L-am atins pe ....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

3999

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 2:31 pm

Initial trimis de Mafi
L-am atins pe Oribilul Mosh!

1. deci, bre, formula corecta nu ie aia de-o folosesti matale, ci una din urmatoarele: unicul, singurul, cel mai tare forumist al tuturor timpurilor, extraordinarul si variante ar mai fi.
2. cum? asa cum cred eu (si nu numai eu)?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde mika*rea » Vin Noi 07, 2003 6:29 pm

Ma,voi va laudatzi ca l-atzi atins pe cutare shi cutare.Dar suntetzi asha fraieri incat credetzi ca este asha de important?Ei se gandesc:"Vai,m-a atins Alinutza..."Ganditzi shi voi palpabil.Corect?
mika*rea

Mesajde cat_ » Vin Noi 07, 2003 6:35 pm

Initial trimis de mika*rea
Ma,voi va laudatzi ca l-atzi atins pe cutare shi cutare.Dar suntetzi asha fraieri incat credetzi ca este asha de important?Ei se gandesc:"Vai,m-a atins Alinutza..."Ganditzi shi voi palpabil.Corect?
vaiiiii,dar ce ''glumaeatza ''estiiiiii!!!!:rolleyes: Mai intai,du-te shi invata sa scrii,inregistreaza-te..dupa care m-ai vorbim..daca am chef :t
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

4099

Mesajde baixinho© » Vin Noi 07, 2003 6:37 pm

Initial trimis de mika*rea
Ei se gandesc: "Vai,m-a atins Alinutza..."

habar nu ai de nimic. in fiecare noapte Moniq Barladeanu imi spune cat este de fericita ca o tin in brate si cat de bine se simte cu mine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 4099

Mesajde cat_ » Vin Noi 07, 2003 6:47 pm

Initial trimis de baixinho ©

habar nu ai de nimic. in fiecare noapte Moniq Barladeanu imi spune cat este de fericita ca o tin in brate si cat de bine se simte cu mine.
Eshti sigur ca nu visezi?;t ;t ;s
cat_
Junior Member

LooL

Mesajde I`m With You » Vin Noi 07, 2003 7:25 pm

Moa...si de aici nu se mai vb despre ce era vorba... de fapt...tot catelu`fantoma are dreptate intotdeauna..k am yo o simpatie pentru ea.. :P
I`m With You
Junior Member

KISS,KISS

Mesajde cat_ » Vin Noi 07, 2003 7:32 pm

Mersi mult!Esti o scumpa!:kiss: :kiss:
cat_
Junior Member

Catelusha...

Mesajde I`m With You » Vin Noi 07, 2003 7:41 pm

Catelusha...te rog sa`mi trimiti un mail pe yahoo ( andreea_rappy@yahoo.com ) si sa`mi zici daca tu intri pe mirc. :P
I`m With You
Junior Member

4106

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:04 am

Initial trimis de Catzelusha
Eshti sigur ca nu visezi?;t ;t ;s

aptsolut deloc. imi pare rau ca nu am cum sa-ti demonstrez ca doar nu iti imaginezi ca o sa ma apuc acum sa fac poze cu noi doi in momentele de intimitate si sa le bag aici. nu pot sa fac asta. in plus. i-as avea pe multi pe constiinta, ca s-ar autosinucide singuri ei insisi.
ANTI

baixinho©

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 08, 2003 8:50 am

Initial trimis de Mafi
L-am atins pe Oribilul Mosh!

Cine pula mea mai e si jegu asta?
E plina lumea de cacatzi...
Unregistered

Mesajde I`m With You » Sâm Noi 08, 2003 3:42 pm

Hai gata ! Ca se face prea mult scandal pe subiectu`asta...Mai urato (adik catelusha) nu te mai enerva mai mama ... k n`are rost...ca tot tu ramai cu nervi...:P Enerveaza`i tu pe altzii. :P
I`m With You
Junior Member

enerveaza-i tu pe altzii...

Mesajde cat_ » Sâm Noi 08, 2003 7:09 pm

Initial trimis de I`m With You
Hai gata ! Ca se face prea mult scandal pe subiectu`asta...Mai urato (adik catelusha) nu te mai enerva mai mama ... k n`are rost...ca tot tu ramai cu nervi...:P Enerveaza`i tu pe altzii. :P
..pai asta shi fac ;m :j ;m :j
cat_
Junior Member

Mesajde CHAOSgirl » Sâm Noi 08, 2003 8:20 pm

CEEEEEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAA DDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IUPIIIIIIII(ASTA IN CAZUL IN CARE NU SE INTELEGE AM ZIS CA CE MA DISTREZ)bbbbbbbboooooooooorrrrrrrrrrrrriiiiingggggggg
CHAOSgirl

Mesajde cat_ » Sâm Noi 08, 2003 8:27 pm

shi ce propui?
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Noi 08, 2003 8:44 pm

ce face CHAOSu' asta din om... tz tz :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

4118

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:52 pm

Initial trimis de Unregistered
Cine pula mea mai e si (...) asta?

cantitate neglijabila. ignora-l, ca nu pierzi nimic.
ANTI

baixinho©

Mesajde mortisha_vdv » Sâm Noi 08, 2003 8:56 pm

phua...........................inca unu care cica face " muzica"
un bou!!! , un antitalent !
mortisha_vdv

4119

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 08, 2003 8:58 pm

Initial trimis de mortisha_vdv
un bou!!! , un antitalent !

aici ai perfecta dreptate. cred ca nici eu nu-mi gaseam mai bine cuvintele.
ANTI

baixinho©

Re: 4106

Mesajde ¡ Cutr3murr ! » Dum Noi 09, 2003 4:44 pm

Initial trimis de baixinho ©

aptsolut deloc. imi pare rau ca nu am cum sa-ti demonstrez ca doar nu iti imaginezi ca o sa ma apuc acum sa fac poze cu noi doi in momentele de intimitate si sa le bag aici. nu pot sa fac asta. in plus. i-as avea pe multi pe constiinta, ca s-ar autosinucide singuri ei insisi.

Bay tu de esti obsedat de Monica Barladeanu?¿?¿?¿?¿?¿?

Saraca.. Oare stie ea ca un ¨domn¨ se lauda ca o f...e in fiecare seara?¿
Ahhhh si ce bine se simte tipu..
¡ Cutr3murr !

Stop!

Mesajde I`m With You » Dum Noi 09, 2003 6:40 pm

Pan` la urma .... si ce daca ai atins`o pe Monika ... si ai facut tu cu ea.... :P nu spunem ce ? Yo Nu`s curioasa... :P si lauda de sine nu miroase a bine :P) Peace! Si yo am atins`o pe bunika care era vedeta ( in satul ei ) ca la 90 de ani facea flotari :)
Just joke :D
I`m With You
Junior Member

BUNIK RULES!!!!!!!

Mesajde cat_ » Dum Noi 09, 2003 7:04 pm

Initial trimis de I`m With You
[B]Pan` la urma .... si ce daca ai atins`o pe Monika ... si ai facut tu cu ea.... :P nu spunem ce ? Yo Nu`s curioasa... :P si lauda de sine nu miroase a bine :P) Peace! Si yo am atins`o pe bunika care era vedeta ( in satul ei ) ca la 90 de ani facea flotari :)
Just joke :D [/B]
shi bunik mea,fugea iarna,pe strada fara sa ma simta gheata sub picioare :rulz: ..pana intr-o zi... ;g ;B
cat_
Junior Member

Mesajde I`m With You » Dum Noi 09, 2003 7:21 pm

Catelusha si acu` iti pare rau ? :)
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Noi 09, 2003 9:41 pm

Pai,nu...ca n-a dat coltzu ink.....Shi nici nu vreau!E cea mai cool bunicutza din cate exista!!!!!!!!!!!!!!!Spagata pe gheata a fost super-reushita.ca sa nu mai spun de sunetele melodice ca de oale sparteale capului ei carunt,cand a intrat in contact cu gheata..eee...pentru ea..a fost o nuimik toata!Bunik e toata o vedeta...nu se da in laturi niciodata,cand e vorba de dat in spectacol... :silly:
cat_
Junior Member

Mesajde superbiggy » Dum Noi 09, 2003 10:45 pm

Initial trimis de Unregistered
fratilor.. mie-mi pare rau de un singur lucru. Ca de fiecare data cand se propune un subiect.. incepeti si aberati, si va certati si se duce drequ tema si nimeni nu mai stie despre ce e vorba,...

Sunbscriu !, zi-le Unregistered ca ai dreptate,... sunt niste aberanti ignoranti,..:-p
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde superbiggy » Dum Noi 09, 2003 10:54 pm

Initial trimis de superbiggy

Sunbscriu !,...p

Aoleu, rusineee,... e si ca sa ma scot va declar ca i-am strins mina lui Fanus Neagu,... dar sa nu ii spune-ti de greselile mele de ortografie,..
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde Totenkopf » Dum Noi 09, 2003 11:18 pm

Initial trimis de superbiggy

Aoleu, rusineee,... e si ca sa ma scot va declar ca i-am strins mina lui Fanus Neagu,... dar sa nu ii spune-ti de greselile mele de ortografie,..

io am beut cu Fanus Neagu si l-am vazut cazand pe masa de manga ce era si cum il admonesta fata lui ca-i prea fustangiu cand bea! hoo-hah! <grin>
I pick the god damn terror of the f*cking gods out of my nose! I drank _the Devil_ under seven tables, I'm too _intense_ to die, I am insured for acts of God _and_ Satan! I've packed the brownies of the gods, I leak the Plague from my nether parts, opiates are the _mass_ of my religion! I ran 'em out of Heaven and sold it to Hell for a _profit_! I'm enlightened, I achieved "Nirvana" and took it _home_ with me! When the Rapture comes, I'll make 'em wait! They'll _never_ clean _my_ cage!
Totenkopf
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Noi 10, 2003 12:35 am

Initial trimis de Totenkopf

io am beut cu Fanus Neagu si l-am vazut cazand pe masa de manga ce era si cum il admonesta fata lui ca-i prea fustangiu cand bea! hoo-hah! <grin>

Va rog frumos sa nu va luati de adevaratele valori ale culturii romane.
Fanus neagu nu are ce cauta pe acelasi thread cu o curva ca MonicaBarladeanu sau AndreeaBalan
Unregistered

L-as atinge pe....

Mesajde Axel » Lun Noi 10, 2003 1:25 am

Ma, ca tot veni vorba....am dat noroc si am vorbit cu cei de la Directia 5, Tudor Chirila, Cristi Minculescu, Boro, Dan Bitman, claparu` de la Holograf..da nu imi vine acum in cap cum il cheama si mai multi oameni cu care, de altfel, ai ce discuta. (Mai putin Marian Ionescu despre care incep sa cred ca a urmat SCOALA DE TACUTZI)
Am cunoscut si cateva vedete ale muzici dance si alte stiluri de-astea pe care pocesc ele (ei) muzica....dar....ce pot sa spun...nu prea am avut ce discuta cu ele (ei)...sincer sa fiu..majoritatea tipelor intrau la categoria PIPITZE PROASTE si tipii la MACHO MAN de RAHOVA.
Axel

Re: L-as atinge pe....

Mesajde Unregistered » Lun Noi 10, 2003 1:52 am

Initial trimis de Axel
Ma, ca tot veni vorba....am dat noroc si am vorbit cu cei de la Directia 5, Tudor Chirila, Cristi Minculescu, Boro, Dan Bitman, claparu` de la Holograf..da nu imi vine acum in cap cum il cheama si mai multi oameni cu care, de altfel, ai ce discuta. (Mai putin Marian Ionescu despre care incep sa cred ca a urmat SCOALA DE TACUTZI)
Am cunoscut si cateva vedete ale muzici dance si alte stiluri de-astea pe care pocesc ele (ei) muzica....dar....ce pot sa spun...nu prea am avut ce discuta cu ele (ei)...sincer sa fiu..majoritatea tipelor intrau la categoria PIPITZE PROASTE si tipii la MACHO MAN de RAHOVA.

si ce se simte?¿
Unregistered

Mesajde I`m With You » Mar Noi 11, 2003 6:35 pm

io am beut cu Fanus Neagu si l-am vazut cazand pe masa de manga ce era si cum il admonesta fata lui ca-i prea fustangiu cand bea! hoo-hah! <rin>

Bun Bun ! Shi yo am baut cu pepe un suc , si l`am atins.i`am zis daca bea o bere,a zis ca nu .. el bea numai suc...poate`l imbatam (hotelu` era aproape ) ... Just Joke...Am avut "o mik placere " de a <bea> cu el!... un simplu` suc
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma