C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Aliosha » Lun Noi 10, 2003 10:14 am

Linkul pentru nightwish, nae si restul care se intreaba de ce:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9420
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 10:19 am

multzam. il descoperisem.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

4134

Mesajde baixinho© » Lun Noi 10, 2003 10:21 am

vai, va multumim frumos pentru ajutorul care ni latz dat. ce sa mai? sunt impresionat pana la lacrimi. deja plang cu muci. statz sa caut o batista... gata... inco data multe multumiri.

ps: Nightwish, shhhhh, lasal sa se simta util.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aliosha » Lun Noi 10, 2003 10:32 am

baixule, nu prea iti inteleg atitudinea pe care o ai fata de mine. Ultima data din cate imi aduc aminte ne-am despartit in conditii foarte bune si nu cred sa iti fi gresit cu ceva sau sa te fi luat peste picior de atunci, lucru pe care tu il faci insa cu mine.
As fi foarte curios sa aflu motivele.
Aliosha

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 10:49 am

o cearta aiurea. cre'ca o puteti lasa balta.

una bucata lucru nu-nteleg io: Aliosha, tu esti adimn sau esti moderator retras sau esti admin in retragere sau esti admin din umbra? ca moshu' decreta sus si tare, acu' ceva zile, ca: Aliosha a murit! (pardon de expresie, da' asa a zis el) :con:

bre, e unu' Evgheni Ostrov pe politice, imi aduce aminte de svengali, ptiu ce de mai scrie baiatu', ce de linkuri linkuieste, deja ma doare ochii, cre'ca ma duc sa fumez.

inca unu: forum adi mutu! adica avem muzica clasica si n-avem forum cu cel mai iubit dintre pamanteni? rusinica sa ne fie. forum ana falchi cre'ca ar fi mai cul. :D

nocturna

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 10, 2003 10:55 am

Aliosha, nu ne cunoastem, dar asta n-are importanta! Nu incerc sa-i iau apararea lui eye, care se putea abtine macar de ziua onomastica a ... adversarilor sai, dar bannarea sa mi se pare discretionara atata timp cat prin alte parti ale fanclubului tocmai sarbatoritii amanati pe alta data erau cei ce improscau cu invective! Si n-au patit nimic!
In concluzie, consider ca mai multa corectitudine n-ar strica ci, din contra, ar ajuta la aplanarea conflictului si ar impiedica aparitia disidentilor!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 10:58 am

forum ana falchi? deci sustzin ideia. shi nu numai.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Aliosha » Lun Noi 10, 2003 10:58 am

intr-adevar aiurea insa da-mi voie sa imi pastrez curiozitatea asupra aparitiei ei.

90, sunt admin, atunci cand imi gasesc timp sa intru pe forum. Citesc foarte putin din ce se scrie din motivele enumerate mai sus. Mosu probabil a zis ca am "murit" vazand ca nu am intrat vreo 2 saptamani. Am mai spus, forumu nu e o prioritate sau un servici asa ca imi iau libertatea de a intra si scrie doar cand simt nevoia si imi permite timpul.

Evgheni ar trebui sa iti aduca aminte de altcineva pentru ca stilul e inconfundabil. Eu l-am ghicit din prima.
Aliosha

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 11:14 am

totul pleaca de la unghiurile diferite din care privesti lucrurile. sunt multe nedreptati pe forum. daca am sta sa le analizam pe toate...nici nu vreau sa ma gandesc. dar ar fi pacat ca forumul sa ramana intr-un final nefericit populat doar de lutze, masoni si moshu.

pai si daca io ma mai plictis la serviciu si dau de fanclub inseamna ca forumu' mi-e servici? de mi-as lua si salar... :D

evgheni=LS.[D]? vad ca ca unu' din mozi s-a trezit.

nocturna

Mesajde Aliosha » Lun Noi 10, 2003 11:22 am

nae, dupa cum ziceam si in postul de mai sus eu nu prea am habar de ce se intampla prin alte parti ale forumului. Din cauza asta peste tot e cate un moderator pentru ca o singura persoana nu poate fi omniprezenta.

pt 90:
Evgheni nu e LS.
Aliosha

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 11:25 am

rectific. totusi, n-as fi zis...

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 12:07 pm

bre, santzeleg ca nu munceshte niminea az? ie liber? ie sarbatuare? zicetz bre shi la altzi ca sa numai stea ca proshti in biuro.

neatza

4137

Mesajde baixinho© » Lun Noi 10, 2003 12:11 pm

io munc dem sar ochii in cap, si de-atatea sarituri ma duare dom' enjenieor de numa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Lun Noi 10, 2003 12:12 pm

cineie ls? loc de semnatura? :con:
mnreatza
onk

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 12:13 pm

mi se zbate un ochi...acum imi lacrimeaza...io zic ca e semn rau.

da, azi e sarbatoare, se implineste fics o luna de cand adaogai inca o toamna in buchetu' de toamne. pe fiecare 10 ale lunii e sarbatoare.

LS era unu' antisemit, anitforum, antiarme, antistefan, de se abera la greu pe politice.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 12:17 pm

veste buna: incepand de viner, 14 nov a.c., sa deshchis uficial sezonu de tuborgi crismas briu. la multzean shi speram sa facem o figura buna acest sezon pentru ca ne dorim victoria mai mult dect iei. ne bazam pe coiechipieri noshtrii ca sa juace in spirtu ferpleiului care nea caracterizat shi panacu.

neatza

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 10, 2003 12:26 pm

iur rait neatza! crismas bru asta ie buna mah, nu ca tuborgu clasic del fac ejtia carei supernajpa! pacat, cacand aparuse ierea bun!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

4138

Mesajde baixinho© » Lun Noi 10, 2003 12:28 pm

neatza, tu cand te duci sa joci?
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 12:35 pm

meri crismas! premiul? care e premiul?!

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 12:38 pm

filmice, ma dezamagesht bre cun asha afront! adeca cum nu ie bun tuborgu? ia terog mai pune mana shi studiaza temeinic!

baicsule, eo ma duc az la sfarshitu programului pe carel doresc prematur. iar acu a plecat doi colegi ca sa achizitzioneze neshte doo cutii de fiteshcare ca sa vedem shi noi daco fi lafel de buna ca ier shalantaier. shi in plus pentru ca sa stingem palinca pe care tomna am primito de la o mihaela din satu mare. lamultzean!

despre ce premiu ie vorba? daca ie vorba despre tuborgi, atunci afla de la mine ca nu se pune problema premiului ci a primei. ca numa prima se contorizeaza. restu ie bashca.

muuuuuuuuult mai tarziu: alooooooooooooo! mai ie careva pacilea?

neatza

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 1:12 pm

nu mai e bre nimenea. nimenea.

GOL NA DTRI MUIRE

subscriu! da' spune si matale mai cu voce joasa ca o sa creada funii ca-i o subtilitate can defapt nici nu e.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 1:14 pm

pai dupe ce miam loat avert cu Borroughs, nu vad dece nu miash loa avert shi cu Zazou.

la o adica mai am un citat greu din Agopian. da peala il tzin pentru sarbatori ca ie prea frumos.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 1:16 pm

aaa, deci tu stii de ce ti-ai luat avert! norocosule! tot e bine.

la citate ma gandesc si eo. da' ma mai gandesc.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 1:20 pm

da shi mie un citat. barem auctorele shi tomul daca este posibili.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 1:30 pm

pai ii detei unu lu sburatoru' pe politice (treadu cu 'tzara te vrea prost', da' cu spirit civic) citat din balzac, ala de zicea un forumist despre el ca a murit ingropat in bogatzie, tomu' nu mai conteste ca e cartea ieftina, supt 10 lei. acu' astept ca sburatoru' sa faca o compunere pe tema mizantropiei. :D

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 1:33 pm

alfel, bine? sanatosh? bem shi noi neshte ber? ierea vorba deun bucegi, deun giamur multe, deo crashma... ceva... vad ca sa ales membrul de tuate!

neatza

Mesajde gaga » Lun Noi 10, 2003 1:35 pm

ios pe aci da' am trebi cat casa si incerc sa citesc si ce scrie evgheni oneghin da e cam stufos ca sal inserez intre excelurile mele de cacat.

asa ca decretez: am o slujba de cacat si cam totui de cacat asa ca o sami scot ochelarii maron de la ochi ca sa vaz daca se schimba ceva.

nope ... tot de cacat
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 1:37 pm

vad ca ejt dun obtimizm debordant az.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Noi 10, 2003 1:42 pm

nici bine, nici sanatosh. nu zisei ca-mi lacrimeshte un ochi? pai si e tare naspa. s-a ales si s-a cules membru si prafu' de toate cele, care ala nu poate azi, care poate peste 3 zile si nu poate azi si care peste trei zile nu poate ala de poate azi. io zic ca se poate pana la urma.

ie unu' de dezgroapa mortzi pe rock strain. no, pe unde o fi modu'? :con:

nocturna

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 1:47 pm

am inpresia ca sunt cercetash, ca prea sunt gata orcand.

qwlefuioh: ca sa nu se ishte comfuzii, este vorba despre ca sunt gata de neshte ber shi nu ca sunt gata despre munca.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare