C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

4065

Mesajde baixinho© » Joi Noi 06, 2003 6:35 pm

SOD si ne videm maine.

gata, am stins lumina si-am scos si siguranta. daca e sa mai vina cineva p-aciulea, sa se dercurcí£ cu lanterna sau cu bricheta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 7:56 am

sod la toti carcotasii

ca ieri plecai pe la 4 ie bine. ca ma intalni cu cineva ie bine. ca incepuram ceva iar ie bine .ca aprofundaram ce incepusem mai devreme iar ie bine. ca a trebuit sa terminam ceea ce am aprofundat ie bine. ca nu mam mai intors la atelier iar ie bine. deci fu bine.

bre cititi aici post demential kallya
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=198576#post198576

matinale deci poti sa-ti baji si 10 sticle silvia in vagin daca vrei ca pe noi nu ne intereseaza.
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Noi 07, 2003 9:29 am

aolio! DECI IE GRAV CARE VA ROG SA REDUCETZ LUMINILE CU 68%. este fuarte grav. capu sta sam crape, mainile nu prea majuta, ieste fuarte grav.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 9:34 am

sody evribady!
deci din motive de pluaie mam trezit cu jumate de ora mai tarziu, care nam mai mancat dimineatza care ie fuarte grav (da' nu chear ashea grav ca la neatza. care dupe cum arata creca ramase peste nuapte incuiat pen tunerec in biuroul dealatur, impreuna cu proviziile lichide care erea da' nu mai este fir.)
dupaia cant am eshit din casa cu viteza macsima pentru a recupera dileiul, ierea sam rup gatu punand o frana brusca spre a evita in ultimu moment sa storcesc o rama lunga de freo patruj de centimetri, grasa shi roshie. shi acu parco vad. bleah!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Noi 07, 2003 9:57 am

bah, cacator postu ala cu vaginu si pamatufu ... bah si deasemenea imi pare rau ca io nus dumnezeu ca sa fac prostia dureroasa si prostia crasa combinata cu imbecilitatea o cazna continua ...
bah da cum le da voie la astia sa se reproduca? de ce nu ii testeaza nime' la cabesa? sa moara pic si poc ce specimene, parca-i zoo uman (hihihi) aci pe fc :)

trebi deci nu prea vremi, luatzio usor ca sa nu o luatzi greu.

ploo
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

4068

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 10:02 am

sody si olala la evribadi

ce face-ti? aiu, si mie mi-a placut dresura de ciuaua!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 10:07 am

deseara io am o problema ce se poate aborda din 2 laturi , una solida si alta lichida . io o sa rezolv latura lichida careia imi voi dedica intreaga seara de azi avand in vedere ca setea pe care o avui ieri nu se rezolva pe deplin ieri fiind nevoie de un timp suplimentar care este azi.

matinale da pisicile iti circula prin esofag ? sau doar damijeana ie acoperita de panze de paienjeni?

sod baicse, pai dedicai post complet pe sredul adecvat
eyewitness

4070

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 10:12 am

aiule, da stii ce am constatat io? ca aia care poarta lukoil pe pept le da patru lu ciuaua. ca si campioana Romaniei la fotbal tot lukoil are pe pept si tot patru le-a dat, da la iei acasa.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Noi 07, 2003 10:14 am

sod cu antinevralgice la tuturor! Care statz ba-n lumina, ca vad intunericit rau! Io nu-s ashea rau ca baixu shi ma bucur shi pt Steau c-a facut un egal, deshi putea mai mult(dar shi mai putin), da` ma bucur shi pt caini, care shi iei putea s-o fure mai rau, deci, vorba altora, ie bine.
Adik nu prea ie bine ca ce s-a lupata aia-n noroi asear, da` io cu 2 coiekipieri am dovidit (topic moldovenesc) 2 caste de silvia blonde-n sticla de 0.33 verde si 3 sticle de 3 muscat in germana, dupe care-am potolit cu jumeri cu ceapa si crenvursti shiacuma am neshte reactzii ciudate rau in stomac de tre sa dau muzica mai tare sa nu s-auda in berou care nu-s singur!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Noi 07, 2003 10:31 am

nush despre ce pisici ie vorba. esofagu ien concediu, iar despre mine numai shtiu nimica. eo atata va zic: ie fuarte grav!

neatza

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 10:40 am

pai atuncia io am un sfat shi tzil dau tzie: da fuga in biurou de alaturea a puate are iei un medicament shi tzio ia cu mana.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Noi 07, 2003 10:42 am

am fost. ia dat. na avut niciun efect.

neatza

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 10:56 am

am luat micul dejun constand intrun iaurt cu fructe de padure delicios plus un melc cu stafide. fuarte bun. acu im fac un capucino pentru copii cu lapte dupe care creca osa posa incep sa muncesc.
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Noi 07, 2003 11:02 am

:(
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 11:06 am

Initial trimis de angus
un melc cu stafide

melcu cotobelcu cu coarne boieresti ? cochilia nu fu prea tare ,nashico?

matinale io zic sa iei azimut propriul habitat si sa te retragi in glorie. cateva ore de somn sio ciorbica te face ca nou...ce dracu bre bolunzesti inainte de uichend ? io zic ca de la prajiturile alea de ieri ti se trage...

il vazui pe manelos dand tarcoale pe la usa....
eyewitness

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 11:16 am

baicse, iote ma ce posta dana! asta nutz aduce aminte de oarece trebi?

melcu fu bun, pruaspat achizitzionat de je direct din tufa din fatza intreprinderii care se tara. (nu intreprinderea bre, nici tufa, ci melcu. codobelcul.)
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Noi 07, 2003 11:18 am

primu sfat bun pe zioa de az. voi loa in consideratzie.

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 11:31 am

nashico mintesti ducand in eroare lumea ca melcii ies pe tufele venetiene numa dupe ploaie si nu in timpu ploii. io cred asa in sinea mea ca matale ii cresti acasica in acvariu dupe care ii descanti cu codobelcu si boerestile sa le fragezesti cochilia si sa se prinda stafidele mai bine de iei

matinale enitaim
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Noi 07, 2003 11:33 am

treaba asta cu scoate coarne boereshti o avea o legatura cu faptu ca Boerescu ie redactor shef la pleiboi?

neatza

Mesajde gaga » Vin Noi 07, 2003 11:36 am

am vb cu manelesuxu pe care-l vazuratzi.
e mort.
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 11:39 am

matinale te inseli. scoate coarne boeresti ie de la boieroace care le punea coarne boierilor cu vizitii. noroc cu comunistii care venira ca ii extirpa si pe ei si pe ele si pe coarne...si pe vizitii...ii lasara ca iera muncitori
eyewitness

4072

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 11:39 am

Initial trimis de angus
baicse, iote ma ce posta dana! asta nutz aduce aminte de oarece trebi?

ba da, da nu stiu la ce te referi

mi-a mai furat astia un post. hotii naibii.

Initial trimis de eyewitness
noroc cu comunistii care venira ca ii extirpa si pe ei si pe ele si pe coarne...si pe vizitii...

bine ca nu si pe soferi personalii si propri.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Vin Noi 07, 2003 11:42 am

bah lasatzi prostiile, atzi citit ultimu post a lu hampu????
citez:

=====================
Nu ca mi-ar fi teama de intrebari, sau de faptul ca sunt ciung, chel, am un singur ochi, doar un picior, sau ca am burta in fata, si cocoase pe spate...basca si un neg pe nas; dar dupa cum stiti amindoi nu sunt prea bine vazut de forumisti.

hai sai zicem cal iubim
=====================

Va propun insa altceva.
Am o cabana in Piatra Craiului, nu e cine stie ce (nu are apa, nici wc, nici curent electric), dar peisajul este dementzial.
E la 180km de Bucuresti, si pe la 1200m altitudine.

Weekendul asta sunt ocupat cu Conventul, iar toata saptamina care vine am autorizatie la vinatoare pentru Ileana-Calarasi, asa ca propun ca excursia sa aiba loc in perioada 22-23.11.2003.
Intrucit sunteti invitatii mei, nu e nevoie sa aduceti nimic.
Daca am sa am bafta la vinatoare, o sa gatim vinat (trebe sa ne auto-gospodarim), daca nu o sa luam de acolo un berbecutz ceva.

Love2Fly, mi-ai face o cinste deosebita daca ai accepta invitatzia mea. Dialogurile noastre sunt adevarate privilegii pentru mine, si ma ajuta imens in a recupera teritorii de mult pierdute ale spiritului meu.

Master Mosh, nu trebuie sa ma faci Admin. , in urma la treaba asta.
Nici moderator.

=============

si ia zis si lu fane sa se duca

breh daca rapeste adminu!!!!!!!!!!!!!
bah e serios....
bah undei militzia!!??
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 11:47 am

vazuram bre , io unu ramasei spiciles , baiatu asta e o sursa permanenta de giumbuslucuri. io banui o relatie de rudenie cu nea m'aita. chestia e ca fane a si acceptat invitatia ca de cand se roaga de cineva sa-l invite la sans apa,sans ,veceu, sans lumina.
eyewitness

4074

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 11:48 am

Initial trimis de dana
am autorizatie la vinatoare pentru Ileana

asta ori omoara oamenii, deci ie criminal, ori foloseste autorizatia lu Ileana, deci se cheama altufelu (nu stiu cum), da tot ie in afara legii.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Noi 07, 2003 11:49 am

in urma la treaba asta.

creca baietzi ajtia ie prea ocupatz cu guvernarea lumii ca sa mai aibe timp shi pentru oarece masluire de cuvinte

neatza

4076

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 11:53 am

io alceva nu pricep: la ce le mai trebe vanat ori berbecutzi cand au cu iei ramatoru?
ANTI

baixinho©

Mesajde stefan » Vin Noi 07, 2003 11:54 am

Buna muncitori,

ia ziceti bre, cum stati cu conexiunea?

http://www2.sterling.net/speeddata/support_benchmark.asp?v=2&test=1&speed=70.4

Dati si voi testul de 100.000 bytes, si spargeti-va in figuri.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Noi 07, 2003 11:55 am

da voi atzi citit acolo unde a zis iel ca la orgiile masone nu se face sex salbatic ci sex tandru?
aia a fo cacatoare...

daca dispare DA acolosha sus la 1200 de metrii cine mai administreaza? mantreb si io...
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 11:55 am

io pot face pariu ca DA va accepta invitatia imediat.
argumente
1/ ie moca
2/ e gratis
3/ e fara bani
4/ neimplicare pecuniara
5/ nu trebe sa aduca nimic

leita edit
6/ e vorba de sex tandru
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare