Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Sweet-one » Sâm Noi 01, 2003 11:41 am

Nu ma cunosti => poate sunt un geniu. Dar asta nu e pb ta! Am nevoie de mai multa inventivitae decat au proconsul! Happy? Si la capitolul originalitate nu eu am fost cea kre a protestat, ci experti in domeniu. Prinde mai bine decat Vama Veche sau decat Taxi? Ma indoiesc! Si afirm asta conform statisticilor! Da, vreau muzik necomerciala, de calitate si kre sa fie greu asociata cu altceva de pe piata romaneasca. In afara de a ma jigni pe mine, esti capabil sa faci ceva pe thread-ul asta? Cum ar fi sa-ti spui opinia? K de inregistrat am vazut k a fost prea complex procedeul pt tine...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Noi 02, 2003 1:19 am

nu va mai certati mai ..
...sau faceti-o constructiv.
Nu e vorba despre "eu sunt mai geniu decat tine sau mai celebru ca mos craciun" .. ci despre target si ... noutate.originalitate/modern in exprimare ... in ceea ce face o trupa..
..eu cred ca la tineri au priza trupele mai "nebunatice" ...s-ar putea sa gresesc .. Dar proconsul are multe calitati ..dar numai nebuni nu sunt.. Sunt profi, cinste lor ... dar nu nebuni, sariti de pe fix ...
..asta cred ca vrea tineretul..

poate gresesc

Bafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Noi 02, 2003 9:52 am

Nici mie nu-mi place sa ma cert, dar nu suport sa fiu jignita de persoane kre nu ma cunosc, doar pt k mi-am spus opinia.
Dar ai mare dreptate in ce ai scris sus. N-am contestat si nu voi contesta calitatile trupei Proconsul, dar nu e ceea ce caut. Tu stii bine ce ai citit... Am nevoie de oameni originali, spontani si profesionisti... si mai sariti de pe fix... (in fond nici eu nu sunt tocmai normala, dak m-am apucat sa fac ce fac... si in Romania :hehe: ) Nu am nevoie de O-zone sau Adi Minune, cum a insinuat stimatul Unregistered, dar nici de ceva nereprezentativ liceului.
Am nevoie de versuri in stilul celor pe kre le aveti voi. (adik si unul mai sarac cu duhul intelege fatada, iar restul pot ramane impresionati de subtilitati)... Asta cautam si nu stiam cum sa explic ce caut... Nu-ti poti imagina cat regret k pt moment sunt in imposibilitatea de a asculta linia melodica... :cry:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 02, 2003 11:31 am

Nu stiu de ce imi suna toata chestia asta a campanie pro Taxi sau Vama Veche?
Unregistered

Mesajde Sweet-one » Dum Noi 02, 2003 2:30 pm

N-am nici cea mai vaga idee... Taxi se numara printre formatile mele favorite, dar am concluzionat k ar avea unele minusuri la ceea ce caut. Iar Vama Veche nu e stilul meu... Au vreo 4 melodii kre imi plac, le admir originalitatea... dar nu corespund stilului meu...
Si dak s-ar citi mai atent s-ar vedea k incepe sa-mi surada ideea k formatia sa nu fie ink lansata... Dar tot vreau sa vad catre ce imbinare de stiluri tinde multimea...
Sweet-one
Junior Member

Mesajde B_zkita » Lun Noi 03, 2003 9:53 am

[noutate.originalitate/modern in exprimare ... in ceea ce face o trupa..
..eu cred ca la tineri au priza trupele mai "nebunatice" ...s-ar putea sa gresesc

ai mare dreaptate! am shi eu o propunere OCS sunt shi nebunatici shi la capitolul originalitatea shi creaztie nu cred ca ii intrece cineva...
din cate am citit eu pana acum, swee-onr, cred ca de ei ai nevoie...
de aere de vedeta sau un eventula refuz nu cred ca se pune vorba...
eu zic sa incerci... s-ar putea sa iasa ceva soooper...mai ales ca shcenariul arata asha de bine....
B_zkita
Junior Member

Mesajde pussy » Lun Noi 03, 2003 12:41 pm

Initial trimis de Sweet-one
N-am nici cea mai vaga idee... Taxi se numara printre formatile mele favorite, dar am concluzionat k ar avea unele minusuri la ceea ce caut. Iar Vama Veche nu e stilul meu... Au vreo 4 melodii kre imi plac, le admir originalitatea... dar nu corespund stilului meu...
Si dak s-ar citi mai atent s-ar vedea k incepe sa-mi surada ideea k formatia sa nu fie ink lansata... Dar tot vreau sa vad catre ce imbinare de stiluri tinde multimea...

De ce nu incerci sa propui unei formatii fie ca este Taxi, Proconsul, Vama veche, Vank etc un proiect. Le arati despre ce e vorba. si poate iese ceva. Din cate stiu eu, claparul de la Proconsul, spre exemplu, a cochetat cu muzica de film, cei de la vama veche, cu muzica de teatru. Cu siguranta mai pot fi si altii. Incearca!
pussy

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 12:53 pm

Nu stiu, da pana la urma ajung la concluzia ca nici ea nu stie ce vrea de fapt!:confused:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Noi 03, 2003 12:57 pm

din cate am vazut eu, Spitalul de Urgenta sunt cei mai cretini. de ce nu incerci sa scrii un mail pentru birourile de PR de la casele de discuri, sa vezi ce=ti recomanda ei, a?
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Florin » Lun Noi 03, 2003 5:20 pm

Initial trimis de Sweet-one
SERIOS!!!!!!!!!!!! Dak ar trebui sa alegeti o formatie/solist(a) din Romania kre sa faca muzica unui film artistic (coloana sonora)... sa zicem pt adolescenti... kre ar fi???????

http://www.blazzaj.com spune ca te-a trimis xbass :-)
Florin
Junior Member

Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde piper1996 » Lun Noi 03, 2003 5:31 pm

ma bag si eu ca curca in lemne: xbass are vreo legatura cu Proconsul? dar cu blazzaj? de fapt, xbass e ex-bassul de la blazzaj, actualmente bassul de la proconsul?

Initial trimis de xbass

piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Bortzianu' » Lun Noi 03, 2003 10:59 pm

Initial trimis de piper1996
ma bag si eu ca curca in lemne: xbass are vreo legatura cu Proconsul? dar cu blazzaj? de fapt, xbass e ex-bassul de la blazzaj, actualmente bassul de la proconsul?

..esti pe undeva prin zona :)

PS:
Ei spun ca trebuie
Dar eu... sint la pensie

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde piper1996 » Mar Noi 04, 2003 9:30 am

sa nu-mi spui ca am facut corect conexiunile ... si sunt si blonda ... :-)

Initial trimis de Bortzianu'

..esti pe undeva prin zona :)

PS:
Ei spun ca trebuie
Dar eu... sint la pensie

Bafta!
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Bortzianu' » Mar Noi 04, 2003 1:07 pm

sa nu-mi spui ca am facut corect conexiunile ... si sunt si blonda ... :-)

:) ..o blonda sincera? ...atunci chiar ca esti rara avis... :)

...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde piper1996 » Mar Noi 04, 2003 2:14 pm

Lasa complimentele... :-)
Zi-mi mai bine daca te-a sunat fata cu filmul, ca altfel, inseamna ca mi-am racit gura de pomana ... :-(

:) ..o blonda sincera? ...atunci chiar ca esti rara avis... :)

...
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Bortzianu' » Mar Noi 04, 2003 3:13 pm

Lasa complimentele... :-)
Zi-mi mai bine daca te-a sunat fata cu filmul, ca altfel, inseamna ca mi-am racit gura de pomana ... :-(

:) ... mai sa fie ...ai o intuitie de apreciat..
.. iti pot spune doar ca .. .. nu ti-ai racit gura de pomana :)

..mai vb pe private

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde piper1996 » Mar Noi 04, 2003 3:50 pm

hai sa fie intr-un ceas bun!!! :-)) imi dai si mie sa duc tava in videoclip?? si, sper sa ne pove despre ce e vorba, bine?

:) ... mai sa fie ...ai o intuitie de apreciat..
.. iti pot spune doar ca .. .. nu ti-ai racit gura de pomana :)

..mai vb pe private

bafta!
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Bortzianu' » Mar Noi 04, 2003 11:09 pm

hai sa fie intr-un ceas bun!!! :-)) imi dai si mie sa duc tava in videoclip?? si, sper sa ne pove despre ce e vorba, bine?

..mai sa fie .. blondutzo : induci lumea in eroare...

.. chiar ca n-am nici o treaba cu chestia de mai sus. eu stiu mai putin ca voi, iar voi mai putine ca mine...

.. m-as bucura sa fie vita de vie.. la fel cum m-as bucura si pentru blazzaj ..

..din partea mea poa' sa fie oricine ..numai sa iasa un film romanesc si bun. ... ca mi-e dor.
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde piper1996 » Mie Noi 05, 2003 12:14 pm

..mai sa fie .. blondutzo : induci lumea in eroare...

.. chiar ca n-am nici o treaba cu chestia de mai sus. eu stiu mai putin ca voi, iar voi mai putine ca mine...

.. m-as bucura sa fie vita de vie.. la fel cum m-as bucura si pentru blazzaj ..

..din partea mea poa' sa fie oricine ..numai sa iasa un film romanesc si bun. ... ca mi-e dor.

brunetzelule,

revenind la filme bune din punctul meu de vedere, mi-a placut foarte mult coloana sonora din Furia (sau Joint), facuta de Electric Brothers, dar, cred ca am mai zis asta pe undeva , nu???
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Bortzianu' » Mie Noi 05, 2003 3:24 pm

....brunetzelule...

sunt blond tanti. blond inchis :)
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde piper1996 » Mie Noi 05, 2003 3:29 pm

sunt blond tanti. blond inchis :)

hai ca am acaparat subiectu', si or sa zica astia ca se dezvolta un oarece ... intre noi ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde pussy » Joi Noi 06, 2003 6:40 pm

Initial trimis de xbass

Mi se pare de-a dreptul urat ce faci tu! Ca membru al unei formatii, trimiti lumea spre alte formatii. Esti prost sau te prefaci?
pussy

Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde xbass » Lun Noi 10, 2003 4:41 pm

Initial trimis de pussy

Mi se pare de-a dreptul urat ce faci tu! Ca membru al unei formatii, trimiti lumea spre alte formatii. Esti prost sau te prefaci?

Dear pussy (lool!), am sa raspund scurt ca ma grabesc
- de proconsul s-a discutat deja aici
- noi nu suntem la concurs cu alte formatii
- sunt membru fondator Blazzaj, motiv pentru care ma considera inca colegul lor (poti citi asta pe site)
- s-ar putea sa avem pareri diferite despre ce inseamna "urat" si "prost" in lumea asta
xbass

mda...

Mesajde Sweet-one » Lun Noi 10, 2003 7:11 pm

Initial trimis de Scorpiutza
Nu stiu, da pana la urma ajung la concluzia ca nici ea nu stie ce vrea de fapt!:confused:

S-ar putea sa nu fi reusit sa ma loghez corespunzator... Sunt intr-un Net Caffe si sunt anumite pb... Stiu perfect ce vreau, spre dezamagirea ta, dar aici nu opinia mea personala era cea kre trebuia sa conteze...
Bortzianu'... cam sunt de discutat. Eu am avut unele pb kre persista si nu am acces la Net de acasa pana la inceputul lunii decembrie... Asa k incerc sa vad cum iti voi trimite un mail.
Sweet-one

Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde pussy » Mie Noi 12, 2003 5:47 pm

PROBLEMA MI SE PARE CA ESTE DE LOIALITATE, DACA STII CE INSEAMNA ASTA!
MI-AM SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE DUPA CE MI-A POVESTIT O PRIETENE CATE CEVA DESPRE TINE SI DUPA CE AM INTRAT PE SITE-UL VOSTRU.
Problema ta este intr-adevar ca esti cam frustrat. Nu stiu daca sexual cum isi da cu parerea cineva... Ai senzatia ca esti pe dinafara, NU?
Pai crezi ca daca colegii tai citesc ce scrii tu vei fi vreodata altfel? Eu in locul lor m-as simti tradata.
Poti fi coleg si cu Adrian Copilu' minune, doar cantati amandoi, nu?

Chiar crezi ca vei ramane mult cu Proconsul? Eu cred ca in maxim doi ani tu vei canta cu o alta formatie!

Cat despre Blazzaj. Never heard! Daca era ceva de capul lor nu crezi ca stia mai multa lume de ei?
pussy

Mesajde basstard » Mie Noi 12, 2003 8:21 pm

I didn't know that pussies can write...

Pussy, daca taceai filosof (oafa) ramaneai.
Blazzaj e o trupa cu ceva vechime, compusa din muzicieni de prima mana si care este foarte respectata in cercurile muzicale. Stilul pe care il abordeaza nu este asa digerabil pentru tineretul bovin biped din care ai demonstrat ca faci parte... asta nu inseamna ca sunt no name.
Stiu ca aici pe Barfe Online se vorbeste mult si prost dar pe viitor incearca sa te informezi inainte de a da cu bata in balta.

PS: nu am nici o legatura cu trupa Blazzaj
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde pussy » Mie Noi 12, 2003 9:17 pm

Initial trimis de bassplayer
bovin biped
Eu?!? Poate cine vorbeste - scrie! La ce crezi ca iti foloseste sa jignesti. Dar ma scuzati, "elitelor" neintelese li se permite orice!
daca nu poti accepata parerile celorlati nu citi. Nu te obliga nimeni.
Poate nu ai aflat ca intre timp Romania este o tara libera si libertatea cuvantului este garantata de constitutie!
Nu cred ca cel mai important lucru este sa fii recunoscut in cercurile "elitelor luminate'', evident nici sa fii in topuri si maine sa nu isi mai aminteasca nimeni de tine.
Cred insa, sincer, ca si pentru artist conteaza sa fie (re)cunoscut de mai mult de o mana de oameni. Altfel ar fi cantat acasa, pentru ei si i-ar fi ascultat catelul si bunica!
pussy

Mesajde Unregistered » Mie Noi 12, 2003 10:53 pm

Nu te jignesc. ai demonstrat singura ca faci parte din acea categorie cand te-ai legat de x-bass intr-o problema pe care nu o cunosti... si inca iti sustii ineptiile.
Tu n-ai auzit de Blazzaj, dar faci acuzatii legate de aceasta tema... lasa-i pe baietii de la Proconsul sa decida daca XBass e tradator sau nu...
Ti-a trecut vreodata prin minte (vezi, nu te jignesc... iti acord prezumtia ca ai minte, dar inca nu ne-ai demonstrat-o) ca poate baietii de la Proconsul si cei de la Blazzaj sunt prieteni, sau ca discutia de aici nu i-ar deranja absolut de loc nici pe unii nici pe altii?

Blazzaj nu face concurenta in nici un fel Proconsulilor, sunt stiluri diferite cu targeturi diferite... si nici unii nici altii nu sunt Andree Balan sau Antonescu sa se atace din chestii puerile si stupide.

X-Bass si-a asumat raspunderea pt afirmatiile pe care le-a facut, nu acelasi lucru se poate spune despre tine care te ascunzi in spatele unui nick si faci acuzatii aiurea.
Pana ai ceva de spus si reusesti sa o faci coerent si argumentat eu te ignor... deocamdata e inutil sa discutam
Unregistered

Mesajde bassplayer » Mie Noi 12, 2003 11:24 pm

Eu am scris postul de mai sus, s-a stricat defectul pe undeva prin procesul de autentificare.....
bassplayer

iar ma bag ca curca in lemne

Mesajde piper1996 » Joi Noi 13, 2003 11:44 am

ma, io am primit in vara invitatii la un concert proconsul de lansare de album, la palatul copiilor ... nu prea aveam chef, dar, fiind gratis, mi-am scos prietenele in oras ... sincer ... am zis ca mai mergem la concert proconsul, dar nu datorita melodiilor, ca nu mi-a ramas in cap nici una din cele noi ... toata atentia ne-a fost acaparata de X-bass ... el face cam ce trebuia sa faca solistul, el e locomotiva... ca si canta foarte bine, asta e extra! :-) ... cam la fel sta treaba si cu chitaristul de la directia 5 ...
piper1996
piper1996
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii