C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cant ziceam shi io ca shi az am vinit geaba la biuro, o vinit o depesha de la comenduire ca tre sa fac oareshce harcii sa le tremet ia sara la bucuresht sa fie pe masa la oamini d`acolo dimineazta la primash ora! ashea ca amu mai am doo ferestre deschise shi scriuuuuuuu...
da` gat rpd!:)
da` gat rpd!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
-

nu poa` pt casa ma trimeata ca nu-i cazu`(deshi pt mine ar fi!:)) shi oricum n-ash putea conduce cu un picior in ghips!
las` c-om bea impreuna shi vertoal, ashea cum ma shi satur din retzetele danei!
las` c-om bea impreuna shi vertoal, ashea cum ma shi satur din retzetele danei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

adicalea dana un fel de carte de bucate pentru to(n)ti?
mijto idee....dar dupa cum singura ti-ai dat zeama ie mai mult pentru burlace decat pt burlaci . spun asta ca urmare a experimentei din camin...
daca vrei inca o idee de carte de bucate: mancaruri facute pe resou...cu un marketing ok o sa ajunga bestselar
mijto idee....dar dupa cum singura ti-ai dat zeama ie mai mult pentru burlace decat pt burlaci . spun asta ca urmare a experimentei din camin...
daca vrei inca o idee de carte de bucate: mancaruri facute pe resou...cu un marketing ok o sa ajunga bestselar
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
gtg la un cognac! inseamna ca merit!
pa!
pa!
-

buna ideea animalu' cu reshou' hihihi ar fi o treaba
coniac placut
neatzule pt ce retzete ziceai tu daca vrei itz donez cartea lu' anton roman (io mi-am loat editzia mai noo)
dai o bere pe ia?
coniac placut
neatzule pt ce retzete ziceai tu daca vrei itz donez cartea lu' anton roman (io mi-am loat editzia mai noo)
dai o bere pe ia?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

-

SOD shi ai precum urmeaza la duamne shi domni.
matinale, angus@fanclub.ro. o uitash, cai cam grea, deh. baga iute stafiile alea ca vreau casa man spaimant shi sa mapuc de trebi.
filule, de ceai mah un picior in ghips? nu cunva fu accident de munca, dela cartiile alea multe de leai scris? un medical de relacsare shi refacerea incapacitatzii de munca, ceva?
dana: am paine.
matinale, angus@fanclub.ro. o uitash, cai cam grea, deh. baga iute stafiile alea ca vreau casa man spaimant shi sa mapuc de trebi.
filule, de ceai mah un picior in ghips? nu cunva fu accident de munca, dela cartiile alea multe de leai scris? un medical de relacsare shi refacerea incapacitatzii de munca, ceva?
dana: am paine.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
care este. mam intors de unteam fo plecat. deci ie bine, suare 79% tenperatura in creshtere ie bine. shi nici nu ma duare creierii care asha ar fi normal dupasear.
-

4152
sody si ayuy la truditorii olala-isti
dej bine ca nu mam luoat dupe neatza eri ca stinje iel lumina, ca faceam o risipa de numa. a plecat la bere sia uitat neuonu dí£jchis. pai e frumos?
lam vazut asear pe Ducu Darie cu tot cu Raduleasca. daca nu stiam ca-i maritat cu Maria Miu mai ca intram la banueli.
nenea angus, la multzani lu prietenu lu matale cel mai bun care ie primu in capu la lista de sarbatoriti de azi.
dej bine ca nu mam luoat dupe neatza eri ca stinje iel lumina, ca faceam o risipa de numa. a plecat la bere sia uitat neuonu dí£jchis. pai e frumos?
lam vazut asear pe Ducu Darie cu tot cu Raduleasca. daca nu stiam ca-i maritat cu Maria Miu mai ca intram la banueli.
nenea angus, la multzani lu prietenu lu matale cel mai bun care ie primu in capu la lista de sarbatoriti de azi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci cu nionu a fost pana de crt shi caream vazut ca numai vad nica ca se facu besna sham plecat. ca dupaia sa dat drumu dinou, asta ie grav care eo orcum pe bicisnicia aia de intunerec nu vedeam botonu cu care sa sting lumina.
-

SOD, eye (cand dracu' ecspira banu' ala? :con: )
ieri ma distrai la macsim. cica curs de prezentare a unor noi programe. am rezistat eroic la "aici avem un maus", "aici avem tastele functionale...". pana aici a fost, la F5 am clacat nervos si am plecat direct acas'. misto programe! mi-au placut.
noi? bine? sanatosh?
ieri ma distrai la macsim. cica curs de prezentare a unor noi programe. am rezistat eroic la "aici avem un maus", "aici avem tastele functionale...". pana aici a fost, la F5 am clacat nervos si am plecat direct acas'. misto programe! mi-au placut.
noi? bine? sanatosh?
-

nocturna - Mesaje: 8725
sod shi ai
angus sadico, io am o fuame de mor shi am margarina da nam paine... nu vii tu in baneasa (e corect vii cu doi de i? ca mam confuzat dupe ce am citit pe de veghe )
neatza, thx pt cultura muzicala si matinala pe care faci onoarea sa mi-o acorzi.
angus sadico, io am o fuame de mor shi am margarina da nam paine... nu vii tu in baneasa (e corect vii cu doi de i? ca mam confuzat dupe ce am citit pe de veghe )
neatza, thx pt cultura muzicala si matinala pe care faci onoarea sa mi-o acorzi.
- gaga
dano, facem shi noi ce putem. ie drept cam fiiiiiiiiiiiii facut mai mult daca ne lasa nashpetzenia aia de server sandesam ceva mai multz octetz in iel. creca limita ie trei. daia ie najpa ca cele mai mijto piese are peste trei. uite, de ezenplu, Feindflug n-are piesa mai mica de cinci. deci ie najpa. da macar va putetz face o parere ca sa cautatz dupaia.
bre nashico, am corespundat cu aiu prin internet shi mia zis ca meilu lu matale de pe faclub nu functzioneshte la parametri corespunzator shi deci prin urmare ia returnat doo epistole care tzi le trimisese anterior. deci care va sa zica se ezista posibilitatea ca sa sentanple lafel shi cu al meu. deci mai ai un meil? altu.
bre nashico, am corespundat cu aiu prin internet shi mia zis ca meilu lu matale de pe faclub nu functzioneshte la parametri corespunzator shi deci prin urmare ia returnat doo epistole care tzi le trimisese anterior. deci care va sa zica se ezista posibilitatea ca sa sentanple lafel shi cu al meu. deci mai ai un meil? altu.
-

matinale, potzi sa desfaci piesa bucatzi, te invatza fane sau afex cum ca io abar nam si potzi sa trimitzi oricat...
io personal am mail nelimitat adica pot sa iau si douaj de mega odata
da la tine mah neatzo si mie mia inturnat nijte mailuri, brobabil ca tot din motiv de marime... parerea mia
in alta ordine de idei ... nam nici o ideie, a fiiiiii sau a nu fi zis is the chestiunea zilei
io personal am mail nelimitat adica pot sa iau si douaj de mega odata
da la tine mah neatzo si mie mia inturnat nijte mailuri, brobabil ca tot din motiv de marime... parerea mia
in alta ordine de idei ... nam nici o ideie, a fiiiiii sau a nu fi zis is the chestiunea zilei
- gaga
dana, nici un meil nu e nelimitat. parol pe cuvant de onoare. teoretic da, dar cand aplici in practica se blocheaza jucaria de nici cu vorbe bune n-o scoti la cap.
io zic ca river are dreptate. am vazut io traduceri cu 'nu fi' si 'sa nu fii'. o sa caut p'acas' shtefania popescu, sau cum o chema pe tanti aia cu gramatica.
na ca m-am deprimat. :cry:
io zic ca river are dreptate. am vazut io traduceri cu 'nu fi' si 'sa nu fii'. o sa caut p'acas' shtefania popescu, sau cum o chema pe tanti aia cu gramatica.
na ca m-am deprimat. :cry:
-

90, nam zis ca nu are dreptate, doamne fereshte ... doar ca mam zapacit io dupa citirea postului pe motiv de iiiiiiiiiii
nu ie nelimitata da ie uriasha, si la mine chiar mere... in firma (adica pe mailu firmei da in orice tzara din lume ... ma rog, aproape, exceptand albania oricum) nu numai ca pot sa dau si mail de jde megi, da intra si in cateva secunde deshi traseul intre mine si colega d birou (de ex) e bukale-munchen-chicago-munchen-bukale ... acelash traseu il urmeaza si ce scriu io pe fc... noroc ca inca nu e it roman la chicago :p
mailu meu nu rezideaza in comp ci in serveru mare
te oftici?
nu ie nelimitata da ie uriasha, si la mine chiar mere... in firma (adica pe mailu firmei da in orice tzara din lume ... ma rog, aproape, exceptand albania oricum) nu numai ca pot sa dau si mail de jde megi, da intra si in cateva secunde deshi traseul intre mine si colega d birou (de ex) e bukale-munchen-chicago-munchen-bukale ... acelash traseu il urmeaza si ce scriu io pe fc... noroc ca inca nu e it roman la chicago :p
mailu meu nu rezideaza in comp ci in serveru mare
te oftici?
- gaga
bre, deci problema sta ashea: teoretic po sa faci pesa bucatz, datz trebe un programel de cacat cu care sa faci treaba asta. shi cum mie mia pus ajtia sheapte lacate sho catusha pe abacu electronic aci de fatza, nu po pentru ca sa instalez nica, rar iei ai dracu. deci nu po so fac bucatz. poate pe sactamana vitoare, cand a promis ajtia cam instaleaza acrobatridaru shi adobefututzshopu, poatel prostesc pe baiatu aitiu co bere de craciun sam mai puie neshte acaretur ca sam fac treaba cu iele. panatuncia... stat linishtitz ca piese panan trei mega are eo o gramada.
-

normal ca ma oftic! ca serveru' d'aici e schiop tare si pica cand ti-e lumea mai draga...deh, stat! nimica nu merge! sau o fi adminii? :con: plus ca nu-i sigur, nu-i sigur deloc. ca mishuna adminii prin meiluri si vaneaza tot ce nu e strict de serviciu, e ceva de speriat, daca n-as fi cu ei in biurou n-as crede. 

-

mah, te suspectez ca misuni si tu p'aici. of, dulce paranoie...iar ma deprim. ;a
bre, vazuratzi mare scandal mare la tvr1 cu stelian tanase in centru la masina de tocat? cica sa-l mazileasca pe director, ca zice stapanirea ca a luat apararea hopozitiei. sa moara democratzia, libertatea si libera exprimare de ciuda cenzurii comuniste. vorba parazitiilor: incet, incet va intoarceti la ceusescu...ma deprim, ma deprim...
ce dracu' e a paronie?
dana, toti e neste porci!
bre, vazuratzi mare scandal mare la tvr1 cu stelian tanase in centru la masina de tocat? cica sa-l mazileasca pe director, ca zice stapanirea ca a luat apararea hopozitiei. sa moara democratzia, libertatea si libera exprimare de ciuda cenzurii comuniste. vorba parazitiilor: incet, incet va intoarceti la ceusescu...ma deprim, ma deprim...
ce dracu' e a paronie?
dana, toti e neste porci!
-

dulce paronie...iar ma deprim.
ce inseamna paronie? :con: daca ie o forma de paranoie is de acord ca deci da...
nu vazui io ca nu ma uit la teveu decat la carcotashi sau cand dorm...
da pe gioni raducanu la carcotashi latz vazut? CNA CNA mare e gradina ta

- gaga
haidi mah, vazui si corectai. habar am ce-i aia paronie.
mie mi-a placut de maistru. zau ca mi-a placut. "andreea antonescu, e prima data cand o aud de ea. canta? probabil ca n-am observat-o in cercurile de c**at ale muzicii romanesti"... o fo beton!
mie mi-a placut de maistru. zau ca mi-a placut. "andreea antonescu, e prima data cand o aud de ea. canta? probabil ca n-am observat-o in cercurile de c**at ale muzicii romanesti"... o fo beton!
-