C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nava un SOD shi pa zioa de az, sa nu zicetz ca nu vam spus. pa maine ma covarshira muncile, de nu putui az deloc sa respir deabia acu. da' lasca vine ia shi zioa aia cant ma apuc sa lecturez fanclubu din urma.
baicse, te uitash asear la radulescu, fu invitata tanti ilinca goia. cum fu?
noapte buna shi lumini stinse va doresc.
baicse, te uitash asear la radulescu, fu invitata tanti ilinca goia. cum fu?
noapte buna shi lumini stinse va doresc.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
4149
fu frumos. ajtept ziuan care so vad pe iumbita mia, Ancutza.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Sensor - 5 minute
deci dupe cum vad, deshi am ajuns ultimu la biuro, sunt primu acilea. am aprins lumina, am aruncat chishtoacele, biduanele de apa plata (a fost cineva in vizita?) shi ce mai ierea mizerie pacilea. acu ajtebt sa vedem ce se mai patzeshte.
-

neatza - Mesaje: 5820
4151
sody, ayuy si olala la truditori
apa plata nu ierea de la mine, cre ca fost alcineva.
apa plata nu ierea de la mine, cre ca fost alcineva.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sod shi ai
fane, tarziu ca de obiceiu'
io trebi la maxim, muzici de la activu cre-mi dadu de dimineatza naituish si sex pistols, biau un "nectar orange" la 30k kilu - colorat artificial si aromatizat sintetic, da mi-am aromatizat cafiaua cu alexandrion.
in rest numa trebi ... gamiash
io trebi la maxim, muzici de la activu cre-mi dadu de dimineatza naituish si sex pistols, biau un "nectar orange" la 30k kilu - colorat artificial si aromatizat sintetic, da mi-am aromatizat cafiaua cu alexandrion.
in rest numa trebi ... gamiash
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
sodai tu evriuan hus araund hir!
iete ca n-avu naituish dreptate cant zise ca nu ma vede bine shi izbutii de intrai shi azi! Ie drept ca mai tarziu, da` nu din motive de munci, pur shi simplu n-am avut net pan-acum!
Care mai ieshti lipsit de griji azi (deocamdata), ca vaz ca pe dana n-o mai vaz de cate munci are pe umerii iei plapanzi(?!)?
iete ca n-avu naituish dreptate cant zise ca nu ma vede bine shi izbutii de intrai shi azi! Ie drept ca mai tarziu, da` nu din motive de munci, pur shi simplu n-am avut net pan-acum!
Care mai ieshti lipsit de griji azi (deocamdata), ca vaz ca pe dana n-o mai vaz de cate munci are pe umerii iei plapanzi(?!)?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Sensor - 5 minute
eo muncesc. trebe sa scriu nejte trebi care trebia sa fie gata vineri, am tot amanat shi acu ma vad lipsit de inspiratziune. daca intr-o juma de ora nu iese cum trebe, ma retrag la un tutun de tzigare shio dushca de belentains ca sa rezolvam odat dracu dedlainu.
qlgqwuiogy: no santzeleg niciodat dece mie mie asha frica de o amarata de linie moarta.
qlgqwuiogy: no santzeleg niciodat dece mie mie asha frica de o amarata de linie moarta.
-

dana, daca scarbici=servici, pai ie normal ca s-apropie sfar shit-ul de an, cand, la bugetari sau in firmele serioase se dau prime de Craciun!
neatza, LOL! Imi place ca ejt sincer! Deci dedlainu are dublusens, adik daca ai rezolvat problema pana la dedlain, ori ejt promovat, ori tzi se multumeshte, ori-de cele mai multe ori-nu ejt bagat in seama; daca n-ai rezolvat-o, ejt trecut pe linie moarta!...vezi semnatura!
neatza, LOL! Imi place ca ejt sincer! Deci dedlainu are dublusens, adik daca ai rezolvat problema pana la dedlain, ori ejt promovat, ori tzi se multumeshte, ori-de cele mai multe ori-nu ejt bagat in seama; daca n-ai rezolvat-o, ejt trecut pe linie moarta!...vezi semnatura!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Sensor - 5 minute
nu prea ai dreptate: uite, in cazu meu, la nici unu din cele trei munci nu prea se respecta dedlainu din diferite motive. partea mishto ie ca nu se supara niminea, lumea sta relacsata... ma rog. dar se mai patzeshte (cum a fost de ezenplu eri) cand mortu a fost respectat shi a fost tuate gata la tinp. shi pentru ce? ca nu mia folosit la nimica, totz a fot nervosh tuata zioa... etc. numa ca acuma mai ie o problema: eo sunt la locu de munca unu shi lucrez pentru locu de munca doi. shi am un chef....
-

parerea despre dedlainu
mai intai anu asta pixu prima de porcu' care ar trebui sa fie ca am stat 7 luni in concediu medical asa ca daca iau de o gogoasha sa mananc de anu nou cu cainele blocului pe scara respectivului bloc sa zic mercic.
porma bonusu' iar din penis ca nu sa facut planu anu asta.
cat cu dedlainu la mine nui asha, trebe respectat si se admit numa mici intarzieri da si alea cu scandal.
in schimb pe linie moarta nu prea poa sa te treaca daca ai fericirea cacontractu de munca sa fie permanent (cazu meu intamplator) asha ca decat scandal mai bine dedlainu...
uite, io taman terminai de dedlainuit si acu am muuulte de facut pt dedlainu allalt da' vezi ca daca e mai departe de o zi doo nam chef.
si las pe ultimu moment si geniu cum sunt ii mint pe totzi caremi cer situatzii ca am treaba.
da io scriu aci
peseu: undeor fi ceilantzi?
porma bonusu' iar din penis ca nu sa facut planu anu asta.
cat cu dedlainu la mine nui asha, trebe respectat si se admit numa mici intarzieri da si alea cu scandal.
in schimb pe linie moarta nu prea poa sa te treaca daca ai fericirea cacontractu de munca sa fie permanent (cazu meu intamplator) asha ca decat scandal mai bine dedlainu...
uite, io taman terminai de dedlainuit si acu am muuulte de facut pt dedlainu allalt da' vezi ca daca e mai departe de o zi doo nam chef.
si las pe ultimu moment si geniu cum sunt ii mint pe totzi caremi cer situatzii ca am treaba.
da io scriu aci
peseu: undeor fi ceilantzi?
- gaga
Sensor - 5 minute
deci eo sunt acilea. am termenat. acu ajtebt sa vad dacai bine, daca se poate, daca intra... shi mai ales dacam da banu pe iele. creca mai stau umpic shi ma duc la o ciorba.
-

amu, c-am lamurit si problema dedlainurilor, pot sa ma-ntreb ceatz facut cu naituish de nu mai apare? sau cu angus, baixu shi ceilaltzi? oricum io profit de linishtea deaicia shi den biuroul unde prestez ca sa surfez shi pe alte sreduri!
-

Sensor - 5 minute
deci creca nefiind lipseshe.
-

eo am gatat o "ciorbitza de legume proaspete" (mantreb alfel zis adica sa ma bucur ca nu e ciorba de legume vechi?)
shi tagliatelle cu unt si usturoi si cajcaval
acu dupa coniac si haleala mie somn ...
da am trebi ...
latz vazut pe userul wise? cool, ce mai
am ras cu lacrimi.
mac la o tzigara, poate apar si ailantzii care au fost
shi tagliatelle cu unt si usturoi si cajcaval
acu dupa coniac si haleala mie somn ...
da am trebi ...
latz vazut pe userul wise? cool, ce mai
am ras cu lacrimi.
mac la o tzigara, poate apar si ailantzii care au fost
- gaga
Iaca ca veni si useru cu doi de o in coada in speta io...adica ia revenit netu ca sa poata sa traga chiulu cu ceilalti munsitori pacilea...
Peace sa fie on u
Peace sa fie on u
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Sensor - 5 minute
bre dano, cant mai zici de frun iuzar ca teai ras, da bre shi matale un lic ca sa shtim shi noi sa nu cautam ca dementzi ca puate uni mai are shi neshte trebi. ca de ezenplu caream gasit pe miniclip.com un joc de golf fuarte mijto shi miam dat seama ca sunt bata la respectivu sport care nujtu regulilii. deci fam macar matale vieatza mai ushoara shi baga linc. sarna anticipant.
-

pt. dana, postcognac: subscriu la cele scrise de neatza: da linguri, pardon, lincuri!
Si vezi ca ciorba aia de legume proaspete poate ascunde o capcana, ca poate legumele au fost proaspete cand a fost facuta ciorba, acum doo saptamani, ashea ca ...
...am rasfoit bestselleru cu ai mai bogatz 300! Ce fetze am vazut...!
Si vezi ca ciorba aia de legume proaspete poate ascunde o capcana, ca poate legumele au fost proaspete cand a fost facuta ciorba, acum doo saptamani, ashea ca ...
...am rasfoit bestselleru cu ai mai bogatz 300! Ce fetze am vazut...!
-

link, poi uite link la tuate posturile a lu iuzaru wise ca io zic sa le cititzi pi toate care ieste ca ieste beeestiale...
da' nu uitatzi ca are 15 ani ...
carne pruaspata de tun
http://www.fanclub.ro/search.php?s=&action=showresults&searchid=41646
recomand posturile de pe rasism si tzara te vrea prost sau ... animalx
tuate-s cul
am inceput sa ma plictisesc... fo idee ceva?
da' nu uitatzi ca are 15 ani ...
carne pruaspata de tun
http://www.fanclub.ro/search.php?s=&action=showresults&searchid=41646
recomand posturile de pe rasism si tzara te vrea prost sau ... animalx
tuate-s cul
am inceput sa ma plictisesc... fo idee ceva?
- gaga
intai shintai SOD shi mult ai.
deci am nervii nervosh. mam urcat pana acu pa totz peretzii care acum incerc sa ma urc pa tavan.
noroc ca am aici loc de dat cu capu. repede nejte distonocalm! ie fuarte grav!
deci am nervii nervosh. mam urcat pana acu pa totz peretzii care acum incerc sa ma urc pa tavan.
noroc ca am aici loc de dat cu capu. repede nejte distonocalm! ie fuarte grav!
- angus
- Junior Member
Sensor - 5 minute
deci am fost la o ciorba de burta care ma cam dezamagit. deci nushtu cei de facut. mash cam duce la bere.
-

ba adevaraciune de tot uaiz asta sau a`sta...
liniste tare azi pe sredu asta...ori voti fi luat tuoti bani si acu isteti la berici
liniste tare azi pe sredu asta...ori voti fi luat tuoti bani si acu isteti la berici
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
nu kash vrea sa fiu rau, da` io vad shi-o legatura intre toate alea 4 posturi a lu uaizee:)! ie drept ca ie o legatura vandervals/vandertango, deci slaba, da` se epzista!
angus, te-ai calmat? ie bine-acuma?
angus, te-ai calmat? ie bine-acuma?
-

io mam plictisit si de plictiseala o sa spal mashina cred io
pana atunci lucrez la o carte de retzeet pt burlaci si handicapatzi antitalent in bucatarie
uite o mostra
pana atunci lucrez la o carte de retzeet pt burlaci si handicapatzi antitalent in bucatarie
uite o mostra
- Fişiere ataşate
-
- tacos.jpg (75.05 KiB) Vizualizat de 2595 ori
- gaga
filule, cat de cat. nu e ca shi cant. da' in farshit, fir cio fi. mersi den trebare.
am mai citit din urma cemeul shi vreau casa va spui nejte trebi:
dana! am io paine. vrei?
matinale: vreau shi io mailu cu stafii de gruaza sa vie! bite shion, silvu ple, pajaluista, pliz. senchiu, danche.
am mai citit din urma cemeul shi vreau casa va spui nejte trebi:
dana! am io paine. vrei?
matinale: vreau shi io mailu cu stafii de gruaza sa vie! bite shion, silvu ple, pajaluista, pliz. senchiu, danche.
- angus
- Junior Member
Sensor - 5 minute
bre, nui bine sa mananci la biuro mancare calda! care ma loat un somn dam adurmit da dreptu sham dat cu creierii de monitor de ierea sal vars. unde mai pui ca lam speriat shi pe colegu din stanga care adurmise shi iel cu capu pe taste. deci nam mai patzit sadorm asha dampicioarelea.
angus, mai baga odat meilu tau in scop ca sa numai caut eo meilu tau pe unte loi fi pus shi dupaia trimit ce vrea mushchii tai.
angus, mai baga odat meilu tau in scop ca sa numai caut eo meilu tau pe unte loi fi pus shi dupaia trimit ce vrea mushchii tai.
-

si mie imi fu somna da mam loat cu cartea shi amu ma holbez la nijte oameni care stau agatzatzi de cladire aci la etaju noo ca cica spala cladirea.
si au legat corzile (alea de alpinijti nu alilalte) la noi dembalcon.
si mantreb sa le desfac, sa nu le desfac ...
greu cu retzete ca sa lentzeleaga burlacii care nu stiu sa faca papa. desi creca stiu mai multe gagici in ipostaza asta, o sa ii zic "carte pt burlace, burlaci" ... sau bucate pt impotentzii bucatarieie cum sai zic? :con:
si au legat corzile (alea de alpinijti nu alilalte) la noi dembalcon.
si mantreb sa le desfac, sa nu le desfac ...
greu cu retzete ca sa lentzeleaga burlacii care nu stiu sa faca papa. desi creca stiu mai multe gagici in ipostaza asta, o sa ii zic "carte pt burlace, burlaci" ... sau bucate pt impotentzii bucatarieie cum sai zic? :con:
- gaga
despre ce carte vorbim acilea? nu de alta da vreau shi eo una de bucate ca sam mai diversific oferta.
mia mai inprumutat cineva una din care spicuuiesc ulmatuarea retzepta: suflee de somon cu avocado. im lipsea somonu shi avocadou, ca restu le aveam pe tuate.
oiwerj: shi da, am intrebat! nu merge sa pui sardele shi lamaie in loc.
mia mai inprumutat cineva una din care spicuuiesc ulmatuarea retzepta: suflee de somon cu avocado. im lipsea somonu shi avocadou, ca restu le aveam pe tuate.
oiwerj: shi da, am intrebat! nu merge sa pui sardele shi lamaie in loc.
-