sherban saruta beton

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

sherban saruta beton

Mesajde venusiana » Mar Aug 07, 2001 6:46 pm

asta e parerea mea...herban de la animal x arata beton..canta beton...ca toti baietii de altfel.mi-e lene a mai criu....ciao@

P.S.SHERBAN ...PRIETENUL MEU!!!!!
venusiana
Junior Member

shtiu

Mesajde manelesux » Mar Aug 07, 2001 6:55 pm

Initial trimis de venusiana
asta e parerea mea...herban de la animal x arata beton..canta beton...ca toti baietii de altfel.mi-e lene a mai criu....ciao@

te pup dulce
sherban with the dikk in his hand
manelesux
Junior Member

Re: sherban saruta beton

Mesajde Vizitator » Mar Aug 07, 2001 8:40 pm

scuze, dar ce pixu lu manlesux cauta aici un mesaj despre animalx???

aici e muzica, nu animalx :)
Vizitator

Mesajde shmack'n'bobo » Mar Aug 07, 2001 8:58 pm

SHMACK: Ce mí£ doare pe mine in pushca lu'BOBO de AnimalX si de SHerban!!!!
BOBO: ARE dreptate!!!!!Ce mí£ doare pe mine de PRIETENUL TíƒU ....SHERBAN ,pastreazí£-l!!!!!
SHMACK'N'BOBO: SAU PíƒRíƒSESHTE-L ,CA Síƒ MAI AUZIM íŽNCíƒ UN Cí‚NTEC PROST DE GENUL:"Ai plecat.....bla-bla!!!!
P.S: SHMACK:Shi mai itzi spun ceva :SUNT CEI MAI URí‚TZI OAMENI ,Pí‚Níƒ SI AUROLACII ARATíƒ MAI BINE(shi cantí£ mai bine, cu tot cu pungí£)!!!!!!!!!:D
shmack'n'bobo

Mesajde Guppy » Mar Aug 07, 2001 9:02 pm

ma doare capu' ...
aaaarghhh :mad:

venusiano,ai gresit forumul ... :D
Guppy

Serban

Mesajde KickAss » Mar Aug 07, 2001 10:01 pm

"Serban saruta bine" sau, "Cum te dai mare pe forumul gresit" sau, "Cum dai 500.000 lei sa te futa o vedeta", sau "Cat de proasta poti sa fii".
KickAss
Junior Member

sherban saruta betonul din wc-ul public. Pofta buna!

Mesajde Vizitator » Mie Aug 08, 2001 1:28 pm

Se pare ca gandesti cu muntele lu' Venus. Vezi ca prea multa sperma pe lueta cauzeaza!
10 Goorer!
P.S. Locul animalelor e la zoo!
Vizitator

Re: shtiu

Mesajde bubbu » Joi Aug 23, 2001 10:46 am

Initial trimis de manelesux

te pup dulce
sherban with the dikk in his hand

vali tzin sa te contrazic dar animalx chiar canta:)Bine asta-i parerea mea si tu ai dreptula la o parere si...etc...dar mie chiar imi plac
bubbu

Re: Re: shtiu

Mesajde Vizitator » Joi Aug 23, 2001 2:34 pm

Initial trimis de bubbu

vali tzin sa te contrazic dar animalx chiar canta:)Bine asta-i parerea mea si tu ai dreptula la o parere si...etc...dar mie chiar imi plac

nu comentam aici cat de bine sau nu canta animalx
comentam,la mishto desigur, imbecilitatea mesajului lasat in acest loc.
Vizitator

Re: Re: Re: shtiu

Mesajde tzucu » Mar Aug 28, 2001 12:25 am

Initial trimis de vali

nu comentam aici cat de bine sau nu canta animalx
comentam,la mishto desigur, imbecilitatea mesajului lasat in acest loc.

Da..sherban saruta beton..Dar de ce ar face asta..? Ce e interesant asa de placut sa te apuci sa saruti blocurile de beton ale patriei noastre ?
Dar anyway, ca sa nu spun ca nu stiu engleza, de ce atzi sarit asa..chiar a fost profanata aceasta sectiune atat de rau..Noi cu ai nostri ei cu ai lor, noi tzipam la ei, ei la noi nu ne intelegem, nu ne amestecam si totule ok ca avem cu cine ne certa deci nu ne plictisim cogito ergo dubitez..dubito ergo sum..cum vreti voi....Sau este cultura ce facem noi aici, daca-i intrebi cine au fost Puccini si cu Rossini itzi spun ca au jucat cu Maldini si Baresi, da daca-i intrebi ce culoare aveau chilotii lu Scully in episodu 143 stiu toti
tzucu
Junior Member

efectul

Mesajde Vizitator » Mar Aug 28, 2001 5:59 am

efectul vacanta mare
ar trebui sa inceri sa fii original, monser
Vizitator

Re: efectul

Mesajde tzucu » Mar Aug 28, 2001 7:07 pm

Initial trimis de vali
efectul vacanta mare
ar trebui sa inceri sa fii original, monser

Si de ce ar trebui sa fiu original..Imi place mult in tzara asta unde totul se copie, am constatat ca-tzi faci viatza mult mai usoara daca faci asta inca de prin a 6-sea, nu o sa ma schimb acum..Ce avantaje as avea daca as fi original ? Ar fi mai bine sa gandesc, si mai putzin sa spun prostiile altora..E mai bine sa comentezi prostiile altora decat sa le copii..Nu tot esti interesat de ele, te agaseaza si asa si asa ? Si de ce sa gandesc..hai sa scriu in ghilimele, ca data trecuta le-am uitat, nici prin cap nu-mi trecea sa-mi insusesc prostiile de la Vacanta Mare in care mai sunt inca "fericiti cei saraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor" eu stiu de la Mark Twain care cita Biblia..

Chestia care nu am inteles-o este de ce v-atzi aruncat in halul asta peste ce a scris venussiana ?
tzucu
Junior Member

Re: Re: efectul

Mesajde KickAss » Mar Aug 28, 2001 9:44 pm

Initial trimis de tzucu

Si de ce ar trebui sa fiu original..Imi place mult in tzara asta unde totul se copie, am constatat ca-tzi faci viatza mult mai usoara daca faci asta inca de prin a 6-sea, nu o sa ma schimb acum..Ce avantaje as avea daca as fi original ? Ar fi mai bine sa gandesc, si mai putzin sa spun prostiile altora..E mai bine sa comentezi prostiile altora decat sa le copii..Nu tot esti interesat de ele, te agaseaza si asa si asa ? Si de ce sa gandesc..hai sa scriu in ghilimele, ca data trecuta le-am uitat, nici prin cap nu-mi trecea sa-mi insusesc prostiile de la Vacanta Mare in care mai sunt inca "fericiti cei saraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor" eu stiu de la Mark Twain care cita Biblia..

Chestia care nu am inteles-o este de ce v-atzi aruncat in halul asta peste ce a scris venussiana ?

Poate ca mesajud deborda de stupiditate si tampenie????
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Aug 29, 2001 11:15 am

Ce **** mea va mai obositi sa-i raspundeti la proasta asta.Las-o sa se masturbeze sinura cu poza lu handicapatu ala in mana!

Pace.
Vizitator

Re: Re: Re: efectul

Mesajde tzucu » Joi Aug 30, 2001 2:32 pm

Initial trimis de KickAss

Poate ca mesajud deborda de stupiditate si tampenie????

Poate, totul este posibil, cred ca intrebarea nu-mi este adresata mie, as da un raspuns subiectiv si neconcludent. Doar ca nu am auzit de expresia a "deborda de", nu stiam ca verbul a deorda se foloseste cu prepozitia "de", dar oricum voi stiti mai bine, organizati cu Sange-Latin cred discutii pe tema gramaticii si ortografiei limbii romane. Poate-mi explici si ce inseamna a deborda de....

Precum si de ce atzi sarit asa pe biata fata, care era si intrebarea mea initiala, ca doar toata lumea mai greseste, hai ca nu mai dau citate, stiti si voi de pe la Oscar Wilde ca nu e intotdeauna asa rau sa mai gresesti
tzucu
Junior Member

Re: Re: sherban saruta beton

Mesajde tzucu » Joi Aug 30, 2001 2:33 pm

Initial trimis de SHM
Ce **** mea va mai obositi sa-i raspundeti la proasta asta.Las-o sa se masturbeze sinura cu poza lu handicapatu ala in mana!

Pace.

De aia e forum, ca sa raspundem, sa vedem ce replica au altii la ce spunem noi, alea-alea...Da ba frate, tocmai aia nu vreau, sa las o fata sa se masturbeze si singura pe de asupra cu poza unuia..E o pierdere, ar fi pacat..:mad:
tzucu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: efectul

Mesajde KickAss » Joi Aug 30, 2001 8:28 pm

Initial trimis de tzucu

Doar ca nu am auzit de expresia a "deborda de", nu stiam ca verbul a deborda se foloseste cu prepozitia "de", dar oricum voi stiti mai bine, organizati cu Sange-Latin cred discutii pe tema gramaticii si ortografiei limbii romane. Poate-mi explici si ce inseamna a deborda de....

In legatura cu problema ridicata de tine, nu pot sa spun nimic sigur. Logic, a deborda inseamna a intrece o limita, a trece peste bord. Iata o posibila explicatie: asa cum este acceptat "limita de alcool", nu vad de ce nu ar fi si deborda de. Nu stiu, mie nu prea-mi suna corect "deborda stupiditate". Habar n-am. Daca stie careva, il rog sa-mi zica cum este corect.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Sep 02, 2001 8:36 am

ia ...toate gagicile care se dau cu cantaretii....sa faca un "pool" care dintre ei saruta mai misto...ca vad..asa unor usor, le putem gasi ceva calitati(imposibil nu e, daca vrei poti). Serban de ex...macar saruta bine...zice venusiana:)
Vizitator

parca era un forum de..."barfe online"

Mesajde venusiana » Lun Sep 03, 2001 5:51 pm

intrebarea mea este....de ce draq v-ati obosit sa raspundeti daca nu v-a placut subiectul....io ii multumesc lui tzucu...oricine ar fii el...ca mai mi-a luat un pik apararea in fata unor viespi ca voi...ce aveti voi cu mine daca imi place cum saruta prietenul meu....care din coincidenta se numeste la fel ca sherban de la animal x?asta nu inteleg....ma rog ...nu inteleg cu ce va deranjeaza...daca io am vrut sa arat lumii ca in sfarsit cineva s-a ridikat la standardele mele...tre sa anunt pe cineva....si cum nu am pe cine tre... sa dau la ...barfe online...iar daca mai zice cineva de mine ceva...de rau...bineinteles...ma supar su nu e frumos delok cand ma supar...iar tzucule poate vrei sa iti lasi un mail sa iti scriu si io...sa stiu cine mi-a luat apararea...
ce sa va mai zic?mai nimik....iar daca va mai luati de animal x atunci kiar ca ma supar...nu ca mi-ar place super mult dar prietena mea e innebunita dupa ei si ma supar cand se supara ea...si stiti vorba aea...unde-s 2(doua) puterea creshte.....

ciao@
venusiana
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: efectul

Mesajde tzucu » Mar Sep 04, 2001 3:05 pm

In legatura cu problema ridicata de tine, nu pot sa spun nimic sigur. Logic, a deborda inseamna a intrece o limita, a trece peste bord. Iata o posibila explicatie: asa cum este acceptat "limita de alcool", nu vad de ce nu ar fi si deborda de. Nu stiu, mie nu prea-mi suna corect "deborda stupiditate". Habar n-am. Daca stie careva, il rog sa-mi zica cum este corect.

Da, asa tre sa fie, mie nu-mi suna deloc bine detailat, desi cica e corect. Itzi dai seama ca nici eu habar n-am cum naibii e corect, dar nu aveam de ce anume sa ma iau in mesajul respectiv, avea doar un rand, atata am gasit pe moment.. Sa invitam pe cineva, vreun aurolac din ala de academician, sa ne catzelim pe muzica lu Beethoven ...
tzucu
Junior Member

Re: parca era un forum de..."barfe online"

Mesajde KickAss » Mar Sep 04, 2001 10:30 pm

intrebarea mea este....de ce draq v-ati obosit sa raspundeti daca nu v-a placut subiectul....io ii multumesc lui tzucu...oricine ar fii el...ca mai mi-a luat un pik apararea in fata unor viespi ca voi...ce aveti voi cu mine daca imi place cum saruta prietenul meu....care din coincidenta se numeste la fel ca sherban de la animal x?asta nu inteleg....ma rog ...nu inteleg cu ce va deranjeaza...daca io am vrut sa arat lumii ca in sfarsit cineva s-a ridikat la standardele mele...tre sa anunt pe cineva....si cum nu am pe cine tre... sa dau la ...barfe online...iar daca mai zice cineva de mine ceva...de rau...bineinteles...ma supar su nu e frumos delok cand ma supar...iar tzucule poate vrei sa iti lasi un mail sa iti scriu si io...sa stiu cine mi-a luat apararea...
ce sa va mai zic?mai nimik....iar daca va mai luati de animal x atunci kiar ca ma supar...nu ca mi-ar place super mult dar prietena mea e innebunita dupa ei si ma supar cand se supara ea...si stiti vorba aea...unde-s 2(doua) puterea creshte.....

ciao@

Draga mea, tu esti tampita? Noi chiar trebuia sa intelegem din mesajul ala idiot ca este doar o coincidenta de nume intre Serban prietenul tau si Serban de la AnimalX? Chiar trebuia noi sa nedam seama ca tu il laudai acolo pe serban prietenul si nu pe serban "starul"? Fata, tu nu esti sanatoasa. Ceva ceva nu este in ordine cu tine.

Viespe n-am mai fost facut pana acum. Porc, de multe ori, caine, de si mai multe ori, dar viespe...Asta-i ceva nou!!! Trebuie sarbatorit. Ma duc sa ma imbat; poate uit de tine si mesajul tau cretin!!!
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Re: Re: parca era un forum de..."barfe online"

Mesajde Dee Dee » Mie Sep 05, 2001 3:15 pm

Draga mea, tu esti tampita? Noi chiar trebuia sa intelegem din mesajul ala idiot ca este doar o coincidenta de nume intre Serban prietenul tau si Serban de la AnimalX? Chiar trebuia noi sa nedam seama ca tu il laudai acolo pe serban prietenul si nu pe serban "starul"? Fata, tu nu esti sanatoasa. Ceva ceva nu este in ordine cu tine.

Viespe n-am mai fost facut pana acum. Porc, de multe ori, caine, de si mai multe ori, dar viespe...Asta-i ceva nou!!! Trebuie sarbatorit. Ma duc sa ma imbat; poate uit de tine si mesajul tau cretin!!!

daca ai nevoie de margarina iti dau io....:D
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 10:28 am

Te-a intrebat cineva cum saruta ala?
Oricum numele de scena nu se potriveste cu el.O soparla e mult mai marfa
Vizitator

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 11:04 am

Initial trimis de Guppy
ma doare capu' ...
aaaarghhh :mad:

venusiano,ai gresit forumul ... :D

Atunci de ce nu muti subiectul?
testoasa
Junior Member

Mesajde ticaloasa » Mie Noi 28, 2001 10:51 am

Venusiana, mai intai, roaga-l pe "Sherban saruta bine" sa angajeze un animal cu ceva neuroni in functiune sa-ti repare tastatura... nu de altceva dar de la voi nu pot avea pretentii.

In al doilea rand... citindu-ti mesaju', nu pot spune decat "Bleah!" (cred ca m-am exprimat cam prea elevat pentru tine)!

Iar acuma ma intreb de ce dracu' m-oi fi obosit sa-ti raspund....

Ciao!
ticaloasa

venusiana...

Mesajde Madalina » Joi Noi 29, 2001 1:29 am

bai venusiana asta este forum de "barfe online" dar barfele astea se refera la muzica nu la cum saruta prietenul tau. ca eu nu vin aici si incep sa-mi laud prietenul ca ce bine face aia sau ce bine face altceva. du-te si fa-ti tu forumul tau unde sa-ti lauzi prietenul.
peace everyone!
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Re: venusiana...

Mesajde vladonne » Joi Noi 29, 2001 4:54 am

bai venusiana asta este forum de "barfe online" dar barfele astea se refera la muzica nu la cum saruta prietenul tau. ca eu nu vin aici si incep sa-mi laud prietenul ca ce bine face aia sau ce bine face altceva.

Deshi , sincer, ar fi interesant de shtiut ce ...:))
vladonne
Junior Member

Re: Re: sherban saruta beton

Mesajde gabone » Lun Dec 03, 2001 5:00 am

Initial trimis de vali

scuze, dar ce pixu lu manlesux cauta aici un mesaj despre animalx???

aici e muzica, nu animalx :)

te contrazic. se spune zoophilX:D
gabone
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Dec 03, 2001 5:02 am

hip-hoppper banuiesc????
Vizitator

Re: Re: venusiana...

Mesajde Madalina » Lun Dec 03, 2001 11:37 pm

Initial trimis de vladonne
bai venusiana asta este forum de "barfe online" dar barfele astea se refera la muzica nu la cum saruta prietenul tau. ca eu nu vin aici si incep sa-mi laud prietenul ca ce bine face aia sau ce bine face altceva.

Deshi , sincer, ar fi interesant de shtiut ce ...:))

i don't think that's one of u'r business :P
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii