C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 12:24 pm

deocamdata nimic, da' io astept...inca mai astept. daca aliosha zice nu e de ban. da' io astept...mult si bine. eh, asta e.

animaluu, da, nu, ce? care era intrebarea?!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 12:26 pm

nae uite ca sa te invat io ceva:
de f***t nu se fute piciorul...sau tiera nevasta plecata?
in cazul asta trebuia sa gasesti si tu altceva de f***t...ex: pantalonii, mingea, etc...nu organu ...

naiti....uat? mi-oi fii io incoerent da acu nu prea pricep ce intrebare nu pricipusi si dece dadusi 3 raspunsuri
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 12:35 pm

uite mah animaluu, d’aia iti trebe tzie sa mai bagi fo 10 siviuri ca sa ma convingi. trec toate pe langa tine ca acceleratele prin perish. deci raspunsul la intrebarea ta era da. ca n-oi vrea acum sa-ti repet intrebarea... :D

nocturna

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 12:53 pm

animal2o, pai daca ma inspir(dupa care expir) dupe avataru pe care cu mandrie incoerenta il posezi si facand o paralela cu 2 poietz care se publica/gudura unu pe langa altu(se stie ei care este), se poate f***te shi picioru`, chiar daca nu praktic cheshtiile astea zoofilice!
no o fence(joc de cuvinte)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Noi 11, 2003 1:12 pm

mai pardon. acceleratele nu trece prin perish, acceleratele statzioneaza acolosha ca ingheatza macazele.
ca io am stat odata 8 ore acolosha, asa sa stii...

ce te joci naie cu cuvintele? ca nu o sa mai intzeleaga nime in afara ta ce elucubrezi acolosha
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 1:18 pm

apai asaie ma naiti...da' reciteste siviu si casa vezi ca am scris la caracteristici incoerent :). si in plus era mai multe raspunsuri si io nu stiam ce sa aleg

nae: ala iera un sfat pretenesc ca si io f**eam la fotbal si nu numai pantaloni pisere si alte chestii...oricum insanatosire cat mai rapida sustinuta de multa multa bere ca am auzit io ca ajuta la calciu...si chiar daca nu ajuta, nu conteste

pe. es. : vezi ca si thoru tat finante a termenat, asta in caz ca vrei sfaturi de la dastia cu medii mari
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 1:23 pm

Initial trimis de dana

ce te joci naie cu cuvintele? ca nu o sa mai intzeleaga nime in afara ta ce elucubrezi acolosha

dana, pt nelamuriri, citeste ultimele posturi ale animal2oului combinate cu "invataturile lui hampu pt fiul sau, pseudosie" shi s-aprind luminile!

dana, bravo pt. replica versificata! are ritm, are rima shi transmite mesaj! e perfecta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 1:30 pm

sfaturi de la pretenu' thor? :D no merci, cre'ca o sa trec peste.

poet tampu asta nu gluma.

nocturna

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 1:41 pm

animal2o, merci de sfat, o sa-l urmez-la suplimentele de calciu ma refer!
Naitu, ce postasi pe foaie verde? Amu ma duc sa vad?:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mar Noi 11, 2003 1:46 pm

da asta iti placu?

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=199897#post199897

mercic, poiezia-i pasiunea mea, da nu mai zice la nime ca ma rade ashtia si-mi beshtelesc imajinea de panzer :)

peseu: aia din ghilimelele finale e de la CTP :D

da ... are rima la fel de schioapa ca si gandirea ... oricum io no sa ma obo prea mult cu iel
gaga

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 1:47 pm

du-te. :)

neatza?

nocturna

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 2:33 pm

da` chiar mah! neatza are 4 posturi pe zioa de az care este cat p-aci sa fie zioa de eri! o fi inbirou d`alaturi sh-a uitat de noi?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Mar Noi 11, 2003 3:02 pm

ho cam venit. nu vam zis bre ca az am de muncit? deci am fost la comferintza vietzii shi mam intors acu. deci ie bulangi care na dat nici un fursec, nici macar o apa plata (nu cash fi avut nevoie). in concluzie a fost cam ashea: am tras ca disperatu doo saptamani sa fac o prezentare d'aia shmecheroasa cu texte alese, cu laude serioase, informatzii garla, tot tacamu cat sacoperi o juma de ora de vorbarie. am ajuns la locu faptii shiam aflat ca nu vorbesc eo, ci alcineva, shi nu juma de ora, ci shase minute. care shi mai conplicat a fost ca baiatu carel avea iei acolo langa conputer shi prins dejtele inre taste shi nu dibuia de unde se da drumu la pauarpoint. in momentu in care sa prins (mai ezact a venit cineva shi ia dat un ghiont ca sa sa dea laoparte) a trecut fix patru minute ramanand doo pentru vizionare. care la vizionare, nici eo care scrisesem toata treaba nu mam prins despre ce erea vorba. in concluzie, am satisfactzia muncii inplinite care acu am o prezentare in plus. deci cand o fi sa am nevoie, o scot past shi po sa stau doo saptamani degeaba. deci tot ie bine. da mio sete....

HA! deci acu am vazut shi eo poezia lu hretinu. cum vine aia ca sanvatzatz de la mine ca nimeni nui uitat?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 3:09 pm

sareacu neatza! shi zic asta nu ca i-au desconsiderat munca, da` indeed, nici tu on forsec, o apa de la ghiveta, ceva? Rusine! de 3xRusine!!!
Neatza sunt alaturi de tine ( la figurat, sa nu ma cautz supt biuro sau peste monitor ca alte datz!)! In semn de protest shi de sete io plec in 10 min la bere! Howgh!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 3:14 pm

neatza, felicitari! meri crismas!

raspuns la Ha!: e ca aia cu 'nu e totu acrum', adica ca cizma, asa le editeaza domnu muson, pune cizma, le scrijeleaza cu compasu, dupa care deseneaza un cerc, un punt si la sfarsit se hlizeshte singur la opera lui.

bre, da' HA-ul tau nu e boldat? :con:

nocturna

4146

Mesajde baixinho© » Mar Noi 11, 2003 3:19 pm

nu, ie cu corp 4.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Noi 11, 2003 3:20 pm

HA! -ul meu nu erea boldat shi nici italicit, da lam rezolvat acu. shi lam facut ceva mai mare.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 3:23 pm

:eek: iar imi lacrimeshte ochii...

deci io ziceam ca astept, ei bine inca mai astept...

nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 11, 2003 3:26 pm

cei aia HA ca io nu mam prins :con:
io mai greu cu apelativele azi, mai mult cu invectivele.

saracu neatza sa muncesti degeaba... oops, io fac asta zilnic, daca mai ai nevoie de prezentari itz dau si io cu sap&stuff :D

miemi pare sincer rau ca miam stricat ghiersu pe threadu ala ... uitai ca nulitatea cu sloganu zerouluyi (adica bah, stitzi ca noi formam milioanele...) nui bun de adversar. poa de advers

da naituish da de ce il lashi sa te ia la penis shi nu protestezi la stapanire? ca chestie.
sau da-i ignore...

nae, ios alaturi de tine la propriu, ma vezi (nu sub birou nesimtzitule :D )

mantornez la munca, bafta la beri io le baui ieri si azi ma refac (asta scuza incoereentza si inconstantza posturilor mele de azi, nu?)
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 3:27 pm

naitu` n-ashtepta, c-ashteptz degeaba, lucru pe care-l shtii muuuuult mai bine ca mine!
Io va las, ca ma duc sa fac galerie la cei ce pot juca fotbal, ulterior sa beau shi berea aia!
Pe maine sau pe data viitoare, ca banu loveste pe nepusa masa!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 3:32 pm

HA?! pai protestai bre, lojic ca protestai! protest! protest! protest! astept sa vaz acum ce zice stapanirea ca cica sa vedem mai aprofundat...ca e libertate mare pe kterinci si e voie sa sburde si copiii lu' horus cu compasu. da' la urma urmei, ma gandeam eu asa, ca ma doar fix in pixu' de-l roade colegu' meu de biuoru daca tampu isi ia ban sau nu.

iote numa’ cat a mai HA-u.

nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 11, 2003 3:39 pm

am adus problema in discutzie pe sfat ... waitin ...
daca pana maine nu se iau masuri sa vezi ce frumos stiu sa mai vorbesc ... ca nulitatea aia sfertodocta e prea bagata in seama, evident ... ca-i lustruieshte lu moshu turu, evident ... da xkran a zis ca nu mai admite jigniri ...
sa vedem...

pana atunci hahaha :o
gaga

Mesajde neatza » Mar Noi 11, 2003 3:41 pm

HA! deci cat de mult se mai poate face? shi, in definitiv, ce rost au tuate acestea?

neatza

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 3:44 pm

stii ce presimtesc ca se va intampla? maine vom mai adauga un frumos avertisment la colectzia noastra. io deja ii fac loc la mine in sertaru cu lucrurile inutile si aterizate de nicaieri ca ozeneurile. neatza? tu zisesi ceva? nu? fuarte bine. cre'ca scapi de data asta. in schimb pe filu nu-l vad bine.

raspuns la ultimul enorm HA, boldat, italicizat si subliniat: toate astea are rost ca acceleratele alea de opresc in perish si stationeaza 10 ore sau ca pixu' de l-a ros colegu' meu de tot. bre, nemancatule! cam asa. hahaha zic si eu. :D

nocturna

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 3:49 pm

ba i;m back si m-am si intors...
vorbind de poezii ati citit poezia lu elvis ?
memetshot

Mesajde neatza » Mar Noi 11, 2003 3:54 pm

bre, eo de hretin nam zis nimica nici az, nici eri, nici poimane ca nu mantereseaza. eo mieam facut un opicei din a nu ma baga in polemici cu cretinii ca am numa de pierdut. cu cazu de dinaintemam fript din vina mea ca nu mam prins de lanceput cum sta treaba shi dupaia ca nu mam oprit.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Noi 11, 2003 3:58 pm

io sincer eram interesata daca mason=sectant. da' vad ca n-are cine a-mi ecsplica, asa ca o sa plec acas', va las cu bine, sod si eye la toata lumea! si nu uitatz sa: hahaha. :D

nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 11, 2003 4:22 pm

suntetzi totzi schizofrenici hahahahaha :p

va place site-ul asta de aci? :rolleyes:

io miam facut obiceiu sa ma nervez pe cretini. ar trebui sa urmez egzemplu lu neatza...

mason = un fel de sectant, da. depinde cum privesti lucrurile.
gaga

4148

Mesajde baixinho© » Mar Noi 11, 2003 4:25 pm

vede-ti care cum stinge-ti luminile sa nu face-ti riripa.

ps: PA!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Noi 11, 2003 4:41 pm

bagami-ash degetu in nas, plecara totzi ;P

am gasit un ochi pe aci ... il revendica cineva?
Fişiere ataşate
eye-animation.gif
eye-animation.gif (21.26 KiB) Vizualizat de 2924 ori
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare