Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gabuba » Vin Noi 07, 2003 9:52 am

eu ma inscriu, si vin sa o vad pe koala, briatore etc. *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Sâm Noi 08, 2003 10:50 am

desi am treaba .... cred k o sa apar si eu si cu Dzeu pe acolo ... dar nu sunt foarte sigur ...

Sper sa nu il omorati pe saracu copil ....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Jasmine » Sâm Noi 08, 2003 11:15 am

poate reusesc sa ajung si eu

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 08, 2003 11:21 am

adaug un poate mesajului meu precedent.
am ceva de facut, dar nu e 100% sigur ca nu o sa vin.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde K-gula » Sâm Noi 08, 2003 1:40 pm

Initial trimis de Dia The Koala Bear
Vin si eu vin si eu vin si eu !!! :D
Cu Briatore ;D !!!

ce tare!!! atata doar ca eu nu vin. imi pare rau decret tata. am impresia ca se va lasa cu la multi ani azi. de la mine ai unul.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde KoRn_bitch » Sâm Noi 08, 2003 9:53 pm

Azi a fost o s`a mai consumat inca o intalnire ... au participat Dia The Koala Bear, Briatore, Decret, Monk, Dzeu, Gabizzu, Wild Rose si subsemnata. Am stat in Backstage dupa care monk cu dzeu s`au indreptat spre casele lor ... Gabizzu, Dia , Briatore si Decret spre Mac ,eu spre Xenon iar Wild Rose a plecat cu soferul ei personal :rolleyes: ... well ... in rest toate bune si frumoase :)
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 08, 2003 10:16 pm

wrong, si wild a venit cu noi la mc.
da... am plecat eu frumos de acasa cu un taxi impreuna cu bitch raluca, care m-a plimbat prin xenon (la iubitul ei :rolleyes: ) dupa care la toate bancomatele din bucuresti, dupa care in backstage.
lume multa... cica. dia, briatore, monk, dzeu, decret, alinutza si pt cateva moment hades.
dupa care am fost la mc si ne-am simtzit f bine.
briatore e o fiintza f placuta la fel ca si restul celorlalti.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Sâm Noi 08, 2003 11:16 pm

hmmm sa va povestesc ziua de azi ...

pe la ora unu ma trezesc io ca tot omu si ma spal .. etc etc ...
ii dau msg lu moshu de la multi ani si ma asez la computer. la ora doo tzaaar ! suna la usa ... can deschid am ramas lemn . Dzeu... cu fata lui tot timpul alcoolica cu vechea lui replica ... "sa traiesti ba !" . dupa cateva momente in care am fost socat imi zice : "Am venit si io pe la tine sa imi trag niste CDuri." io i-am raspuns cu juma de gura : "hai intra!"- mare greseala !

Prostia a facut sa ii zic k apoi aveam intalnire forumista la ora 5 . cu vocea lui sincera imi raspunde : "misto, vin si io" crezand ca glumeste i-am zis sa vina - si mai mare greseala !

Oricum la 5 si 13 minute am ajuns in BS unde eram primii ... pun mana pe telefon si o sun pe Dia care era in Unirea cu Briatore ... dupa vreo 15 minute isi fac si ele aparitia ... pana sa apara si Alin am vorbit la telefon toti trei (io ; dia ; briatore) cu vara lu' moshu si cu moshu in persoana care a binevoit sa imi dea adresa gresita de la locatia unde is serba ziua k sa nu cumva sa imi dea si mie o bere. Isi face aparitia si Decret dupa un timp ... Dupa venirea lui discutiile s-au aprins si am aflat incet incet secrete din viata ursului si a Briatorei :D ... din pacate am aflat cu stupoare ca dia ma inseala si pe deasupra pune in aplicatie toate tehnicile kmasutra pe care eu i le arat.

Dupa mai multa vreme apare si Gabizzu (despre care imi facusem o impresie gresita...dar incepe sa se schimbe in bine) si cu Raluca .
A trecut si Hades... iar apoi a aparut si Alina ...

Io unu m-am simtit bine ... pacat k s-a terminat asa repede ... (trebuia sa il conduc pe dzeu acasa :( )

Moshule am trecut pe la adresa aia ...dar ... liniste ...

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 08, 2003 11:34 pm

mda ... o zi ft interesanta ... am cateva persoane de omorat, dar o las pe data viitoare..
m`am intalnit cu alexandra in yellow... dupa care am fost (singura si pe jos...) pana in unirea unde m-am intalnit cu o prietena ... si intr`un tarziu am ajuns in backstage unde am dat peste : Gabizzu, Monk, Decret, Dzeu, Dia, Briatore & Korn ...
In cele din urma am ajuns la mc.. am mancat (sunt ft suparata ca nu mi`au luat un happy meal ... that would have really made my day...)
dupa care eu am plecat.. iar ei au ramas in mc... dracu stie ce au facut...i don`t even wanna think about it ... cine stie ce combinatii au mai aparut in lipsa mea...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Briatore » Lun Noi 10, 2003 9:56 pm

Asadar si prin urmare ... MOnK ... SA MOARA M_G_ ... M-ai enervat !!!!!!!! Da-te draqu ... Fitz-ar capu :)) ... Adica tu d'astea imi faci ...
Hmm ... sa revenim ! Ziua de sambata a fost una dintre cele mai obositoare zile din viata mea ... Vreau sa spun sambata dimineata cand de la 9 juma pana la 12 juma am avut cursuri/ore! Apoi am revenit in "cuibusorul de nebunii" unde prea iubita mea Dia mi-a pregatit micul dejun si am lenevit inca cateva ore in bratele ei.
Apoi ne-am hotarat sa plecam draqului din casa si ne-am plimbat prin Unirea cand pe la 5 si 14 minute suna Monk si ne intrerupe din activitatea care era in curs de desfasurare si suntem nevoite sa ne indreptam spre Backstrage !
Cum am ajuns ... am baut o cola, o ciocolata calda, am facut cunostinta cu monk si cu dumnezeu ... A aparut si Decret si in acel moment am pierdut-o pe Iubi ... Gabizzu mi-a lasat o impresie placuta ... Mult mai placuta decat cea de pe YM ... L-am sunat pe foca cioara borata - care nu a vrut sa se intalneasca cu mine preferand mancarea in locul meu - sa-i uram la mai mare :P si hmmm ...
A venit si Wild Rose si dupa un timp in care faceam cu schimbul la inchisul usii de la intrare am plecat cu Iubi, Decret, Gabizzu Wild Rose la Mc unde am mancat si ne-am luat cu vorbe. Iubi era prezenta doar trup asa ca am incins o discutie despre The Ring cu baietii ... Decret ... cum a fost filmul ???? :P
Apoi iar si din nou Decret a fost cel care ne-a insotit pana la locul ala de unde a luat tramvaiul si eu cu Iubi ne-am dus in dormitorul conjugal unde mi-a mai aratat niste "scheme" de care Monk habar nu are ... Daca am omis ceva ... Sorry ... Ma mai gadesc si revin :P
PS: K-gula ... bila neagra ... trist ... nu mai mai joc asa ... cica a avut treaba ... hmmm ... sa zicem ... :(
Ps2: Monk ... sa moara M_g_ ... si acum ma enervezi ... ce focu' meu faci de nu raspunzi pe YM
Ps3: Decret ai grija ce faci ca sunt cu ochii pe tineeeeeeeeee !!!!!!
Ps4: Moshu ... trebuie sa te revansezi cumva !!!!!!
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde monk » Lun Noi 10, 2003 10:10 pm

Deci ... Decret .. da-o ma dracu ... mai lasa si la altii ... ce e nesimtirea asta ...

Briatore .. sa moara M_g_ ... d c nu imi raspunzi pe YM ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Briatore » Mar Noi 11, 2003 12:47 am

Monk ... nu te lega de Decret !!!!! Inteles ????? :P
Apropo ... vezi ca pe YM ma confunzi cu Gabizzu ... adica imi scrii mie ce trebuie sa-i scrii lui ??? Ce-i aici ? Bar de negrii ?? Sa moara stiti voi cine ... Vezi ca inca tot nervoasa sunt pe tineee !!!
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 11, 2003 11:27 am

intalnirile forumiste au si partile lor bune, nu doar cele rele :D.
de exemplu .... in weekendul care urmeaza sa moara stiti voi cine de nu ma duc sa-mi inchiriez the ring sa ma uit la el pana crap.
sau poate mi-l da hades anu asta. ;D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Briatore » Mie Noi 12, 2003 12:30 pm

Gabizzzzzuuuuu ... ai mare grija cu the ring ... !!! nu e e glumit cu acest subiect !!! Stii prea bine :P
daca crezi ca esti destul de tare atunci ... give it a try :P
sa moara moga de nu a fost unul dintre cele mai misto filme pe care le-am vazut :)
Briatore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 12, 2003 12:40 pm

va rog sa postati on-topic. forumul de cinema este putin mai sus.

------------------------------------------

Pentru acest week-end avem urmatoarele actiuni :

sambata 15.11.2003 : Machedonu'
(vrea Koala sa manance clatite free. parca nu e si asa destul de rotunda)

duminica 16.11.2003 : Pizza Hut de pe strada lui Decret. (Decret , promitem sa nu te mai speriem ca data trecuta)

vineri...vom afla si orele. depinde de orele la care doresc oamenii. mai vedem.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Noi 12, 2003 4:37 pm

ce tare inca o data. data viitoare o sa propun intalnire in fata blocului unde stau, sa pot ajunge si eu si sa nu fie nici prea departe de casa.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde cutuma© » Mie Noi 12, 2003 9:27 pm

Costine....Pizza Hut-ul de pe Moshilor e aproape IN CENTRUL BUCURESTIULUI! E la 2 statii de romana cu 133,79,86,4 de universitate cu 66 sau 5 de unirii, dak iei 21. Noi te ashteptam cu drag shi nu mai bombani atat ca tzi se apleaca.

Serios vorbind, sambata nu cred k pot k am intrat in perioada de teze, am f. f. mult de lucru shi sunt obligat sa-mi sacrific o zi de week-end. Duminica cu cea mai mare placere....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Dia » Joi Noi 13, 2003 10:14 pm

Initial trimis de K-gula
ce tare inca o data. data viitoare o sa propun intalnire in fata blocului unde stau, sa pot ajunge si eu si sa nu fie nici prea departe de casa.

K-gula.

Si iata ca tot eu (care ma gandesc mereu la tine)am venit cu solutia salvatoare ? ce faci tu sambata pe la ora 16:00 ? ma gandeam k poate vii in Backstage...k ajungi repede! E ok ? cine mai vine ? hai mah...io o dau dracu de pizza la Pizza Hut k eu nu ma intalnesc uc forumistii k sa mananc! eu nu pot sa vin duminica si vad ca sambata la Machedonu nu mai vine nimeni si Kgula are oricum dreptate...trebuie sa ne intalnim undeva unde poate ajunge toata lumea! so...eu as vrea sambata la 16:00 in backstage (da...iar in backstage..si ce daca v-ati plictisit de el ? va faceti k nu vedeti nimic in jurul vostru :p ) !
deci....scrieti-va pe lista ! astept.... ! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 13, 2003 10:20 pm

o sa incerc , dar sincer ... nu promit nimic !
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Noi 13, 2003 10:20 pm

vin si io acolo, la bs unde vine si koala.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 13, 2003 10:24 pm

sambata nu cred ca vin nicaieri. dimineatza vine un prieten la mine sa ne uitam la rugby...semifinala de campionat mondial....iar seara ma uit la hockey din NHL.

las' ca duminica ma duc la pizza hut...cu Decret,Hades si Love2Fly. :ham:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 13, 2003 10:32 pm

I have a feeling this just isn`t gonna happen .... at least , not this weekend ... :rolleyes:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 14, 2003 12:01 am

Mda....parca si simt mirosul unei pizza aburinde in timp ce in fundal se aude Frank Sinatra iar afara ninge. Sper sa ninga duminca!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 15, 2003 3:28 pm

Din pacate eu nu o sa mai pot sa vin weekendul asta din motive subiective. Muncesc! am fost chemat pe frontul muncii si nu e asha? banul inseamna tot! Sorry! poate saptamana viitoare!;P
p.s: Totusi o sa incerc sa ajung si eu pe unde va intalniti pe la 19:00 desi cred ca e prea tarziu!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 15, 2003 7:10 pm

eo m-am vazut azi cu koala la mc unde eu m-am indopat f f f tare, iar ea a mancat doar o inghetzata.
am vb. incontinuu si eu si ea... acu ma cam doare burta :D. sa va zica si ea... :p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Dum Noi 16, 2003 1:07 am

da...ne-am intalnit azi la Mc si am constatat k Gabizzu mananca mai mult decat moshu....incredibil! sa va zic ce si-a luat: intai un duble cheese cu cartofi prajiti dupa aia iar cartofi prajiti si inca o data cartofi prajiti ! si 2 Spriteuri....! asta intr-o ora si jumatate !
a participat cu sufletul la aceasta intalnire si monk ...care ne-a dat telefon de nenumarate ori si care i-a spus lu Gabizzu ca il baga el :) ...nu...nu unde v-ati gandi voi...ci la balul liceului lui ! :p
anyway...a fost mishto!tot cu sufletul a participat si Decret :p care sper k mai traieste acum...avand in vedere k tocmai a vizionat un film groaznic....Decret....7 dayssssssssssssss !!!!!!! ;m
Cu o zi inainte am fost cu monk la un bal...nu stim exact noi 2 ce am cautat acolo dar si acolo a fost mishto! de fapt...eu aveam un motiv simplu :)
vad ca saptamana asta v-ati sustras toti! nu-i nimic...astept revansa ! lu decret s-ar putea sa ii sune telefonu in 7 days dar nu o sa fiu eu sa il invit la intalnirea forumista...o sa fie o intalnire mai importanta...vitala as putea spune :p
i'm missing every part
Dia

Mesajde cutuma© » Dum Noi 16, 2003 1:10 pm

Sorry Dia, dar cine crezi k era azi dimineatza la coada la blankuri? "I made a copy". :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Dia » Dum Noi 16, 2003 2:36 pm

Ufff...bine k ai facut copia!!! sa vii sambata la intalnirea forumista cu ea! si sa ii dai si lu moshu caseta cu filmu da sa nu ii zici ce trebuie sa faca...poate de data asta avem noroc si....:rolleyes:
anyway...daca mai prind pe cineva k se sustrage saptamana viitoare ma supar (si voi o sa ziceti...eh na...si ce daca te superi ? ...si iar ies doar cu gabizzu la McDonalds...) !
i'm missing every part
Dia

4215

Mesajde baixinho© » Dum Noi 16, 2003 2:43 pm

eri m-am intalnit cu SOD si cu eyewitness. la inceput eu si SOD am baut visinata, iar aiu, ca de obicei, techila. dupa aceea, eu am continuat tot cu visinata, iar SOD a trecut pe campari, in timp ce aiu, spre deosebire de mine si de SOD, a baut tot techila. vinul rosu a fost la fel de bun. de mancat am mancat rezonabil, ca aiu este la regim, io am balotat niste alata de beof, iar SOD a mancat mai mult, ca i-a fost foame.
gata.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Dum Noi 16, 2003 10:16 pm

azi ..

ora 11:00 - trebuia sa fiu in gara la tren dar in schimb eu dormeam acasa;
ora 12:30 - ma scol realizez ca am pierdut trenul si ma asez la computer
ora 12:45 - intru in vorba cu Puiussu care pierdea vremea pe net si se plictisea la fel ca mine ...
dupa o lunga discutie cu ea ...
vine 14:37 - decidem sa merem la un film ...
la ora 16:23 dupa ce a intaziat :mad: 25 de minute Puiussu apare in fata la mall zambitoare . O salut ... zambitor ... si purcedem spre casa de bilete .
ora 16:25 ajungem la casa de bilete si constatam cu stupoare ca era o coada de neimaginat ,iar filmul la care trebuia sa intram incepea in 2 minute .
Dupa lupte seculare care au durat 30 de ani ... reusim sa facem rost de bilete.
intram .. dar cum orice film la care nu ai pop corn nu se numeste film .. ne-am asezat la coada kilometrica de la pop corn ...
cu o intarziere de 15 minute intram si noi in sala si constatam ca ajunsesem exact cand se prezenta filmul.
Ne asezam noi ca doi copii cuminti la locul nostru si vizionam cu atentie "Bad Boys 2" ... un film care a meritat vazut caci ne-a incantat pe amandoi.
Dupa film ... am cautat disperati o masa la o cafenea .. si intr-un final am reusit sa ne asezam la o masa la subsolul mallului.
Am discutat despre diverse chestii ... pana cand a venit vremea sa plecam (eu am teza maine ; Puiussu are un proiect la istorie)

... Untill next time ... talk to ya'z on the phone / YM

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma