Catalin Botezatu?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Catalin Botezatu?

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 3:50 pm

Il stiu din ziare, n-am mai auzit vreodata de el inainte, pe cind eram in Romania, nu l-am auzit vreodata, ieri ce am citit un interviu cu el, in Libertatea, cica ar da 3000 de euro pe luna pe pantofi si haine, dar ma rog, probabil ca e cool sa te dai nabab la o tara saracita. Individul e vedeta? Am inteles ca ar fi croitor ori asa ceva.
In concluzie, pare cam papagal, dar poate ma insel. E un produs al vremurilor pe care le traiesc romanii azi.
Unregistered

:)

Mesajde vulpyx » Mar Sep 30, 2003 7:59 pm

croitor :)) nu; e creator de moda.shi e chiar forte cunoscut.d'aia ishi permite el sa cheltuiasca atat.mie imi plac,creeatziile lui.e ingenios.
vulpyx
Junior Member

Mesajde matzu » Mie Oct 01, 2003 1:21 am

o fi fost si croitor la viata lui, dar acum e creator de moda, cum spune si vulpyx. unul foarte cunoscut la noi in tara si destul de aratos , mai ales acum de cand a slabit A-)
matzu
Junior Member

Mesajde bebe22 » Mie Oct 01, 2003 12:15 pm

Eu cred ca tot articolul a fost pentru reclama, adica el cheltuie 3000 pe luna pentru ca are de unde , vezi-Doamne. Si noi sa ne gandim, vaai ce vanzari are asta , de-si permite sa cheltuie atat .
bebe22

Mesajde F|y! » Joi Oct 02, 2003 8:14 pm

Catalin Botezatu e unul dintre cei mai cunoscuti creatori de moda din Ro... si nu ma mir ca isi permite sa cheltuiasca atatia bani pe haine... adevarul e ca are si putin talent :p
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

...

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 18, 2003 8:20 pm

Catalin e pur si simplu un creator de moda (pentru ca asta e adevarul) care prin multa munca a ajuns unde a ajuns hai sa recunoastem ! Este un baiat de milioane, civilizat, muncitor dar chiar daca arunca in jur cu bani asta nu ar trebui sa fie treaba noastra, ma gandesc eu.
Unregistered

Re: ...

Mesajde eyewitness » Dum Oct 19, 2003 7:29 am

Initial trimis de Unregistered
care prin multa munca a ajuns unde a ajuns hai sa recunoastem

asta numa daca prin "multa munca" intelegi punerea curuletului la bataie cu cine,cand si unde trebuia...
eyewitness

duminica

Mesajde pcarmencris » Dum Oct 26, 2003 10:28 pm

Intimplator am vizionat o parte din emisiunea prezentata de Andrea Raicu , emisiune la care ai participat , dupa parerea mea ,cu brio . Chiar daca ai facut ceva gafe care au fost mai mult sau mai putin regiszate , mie mi-ai placut si daca e sa tin cont de ceea ce ai spus in emisiune te gasesc f. f. interesant . Numele meu nu are importanta pentru tine cu toate ca mi-ar place sa te cunosc ca om .
Iti pot spune ca sunt de undeva de linga Iasi .
Mi-ar placea sa stiu ca citesti tu acest mesaj si bineinteles concepi si trimiti singur raspunsurile . Spun asta , nu ca sa te jignesc ci pentru ca sunt constienta de faptul ca esti o persoana ocupata si nu poti sa faci fata la toate persoanele care doresc sa auda ceva de la tine .
Pa
pcarmencris

Re: duminica

Mesajde mortisha_vdv » Dum Oct 26, 2003 10:51 pm

Initial trimis de pcarmencris
Intimplator am vizionat o parte din emisiunea prezentata de Andrea Raicu , emisiune la care ai participat , dupa parerea mea ,cu brio . Chiar daca ai facut ceva gafe care au fost mai mult sau mai putin regiszate , mie mi-ai placut si daca e sa tin cont de ceea ce ai spus in emisiune te gasesc f. f. interesant . Numele meu nu are importanta pentru tine cu toate ca mi-ar place sa te cunosc ca om .
Mi-ar placea sa stiu ca citesti tu acest mesaj si bineinteles concepi si trimiti singur raspunsurile . Spun asta , nu ca sa te jignesc ci pentru ca sunt constienta de faptul ca esti o persoana ocupata si nu poti sa faci fata la toate persoanele care doresc sa auda ceva de la tine .
Pa

tuh chiar crezi ca o sa citeasca mailu asta "croitoru'"?
loale.............
mortisha_vdv
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Oct 27, 2003 2:34 pm

ha ha ! ce straniu e sa te intrebe cineva din strainatate despre unul care la noi trece drept vedeta ... iti dai seama ca de fapt, nu e buricu' pamintului asa cum il credeai tu, si ca , de fapt, in alta tara, poate nu l-ar baga nimeni in seama .... ca acolo nu-s toti avizi de infomatii mondene ca noi, numai noi suntem snobi ... si mergem in clubul cutare sa-l intalinim pe dezbracatu ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Oct 27, 2003 2:43 pm

Nu mai tin minte exact cand da asta a fost arestat pentru evaziune acu vreo 8-9 ani si a scapat datorita unor prieteni sus-pusi . S-a musamalizat tot de parca nu s-ar fi intamplat . Ma mir ca nu pozeaza in victima.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 30, 2003 3:52 am

vreau si eu nr lu Botezatu de tel la obyone111@home.ro sau e-mail-ul lui...
merci
Unregistered

Un barbat adevarat

Mesajde kalli » Vin Oct 31, 2003 12:42 am

Hmm...CATALIN BOTEZATU un croitor...:)))))))...Cred ca glumiti ...Este unul dintre cei mai buni si mai renumiti creatori de moda de la noi din tara ...Daca nu stiti sa apreciati ce este frumos si de calitate problema voastra !
kalli

Re: Catalin Botezatu?

Mesajde kally » Vin Oct 31, 2003 1:03 am

Il stiu din ziare, n-am mai auzit vreodata de el inainte, pe cind eram in Romania, nu l-am auzit vreodata, ieri ce am citit un interviu cu el, in Libertatea, cica ar da 3000 de euro pe luna pe pantofi si haine, dar ma rog, probabil ca e cool sa te dai nabab la o tara saracita. Individul e vedeta? Am inteles ca ar fi croitor ori asa ceva.
In concluzie, pare cam papagal, dar poate ma insel. E un produs al vremurilor pe care le traiesc romanii azi.

Crezi ca s-a dus el la ziar sa le spuna sa faca un articol despre cat cheltuieste el ...Sa fim seriosi este destul de cunoscut la noi in tara si nu are nevoie de nici un fel de publicitate ..Este problema lui cat cheluiste si pe ce .....A ! Si inca ceva de ce suntem noi o tara asa saraca cum spui tu ?! ..Pentru ca toata lumea pleaca asa cum ai facut si tu....ASa ca lasa fitzele astea de mare om .
kally
Junior Member

cind va avea loc lansarea modei de iarna 2003

Mesajde Unregistered » Mie Noi 05, 2003 9:48 pm

bogdan ioan orasul targuocna bacau apeceiez de unde a ajuns catalin botezatu ramane un om de valoare in moda din romania si din intreaga lume. as vrea cind va ajunge vreodata in orasul tgocna sint fan catalin botezatu. unde exista sediul lui in bacasau in alt oras astept un mesaj nu mai bine bogdan din tgocna bc.
Unregistered

Re: duminica

Mesajde Cata » Vin Noi 07, 2003 9:39 am

Initial trimis de pcarmencris
Pa

Scumpa mea admiratoare, nu ma mira reactia ta, desi "f.f.interesant" mi se pare cam putin pentru valoarea mea de mare creator de moda international. FFsexi sau ff.cool mi se potrivea mai bine. Ma bucur ca vad oameni pe care nu-i intereseaza de unde am eu banii, la urma urmei tot omul poarta chilotzi sau, la o adica, si-i dau jos, si doar stiti ca ei sunt printre articolele mele supercool. Ce insinueaza o anumita persoana al carei nume nu merita sa fie mentionat despre preferintele mele sexuale este doar invidie josnica, deoarece chiar el isi marturiseste aceleasi naravuri in compania unui anumit om de pe-aici, ce daca am facut sex in grup, oricum preferatul meu ramane, dupa cum ati vazut si din emisiunea Andreiutzei, sexul oral pe serpentine. Cat despre asa-zisa condamnare, a fost doar razbunarea unui amant gelos. Pentru fanele mele o sa-ncerc sa ajung si-n tgocna si-n bacasau, desi am mai fost in Africa si nu mi-a prea placut. Le astept cu mesaje noi de admiratie pe toate fetele care vor sa devina modele, futomodele, care vor avea parte de toata atentia mea. Va pup, Cata.
Cata

Interesanta intrebare nu?

Mesajde kally » Vin Noi 07, 2003 11:59 am

Observ ca toata lumea ii cunoaste foarte bine viatza privata (mai putin Catalin; saracul...cred ca va multumeste pentru detalile pe care nici el nu le cunostea..:))))) ) ...da sa vad acum cine imi spune si un magazin din Bucuresti unde pot gasi creatile lui !
kally
Junior Member

Mesajde The Quinn » Vin Noi 07, 2003 12:24 pm

itzi vand un pont: du-te la cel mai nou restaurant al lui care se numeshte Bonsai shi intreaba-l personal acest lucru!
The Quinn

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 12:25 pm

pe lizeanu colt cu mihai bravu ie un butic care vinde tigari, rom jamaica, greble ,ascutitori cehesti si chiloti de tabla cu lacatzel chinezesc marca botezatu
eyewitness

Re: Interesanta intrebare nu?

Mesajde piper1996 » Vin Noi 07, 2003 4:15 pm

Initial trimis de kally
Observ ca toata lumea ii cunoaste foarte bine viatza privata (mai putin Catalin; saracul...cred ca va multumeste pentru detalile pe care nici el nu le cunostea..:))))) ) ...da sa vad acum cine imi spune si un magazin din Bucuresti unde pot gasi creatile lui !

n-ai vazut mai baiete, ca ne-a si scris, domnu Bote?? nu ne-a multumit, dar sunt convinsa ca ne-a apreciat modul in care ne-am informat despre el, ca niste adevarati fani (apropo, am putea sa-l cuplam cu Ninia la acelasi sediu de fanclub?)

si, in privinta magazinului, crede-ma, inca nu am incercat chilotii lui barbatesti in timpul unuia act sexual pervers, in care fiecare poarta lenjeria partenerului ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Esti mai prost ca noaptea

Mesajde kally » Vin Noi 07, 2003 9:17 pm

Initial trimis de Cata

Scumpa mea admiratoare, nu ma mira reactia ta, desi "f.f.interesant" mi se pare cam putin pentru valoarea mea de mare creator de moda international. FFsexi sau ff.cool mi se potrivea mai bine. Ma bucur ca vad oameni pe care nu-i intereseaza de unde am eu banii, la urma urmei tot omul poarta chilotzi sau, la o adica, si-i dau jos, si doar stiti ca ei sunt printre articolele mele supercool. Ce insinueaza o anumita persoana al carei nume nu merita sa fie mentionat despre preferintele mele sexuale este doar invidie josnica, deoarece chiar el isi marturiseste aceleasi naravuri in compania unui anumit om de pe-aici, ce daca am facut sex in grup, oricum preferatul meu ramane, dupa cum ati vazut si din emisiunea Andreiutzei, sexul oral pe serpentine. Cat despre asa-zisa condamnare, a fost doar razbunarea unui amant gelos. Pentru fanele mele o sa-ncerc sa ajung si-n tgocna si-n bacasau, desi am mai fost in Africa si nu mi-a prea placut. Le astept cu mesaje noi de admiratie pe toate fetele care vor sa devina modele, futomodele, care vor avea parte de toata atentia mea. Va pup, Cata.

Esti cel mai mare tampit daca iti imaginezi ca ai sa prostesti pe cineva ca esti Catalin...Vrei si argumente? Ti le dau si pe astea:

1.In primul rand Catalin Botezatu este prea stilat sa folosesca cuvinte precum COOL si FUTOMODELE...deci vocabularul te da de gol din start.

2.El nu poarta chilotzi ...asa ca din nou esti idiot !

3.Botezatu sa caute modele, sa isi dea intalniri pe net si pe NV?...:)))) La cate femei roiesc in jurul lui nu are nevoie.Ar vrea copilele astea sa se urce pe podium pentru el..Putin au sansa asta si acelea sunt modele profesioniste...In plus lui nu ii plac pustuaicele ..Dupa cum stie toata lumea il atrag femeile realizate si care stiu sa fie femei ..nu o mucuasa care se balbaie cand il vede .

Asa ca data viitoare cand ai sa incerci sa treci drept o alta persoana mai intai interesezate putin despre cine este ..Esti patetic !
kally
Junior Member

Re: Esti mai prost ca noaptea

Mesajde piper1996 » Vin Noi 07, 2003 9:26 pm

..Dupa cum stie toata lumea il atrag femeile realizate si care stiu sa fie femei ...

bag seama ca ii plac "femeile realizate", capabili sa-l intretinaaaaaaaaaaa .... he he he ........
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Esti mai prost ca noaptea

Mesajde kally » Sâm Noi 08, 2003 12:00 am

Initial trimis de piper1996

bag seama ca ii plac "femeile realizate", capabili sa-l intretinaaaaaaaaaaa .... he he he ........

A sti sa fi femeie si a fi realizata nu insemna sa intreti un barbat, ci a avea personaliate...Nu sa faci precum o pustuaica paralela cu lumea...il vede o data si ii cade la picioare ca deh e Catalin Botezatu...O cafea si hai sa trecem la "fapte"..Ce tie iti plac fetitzele de genul asta?...Este o arta a fi femeie..si din moment ce ai personalitate si sti sa te si impui este normal sa fi si realizata.
Eu una nu m-as uita la un vanzator de varza si nu sunt materialista pentru ca iubirea nu se cumpara. Pur si simplu vreau sa imi fie superior...Vezi aici depinde si de personalitatea pe care o ai.
kally
Junior Member

Re: Re: Re: Esti mai prost ca noaptea

Mesajde piper1996 » Sâm Noi 08, 2003 11:23 am

Initial trimis de kally

A sti sa fi femeie si a fi realizata nu insemna sa intreti un barbat, ci a avea personaliate...Nu sa faci precum o pustuaica paralela cu lumea...il vede o data si ii cade la picioare ca deh e Catalin Botezatu...O cafea si hai sa trecem la "fapte"..Ce tie iti plac fetitzele de genul asta?...Este o arta a fi femeie..si din moment ce ai personalitate si sti sa te si impui este normal sa fi si realizata.
Eu una nu m-as uita la un vanzator de varza si nu sunt materialista pentru ca iubirea nu se cumpara. Pur si simplu vreau sa imi fie superior...Vezi aici depinde si de personalitatea pe care o ai.

1. te-ai grabit si ai pierdut esenta mesajului meu, "capabili" era la masculin ... de cate ori sa=ti esplic ca baiatul are alte orientari sexuale?

2. si, chiar daca era hetero, de ce esti convins(a) ca ar refuza o gagica pe gratis??? Arata-mi un barbat care ar spune NU unei tipe bunutze, si cu care cheltuieste 2 cafele si 3 prezervative?

3. auzi, daca tot ii plac femeile rafinate, realizate, sau cum ai zis tu acolo, de ce nu i se atribuie nici una?? O pazeste de presa? sa fim seriosi ... sau, poate nu mai gaseste prin romania nici una libera ... s-au terminat femeile de calitate .... :D

cioc-cioc, trezeste-te! stiu ca-ti ranesc sufletzelul, dar, mai sunt si alti fotomodei hetero pe lumea asta! Poate gasesti pe unul superior unui vanzator de varza ...

4. m-am mai gandit: s-ar putea ca, pentru el, sa nu mai conteze sexul partenerului, ai si tu dreptate in felul tau ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Sa inteleg ca te-ai culcat cu el?

Mesajde kally » Sâm Noi 08, 2003 12:10 pm

Initial trimis de piper1996

1. te-ai grabit si ai pierdut esenta mesajului meu, "capabili" era la masculin ... de cate ori sa=ti esplic ca baiatul are alte orientari sexuale?

2. si, chiar daca era hetero, de ce esti convins(a) ca ar refuza o gagica pe gratis??? Arata-mi un barbat care ar spune NU unei tipe bunutze, si cu care cheltuieste 2 cafele si 3 prezervative?

3. auzi, daca tot ii plac femeile rafinate, realizate, sau cum ai zis tu acolo, de ce nu i se atribuie nici una?? O pazeste de presa? sa fim seriosi ... sau, poate nu mai gaseste prin romania nici una libera ... s-au terminat femeile de calitate .... :D

cioc-cioc, trezeste-te! stiu ca-ti ranesc sufletzelul, dar, mai sunt si alti fotomodei hetero pe lumea asta! Poate gasesti pe unul superior unui vanzator de varza ...

4. m-am mai gandit: s-ar putea ca, pentru el, sa nu mai conteze sexul partenerului, ai si tu dreptate in felul tau ...

Sa inteleg ca te-ai culcat cu el de ii cunosti atat de bine preferintele sexuale ?.....si de atribuit nu i s-a atribuit ceva pentru ca tine la viata lui intima.Cum ti-ar placea tie sa apara in ziare ca esti gay sau ca te-ai culcat cu nu stiu cine si sa nu fie adevarat?Daca nu te feresti de presa gasesc eu ce sa scrie,daca nu au despre ce sa scrie te fac homoxeual....Daca nu au iesit poze precum cu Bebelusha insemna ca nu ii plac femeile sau care este faza?...Si OK cum spui tu sa zicem ca e gay...De ce te-ar interesa pe tine ?..El este un creeator de moda si nu este obligat in nici un fel sa dea vreo explicatie cuiva...Problema lui daca la el nu mai conteaza cu cine e in pat.
A inca ceva,daca tu acepti oriuce partida de sex asta nu insemna ca ci celilati sunt la fel de disperati ca si tine...Cunosc o gramada de barbati care au refuzat o femeie "buna" cum spui tu si nu sunt gay ...Se cunoaste ca esti doar un pusti disperat dupa sex .
kally
Junior Member

4128

Mesajde baixinho© » Dum Noi 09, 2003 11:47 am

Initial trimis de kally
El este un creeator de moda

el macar stie sa faca ceva, dar tu habar nu ai care este treaba cu limba romana.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Sa inteleg ca te-ai culcat cu el?

Mesajde piper1996 » Lun Noi 10, 2003 10:04 am

Initial trimis de kally

Sa inteleg ca te-ai culcat cu el de ii cunosti atat de bine preferintele sexuale

Doamne fere, cum sa fac asa ceva? vrei sa mor de inima?

...Se cunoaste ca esti doar un pusti disperat dupa sex .

Asa sa fie, vrei atunci sa ne imprietenim?
;)
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Noi 10, 2003 10:06 am

a doua si a patra propozitie sunt ale mele. Ma misc mai greu pe forum ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Si tot nu m-ai lamurit

Mesajde kally » Lun Noi 10, 2003 6:08 pm

Si atunci de unde ii cunosti atat de bine preferintele?..Si nu multumesc nu am nevoie de un pusti plin de cosuri disperat dupa sex.Nu te respecti pe tine da pai pe alti :P
kally
Junior Member

Mesajde kally » Lun Noi 10, 2003 6:12 pm

Si daca tu crezi ca e "CRITOR" de ce ai deschis aceste subiect la capitoul muzica -> barfe on line?...Ti se pare o barfa din lumea muzici faptul ca el isi cumpara haine de 3000 de dolari.
kally
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii