Eu alaturi de OM vom propune cate 10 meciuri mai interesante pt fiecare saptamana (o sapt el, o sapt eu) si vom pronostica rezultatele fiecarui meci. Daca nimeriti corect cine castiga primiti 1 punct, daca nimeriti scorul pt fiecare echipa +-3p primiti 2 puncte pentru fiecare echipa, daca nimeriti nr de puncte exact pt o echipa primiti 4 puncte pentru echipa respectiva, iar daca nimeriti scorul exact primiti 10 puncte. Daca nimeriti toate cele 10 pronosticuri corect, veti primi 5 puncte in plus. Deci repet...trebuie sa nimeriti cei 10 castigatori corect si nu scorurile exacte pt a primi cele 5 puncte.
Deci maxim se pot obtine 11 puncte si minim 0. Sunt prea multe posibilitati ca sa le enumar pe toate.

Scrieti un scor acolo si o sa vedeti cum calculez.
Vom pronostica si cine va avea cele mai multe puncte intr-un meci pt toata saptamana. Adica sa spunem ca io zic ca Kobe Bryant o sa aiba cele mai multe punte intr-un meci, mai multe decat oricine in orice alt meci din sapt aia, dintre cele 10 meciuri alese bineinteles. Se vor acorda 3 puncte pt cine ghiceste corect.
Ca sa se evite incurcaturi...va rog sa postati aici numai pronosticuri. Iar eu sau moshul...la sfarsitul fiecarei saptamani (lunea dupa ce se termina meciurile) vom posta clasamentul si meciurile pt sapt urmatoare. Pt fiecare "etapa" data limita pt postarea pronosticurilor va fi lunea la ora 12 noaptea (Ora Romaniei) sau 5pm EST. Succes!
Daca sunt neclaritati postati pe threadul "Probleme/sugestii/intrebari/comentarii in legatura cu concursul NBA"
Castigatorul concursului atat cat si cei care vor termina pe locurile 2 si 3 vor fi rasplatiti cu cate un premiu. Fiecare premiu va fi trimis la adresa respectivei persoane de catre mine.
Premii:
Locul 1:
Un maieu NBA (replica jersey) care il imbraca jucatorii la meci, de la echipa preferata a castigatorului. Nu e chiar autentic dar na...
Locul 2:
Un tricou si o pereche de pantaloni scurti de la echipa favorita.
Locul 3:
O sapca sau un fes (la alegere) de la echipa NBA favorita.
O sa incepem concursul cu saptamana 3 noiembrie - 9 noiembie.
Un anunt va fi postat pe prima pagina a fanclubului si cu siguranta vom avea mai multi paricipanti. Propun sa impingem Eapa I cu o saptamana mai tarziu. Etapa care am postat-o deja va fi numai de "incalzire" ca sa va obijnuiti cu calculele de puncte, etc.
Iata cele 10 meciuri pentru Etapa de incalzire:
Huston@Chicago (3 noiembrie)
Philadelphia@Portland (3 noiembrie)
Lakers@Milwakee (4 noiembrie)
Boston@Detroit (5 noiembrie)
Sacramento@Minnesota (5 noiembrie)
Phoenix@Utah (5 noiembrie)
Indiana@New Jersey (6 noiembrie)
Lakers@SanAntonio (6 noiembrie)
Dallas@SanAntonio (8 noiembrie)
New Jersey@Detroit (9 noiembrie)
Prima echipa sunt oaspetii. Nu uitati sa puneti si care jucator de la echipele de mai sus o sa aiba cele mai multe puncte intr-un meci dintre toate meciurile mentionate.