C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 2:44 pm

na ca pleca aiu shi mantorsei eo. nu va bucuratz ca nu stau mult. am venit numa ca sa sar umpic pe calcaie ca sa sa mai decanteze shi sancapan continuare. deci este opulentza la macsim ce sentampla la biurou dalatur. care ce potoale gretzoase shi lichide simandicoase.... zacushti + icr + cashcaval di doo felur + pasta de branza + vinete + friptane + cinci felur de mizel + prajitur nu mai vorbesc + doo felur de salata den biof + doo felur de mazline + vin alb + vin roshu + vin negru + silvia blonde + apsolut + ticiars = ie fuarte bine

deci erea shi paine da nam descoperito ca erea subt toate acareturile alea.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Noi 05, 2003 2:52 pm

Initial trimis de baixinho ©
am in spate zece ani de pian, sase de baterie si cinci de chitara.

bre si nu mergi asa, mai cocosat? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

4034

Mesajde baixinho© » Mie Noi 05, 2003 2:55 pm

nucí£, am antrenament

neatza, da voi mancatz tuate cele pomenite de matale cu prajituri? ca n-am vazut sa fi amintit nik de paine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Mie Noi 05, 2003 2:56 pm

ce dreaq bre, plecatz totz spre zari mai bune fara sa va ganditz la aia de stau si sufera in tacere intr-un birou, undeva, in locatzie la iei? pai nu-i frumos deloc! orishicum, sa va bucuratz de ce consumatz shi ne-om vedea cand ne-om intalni!
vorba altora: SOD tutulor!
io raman sa suflu-n felinare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mie Noi 05, 2003 2:59 pm

aaa de la ailantzi 15 ani de de combinat pe combina si semanatorism cu semanatoarea?

haidi mah, va bagatzi la prestatzia artistica au ba? io stiu sa crosetez si sa cos goblen, daca e careva interesat.

nocturna

4035

Mesajde baixinho© » Mie Noi 05, 2003 3:02 pm

deci io nam timp. ca pe la 4 juma plec. la un meci de volei feminin. care ie cu fete. si care ie cel putin 12. si plus rezervele. din pacate, raman cu uitatu. la meciu de azi. ca-n rest, ma mai aleg. si cu altceva. in afara de uitat.

l-am vazut pe nenea angus ca se stergea pe talpile dela incaltaminte inainte sa bata la use (c.P.) si sa intre. deci ie bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mie Noi 05, 2003 3:07 pm

pai o vazui si io mai devreme, zmotoci porumbelul cu pemeul calator dupa care o zbughi. si acum tot cu porumbelul calator e. pariu c-o zbughieste iarasi.

deci io fac ceva bun si constructiv pe siteul cu poze ca s-o stricat si cre'ca nu-mi vad pozele azi.

gata. deci io va las cu bine pe toti care este si care nu este si care nu este da' de fapt este.

peseu: baicsule, maine joaca steaua, sa scrii cronica frumoasa despre baieti.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 3:10 pm

oare daca dau de maneta aia de subt scaun shi ma dau cu iel in sus shin jos de mai multe ori so face loc? nu de alta de 3 sa ma duc inapoi ca ma chemat sa desfac nushce. deci cei de facut?

neatza

Mesajde nae cinefil » Mie Noi 05, 2003 3:17 pm

naituish, ce-i de prestat, ca poate te pot ajuta io! is polivalent, adik nu stiu nimik la perfectie, da` cam am idee cu ce se mananca orice...adik cum ie mai rau!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 3:19 pm

Initial trimis de nae cinefil
cu ce se mananca orice

apropou de asta... o sa ma mai duc p'alatur.

neatza

4036

Mesajde baixinho© » Mie Noi 05, 2003 4:06 pm

ma neatza, da nu mai bine chem tu biurou dalatur la tine, ca sa mor de viu daca te mint, am obosit eo de cate ori citesc ca te duci alatur, ca tentorci (in biouru tau, sa nu se interpreteze alceva insinuant), ba ca ear te duci, ba ca si tot asa.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 4:23 pm

ai vazut bre dano ca ai fanclup ?

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 4:47 pm

sod ca reveni ca am fost si mam intalnit cu cineva ca sa discut ceva despre un ceva f important si e bine ca cevaul ala f important e ca si rezolvat.

care mai iesti prin cartier bre?
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 4:54 pm

cer carter? unde cand cum shi maiales dece?

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 4:59 pm

iotete mai e matinalu in viata bre matinale io credeam ca deja esti la urgenta cu exfuzie in vene si stomac sa scoata ce bagasi cu atata truda...
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Noi 05, 2003 5:07 pm

io ma duc, nu ca s-ar fi vazut azi c-am coexistat paicia! stinjetz voi lumina!
un sod bun la toata lumia!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 5:40 pm

az sting eeo lumina. a fost o zi lunga da deosebit de rodnica shi inca nu sa sfarshit care continua da nu la biuro. acestea find esprimate, eo va doresc un sincer pa!

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 5:53 pm

bine bre sting io lumina
sod la tuata lumea
eyewitness

Mesajde angus » Mie Noi 05, 2003 5:53 pm

SOD

deci io am inceput casa citesc cronicele cemeului cam dupa undeam ramas in urma. deocamdata sunt pe la pagina pashapte shi nu creca termin az. da nu pot casa ma aptziu sa nu zic ptiu ptiu ptiu filule, ca fromos baiat mai produseshi, traiascatz!
pana ajung io la pagina 56 pa care sicriu in acest moment dat, creco sa mai gasesc nejte nuntz botezur ceva, ca incepu sezonu.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Noi 06, 2003 8:27 am

sod la carcotasii consumatori

vam aprins lumina sa nu mai orbecaiti prin berouri cautand godca care este

baicsule azi ie meciuri de fotbal cu echipe de traditie sau ie numa zvonuri?
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Joi Noi 06, 2003 8:38 am

azi e joi, asha ca va salut ca shi ieri shi alaltaieri cu un SOD excelent shi putere de munca(nu-nseamna ca tre` s-o shi folositzi-puterea)!
anguse, cand o s-ajungi cu cititu` p`aici, sa shtii ca-tzi multumesc pentru opiniile vis-a-vis de fi-miu!

In alta ordine de idei, facand o paralela cu sredu francmason, nu se poate considera ca shi la noi s-a aprins lumina intr-o zi(alegem una) si nu se mai stinge, ca vad ca la ei asha e! E drept ca ei au cotizatzii shi probabil ca de-acolo platesc curentul, da` intrebarea mea este:nu ne putem lega pe-ascuns la stalpii lor de inalta tensiune?...Sau poate ca nu-s stalpi, ca-s coloane?!...cred ca inca nu m-am trezit shi aberez! Scuze!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Noi 06, 2003 9:02 am

SOD la totzi shi pixu meu de munca ... ca io cand viu cei 18km pana aci e frumos cu frunze si vrabii si cand parchez si ma uit la cladirea asta mare si portocalie m-apuca amocu.
noroc ca mai trece cate un helicopter jos ca ma mai uit si io si ma gandesc ca nu totcezboarasemananca.

a aparut a doua caseta cu toma caragiu la 400k si pot sa o comand online.
mia bagat salaru si azi am si tzigari si poa si o bere diseara la concertu naitluzars.

cam atat da tot bag pixu
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Joi Noi 06, 2003 9:22 am

nu tu durer de cap, nu tu gretzur, nu tu pofta de munca... creca miam revenit. sunt bine. care este.

neatza

4039

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 9:39 am

SOD si olala la cine vrea, sa traiasca, fara numar care este

aiule, din cate stie eo, azi, la Moscova, este concurs de alergat caini si-l da tevereu in direct la optispepunctzerozero, ca cica ca ie pacolo si niste ciuaua romanesti. dupe trei ore, fics pe prima, face Liverpool antrenament cu public in Ghencea.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Noi 06, 2003 9:43 am

aha, mersi baicsule ma luai dupe gurile rele si crezui ca ie frun meci de folbal programat pentru azi.

matinale de la apa nu doare damijana si nici greturi nai...iti zic io
eyewitness

Mesajde neatza » Joi Noi 06, 2003 9:45 am

despre ce apa ie vorba? aia pe careo bei tu sau aia pe care erea so beau eo?

wp1oh: deci ieam loat lu colega sarbatorita eri o stecla de jidvei fost shaishpe tzatze. am opservat cu stupoare (surpriza, in cazun care mai vine cine shtiu eo pacilea shi vrea sa citeasca sa nu se supere ca nuntzelege) ca numaru de tzatze sa redus considerabil. deci pe coperta unu apar numa doo fete (2x2=patru) care sta langa o masa pe care ie frumos ashezate sheapte stecl shun butoiash. din cele sheapte stecle, numa patru are desenate pe coperta cate o fata (deci 4X1X2=obt) patru shi cu obt face doishpe. deci ce santanplat cu celelante patru perechi?
deci intzeleg ca sa facut restructurare shi a disponibilizat shase fete de pe eticheta de jidvei. da daca pentru patru dintre iele a gasit varianta dea pune neshte stecle care sa lenlocuiasca, dece na facut lafel shi cu celelante doo? ashtebt raspuns.

neatza

4041

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 9:47 am

Initial trimis de eyewitness
de la apa nu doare damijana

ete nu. am beut io ntro nuapte, la nejte multe gioculete de canasta + (mai mult de 2) pachete de tigari, fo 3 litri de vin sec rosu de lasa urma pe pahar. e si dimineata, ca mi se facu sete, ce mi-am zis, hai sa beau apa. si-am baut. si sa fi vazut matale ce vaj era pe la gatul meu si chiar mai sus desi eram prin august. da da.
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Joi Noi 06, 2003 9:56 am

savetz SOD az tuata zioa (parca mai deunazi va uram savetz elan...)
Initial trimis de dana
au taiat pomu sub care miam pus masina

aha, deci daia opservashi tu az natura frunzelor plus vrabiilor care ieste in peisaj, de cant ramaseshi pietoana, mashina deci fiind ea supt pomul aferent in momentul taierii dansului shi in directzia inspre care batea vantu? deci noroc ca ai scapat deo grija cu benzina, acu potz so bei direct shi fara de remushcari.
am ajuns pe la pagina 51. creca nici az nu recuperez din urma.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

4042

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 9:59 am

vine Nightwish, schimbati subiectul.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Noi 06, 2003 10:02 am

SOD muncitori!

deocamdata atat.

huh?! pe ce-l schimbatzi mah?

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare