C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nocturno, mersi pentru traducere io ieram convins ca vorbea de testu ala cu 4 Cai la o Bicicleta
bre matinale imprasti si tu testu ala de la dana au il pusesi in albumu cu amintiri, au il schimbasi pe gotca?
bre matinale imprasti si tu testu ala de la dana au il pusesi in albumu cu amintiri, au il schimbasi pe gotca?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
btw de dom prim ministru, atz vazut cum a dat-o la intors cu economia nefunctzionala? Gretzos, adik asha cum m-ashteptam!
f****i! suna telefonu`! gtg! revin brusc!
f****i! suna telefonu`! gtg! revin brusc!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
primi testu si-l facui din 5 clickuri pe maneta din stanga...aichiu ie macsim si la mine...facem un baraj de departajare ceva matinale?
dano, se intoarse nea actoru de la holiuud. te plangeai ca nu mai ai jucarii...
dano, se intoarse nea actoru de la holiuud. te plangeai ca nu mai ai jucarii...
-

pai vez ca tziam bagat acu ceva de departajare. ie iele pozele mai vechi, da merge incodat de mai multe or.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre la baraj m-ai batut ca ramasei cu gura cascata la monitor si broboane de saliva mi se scurg la sinus de alfa din buze...merje o techila acu
-

deci multzumim pe aceasta cale celor care meau sarit in ajutor (shi io lor). testu lu dana lam inpaturit shi lam pus bine, sa nu se piarza. dupa ce termin ajung la zi cu citititu fanclubului din urma poate mai am tinp sal desfac.
binefacatorului necunoscut: ce ie prostia aia de raspuns la puntu 33?! titlu de film de gruaza sau de roman politzist?!
hint pentru 7 T la o C: ie un animal
deci in continuare ash vrea sa shtiu pa romanejte raspunsurile sincere la puntele 12,19,24,28. va multzumesc macsim shi anticipat.
binefacatorului necunoscut: ce ie prostia aia de raspuns la puntu 33?! titlu de film de gruaza sau de roman politzist?!
hint pentru 7 T la o C: ie un animal
deci in continuare ash vrea sa shtiu pa romanejte raspunsurile sincere la puntele 12,19,24,28. va multzumesc macsim shi anticipat.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bre, ie de rau? ca mie mi-e teama sa deschid ca ie unu', un coleg, taman peste drum de mine cum stau eu cu fatza si ma uit la monitor si el tot cu fatza si se uita la monitoru' meu. daca face ala infarct, ca baiatu e mai sensibil din fire, moare si-l am pe constintza? ce ma sfatuitzi sa fac?
-

nocturna - Mesaje: 8725
gata. rezolvai problema, da' cre'ca o sa 3iasca sa-i dau si lui materialul ca m-a simtit ca-i ceva in neregula, va zisei ca-i sensibil la chestii d'astea, si o sa ma blesteme toata saptamana viitoare sa-mi stea in gat cafeaua.
-

shi cate mai am teste dastea! ca eo tot ceam primit am pus frumos la dosar sa nu se piarza. geme inboxu de 323 de mesaje care nu mandur sa le dau dilit.
-

nush de ce imi tot trimite lumea poze cu femei goale ca io-s subiectiva, imi iubesc nevasta
am halit ca o scroafa ce ma aflu, sa-mi fie rusine. de bine, pardon.
astept cu interes berea de diseara din backstage unde o sa fie formatzia de chitare electrice naitluzars. vine si gil dobrica
am halit ca o scroafa ce ma aflu, sa-mi fie rusine. de bine, pardon.
astept cu interes berea de diseara din backstage unde o sa fie formatzia de chitare electrice naitluzars. vine si gil dobrica

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
care e timpul mediu de rezolvare a testului danei, ca am 1/2 ora de pauza si m-ash incumeta?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bah am o intrebare. mai mult pentru matinalu . daca prin absurd de trazneste o sete cumplita in timpu programului dinaia de simti furnicaturi pe peretii interiori ai esofagului, intepaturi in stomac , arsuri cumplite la maru lu adam, puschele pe limba, care e cel mai bun remediu sau daca exista un tratament adecvat prescris de medici in astfel de cazuri ?
-

in biurou dalatur tomna sa achizitzionat o stecla de juma de sanktpetersburg. daca asta nu te ajuta cun raspuns, pe mine cu sigurantza ma ajuta. voi reveni ceva mai incolo.
-

Initial trimis de neatza
stecla de juma
bre io vorbeam deo sete cumplita cu simptomele espuse mai sus si nu de clatit maselele
-

bai ce oamini rai! a zis ca no destupa acuma ca ie calda sho mai tzine la congelatoru din frigidel sa sa mai raceasca.
adeca ce dacai umpic calda?
adeca ce dacai umpic calda?
-

hai ca sa nu postez ca fugaritzii doo randuri pe film romanesc, postez aici: aiule, deci io am vazut proba de microfon, comedie, ie buna. si sper ca maine sa ma duc sa vad examen ca prea am auzit numa vorbe de lauda la adresa lui si reclama m-o incantat. asa ca sper ca pana luni ca am si impresiile bine formate si numa bune de postat pe fr.
-

si io am avut o sarbatorita. o fi aceeash?:con:
pana acum am acumulat:
fasole batuta (cu ceapa prajita) + ciorba de burta + piept de pui invelit in shunca si umplut cu pesto + piureutz + papanash cu gem shi zmantana + tort diplomat + oo umplute cu branzica si marar + fanta cu aroma de scortzishoara si rom + marlboro.
sunt o animala
pana acum am acumulat:
fasole batuta (cu ceapa prajita) + ciorba de burta + piept de pui invelit in shunca si umplut cu pesto + piureutz + papanash cu gem shi zmantana + tort diplomat + oo umplute cu branzica si marar + fanta cu aroma de scortzishoara si rom + marlboro.
sunt o animala
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
consuarta lu cui? alu matale? ai incurcato cu trasu la masea!
bre, eo nuntzeleg cum vine asta. deci mai devreme era daunlod:4, ma uit shi eo, shi dupaia vad daunlod:3
deci care mia loat daunlodu meu sa mil dea napoi.
bre, eo nuntzeleg cum vine asta. deci mai devreme era daunlod:4, ma uit shi eo, shi dupaia vad daunlod:3
deci care mia loat daunlodu meu sa mil dea napoi.
-

vaaai, ce consuarta dragutza! ferice de consortul dansei. sper sa nam nevoie la dintzar care mie mie frica rau.
(cinshpe minute intregi?! pai itz dai tu seama catz uameni o detasheaza pe consuarta in acest rastimp shi o pun pe desctop?! te rishti?!)
(cinshpe minute intregi?! pai itz dai tu seama catz uameni o detasheaza pe consuarta in acest rastimp shi o pun pe desctop?! te rishti?!)
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
gata bre o scosei sa aveti parte si voi deun somn bun la noapte...fara cosmare si alte poltrgheisturi
nocturno io vazui filmele alea de zisei , io vreau sa le posedez.
nocturno io vazui filmele alea de zisei , io vreau sa le posedez.
-

nocturno glumezi? pai nu ieczista bre la magazine ca matale crezi ca intrebai de nebun?
dano, cinei bre aia din poza?
dano, cinei bre aia din poza?
-