Proconsul Si Star Factory
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Proconsul Si Star Factory
Laura are o voce superba .Nu cred ca e in masura cineva sa o critice.Cineva care acum nu se afla in campus,fara voce ,fara talent.Intr-adevar e un gest frumos ca ati ajutat-o pe Laura.baieti.Sunteti extraordinari!
- Anca-B
Re: Proconsul Si Star Factory
Initial trimis de Anca-B
Laura are o voce superba .Nu cred ca e in masura cineva sa o critice.Cineva care acum nu se afla in campus,fara voce ,fara talent.
Scuteste-ne cu prostiile astea! Chiar nu ia-i auzit cantand pe minunatii elevi ? Nu ai vazut ca pana si "profesorii" lor canta fals. Cat poti fi de afona, nu inteleg?
Proconsul si-au arat masura profesionalismului si au fost singurii care au cantat bine de la inceputul acestei emisiuni si pana acum. Este laudabil gestul lor, dar asta nu ii face pe cei de acolo sa cante mai bine si sa se faca mai putin de ras.
Dar, oricum, te-ai "prins" cam tarziu ca au cantat acolo. Dupa 2-3 saptamani!
- Unregistered
Re: Proconsul Si Star Factory
Initial trimis de Anca-B
Laura are o voce superba .Nu cred ca e in masura cineva sa o critice.Cineva care acum nu se afla in campus,fara voce ,fara talent.Intr-adevar e un gest frumos ca ati ajutat-o pe Laura.baieti.Sunteti extraordinari!
Ce te face pe tine sa crezi ca nu e cineva in masura sa o critice sa sa critice? Faptul ca a ajuns in campus la Star Factory nu semnifica neaparat ca stie/poate sa cante. A... ca e una din cele care s-a dus la acest tip de emisiune si e inauntru e cu totul altceva...dar eu iti indic sa te duci prin liceele si scolile de arta unde se face muzica, de la teorie, care e pura matematica pana la solfegii, tehnica muzicala corepetitii, (solfegieri de partituri muzicale) si tot tacamnul si de unde nu pleci acasa pana cand limba in gura la un anumit vers nu iti sade bine, unde versul pe care il scoti in sinus, nu pe gat sau voce de cap, etc... iese expresiv, exact asa cum trebuie ca sa te infioare pe tine ascultatorul...
Ori ce am vazut eu pana acum la Star Factory nu se regaseste in ceea ce inteleg eu prin muzica...
Joanne
- lixandru
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1