C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dle baicsu rog a nu va fute grija de casuta mea postala de mesaje personale pe care o deschid sio inchid cand vrea muschii si ligamentele mele si nu cand vreti dumneavoastra . e personala da?
peseu: suna bre
peseu: suna bre
-

eyewitness - Mesaje: 19220
4009
care mujchi?
ps: bine bre, numa sa nu fie in clasa sau mai grav.
ps1: aiule, la postu meu cu numaru 4008 citeste numa ultima fraza ca stiu ca de la cinci randuri in sus incepi sa te balbai.
ps: bine bre, numa sa nu fie in clasa sau mai grav.
ps1: aiule, la postu meu cu numaru 4008 citeste numa ultima fraza ca stiu ca de la cinci randuri in sus incepi sa te balbai.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre baicsule o vrei padreapta? te certi cu morile de vant. ignora bre si vezi-ti de vinaromu ala ca daca mai iei dintr-ala grecesc ai festelit-o
vine pemeu
vine pemeu
-

4011
bine, ma, lasa ca sting eu lumina. asa sunt eu, mai naiv de halul meu si le fac eu pe toate.
ANTI
-

hai sod la toti care este si la care nu este da va fi in curand
bah gotca da dureri de damigeana va spui io...
bah gotca da dureri de damigeana va spui io...
-

SOD(a) 2 evribadi huz araund hir!
Nici dupe botez n-am fost ashea cresh over! Care deshi(sau tomnai d`aia) am uochelari, ieste uo ceatza in fatza mea...Ie drept ca chiar ie ceatza(ashea au zis esjtia la radio la shi jumate), dan capu meu ie "perfect storm" fara cluni!
Shi ma dor nejte coaste care nu mai jtiu daca de la fotbal sau am facut ceva dupe fotbal, plus am nasu cat un gogoshar caream mushcat din minge la un momendat!
Shi-am zis io ca berea cu Lipton Ice Tea((ashea scria pe sticlele cu vin de la Gloria B-ta) ie lucru dracului, da` nu m-am ascultat!
peseu: Va recomand cu caldura dar la rece: "Padureanu" demi-sec, alb, din 2000-un an iescelent shi "Campeanu", tot demi-sec, roze, din 2001, alt an bun!
Nici dupe botez n-am fost ashea cresh over! Care deshi(sau tomnai d`aia) am uochelari, ieste uo ceatza in fatza mea...Ie drept ca chiar ie ceatza(ashea au zis esjtia la radio la shi jumate), dan capu meu ie "perfect storm" fara cluni!
Shi ma dor nejte coaste care nu mai jtiu daca de la fotbal sau am facut ceva dupe fotbal, plus am nasu cat un gogoshar caream mushcat din minge la un momendat!
Shi-am zis io ca berea cu Lipton Ice Tea((ashea scria pe sticlele cu vin de la Gloria B-ta) ie lucru dracului, da` nu m-am ascultat!
peseu: Va recomand cu caldura dar la rece: "Padureanu" demi-sec, alb, din 2000-un an iescelent shi "Campeanu", tot demi-sec, roze, din 2001, alt an bun!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
care este! deci pe mine nu ma duare capu caream baut aznuapte in timp ce dormeam un litru jumate de dorna minerala care de la setea ce ma lovit dupe asear ca dupe uischian am fosta la fata cu apsolutu unteam chefuit shi neshte silvia blonde care am ajuns acas sham adormit instantabneu dupe ceam halit sanatos. inainte sa intru la minen biuro am fost in biurou dalatur ca sa dau shi eo o maslina, o fluare (literalmene. adica chiar asta am dat la sarbatorita) shi mam minunat de abundentza care se afla acolo shi la care trebe sa contribui shi eo dupe orele zece.
-

neatza - Mesaje: 5820
4018
SOD la truditori
aiule, ai sa nu-mi spui cai baut nejte gotca si spui din propria ta esperienta personala ca da dureri (gotca, nu esperienta) la sus. ai, ma, ca nu te cred. pai nu spuneai ca esti la carantina, ca nu stiu ce, ca pana sambata ailalta, ca alea alea. aiurea, numa gura ie de tine.
neatza, sa nu se strica dupa zece. parerea mea!
aiule, ai sa nu-mi spui cai baut nejte gotca si spui din propria ta esperienta personala ca da dureri (gotca, nu esperienta) la sus. ai, ma, ca nu te cred. pai nu spuneai ca esti la carantina, ca nu stiu ce, ca pana sambata ailalta, ca alea alea. aiurea, numa gura ie de tine.
neatza, sa nu se strica dupa zece. parerea mea!
ANTI
-

Initial trimis de neatza
care este! deci pe mine nu ma duare capu caream baut aznuapte in timp ce dormeam un litru jumate de dorna minerala
io m-am trezit la 3 asnoapte ca mierea sete, da` ioc carbogazoasa, ashea c-am desfacut un bex din refrigerator, mi-am facut sh-un sandvish, ca ma strangea matzu sh-am beut pana mi-a trecut setea careo aveam!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

aj fi facut shi eo asemenea da nunmai aveam senvish ca painea o halisem tuata asear. a trebuit ca az dimineu la orele shapte ameu sa es din domiciliu pentru a achizitziona hrana solida care nu se mai ezista nica pacolo.
bre, da numai vine odat ora zece?
bre, da numai vine odat ora zece?
-

sod la toata lumea care s-a trezit si care nu.
dana? mod? pe rock? felicitari. sa fie intr-un ceas bun.
neatza, e multzi oameni prosti, asa e, io nu zisei? tranchil acum?
dana? mod? pe rock? felicitari. sa fie intr-un ceas bun.
neatza, e multzi oameni prosti, asa e, io nu zisei? tranchil acum?
-

nocturna - Mesaje: 8725
4021
Saru mana tanti nightwush
stiu si eo cativa. vrei nume?
stiu si eo cativa. vrei nume?
ANTI
-

ie de notorietate publica si ...privata cu ambele sensuri
si baicsule nu te mai da in barci ca uite ca se sesiza tanti aia care-i realizata in viata ca se marita. da?
si baicsule nu te mai da in barci ca uite ca se sesiza tanti aia care-i realizata in viata ca se marita. da?
-

4022
tu esti individios pe ia, aia ie. si, in +, te roade si pizma.
ANTI
-

e stiuti ei. de exemplu sa luam un exemplu aleator si la intamplare:
bre, sa mor, ce draq o vrea sburatorul? sa-i ia pe buletin si sa-i educe el cu spiritul sau civic pe toti? pai el nici de educatzie sexuala nu-i bun.
cica dj_jacks: 1p eyewitness pentru ca e persistent. cum esti tu bre persistent? ca recksona ultra dry sau ca spid stick?
bre, sa mor, ce draq o vrea sburatorul? sa-i ia pe buletin si sa-i educe el cu spiritul sau civic pe toti? pai el nici de educatzie sexuala nu-i bun.
cica dj_jacks: 1p eyewitness pentru ca e persistent. cum esti tu bre persistent? ca recksona ultra dry sau ca spid stick?

-

bre ios individuos pe toti care bea ca necatii si nu da si la altii...
lol bre, acu vazui, ma vota una la forumistu lu peste pe un onorant loc 2 ca cica am jignito rau. asta se poate numi masochism? daca bagam tot arsenalu de jigniri din dotare aveam sanse si la locu 1.
leita: nocturno te rog specifica : fara sarcasm ,da?
lol bre, acu vazui, ma vota una la forumistu lu peste pe un onorant loc 2 ca cica am jignito rau. asta se poate numi masochism? daca bagam tot arsenalu de jigniri din dotare aveam sanse si la locu 1.
leita: nocturno te rog specifica : fara sarcasm ,da?
-

eo zic ca cu forumistu ala ar trebui inceput in ordine inversa: adica sa zica cine shtiu eo (shi shtitz shi voi da nu dam nume ca mie intrun fel) clasamentu final shi dupaia sa ne hotaram noi care cate votur da ca sa iasa asha cum scrie acolo.
-

bre nocturno, de ce jignesti uamenii ca unii are simtu umorului precum framu meu cu absorbtie lasat la decongelat...
matinale iti vasusi visu cu ochii. ti-a deschis nea arancea sred cu iron maiden
matinale iti vasusi visu cu ochii. ti-a deschis nea arancea sred cu iron maiden
-

iron maiden?
bre, io nu-i jicnesc, daca asa e ei. si ce daca e inofensivi? si-mi revin si zic ca e si ei oameni.
iron maiden?!
hai ca deschiserati sread cu dulcili grai moldovinesc, da' oltenii si ardenlenii. ei? aista-i discriminare, discriminantilor!
bre, io nu-i jicnesc, daca asa e ei. si ce daca e inofensivi? si-mi revin si zic ca e si ei oameni.
iron maiden?!
hai ca deschiserati sread cu dulcili grai moldovinesc, da' oltenii si ardenlenii. ei? aista-i discriminare, discriminantilor!
-

domnilor, este orele zece jum trecute. ie vremea sa ma duc panan biurou dalatur. daca intreaba cineva de mine, spunetz sa revie mai incolo.
-

io dupe ce-am stat sh-am rumegat ce`ce sburatoru shi cu hampu, am ajuns la concluzia ca de fapt sburatoru ie mason undacavar da` nu se shtie cu hampu care ie ondacavar caiei ie la baza piramidei shi nu vede. totodata am gasit sh-o poza cu masonii, in care-apar shi cei 2!
- Fişiere ataşate
-
- organisation chart.jpg (39.98 KiB) Vizualizat de 2617 ori
-

file, care ie? aia din dreapta sau aia din stanga?
statisticile de azi zice asa:
barbat inteligent + femeie inteligenta = poveste de dragoste
barbat inteligent + femeie idioata = sarcina nedorita
barbat idiot + femeie inteligenta = aventura fara viitor
barbat idiot + femeie idioata = casatorie
patron inteligent + salariat inteligent = profit
patron inteligent + salariat idiot = productie
patron idiot + salariat inteligent = avansare
patron idiot + salariat idiot = ore suplimentare
vanzator inteligent + client inteligent = dialog
vanzator inteligent + client idiot = tzeapa
vanzator idiot + client inteligent = discount
vanzator idiot + client idiot = produse Microsoft
stapan inteligent + pisica intelligenta = afectiune
stapan inteligent + pisica idioata = smotoceala
stapan idiot + pisica intelligenta = zgarieturi
stapan idiot + pisica idioata = imparteala a patului
barbat frumos + femeie frumoasa = Sex
barbat frumos + femeie nasoala = idiotule!
barbat urat + femeie frumoasa = bani
barbat urat + femeie nasoala = disperare
barbat tanar + femeie tanara = Dragoste
barbat tanar + femeie in varsta = mama!
barbat in varsta + femeie tanara = bani
barbat in varsta + femeie in varsta = amicitie
barbat motivat + femeie motivata = insomnie a vecinilor
barbat motivat + femeie obosita = viol
barbat obosit + femeie motivata = frustrare
barbat obosit + femeie obosita = sforait + insomnie
job pasionant + viata de familie pasionanta = dificultati de planning + mare oboseala
job pasionant + viata de familie idioata = ore suplimentare job cretin + viata de familie pasionanta = concedii medicale si fara plata
job cretin + viata de familie idioata = adultere si/sau Internet
femeie inteligenta + amanta inteligenta = viitor celibatar
femeie inteligenta + amanta idioata = amanta bomba!
femeie idioata + amanta inteligenta = divort la orizont
femeie idioata + amanta idioata = visul oricarui barbat
elev inteligent + profesor inteligent = pura teorie!
elev inteligent + profesor idiot = curs de paranormal
elev idiot + profesor inteligent = curs de matematici
elev idiot + profesor idiot = crudul adevar
statisticile de azi zice asa:
barbat inteligent + femeie inteligenta = poveste de dragoste
barbat inteligent + femeie idioata = sarcina nedorita
barbat idiot + femeie inteligenta = aventura fara viitor
barbat idiot + femeie idioata = casatorie
patron inteligent + salariat inteligent = profit
patron inteligent + salariat idiot = productie
patron idiot + salariat inteligent = avansare
patron idiot + salariat idiot = ore suplimentare
vanzator inteligent + client inteligent = dialog
vanzator inteligent + client idiot = tzeapa
vanzator idiot + client inteligent = discount
vanzator idiot + client idiot = produse Microsoft
stapan inteligent + pisica intelligenta = afectiune
stapan inteligent + pisica idioata = smotoceala
stapan idiot + pisica intelligenta = zgarieturi
stapan idiot + pisica idioata = imparteala a patului
barbat frumos + femeie frumoasa = Sex
barbat frumos + femeie nasoala = idiotule!
barbat urat + femeie frumoasa = bani
barbat urat + femeie nasoala = disperare
barbat tanar + femeie tanara = Dragoste
barbat tanar + femeie in varsta = mama!
barbat in varsta + femeie tanara = bani
barbat in varsta + femeie in varsta = amicitie
barbat motivat + femeie motivata = insomnie a vecinilor
barbat motivat + femeie obosita = viol
barbat obosit + femeie motivata = frustrare
barbat obosit + femeie obosita = sforait + insomnie
job pasionant + viata de familie pasionanta = dificultati de planning + mare oboseala
job pasionant + viata de familie idioata = ore suplimentare job cretin + viata de familie pasionanta = concedii medicale si fara plata
job cretin + viata de familie idioata = adultere si/sau Internet
femeie inteligenta + amanta inteligenta = viitor celibatar
femeie inteligenta + amanta idioata = amanta bomba!
femeie idioata + amanta inteligenta = divort la orizont
femeie idioata + amanta idioata = visul oricarui barbat
elev inteligent + profesor inteligent = pura teorie!
elev inteligent + profesor idiot = curs de paranormal
elev idiot + profesor inteligent = curs de matematici
elev idiot + profesor idiot = crudul adevar
-

nu-mi permit ca am deja un avert. mai bine sa vorbim despre profesori si elevi, nu? nu zise dj_jacks ca fanclubu e ca un fel de curs intensiv, de paranormal in unele cazuri, si noi suntem elevii? zise.
da' oare a.i. + u.i. = viitorul fanclub.ro?
da' oare a.i. + u.i. = viitorul fanclub.ro?
-

4023
ma gandisem sam cumpar un post de admin ca asa nas fi luat niciodata vreodata ban (ete o idee buna pentru sody) da cand vazui anuntu ala cu bold ca adminii face joc de glezne la concurse si face ce fac romanii la loimpiadele de iarna, adica participa ca sa fie la numar, zau ca nu mai vreau si ma risc in continuare cu averturile. pai nu trebuie sa mananca si gura mea ceva?
ANTI
-

fierbe unii in sucu transpiratiei proprii de pute si prin cablu redeseului. ma pus dracu sa le dau atentie pe aberatia zilnica ? promit ca nu mai fac...
baicsule super aia cu jocu de glezne
baicsule super aia cu jocu de glezne
-