Draga LS,
Alds.....abia acum am inteles care-s sursele tale de informatii. Dar daca ai studia putin , mult mai sigur ca o sa observi de trucaz, fotomontaj si inducere in eroare. Sant exact la fel cul acel film in care se vede o grupa de palestinieni ce duc un mort spre groapa.
La un momendat cel ce tine targa in fata, se impiedica, targa cu mortul in cad din mana si deodata invie " mortu " si o rupe la fuga cu prietenii lui.
Riiiiiiiiiiiiiiiight....
Oare ai auzit sau ai vazut prin site-urile tale sutele de animale taiate de palestinienii din Genin si imprastiate prin tot orasul ca sa putrezeasca si mirosul sa dea impresia de masacru???
nu, tu ai auzit de asa ceva? si chiar crezi in basmele astea?
Mai vezi " executia odata...ai sa vezi cat de ridicola e "executia".
Ai putea sa scoti in evidenta exact detaliile care fac ridicula executia? tot ce vad acolo ii o trupa de israelieni, care il au pe unu legat, il dezbraca si urmatoarea scena capu lu' ala ii intro balta de sange si un robot de dezamorsat bombe ii pus acolo. ce este asa de ridicol? parca robotu ala mi se pare ridicol cu bratul ala.. dar executia nu mi se pare ridicola sau trucata.
iti vei argumenta vreodata aberatiile ce le generezi sau tot asa va fi discutia?
Doar incearca sa pui ceva real si nu corpuri despicate pt. anatomie si " cusute " la loc dupa ce li sa tras un glont in cap ca sa faca impresie.
banuiesc ca ai ceva dovezi sau sa te credem pe cuvant? juri sa mori tu?
La fel de corect si cu zidul...nimeni nu zice ca nu se construieste. Scopul acestui zid e de a impiedica trecerea din Cisiordania in Israel. Nu vad care-i problema,....
Problema este (am prezentat-o in postul mai vechi cu zidul dar unii nu stiu sa citeasca) CA ZIDUL este pe teritoriu palestinian. Get it? adica nu ii chiar pe granitza unde trebe ci pe teritoriu palestinian si cand va fi gata cateva orase palestiniene vor fi pe partea israeliana a zidului? Intelegi? Vezi ca sunt si poze...
Si cu buldozerul ai dreptate. Dar s-a dovedit clar ca asta-i cea mai buna cale de a pune pe ganduri mamele palestiniene inainte de a-si imbratisa fiii si a-i trimite sa -si zboare creerii prin Israel in numele Jihad-ului.
Deci, revin la cauza si efect... buldozerele genereaza bomber mani nu invers. Buldozerele sunt pt demolarea caselor palestinienilor ca sa faca loc coloniilor evreiesti. Intelegi matalutza? bombermanii sunt voluntari care si-au pierdut familia de mana israelienilor, nu mai au nimic de pierdut si dupa ce tzi-ai vazut coptii si nevasta sfartecati apoi numa chef de viatza nu ai. deci cu cat sfarteca israelienii mai multi palestinieni vor fi mai multi bombermani.
mi se pare o aberatie sa bagi buldozeru sa ii distrugi casa ca sa nu mai trimita mamele coptiii la detonat.. esti ciudat, catzi ani ai strategule? hehe
Am o intrebare, poate chiar ai obrazu sa raspunzi. Care sunt sursele tale de informare? eu citesc ziare din ambele tabere. tu de unde ai atatea informatii asa de "corecte"? al 6-lea simtz artistic? sau tzi-o zis Sharon pe mIRC toate chestiile astea si tu nu ai salvat logurile? tsk tsk...
:z LS?
ma tu nu esti Sharon cumva? hai zi drept

P.S. daca gasesti ceva anomalii gramaticale prin postu asta, plss plssssss inkide un oki