C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
io zic ca in top fu prostia anei lesko si nu iera la shto ca nu iera la darvin ci la andrei gheorghe
daca a fo una suficient de proasta care sal deprime pana si pe gheorghe ma deprim si io (bah da asha proasta nu credeam ca se ezista, sincer, lutzele de paici sunt genii in comparatie cu aia ... sau cu aia de la tvr cu extazi
D cacator)
daca a fo una suficient de proasta care sal deprime pana si pe gheorghe ma deprim si io (bah da asha proasta nu credeam ca se ezista, sincer, lutzele de paici sunt genii in comparatie cu aia ... sau cu aia de la tvr cu extazi
D cacator)semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai emisiunea fu sambata sau duminica la irina shrotar la cafea. printre alti multi invitati era el mari maistru joni si mari domnitza andreEA antonEAsca care EA ne prezenta in direct un frumos dat din (pardon de expresie) fund – la asta chiar n-o facut pleibec si maistru joni ramase uimit de atata mirare de cat talent zace in fata asta si i-o zis ca dintre toate c*** care dau din fund pe ecran ia da cel mai divin...
si io propus s-o propulszeze pe fata, sa faca din IEA o stea de artista, ca are potential [l]atent, o bombuana de fata nu alta, si ia mai zis si altele, toate asezonate cu *** de se inrosise si IEA si irina shrotar si cafeaua din ceasca.
aaa da, si a mai zis ca "bitals si ei un produs comercial. da' ei aveau c***e si cantau minunat", recte IEA n-are, deci d'aia nu poa' ca sa cante, da' da din fund.
si io propus s-o propulszeze pe fata, sa faca din IEA o stea de artista, ca are potential [l]atent, o bombuana de fata nu alta, si ia mai zis si altele, toate asezonate cu *** de se inrosise si IEA si irina shrotar si cafeaua din ceasca.
aaa da, si a mai zis ca "bitals si ei un produs comercial. da' ei aveau c***e si cantau minunat", recte IEA n-are, deci d'aia nu poa' ca sa cante, da' da din fund.
-

nocturna - Mesaje: 8725
iopqwrwpifgfqweojihfpjh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 deci asta ie strigatu de bucurie ca mia dat trei zile libere! deci de viner seara pana miercur seara voi fi in brashov!
-

unte mai pui cam sunato acu pe maicamea ca sai dau veste ca vine lume shia zis ca pune de sarmale. creca fac ulcer panatuncia.
eo nam cribite landemana shi cu zipou nu ma lasat ajtia sa scrijelec obt triunghiur pe biuro. orcum, banuiesc care ie treaba cu cribitele.
eo nam cribite landemana shi cu zipou nu ma lasat ajtia sa scrijelec obt triunghiur pe biuro. orcum, banuiesc care ie treaba cu cribitele.
-

nu conteaza. hate u still! :rolleyes:
dana, cica: aparent merge, dar in practica 2 dintre chibrituri trebuie sa fie mai lungi, si nici asa nu se pune problema de triunghiuri echilaterale. si ar iesi un tetraedru regulat.
mama lor de betze, nu-s bune decat la aprins tzigari.
dana, cica: aparent merge, dar in practica 2 dintre chibrituri trebuie sa fie mai lungi, si nici asa nu se pune problema de triunghiuri echilaterale. si ar iesi un tetraedru regulat.
mama lor de betze, nu-s bune decat la aprins tzigari.

-

Initial trimis de Nightwish
hate u! ;a :sal:
Initial trimis de dana
hate u more ;P gelous ;P
hate u still! :rolleyes:
eo creca nu vorbitz serios. defapt va bucuratz pentru mine.
-

da mah, da, ne bucuram :j
daca faci o piramida (din 6 betze) ai 4 triunghiuri echilaterale. daca le numar si pe o parte si pe alta (din afara si dinauntru piramidei) = 8
e corect? :con:
daca faci o piramida (din 6 betze) ai 4 triunghiuri echilaterale. daca le numar si pe o parte si pe alta (din afara si dinauntru piramidei) = 8
e corect? :con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
sorry ca dau buzna
No sa va iau cu glumitze pt ca stiu ca nu ne cunoastem si nu ma recunoasteti ca de-a voastra.
O rog doar pe nightwish (sau il rog) sa-mi dea niste explicatii legate de nightwish, am un prieten care cica asculta dastea si...hai, va rog io mult, zicetzi shi mie, sa nu par proasta in ochii lui...
cica au cantat la sziget festival vara trecuta...nu jtiu, io n-am fost!
pe curand, astept!
O rog doar pe nightwish (sau il rog) sa-mi dea niste explicatii legate de nightwish, am un prieten care cica asculta dastea si...hai, va rog io mult, zicetzi shi mie, sa nu par proasta in ochii lui...
pe curand, astept!
deep in thoughts, deep in trouble
-

deianira - Junior Member
animalule, daca e steaua lu' david (cum reiese si din link de la 90, thx), problema e de cacat ca e prost pusa ... steaua a fo primu lucru la care mam gandit dar daca te uitzi la ea is 6 triunghiuri su un hexagon, daca numeri insa cele doo triunghiuri din care este compusa steaua se rezolva daca te uitzi la imagine e de porc fiinca se vede hexagonu... :mad:
mam enervat daca raspunsu e cu steaua lu david ...
bine ca nu ai pus simbolul antic al "esentei lucrurilor"
edit: asa daca fac heptagrama (saptamanii in simbolistica), ies 7 echilaterale cu 7 betze si reiese si mai mult decat steaua lu' david. pun pariu ca la asta nu te-ai gandit
mam enervat daca raspunsu e cu steaua lu david ...
bine ca nu ai pus simbolul antic al "esentei lucrurilor"
edit: asa daca fac heptagrama (saptamanii in simbolistica), ies 7 echilaterale cu 7 betze si reiese si mai mult decat steaua lu' david. pun pariu ca la asta nu te-ai gandit
- gaga
in cazul stelei lu David is doar 6....
cu 6 bete de chibrit poti sa faci
4 - tetraedul
6 - steaua lu david
8- intr-un fel absolut tampit...tot in genul rezolvarii la sirul de numere 1, 11, 21....
cu 6 bete de chibrit poti sa faci
4 - tetraedul
6 - steaua lu david
8- intr-un fel absolut tampit...tot in genul rezolvarii la sirul de numere 1, 11, 21....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
sodai!
ma defechez pe iel internet cu care l-a inventat! Ca de-azi dimineatza ma tot chinui sa intru shi nik! Am reusit fro 5 min, cat am scris ceva pe undeva shi mi-a shi pikat!
Oricum ser`us maishtri, calfe shi zidari! Care-i baiu` cu betzele de cribituri?
ma defechez pe iel internet cu care l-a inventat! Ca de-azi dimineatza ma tot chinui sa intru shi nik! Am reusit fro 5 min, cat am scris ceva pe undeva shi mi-a shi pikat!
Oricum ser`us maishtri, calfe shi zidari! Care-i baiu` cu betzele de cribituri?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Re: sorry ca dau buzna
Initial trimis de deianira
da' ce, io am fost?! au cantat in 2002, in august. era un iuzar p'aici, helguera, amic cu hyde, care o fost la sziget in 2002 si el i-o vazut. io nustu, nu i-am vazut. ce explicatzii sa-ti dau io? citeste treadu' de pe rock strain, o sa te ajute. lectura placuta. :o
iar ma deprim... :cry:
animalx, da' mata ai facut problema cu triunghiu?! pixu meu! da-ne solutzia, dejteptule! tre' sa gandesti anormal? :con:
care imi zice daca mai exista almanahur?
-

ideea era ca sa fie egale...hai ca va dau solutia, dar sa nu ma huliti ca nu ie ideea mea.....
iei tetraedul ala si=l pui pe o oglinda...si astfel sunt 8 (4*2), numa ca 4 is virtuale...
pese: nu-i asa ca e cea mai tampita rezolvare la o jmecherie cu chibrite
iei tetraedul ala si=l pui pe o oglinda...si astfel sunt 8 (4*2), numa ca 4 is virtuale...
pese: nu-i asa ca e cea mai tampita rezolvare la o jmecherie cu chibrite
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

stai relaxat ca nici nu ma gandeam ca-i ideea ta.
ete virtuale. bre, de cand stati cu ochii benoclatzi in peceuri totul e virtual. triunghiuri virtuale, prietena virtuala, casa virtuala, slujba virtuala (??), pranz virtual (cazu' meu)...ma deprim. ma deprim.
acu' vazui si io ariciu cu spongiu. il dounladai pe desktop si uitai de el. misto.
ziceti-mi si mie, bah railor, daca mai exista almanahur?
ete virtuale. bre, de cand stati cu ochii benoclatzi in peceuri totul e virtual. triunghiuri virtuale, prietena virtuala, casa virtuala, slujba virtuala (??), pranz virtual (cazu' meu)...ma deprim. ma deprim.
acu' vazui si io ariciu cu spongiu. il dounladai pe desktop si uitai de el. misto.
-

e buna si rezolvarea ta, deja is 3 solutzii: oglinda, piramida si steaua lu' david
da din 7 betze 7 triunghiuri egale faci? pe hartie si fara jmecherii si doo variante (pana acum)
da din 7 betze 7 triunghiuri egale faci? pe hartie si fara jmecherii si doo variante (pana acum)
- gaga
apai naiti inafara de casa virtuala (ca ie cu chirie) si triunghe virtuale, care nici macar alea nu e ca nu am oglinji restu sper ca nu ie virtuale can matrix ca=mi bag ceva...
creca mai iexista almanahur, da sincer nu creca mai sunt ca alea vechi....
dana aia cu piramida nu ie bine ma, ca daca ie s-o iei asa ii o infinitate de triunge. si steaua lu david, iese 8 echilaterale dar nu e egale...
creca mai iexista almanahur, da sincer nu creca mai sunt ca alea vechi....
dana aia cu piramida nu ie bine ma, ca daca ie s-o iei asa ii o infinitate de triunge. si steaua lu david, iese 8 echilaterale dar nu e egale...
-

hai sa va spun ce am citit io azi:
cica daca catelu fuge de acasa, femeia zice ca a plecat din cauza de lipsa de afectiune
daca pisica fuge de acasa, femeia zice ca a plecat din cauza de lipsa de afectiune
daca papagalu zboara pe geam, femeia zice ca a plecat din cauza de lipsa de afectiune
daca barbatul pleaca de acasa, femeia zice ca a plecat din cauza ca e porc
cica daca catelu fuge de acasa, femeia zice ca a plecat din cauza de lipsa de afectiune
daca pisica fuge de acasa, femeia zice ca a plecat din cauza de lipsa de afectiune
daca papagalu zboara pe geam, femeia zice ca a plecat din cauza de lipsa de afectiune
daca barbatul pleaca de acasa, femeia zice ca a plecat din cauza ca e porc
-

ratasem cuvantul egale ... pusesem numa echilaterale da la piramida daca consideri un triunghi = o suprafatza, se pune
e infinite daca tot intri si iesi din piramida si le tot numeri
da tot nu ie infinite ca nu ieshti nemuritor
ia zi ... 7 cu 7 ... egale
naituish, mi-am amintit, am vazut almanahuri la anticariatele din universitate din pasaj adica
e infinite daca tot intri si iesi din piramida si le tot numeri
da tot nu ie infinite ca nu ieshti nemuritor
ia zi ... 7 cu 7 ... egale
naituish, mi-am amintit, am vazut almanahuri la anticariatele din universitate din pasaj adica
- gaga
din cauza ca e porc
iote de ce ma deprim io...
dana, pai d'alea am vazut si eu. d'alea mai am si eu. da' io zic, se mai scriu acuma almanahur? se mai editeaza? mai sunt ele ca pe vremuri? mai proiecteaza arhitectzii nostri eugenii? etc.
-

ejtia de la Academia Catavencu scot almanahuri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
txs a lot!!!
da' ce, io am fost?! au cantat in 2002, in august. era un iuzar p'aici, helguera, amic cu hyde, care o fost la sziget in 2002 si el i-o vazut. io nustu, nu i-am vazut. ce explicatzii sa-ti dau io? citeste treadu' de pe rock strain, o sa te ajute. lectura placuta. :o
ok, da' wha'da hell, la cati liuzari on line avetzi paici...n-am rabdare sa citesc toate posturile, dar o sa ma duc la treadu' respectiv!
explicatia era ceva de genu: de ce am citit io intr-o revista ceva cam asa: raul in muzica? ooops, adica daca asculta nightwish, dargaard, inseamna ca ii rau tipu? (eviiiiiil...yeah! wiiiiiickeeeeed!) orium zicea ca lui ii place doar muzica care are o linie melodica, nu ca negrii mei afoni. I-am zis ca am ascultat si io grimgod intr-o vreme (am auzit doar, de fapt...)...anyway, nu conteaza, eu tot il iubesc s-asa...ai auzit? te iubesc! si nu-mi paaaasa! atata vreme cat am iarba in casa si stau cu ma niggas!
salutare natiune!
ok, da' wha'da hell, la cati liuzari on line avetzi paici...n-am rabdare sa citesc toate posturile, dar o sa ma duc la treadu' respectiv!
explicatia era ceva de genu: de ce am citit io intr-o revista ceva cam asa: raul in muzica? ooops, adica daca asculta nightwish, dargaard, inseamna ca ii rau tipu? (eviiiiiil...yeah! wiiiiiickeeeeed!) orium zicea ca lui ii place doar muzica care are o linie melodica, nu ca negrii mei afoni. I-am zis ca am ascultat si io grimgod intr-o vreme (am auzit doar, de fapt...)...anyway, nu conteaza, eu tot il iubesc s-asa...ai auzit? te iubesc! si nu-mi paaaasa! atata vreme cat am iarba in casa si stau cu ma niggas!
salutare natiune!
deep in thoughts, deep in trouble
-

deianira - Junior Member
:con: mda...
ati vazut aseara emisiunea lu gheorghe..io ma declar fan al emisiuni.
Aseara creca a fost cea mai buna prezenta intr-o emisiune a lu signor Costi Ioooonita... adica exceptand momentele in care a deschis gura, care au fost fuarte putine totul culminand cu momentul in care a cantat, si s-a facut de ras a tacut....
oameni buni, da tipa aia de la demmo depasea orice limita a prostiei (pe langa mine trecea ca sageata albastra pe langa mine)...
daca nati inteles ce scrisai mai sus inseamna ca nu m-am desteptat si deci mai ie sanse...
ati vazut aseara emisiunea lu gheorghe..io ma declar fan al emisiuni.
Aseara creca a fost cea mai buna prezenta intr-o emisiune a lu signor Costi Ioooonita... adica exceptand momentele in care a deschis gura, care au fost fuarte putine totul culminand cu momentul in care a cantat, si s-a facut de ras a tacut....
oameni buni, da tipa aia de la demmo depasea orice limita a prostiei (pe langa mine trecea ca sageata albastra pe langa mine)...
daca nati inteles ce scrisai mai sus inseamna ca nu m-am desteptat si deci mai ie sanse...
-

aha. merci file. o sa ma interesez.
dargaard?! haggard? :con:
daca asculta asa ceva iti zic io ca-i foarte rau tipu. foarte! foarte! sa te fereshti de el ca de necuratu'. bad! bad! ete, d'aia ma deprim io acum vezi? deci e foarte rau. si negrii ie afoni rau. ie foarte rau si asta. satanisti! ptiu! fereste-te!
ma bucur ca ai inteles si nu vei apuca pe cai gresite.
hai salut, gheorghe.
animalx, auzisi tu de midnightkiller? nu caller bre, killer. eram o consumatoare fidela. ei bine de la midnightkiller incoa, gheorghe a inceput sa-si piarda farmecu' pentru mine. si mi-a iesit total din orizont cand a facut un 13-14 imediat dupa concertul DT, sa zica ca a fost cah si nu i-o placut, da-n schimb i-o placut tatu.
adica daca asculta nightwish, dargaard, inseamna ca ii rau tipu?
dargaard?! haggard? :con:
daca asculta asa ceva iti zic io ca-i foarte rau tipu. foarte! foarte! sa te fereshti de el ca de necuratu'. bad! bad! ete, d'aia ma deprim io acum vezi? deci e foarte rau. si negrii ie afoni rau. ie foarte rau si asta. satanisti! ptiu! fereste-te!
ma bucur ca ai inteles si nu vei apuca pe cai gresite.
hai salut, gheorghe.
animalx, auzisi tu de midnightkiller? nu caller bre, killer. eram o consumatoare fidela. ei bine de la midnightkiller incoa, gheorghe a inceput sa-si piarda farmecu' pentru mine. si mi-a iesit total din orizont cand a facut un 13-14 imediat dupa concertul DT, sa zica ca a fost cah si nu i-o placut, da-n schimb i-o placut tatu.

-