Sambata am zis sa ma duc si eu la un film asha ca ce sa fac? m-am dus la avampremiera filmului 2Fast 2Furios la cinema Corso.
Ce sa zic? in afara de masinile alea preparate pana la Dumnezeu mai nimic de capul filmului. Astept parerile eventualilor spectatori ai acestui film!
2Fast, 2 Furios
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Macar a fost mai multa actiune ca in primu.
Eu am fost sa-l vad strict pt masini. Macar de data asta au facut filmu corect....adica masinile americane au fost mai rapide ca alea japoneze.
*spoiler*
cand s-a intrecut Paul Walker cu evo lui contra ala cu mustangu sau ce pana mea era asta baga la NOS in mitsubishi de nu mai putea iar alalalt deabea apasa pe accelerator
inca o faza exagerata a fost cand mergea ala cu spatele pa autostrada...ceea ce e imposibil. cu spatele poti maxim sa mergi pe la 35-40 km pe h pt ca e numa o viteza pe spate. Ca sa mearga asa de repede cum mergea el trebuia sa aiba atatea videze pa spate ca si pe fata
*end of spoiler*
Anyway, a fost un film distractiv cu gagici misto si masini si mai misto dar actiuna filmului a lasat de dorit. Dar daca continua sa se amelioreze poate pe la Fast and Furious 8 o sa avem un film mai ca lumea.
Eu am fost sa-l vad strict pt masini. Macar de data asta au facut filmu corect....adica masinile americane au fost mai rapide ca alea japoneze.
*spoiler*
cand s-a intrecut Paul Walker cu evo lui contra ala cu mustangu sau ce pana mea era asta baga la NOS in mitsubishi de nu mai putea iar alalalt deabea apasa pe accelerator

inca o faza exagerata a fost cand mergea ala cu spatele pa autostrada...ceea ce e imposibil. cu spatele poti maxim sa mergi pe la 35-40 km pe h pt ca e numa o viteza pe spate. Ca sa mearga asa de repede cum mergea el trebuia sa aiba atatea videze pa spate ca si pe fata

*end of spoiler*
Anyway, a fost un film distractiv cu gagici misto si masini si mai misto dar actiuna filmului a lasat de dorit. Dar daca continua sa se amelioreze poate pe la Fast and Furious 8 o sa avem un film mai ca lumea.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Jaxx, sa nu uitam ca erau masini "preparate" deaci aveam 5 viteze in fatza si 5 viteze marsalier:)
Anyway....pt un barbat e super filmul...relaxant (fara actiune prea complicata)...apar multe femei valabile, masini super marfa....ce-ti mai poti dori?
Anyway....pt un barbat e super filmul...relaxant (fara actiune prea complicata)...apar multe femei valabile, masini super marfa....ce-ti mai poti dori?
-
Love2Fly - Junior Member
primu nu l`am vazut, dar nu mai stiu de ce... oricum, mi s-a parut okey ... actiunea a cam lasat de dorit dat..merge!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Dao-ncolo mah ce cauta fetele la street racing?
N-ai vazut ca si-a bulit bumperu din fata cand a sarit de pa pod? Mai bine sa ia o carpa sa stearga masina lu Paul Walker care baga shpray in parti sa fie mai jmeker

N-ai vazut ca si-a bulit bumperu din fata cand a sarit de pa pod? Mai bine sa ia o carpa sa stearga masina lu Paul Walker care baga shpray in parti sa fie mai jmeker

Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
vorba ie, a juns ea la finish a doua din patru concurentzi, ceilaltzi trei fiind barbatzi? cand ailaltzi doi au ieshit primejdios in decor? pai mie mi-a placut despre suki, o dragalasha, shi de film in general (de unde credeam ca o sa adorm la el, mashinile shi cursele nefiind una dintre placerile vietzii mele), cu bucurie constatai un scenariu haios shi o interpretare la fel.
http://www.countingdown.com/movies/260213
http://www.countingdown.com/movies/260213
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Inca odata comunist
Mai bine va uitati la "Mihai Viteazul " sau "Rambo"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 .....sau...mai bine nu va mai uitati la nimic si ne lasati in pace.
A...era sa uit "Urmeaza statia Piata Romana cu peron pe partea ....."
A...era sa uit "Urmeaza statia Piata Romana cu peron pe partea ....."
- soNic
- Junior Member
Mah, filmu' e cam vai de capu' lui...in schimb masinile sunt superbe...
Era super Nissanul Skyline pe langa Mitsubishi-ul ala da' asta e...
Nici masina lui Sookie nu era deloc urata....
Primul la actiune a fost mai bun
Era super Nissanul Skyline pe langa Mitsubishi-ul ala da' asta e...
Nici masina lui Sookie nu era deloc urata....

Primul la actiune a fost mai bun
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
2Fast,2Furious...Nu mi-a placut. Masiniile au fost misto dar filmul a fost .. jalnic.
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
Re: 2Fast, 2 Furios
..nashpa film! parerea mea e ca in general filmele lu Jerry Bruckheimer sunt de kkt! .. incearca sa faca ceva "cool" filmand din 20 de mii de perspective si la final spectatorul numai intelege nimic din "faza de actiune".... unul din efectele de kkt a lu Bruckheimer e cand tremura camera...;B s.a.m.d.
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1