C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
citeam posturile alea kilometrice alu evgheni ala...
ma uit acu si pe rockangeala
poi mah neatza, dupe ce ca numi iese nica si am si treaba (apai treaba-i asta?) mai dai si mailuri de sa ma tzin cu mana de burta de ras ... plus tofelu de chestii de cacat si ie de cacat.
avetzi paine?
ma uit acu si pe rockangeala
poi mah neatza, dupe ce ca numi iese nica si am si treaba (apai treaba-i asta?) mai dai si mailuri de sa ma tzin cu mana de burta de ras ... plus tofelu de chestii de cacat si ie de cacat.
avetzi paine?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ie bine, asa ca pentru antrenament. intareshte spiritu’ de gata! da’ care bre oricand?! ca-mi aduc aminte de o vineri sau era o joi...deci nu era oricand.
nu, io n-am. am alune, in schimb, da' mi-au furat miseii cosu' de gunoi.
nu, io n-am. am alune, in schimb, da' mi-au furat miseii cosu' de gunoi.
-

nocturna - Mesaje: 8725
vineri a fost. shi atunci eram gata de tot. ajtebt cu interes pozele care mia zis ca sa facut joi nuaptea ca sam refreshez memoria shi sa shtim shi noi ce santanplat. consuarta nu mia zis nimica, deci se pare ca na fost tocma rau de tot.
-

neatza - Mesaje: 5820
lasa bre, ca facut omu cerere, a bagat siviu, a conbatut... acu ie in perioada de proba... haide, fiii shi matale mai ingaduituare.
-

ehe, apai naiti am bagat si siviu si scrisoare de intentie - si dupa cica mi-au dat un ban...dar nu creca era valabil ca nici de o bere nu-mi ajunsa...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
animalu a fo acceptat ezapt in ziua in care si-a loat banarea
a depus cerere si totacamu, lasa-l saracu ca ii purta ghinion apartenentza la clasa truditoare.
lo vazut stapanirea mai freaier si cum la prins cum la banat, da vaz ca nu schelalaie
a depus cerere si totacamu, lasa-l saracu ca ii purta ghinion apartenentza la clasa truditoare.
lo vazut stapanirea mai freaier si cum la prins cum la banat, da vaz ca nu schelalaie
- gaga
Nui chiar asa...ca miam luat avertisment la fel ca voi...macar io ii zisesem ceva de dulce lu nenea mihaita
...apai daca aiu nu-mi dadu avertisment cand l-am cerut...
...apai daca aiu nu-mi dadu avertisment cand l-am cerut...I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

hmm...nushtu mah, da' pe mine nu ma convinge, deloc.
io cre'ca siviul de-l baga aici era masluit. io asa cred. ca io am vazut alte siviuri alu sussemnatu. deci inca raman neconvinsa. oh well, acuma, daca-ti purtam ghinion noi nu te retzinem aicisha cu de-a sila, sa patesti cine stie ce alte alea dupe urma clasei muncitoare, sa ceri despagubiri sau mai stiu eu ce alte pretentzii mai peurma. deci noi nu te obligam.
io cre'ca siviul de-l baga aici era masluit. io asa cred. ca io am vazut alte siviuri alu sussemnatu. deci inca raman neconvinsa. oh well, acuma, daca-ti purtam ghinion noi nu te retzinem aicisha cu de-a sila, sa patesti cine stie ce alte alea dupe urma clasei muncitoare, sa ceri despagubiri sau mai stiu eu ce alte pretentzii mai peurma. deci noi nu te obligam.
-

;P apai unde ai mai vazut tu siviurili mele? ca io nu mi-am facut decat unu singurel si masluit cu ie, p-ala l-am pus. si nu te las io mai naiti asa, ca io nu cred in ghinioane
dana: naiti ma ubeste si nu vrea casa recunoaste...
dana: naiti ma ubeste si nu vrea casa recunoaste...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

deci io nu ma mai joc la treadu cu 'muzica populara'. deci da, e-n zadar. o sa dea lutzele si-n 'muzica pentru bosorogi' :cry:
animaluu, stie el. stii mah? ca io am uitat. cre'ca ti se trage de la Savatage, linkin park versus savatage, manowar vs black sabbath si iron maiden, HIM, ozon, asia, politc si social, macroeconomie, fiscalitate, finantze publice, impozitul pe venit, pe salar, etc...da' tre' sa recunosc ca erau tare distractive posturile tale dupe politic.
si sa-i spui lu prietenu' matale thor ca nocturna a castigat nu 1 concurs de frumusetze, ci 3! asa sa-i spui.
animaluu, stie el. stii mah? ca io am uitat. cre'ca ti se trage de la Savatage, linkin park versus savatage, manowar vs black sabbath si iron maiden, HIM, ozon, asia, politc si social, macroeconomie, fiscalitate, finantze publice, impozitul pe venit, pe salar, etc...da' tre' sa recunosc ca erau tare distractive posturile tale dupe politic.
si sa-i spui lu prietenu' matale thor ca nocturna a castigat nu 1 concurs de frumusetze, ci 3! asa sa-i spui.

-

si dasteapta si frumoasa....ptiu drace ce "pretena" mi-am tras pe forum
nu prea pricep chestia cu savatage vs lp.... iar la manovar vs maiden si sabath, imi mentin parerea...
oricum nu-i asa ca ieram amuzant sau mai bine spus incoerient?
da' se pare ca pe acolo merg neste oameni care ma fac rau de tot si nu prea gasesc destule surse de idiotenie sa-i bat pastia...
nu prea pricep chestia cu savatage vs lp.... iar la manovar vs maiden si sabath, imi mentin parerea...
oricum nu-i asa ca ieram amuzant sau mai bine spus incoerient?
da' se pare ca pe acolo merg neste oameni care ma fac rau de tot si nu prea gasesc destule surse de idiotenie sa-i bat pastia...
-

no, pai si prostia e amuzanta mah.
avantaju' tau, cum bine ziceai, e ca e unii chiar mai rau. ai fost, adica de azi inainte nu vei mai fi? promitz?
deci chiar am gasit cuie. animaluu, vrei cuie?
avantaju' tau, cum bine ziceai, e ca e unii chiar mai rau. ai fost, adica de azi inainte nu vei mai fi? promitz?
deci chiar am gasit cuie. animaluu, vrei cuie?
-

atzi auzit ce a facut arsenie tudorash? (hint: la lu li lu lei)
io nu fregventez decat inca unu doo din an in pashti ... cu userul impricinat insa se schimba situatzia
ce bine e sa n-ai ce face, io ma deprim cu excelu pana peste cap ...
io nu fregventez decat inca unu doo din an in pashti ... cu userul impricinat insa se schimba situatzia
ce bine e sa n-ai ce face, io ma deprim cu excelu pana peste cap ...
- gaga
io ma deprim cu frontapeigiu, el cu mine, p'o urma nitzel cu sfintele java scripturi si la sfarsit sfarshim prin a inchide frontpeigiu. imi lacrimeste privirea.
nu-mi spune ca s-a vopsit brunet!?!? :eek:
animaluu, foarte bine. o sa-tz batem blanitza in cuie. :j
atzi auzit ce a facut arsenie tudorash?
nu-mi spune ca s-a vopsit brunet!?!? :eek:
animaluu, foarte bine. o sa-tz batem blanitza in cuie. :j
-

LOL s-a circumcis acu putzina vreme, zice la libertatea ca cica el are alta viziune despre ce inseamna sexual
la la li lu lei, a loaton mana fanele o sa se uite numa in ochii ei de acuma
ozone forever si sod si eyewitness la toata lumia
la la li lu lei, a loaton mana fanele o sa se uite numa in ochii ei de acuma
ozone forever si sod si eyewitness la toata lumia

- gaga
beton paianjenu' pe treadu cu iron maiden: Tre' sa plec. A venit shefu'! si parca si aud sefu...
tocma ce vizionai materialu cu fantome de-l receptzionai de la neatza. spuchi bre, spuchi. apropos de neatza, munceshti bre?
cum se zice Haga in engleza? :con:
tocma ce vizionai materialu cu fantome de-l receptzionai de la neatza. spuchi bre, spuchi. apropos de neatza, munceshti bre?
cum se zice Haga in engleza? :con:
-

muncesc bre, muncesc! ma zbat intre jalbe shi lacramatzii care este, contracarare de intrigi shi alte porcarii dacestea, iar pe de alta parte intre neshte slana (tot porcarie, da buna) cu palinca shi nejte prajitur. deci ie bine. sau rau.
the haga
the haga
-

sa imi bag io oarece in mailu' cu fantome de la neatza, dupa ce ca-s cu nervii intinshi precum corzile viorii lu ion voicu a mai facut si ala BAU de era sa decedez, a trebuit sa iau distonocalmu, mi-a cazut mausu din mana si mi-a amortzit deshtele ...
Copen?
cum se zice Haga in engleza?
Copen?

- gaga
ce-ai bre, te dedublashi clonat si joci in fo telenovela? de un' atatea intrigi conspiratoare si complotate?
nu e copenhaga, nici za haga, e haga, acolo unde-i curtea suprema si nushtu cum se scrie in engleza haga. ca cica haga simplu nu se scrie, hagga nu se scrie, hagha nu. atuncea cum so scrie? the haga e buna da' nu ie.
nu e copenhaga, nici za haga, e haga, acolo unde-i curtea suprema si nushtu cum se scrie in engleza haga. ca cica haga simplu nu se scrie, hagga nu se scrie, hagha nu. atuncea cum so scrie? the haga e buna da' nu ie.
-

-

nu ie test, ie chiar o traducere, careva sa zica io chiar muncesc. Hague ie bine. multzam.
care ma mai gandesc daca mai muncesc ca e cam tarziu si tot imi mai lacrimeshte ochii. cre'ca mai bine plec. in caz ca plec, va zic sod si eyewitness si meri crismas incodat pentru viner si la cat mai multe premii!
care ma mai gandesc daca mai muncesc ca e cam tarziu si tot imi mai lacrimeshte ochii. cre'ca mai bine plec. in caz ca plec, va zic sod si eyewitness si meri crismas incodat pentru viner si la cat mai multe premii!
-

4143
facem pariu ca aiu, dupa ce ii expira banu, o sa-si un avert pe unul din maxim primele zece postruri sa se face trei, adica inca un ban?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
daca nu stitzi sa gugalitzi
io am crezut ca intrebi la mijto.
aiu si sod sigur o sa fie campioni la banuri asa ca nu tzin pariul
la la li lu lei
io am crezut ca intrebi la mijto.
aiu si sod sigur o sa fie campioni la banuri asa ca nu tzin pariul
la la li lu lei
- Fişiere ataşate
-
- disco.gif (5.13 KiB) Vizualizat de 2636 ori
- gaga
bonjour mesiu baicsu....cam suparat pe mine zilele astea vad. da nu prea inteleg de ce ca imi mere asa de prost la pariuri 

-