asociatia asasinilor nonconformisti ai societatii si victimele acesteia!!
Moderator: anjin-san
.....sau de un implant de creier :silly:Initial trimis de Nightmare
Mortisha, sigur nu ai nevoie de un doctor?:con:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
:hehe: :hehe: :hehe:Initial trimis de d3a^crazY
mortisha_dvd sa ma'nveti si pe mine sa rad ajea` frumos ca tine... esti superba... mancate`ar roakerii sa te manance ! :mad:
"puahahhaha " :shock:
- cat_
- Junior Member
Nu atzi reushit inca sa scapatzi de mortisha_vdv asta? Nu va lasati!
PS: Nightmare, merci mult pentru urare!
PS: Nightmare, merci mult pentru urare!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
[quote]Initial trimis de d3a^crazY
mortisha_dvd sa ma'nveti si pe mine sa rad ajea` frumos ca tine... esti superba... mancate`ar roakerii sa te manance ! :mad:
"puahahhaha " :shock: [/QUOT
"citesti cuvintele,dar intelegi sensul lor? incearca sa vezi mai departe si mai departe de decor..........."
"puahahhaha " :shock: [/QUOT
"citesti cuvintele,dar intelegi sensul lor? incearca sa vezi mai departe si mai departe de decor..........."
- mortisha_vdv
Scorpy?Scopul nostru,nu este acela de-ai nimici pe dushamni :t .......ci doar sa-i torturam :t ..mortisha este una din victime,care mie,una,imi place tot mai mult cand o vad cum gandeste cu dosul :t ...shi merita un loc de ''cinste'' pe lista noastra :t
- cat_
- Junior Member
HELLOOOOOOOO!!!!!!
eheheheh!!S-a cam tras chiulul pe aici...rade ciob de oala sparta.....:p La inceput,multzi s-au inscris,dar vad ca aproape nimeni nu se mai ocupa de asociatzia asta..care daca o vom lasa de izbelishte,va da faliment ;P ;P Pana acum,in asociatzie s-au insxcris urmatorii: -Scorpiutza
-Nightmare
- Gabizzu
-Dea^crazy
-rockgirl
Catzelusha :p
-Bortzianu......lipseste cineva?
Mai exista o problema:multe dintre victime ,au disprut de pe forum.Mai avem nevoie de noi ''provizii'' ,ca de nu...viitorul asociatziei nu e unul prea stralucit.
so......pe forumul asta,sunt mameluci,care-si merita locul printre victime.....asa ca baietzi!!!..sho pe ei! :t
-Nightmare
- Gabizzu
-Dea^crazy
-rockgirl
Catzelusha :p
-Bortzianu......lipseste cineva?
Mai exista o problema:multe dintre victime ,au disprut de pe forum.Mai avem nevoie de noi ''provizii'' ,ca de nu...viitorul asociatziei nu e unul prea stralucit.
so......pe forumul asta,sunt mameluci,care-si merita locul printre victime.....asa ca baietzi!!!..sho pe ei! :t
- cat_
- Junior Member
Mai
in Mortzisha-aysa ..nu pot trage ptr ca e cu piciorul in ghips.. si am jurat credinta patriei si ..mai ales sa respect legea 9 - privind uzul de arma: sa nu folosesc arme de foc asupra minorilor, femeilor, femeilor insarcinate , batranilor si INVALIZILOR...
..poate dupe ce scoate ghipsul .. o alerg putin cu punctuletzul rosu de la laser .. ..si dupa ce devine majora .. mai vedem.
bafta
in Mortzisha-aysa ..nu pot trage ptr ca e cu piciorul in ghips.. si am jurat credinta patriei si ..mai ales sa respect legea 9 - privind uzul de arma: sa nu folosesc arme de foc asupra minorilor, femeilor, femeilor insarcinate , batranilor si INVALIZILOR...
..poate dupe ce scoate ghipsul .. o alerg putin cu punctuletzul rosu de la laser .. ..si dupa ce devine majora .. mai vedem.
bafta
-
Bortzianu' - Junior Member
Am inceput atacul impotriva Mortishei: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=200567#post200567
;y
;y
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
Mai
l-am scos..................poti incepe, sunt gata
..poate dupe ce scoate ghipsul .. o alerg putin cu punctuletzul carosu de la laser .. ..si dupa ce devine majora .. mai vedem.
pai o sa consum degeaba aeru' pana la 18
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
-
Mortisha_Adam - Junior Member
Initial trimis de Mortisha_Adam
pai o sa consum degeaba aeru' pana la 18
consuma-l consuma-l ... ca asa fakuram toti .. si uite ce intregi la minte am ajuns .. consuma si pune si deoparte daca potzi ..
..lasa ca dupa 18 te saturi de alergat ..

-
Bortzianu' - Junior Member
hehe!CUTZULACHE?MISHTO PORECLA!
HEHE!Vad ca o alergatzi pe morpisha pe tot forumul.
foarte bine! poate pana la urma oboseste shi ne lasa shi pe noi in pace cu teribilismele ei. :rolleyes: of,of,mai,mai!!!!grea-i viatza de artist.:rolleyes:

- cat_
- Junior Member
schimbare de subiect
Dragi colegi!
Am o propunere: sa schimbam temporar obiectul asociatiei si in loc sa infieram neghiobii care vin pe-aici, eu zic sa-i ajutam.Am trei cazuri care , zic eu , merita atentia voasrta.Primul este CioCOI(lipsa), suferind de dedublare a personalitatii, asta pe linga handicapul fizic evident pe care il are.Propun sa-i dam o sansa si sa-i gasim un post de eunuc.A doilea este Andrei-Marius, tot schizofrenic care incearca sa convinga lumea ca reprezinta doua persoane.Pina una-alta propun sa-l inscriem la o scoala ajutatoare unde sa deprinda taina scrisului.A treia este Naty pe care am gasit-o dind tircoale unui wc ecologic , ea fiind suferinda de scatofilie.Pina isi mai revine, haideti sa-i permitem sa mature curtea asociatiei.Dupa ce reusim sa punem furtunul pe ea si s-o mai curatam de jeg, poate ii permitem sa dea cu matura si prin sediu.
Sa-i ajutam caci si ei sunt ai nostri!( dar ,parca,mai mult ai altora)
Am o propunere: sa schimbam temporar obiectul asociatiei si in loc sa infieram neghiobii care vin pe-aici, eu zic sa-i ajutam.Am trei cazuri care , zic eu , merita atentia voasrta.Primul este CioCOI(lipsa), suferind de dedublare a personalitatii, asta pe linga handicapul fizic evident pe care il are.Propun sa-i dam o sansa si sa-i gasim un post de eunuc.A doilea este Andrei-Marius, tot schizofrenic care incearca sa convinga lumea ca reprezinta doua persoane.Pina una-alta propun sa-l inscriem la o scoala ajutatoare unde sa deprinda taina scrisului.A treia este Naty pe care am gasit-o dind tircoale unui wc ecologic , ea fiind suferinda de scatofilie.Pina isi mai revine, haideti sa-i permitem sa mature curtea asociatiei.Dupa ce reusim sa punem furtunul pe ea si s-o mai curatam de jeg, poate ii permitem sa dea cu matura si prin sediu.
Sa-i ajutam caci si ei sunt ai nostri!( dar ,parca,mai mult ai altora)
- cat_
- Junior Member
Nope, hai sa nu-i torturam ca deja ii tortureaza Mama-Natura prin selectia ei naturala.Totusi, daca ne mai deranjeaza, putem sa le facem o lobotomie ;f
- cat_
- Junior Member
hai ca deja intrecetzi masura... va batetzi joc de om asa, din simplu' motiv ca si'a spus parerea sau cine mai jtie dc..
mai usor cu apelative d'astea de mahala.. cu "idei super geniale de tortura" ...
suntetzi chiar penibile... ce nu face omu' din lipsa de ocupatzie .. :rolleyes:
mai usor cu apelative d'astea de mahala.. cu "idei super geniale de tortura" ...
suntetzi chiar penibile... ce nu face omu' din lipsa de ocupatzie .. :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
bietii oameni
BAI ma ofer voluntar
Calitati:
-trimit virusi cat ai zice peste
-sunt un ,,sniperist" foarte bun
-am pistoale peste pistoale
-am 8 danii la karate
Merge?S IN CLUB???
Calitati:
-trimit virusi cat ai zice peste
-sunt un ,,sniperist" foarte bun
-am pistoale peste pistoale
-am 8 danii la karate
Merge?S IN CLUB???

Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
Mai, tu ai innebunit? Pai cum sa aduca insecticid? Pai asta este distrugator pentru coada mea. Ce? Deja vreti sa scapati de mine? Poate gasiti totusi ceva care sa nu o afecteze pe mandretea asta de scorpiutza care sunt eu!:D *p
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma