voce tare de ce pana mea nu-l citesti pe aberatia zilei ? stii ca la mine posturile cu mai mult de 5 randuri creaza dureri cerebrale insuportabile...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 2:27 pm

pai mai bine sash bage unu singur ca a fost cu diacritice dacat mai multz ca na fost. zic eo.

neatza

3998

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 2:29 pm

bine, bre aiule, asa osa fac.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 2:30 pm

neatzo si din ala, componisticí£ complexí£, suna de porcu porcului. parerea mea, chiar daca nu conteaza :D
gaga

4000

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 2:34 pm

sa baj pisherele, bre, daca nu bantuia uotzii pe forum, acu aveam patru mii de posturi. asa, tre sa mai postez inca 16 sa ajung si eu la cifra rotunda cu trei zerouri in cuada si cu patrun fatza.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 2:34 pm

aia num apartzine shi tziam zis ca nam apucat sal modific.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Noi 04, 2003 2:36 pm

iete mah
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=197794#post197794

ce-o fi cu voi de inca nu v-ati revenit? care ati fost prin sala de festivitati intelegem, da' restu'?

nocturna

4001

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 2:40 pm

ai fost mai iute ca mine, ca voiam sa scot eo in evidenta supararea omului. da si voi, chiar, va doar fics in p&^% de lucrurile atat de serioase care se intampla pe forumul acela.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 2:42 pm

azi fu iute ie bine. sa te fereasca so prinzi acra cai imbulinato
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 2:47 pm

bah, ma lasaratzi singura sa incerc sa imi ezplic cum ie cu moldovianca din italia care nu stie limba romana da injura-n italiana, va luaratzi cu zburatoru ...

auz? da vam zis ca moldovianca din nushcare moldova care dominciliaza in italia si injura-n italiana (p'aia a nvatzato ca oral ie mai ushor ca scris :D ) are popa de spovedanie grec?

treaba voastra, pierdetzi tot fanu' :D
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 2:51 pm

auzi dano, da ce ie cagare in moldoveneasca?
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Noi 04, 2003 3:06 pm

bre, mi-a crapat neuronu' din cauza sburatorului si al sau simtz civic. io zic ca merita sa fie mason. ar fi pacat sa se piarda butonand (spasmodic) proteveu.

nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 3:10 pm

ie cam cum ie defecare in italiana :D

da saracu zburator, zburataceste spasmodic fara telecomanda la tastatura :D
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 3:13 pm

bre io creca ca cine nu-l vota pe el a votat la mishto...spiritu meu etic si civic imi spune acu ca daca vreau sa dovedesc ca sunt un bun cetatean cum ajung acasa trebe sa extrag sticla de olmeca din congelator si so termin pana se goleste astfel voi da dovada de solidaritate cu mai felau cetatean neatza care din acelasi spirit civic va mesteca din alea 32 de tzatze ...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 3:27 pm

bre, vam zis eo ca az ie zi de gotca? ei bine mam inshelat. care maine ie zioa la o colega din biurou dalatur. az aa ramas singuran biuro, restu lumii find plecatz carencotrou. deci care cum ar veni ca zioa iei ie maine, un preten deai iei a uitat sha zis cai az shi ia adus o mare stecla de ticiars. care cum erea singura ma chemat pe mine ca so ajut. deci aciu mam intors ca sa va fac in ciuda. deci spunetzim iute ceavetz sam zicetz ca 3 sa ma duc inapoi ca mie num place sa las treaba netermenata.

prohuq23tuio: na ca mam logat den biurou dalatur ca sa nu zicetz ca natz baut shi voi cu mine!

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 4:10 pm

felicitari danei pentru nooa functie de mare angajament si responsabilitate cu care fu unsa...si noi cand bem?
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 4:37 pm

da chiar asha: voi cant betz? ca eo shtiu cant beau. acu.

neatza

Mesajde gaga » Mar Noi 04, 2003 4:47 pm

ce cum ce functzii ce beut? io avui trebi de scarbici (inchidere si deschidere de an si de luna si mortzii ma-sii)

ce felicitari da de ce?
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 4:48 pm

mod pe rock strain
eyewitness

4005

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 4:50 pm

sa bag picerele de nam chef sa biau disar la meci o bericica. da cu cine, ma, cu cine?
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 4:50 pm

dana? mod? pe roc? sa fieal dreacu ala care zice ca asta nui un motiv sa mai pun un paarel!

wopbfhq2welb: ce meci?

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 4:52 pm

reluare t.rex vs uriah heep de prin 71-72
eyewitness

4006

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 4:55 pm

domnul eyewitness, lasa-ti mistoul ieftin si glumele de prost gust si ver-ificat-iva casuta de mesaje personale si zi aca sun eu sau sun-ati dumneav-oastra.

neatza: la(alt 0254)io cu celsi, in liga campionilor. incepe la dooshunu patrujcinci peproteveu.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 5:01 pm

bre, eo vam mai zis da natz vrut pen'ca sa mascultatz: deci unte vine una, vine sha doa. deci cum stateam cu fata respectiva la stecla respectiva, primesc un telefon (mai ezact fata a primit un telefon de la o pretena deale iei, care mia zis ca daca tot nu vine ninmibnea la ia, sa ma duc eo pacolon drum spre cashi (sta la doo blocur de mine) caso ajut la o stecla de apsolut shi sa mai vorbim una, alta)... chilu meu, mam pierdut in paranteze.

in concluzie ma duc la o gotca! deci am avut dreptate.

vam salutate!

neatza

4007

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 5:03 pm

ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare