C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

4088

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 2:46 pm

in poza din atajment ie casuta lu hampu. probabil ca cel din patratoaca ie chiar hampu.
Fişiere ataşate
hampu.jpg
hampu.jpg (8.03 KiB) Vizualizat de 2994 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Noi 07, 2003 3:02 pm

lam vazut pe ala nadrocu, am ras de am leshinat, nui fac nimica, lasal acolo sa vada si lumia ce satanistii dracului ...
il bag pe caterinca zilei ca azi nu avuram katerincoshi...

baicsu, mai uitete odata, vezi pomu din poza? vezi casutza de vrabii din el? nu o vezi? aia ie cabana tip vila sau struna ... :D

ofticoshilor.

stitzi ca azi e vineri?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 3:13 pm

pai sigur ie vineri
nocturna iar a zis pas tuata ziua, matinalu o taie sa se dreaga ,filu disparu in aburii tzuicilor, lu nashica nui intra faxu si nare aia numere mai mari si asteapta sa vina papucu de la fabrica cu numere mai mari si baicsu se duse sa se convinga ca alexandra ungureanu ie femeie si nu altceva...adica freaca si el duda. deci ie vineri.

bre da pana acu primu post dupa inregistrare era pe literatura acu vaz cai pe rock...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 3:48 pm

ahahaaa, de cant imi intra mie facsu, sa fii matale sanatos shi la punga gros! peste nooshpe minute am sa termin chiar sal inregistrez in caietu de intrar-ieshir, shi dupaia pana la farshitu programului poate apuc sal shi indosariex. ca duar ie viner az, nashea? un teatru ceva?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 3:56 pm

Initial trimis de angus
un teatru ceva?

apeducte, NU...hac...
am de scos apa din beci azi ca sigur dupa ploile astea ie inundat beciu si mia afectat borcanele cu gogonele,zacusca si dulceata de gutui care la ora asta plutesc in deriva cu vant din prova de la boxa vecinilor care scot apa cu feonu prin evaporare.
eyewitness

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 4:20 pm

mai bine da o gaura sa sa scurgan jos.
mare shi multa dreptate avu aiu, duar cu 38 intra, plus incaltzator, (casa nu zic linba). o fi patzit shi iel in prealabil, shi daia shtie.
mac sam iau tzigar. vin imediat.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 4:30 pm

auliuuuuu nashico de cate ori patzi io ce patzisi mataluta azi...sa ai matale sanatate si belsug de cate ori numi intra mie facsele. acu imi puse maistru ,atasat de strung o cutie smechera care bag pe taste numere si alte chestii si stii cum intra facsele? manusa...

nashico nu merje in jos ca stropesc lumea din statie de la metrou cu peronu pe partea stanga ca iei intra la metrou sa se fereasca de ploi si io acu ca nesimtitu sa le torn apa in cap? nu se cade....
eyewitness

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 4:46 pm

pardon, nam cunoscut detaliile de amanunt. in sus ai incercat so propulsezi?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 5:00 pm

am incercat cum sa nu...dupa doo ,trei incercari administratoru care sade la parter si urmarea o emisiune la 3x femeie unde se explica la greu efectele terapeutice ale papadiei in cresterea apetitului secsual el la cei 78 de ani fiind un pasionat al leacurilor naturiste , atzipit fiind s-a trezit la telejurnalu de noapte in fata hotei de la aragaz ,moment in care s-a enervat rau pe nevastasa ca vanduse teveu si luase hota in cele doo ore cat dormise el ,si fiind cu reumatism din adolescenta singura vasla disponibila ca sa pluteasca inapoi in sufragerie fu tigaia de teflon cadou de la ginarsu, omu vrand sa se convinga ca teveu ie la locu lui. deci solutia cu datun sus nu merje...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 5:18 pm

vazica nici in sus no ia... ecspertu zise: prin stanga sau prin dreapta, cunoscuta in folclor shi supt denumirea de prin partz. incercarea muarte nare shorcum, alta solutzie nu vaz, alta solutzie nu ieste.
angus
Junior Member

4091

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 5:19 pm

Initial trimis de eyewitness
nu merje in jos

+
Initial trimis de eyewitness
solutia cu datun sus nu merje...

pai daca in jos nu, in sus nu, atunci da-o-n... intelegi tu.

ce voiam sa va spun? in ziua de 13 iulie, aproximativ in jurul oelor 18.00 trecute fix, expira banul lu sody. in concluziune, amereu sase zile si fo treijdí£ minute.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 4091

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 5:21 pm

Initial trimis de baixinho ©

in ziua de 13 iulie, aproximativ in jurul oelor 18.00 trecute fix, expira banul lu sody. in concluziune, amereu sase zile si fo treijdí£ minute.

asta poate daca sody si-a tras apartament pe mercur ca numa ala se invarte in juru soarelui ca ventilatoru...
eyewitness

4093

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 5:26 pm

e, ho, ca ma refeream la noiembrie, de parca nu ti-ai fi dat seama. da asa iti place, sa ma umilesti si sa intru in pamant de rusine. urat! foarte urat din partea ta!
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 5:29 pm

de ce bre ? adica sody isi ia casa in zona linistita , insorita si centrala pe mercur si nu-mi spune si mie cu ce sunt io vinovat?
eyewitness

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 5:31 pm

shi daca vrei sa shtii, baicsu a zis ashea ecspre, casa ten cerce sa vada daca ejt cu vigilentza deschisa sau cautz solutzii prin partz! repede sari tu sa umilejt iuseru roman! pai nutz dai seama ca daca intra baicsun pamant, ce panica starnejte la aia dela metro, cant vede ca ploo cu baicshi?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 5:37 pm

io zic ca dinpotriva si viceversa...o sa cada toti in jenunchi sio sa senchine la baicsu ca ie trimisu lu doamne doamne sa vezi ce dea cereri in casatorie o sa aiba baicsu atunci...co sa de asi la altii
eyewitness

4095

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 5:38 pm

nenea angus, acu o sa zica ca imi iei apararea cam mancat impreuna friptane si cam baut sprituri tot impreuna. ia sa vezi citind.
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Vin Noi 07, 2003 5:40 pm

deci ie bine. in aceasta atmosfera calda shi prietenoasa, io propunem sa stingem lumina in grup organizat. toata lumea cu deshtiu pe boton? unu, doi, trei, shi!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 07, 2003 5:45 pm

la minei bezna deja ...
hai sod la toata lumea si uichend maret
eyewitness

4097

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 5:49 pm

lasa-ti ca sting eu lumina. ca mai am niste treaba de facut. ne-a zis maturatoru sef ca cica sa ne spalam tomperuanele sa fie curate luni, cand venim la munca. da fraeru nu stie ca io lucrez si duminica. deci la faza asta il fac.

gata, am stins lumina, am sters prafu de pe berouri. am udat floricelele si acu pot sa plec acasica.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 08, 2003 8:42 am

sod baicsule asa de sambata
eyewitness

4110

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:21 pm

SOD, ayu

vad ca in ultima vreme pe acest forum se poarta haituirea userilor intr-o veselie.
ANTI

baixinho©

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 08, 2003 10:37 pm

Exact baixule. Eu personal l-am haituit pe eye si imediat cum l-am prins i-am dat ban. Am simtit cum o implinire mareata imi inunda sufletul si orgoliul. Am adaugat-o la marile realizari ale vietii mele.
"Against modern football."
Aliosha

4125

Mesajde baixinho© » Dum Noi 09, 2003 10:06 am

pupa-te pe frunte, ca ai toate motivele.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 9:38 am

bre, eo vam zis: ie grav. ie fuarte grav. shi de data asta nu ie vorba de eo. deci care opserv ca numai intzeleg nica din ce sentanpla. am primit brusc de luni dimineatza pemeu de la baicsu, am verificat sa vad daca nu cumva ie unu aprilie shi... supriza! nu ierea. dupaia, curios din fire, ma duc sa vad motivu banului. ceam vazut a complexat bancu pe care lam auzit az de dimineatza. eo daia intreb incodat: ie pe bune?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 9:56 am

rog binevoitorii: vreau si eu linkuri, legaturi, fishe, dosare, compuneri de tema, nuvele si povestioare legate de ultima banare. hehe, saptamana si banarea. pai vorba doctorului: nu lasa sa treaca saptamana fara sa nu banezi cel putzin una bucata iuzar. doctoru' stie ce zice. mm...ajunge sa ti se cam ia.

spor la munci.

gata. multzumesc binevoitorilor ce s-au ingramadit la apel, da' nu mai e nevoie. m-am prins.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 10:02 am

shi cam la ce concluzie atz ajuns in urma vizionarii datelor?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

4133

Mesajde baixinho© » Lun Noi 10, 2003 10:05 am

sody si ayu
olala la truditori

neatza, ie si pe bune, da mai ales ie de ecscrement, care este. parerea mea. huoooooooo, ma, huoooooo!
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 10:07 am

pai...cre'ca am asa un chef sa postez pe talk shou de la him la ozon via afex-manifest. oare s-ar traduce prin ban?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 10, 2003 10:08 am

serus la truditori! No, care vatz luminatara olredi, nu-mi datz shi mie lumanarea ca sa intzeleg shi io motivu(daca a existat vreunu) banarii lu aiu?

Nightwish, io cre ca niciodata nu vor putea fi toti iuzerii de serviciu pe sredu asta, ca intotdeauna unu sau mai jmultzi vor fi banatz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare